Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
dochodzą i zwykłym priorytetem - moje doszły
Gość: karla0689
Gość: mariolakal
Agnes
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
zniknął mój numer z listy zwycięzców z twixa
a był wcześniej
więc lepiej sprawdzcie czy są Wasze numery
Gość: patita06
To samo ja. Też usunęli mi konto. I dostałam w odpowiedzi takiego meila:
Witam,
System monitorujący przebieg konkursu uznał, że