Wkurza mnie...

olus15

#3635930 Napisano: 19.08.2010 12:48:47
asiasia napisał(a):

kalka napisał(a):

olciak napisał(a):

wkurzają mnie powyrywane na żywca kody z kubusia play emotka emotka Niektórzy to nie mają za grosz wstydu emotka

Niestety, mnie też to zmartwiło. To po prostu jest chamstwo!

ja w poniedziałek kupiłam wode Gorska Natura -6 butelek luzem, a nie w zgrzewce i wszystkie miały wykorzystane kody,moim zdaniem była to robota kogoś ze sklepu, tylko nie wiem po co skoro chyba zeby dostac bon to trzeba przesłać etykiete emotka

podaj agencji numery kodów , prześlij im zdj, że to ty jesteś w ich posiadaniu a nie ten, który je wklepał
z tego co wiem powinni ci dać nowe
a może przy okazji wyeliminują oszustów bo niestety nie trzeba przesyłać etykiet
0 0

joan

#3635935 Napisano: 19.08.2010 12:50:05
madzdz napisał(a):

Dziekuje emotka ) W sumie za szybko się zdenerwowałam, ale miałam w planach sama skorzystać w okresie wakacyjnym a tu taki zonk. No nic, wiec wystawiam aukcje, widze ze jednak nie jest tak kiepsko jak myslalam. Panikara emotka

Po prostu co jakiś czas się przypominaj z tym voucherem emotka I gratuluję wygranej!
PS: Moim zdaniem, całkiem fajny ten voucher, wybrałabym np. camping Santa Monica, 03/09/10-    17/09/10, Mobil home Bali, 1241,- zł, Szwajcaria emotka moja miłość emotka
0 0

Gość: pola731

#3635943 Napisano: 19.08.2010 12:51:55
madzdz napisał(a):

Dziekuje emotka ) W sumie za szybko się zdenerwowałam, ale miałam w planach sama skorzystać w okresie wakacyjnym a tu taki zonk. No nic, wiec wystawiam aukcje, widze ze jednak nie jest tak kiepsko jak myslalam. Panikara emotka

zadzwoń i zapytaj czy np w maju możesz te bony jako zaliczkę na pobyt wykorzystać - wtedy rezerwujesz w terminie w jakim Ci pasuje emotka
0 0

Gość: asiasia

#3635953 Napisano: 19.08.2010 12:53:10
olus15 napisał(a):

asiasia napisał(a):

kalka napisał(a):

olciak napisał(a):

wkurzają mnie powyrywane na żywca kody z kubusia play emotka emotka Niektórzy to nie mają za grosz wstydu emotka

Niestety, mnie też to zmartwiło. To po prostu jest chamstwo!

ja w poniedziałek kupiłam wode Gorska Natura -6 butelek luzem, a nie w zgrzewce i wszystkie miały wykorzystane kody,moim zdaniem była to robota kogoś ze sklepu, tylko nie wiem po co skoro chyba zeby dostac bon to trzeba przesłać etykiete emotka

podaj agencji numery kodów , prześlij im zdj, że to ty jesteś w ich posiadaniu a nie ten, który je wklepał
z tego co wiem powinni ci dać nowe
a może przy okazji wyeliminują oszustów bo niestety nie trzeba przesyłać etykiet

Dzięki za sugestie, już prowadze z nimi korespondencję w tej sprawie. Podobna sytuację mialam z sokami tymbarku w konku Wolny rok... i też ładnie sie zachowali bo dostalam kody x3
0 0

agicho

#3635956 Napisano: 19.08.2010 12:56:10
schiraz napisał(a):

Bardzo mnie wkurzy jeśli faktycznie dane na Twix należało odesłać poleconym. O takim czymś należałoby napisać w sms-ie, który przychodził do laureatów, a nie po fakcie. Idę dzwonić do nich.

Ja wysyłałma zwykłym listem i kody już mam , czekam na ostatni emotka
0 0

Gość: polec

#3637162 Napisano: 19.08.2010 07:11:25
Wkurza mnie, że moje dziecko dopadło moją kartę z telefonu, która zmieniłam tylko na chwilę, aby wysłać smsa i trafił ją szlag, wsadził do buzi i zapomnij !!!

Straciłam wszystkie numery telefonów, smsy, ważne informacje, zdjęcia i nikt się do mnie nie dodzwoni !!!

Boże jaka jestem wściekła. !!!!!!!!
No normalnie, szlag mnie trafia !!! Wrrr!, co za dzień!.

emotka emotka emotka
0 0

edith

#3637171 Napisano: 19.08.2010 07:14:10
polec napisał(a):

Wkurza mnie, że moje dziecko dopadło moją kartę z telefonu, która zmieniłam tylko na chwilę, aby wysłać smsa i trafił ją szlag, wsadził do buzi i zapomnij !!!

Straciłam wszystkie numery telefonów, smsy, ważne informacje, zdjęcia i nikt się do mnie nie dodzwoni !!!

emotka emotka emotka

Współczuje emotka Mój synek jak byl mały to kilka stówek wrzucil do ubikacji,na szczęście były nowe i nie zatonęły... emotka
0 0

Gość: polec

#3637181 Napisano: 19.08.2010 07:17:03
edith napisał(a):

polec napisał(a):

emotka emotka emotka

Współczuje emotka Mój synek jak byl mały to kilka stówek wrzucil do ubikacji,na szczęście były nowe i nie zatonęły... emotka

Dzięki, spróbuje jutro wyrobić duplikat, ale i tak wszystko trafił szlag!
0 0

Gość: schiraz

#3637217 Napisano: 19.08.2010 07:27:55
polec napisał(a):

edith napisał(a):

polec napisał(a):

emotka emotka emotka

Na pewno można odzyskać te dane, kiedyś utopiłam telefon i karta też nie działała w innym aparacie i kolega, który prowadzi komis samochodowy wziął ode mnie tą kartę i odzyskał dane, dostałam je zgrane na płytę cd. Ale u mnie było porządne zamoczenie, nie wiem jak to wygląda w przypadku na przykład ugryzienia chipa, i nie wiem ile to kosztuje.
0 0

Gość: schiraz

#3637221 Napisano: 19.08.2010 07:28:47
schiraz napisał(a):

polec napisał(a):

edith napisał(a):

polec napisał(a):

emotka emotka emotka

Na pewno można odzyskać te dane, kiedyś utopiłam telefon i karta też nie działała w innym aparacie i kolega, który prowadzi komis samochodowy wziął ode mnie tą kartę i odzyskał dane, dostałam je zgrane na płytę cd. Ale u mnie było porządne zamoczenie, nie wiem jak to wygląda w przypadku na przykład ugryzienia chipa, i nie wiem ile to kosztuje.

tfu! komis z telefonami oczywiście!!! Sorry:)
0 0

Gość: misia89p

#3637226 Napisano: 19.08.2010 07:30:00
wkurza mnie pogoda
i po co rezerwowałam dwutygodniowy pobyt nad morzem? będziemy siedzieć w pokoju, bo ciągle ma padać emotka jestem zła
0 0

Gość: pola731

#3638237 Napisano: 20.08.2010 07:42:37
wkurza mnie akwarium ,które pękło w nocy...
mam 110 litrów
zorientowaliśmy się o 7 rano
łóżko młodego mokre - ściągneło z połowę wody
koc psa mokry
ubrania , które złożone z suszarki czekały na schowanie - mokre
na szczęście parkiet niemal suchy
zlewaliśmy resztę wody wiaderkiem
a teraz szukam domu dla moich rybek

0 0

delfinka101

#3638240 Napisano: 20.08.2010 07:44:31
misia89p napisał(a):

wkurza mnie pogoda
i po co rezerwowałam dwutygodniowy pobyt nad morzem? będziemy siedzieć w pokoju, bo ciągle ma padać emotka jestem zła

Nad morzem nawet jak mówia ze bedzie padało to albo dopołudnia albo popołudniu jest ciepło i plażowanie całekim realne
0 0

jola29k

#3638483 Napisano: 20.08.2010 09:20:51
wkurza mnie konkurs Londa cały czas dostaje zwrotnego sms błedna tresc juz nie wiem co zle robie , moze ktos brał udział w tym konkursie i pomorze bo mnie to juz wk.... kupiłam te farby i juz 7 razy wysyłałam sms i ciagle to sama błedna tresc emotka emotka emotka
0 0

Gość: l0ginka

#3638502 Napisano: 20.08.2010 09:30:56
jola29k napisał(a):

wkurza mnie konkurs Londa cały czas dostaje zwrotnego sms błedna tresc juz nie wiem co zle robie , moze ktos brał udział w tym konkursie i pomorze bo mnie to juz wk.... kupiłam te farby i juz 7 razy wysyłałam sms i ciagle to sama błedna tresc emotka emotka emotka

może napisałaś prawidłową treść,a zrobiłaś tzw czeski błąd w numerze ? Zerknij emotka bo mi się to już przytrafiło..i skargę nawet napisałam..i wysłałam..i dopiero zauważyłam, że przekręciłam 36 na 63 ..

A w temacie wkurza mnie moje lenistwo do wszystkiego oprócz nicnierobienia ..
0 0

ziolko

#3638514 Napisano: 20.08.2010 09:35:41
wkurzają mnie puste maile emotka nie ma adresu nadawcy, tematu, treści - dosłownie NIC...

nawet do spamu nie mam jak tego dodać emotka ktoś wie skąd to może być????
0 0

Gość: agulecece

#3638516 Napisano: 20.08.2010 09:37:51
jola29k napisał(a):

ja mam to samo
0 0

jola29k

#3638525 Napisano: 20.08.2010 09:39:58
l0ginka napisał(a):

jola29k napisał(a):

może napisałaś prawidłową treść,a zrobiłaś tzw czeski błąd w numerze ? Zerknij emotka bo mi się to już przytrafiło..i skargę nawet napisałam..i wysłałam..i dopiero zauważyłam, że przekręciłam 36 na 63 ..

A w temacie wkurza mnie moje lenistwo do wszystkiego oprócz nicnierobienia ..

nie jest dobrze napisany numer juz tam zwoniłam ale ktos bedzie dopiero po 15
0 0

Gość: tato999

#3638532 Napisano: 20.08.2010 09:41:41
a mnie wkurza że jeszcze 3 godziny w pracy muszę siedzieć emotka
0 0

Gość: aka

#3638559 Napisano: 20.08.2010 09:47:48
kadry i ubezpieczenie w mojej pracy emotka emotka emotka
0 0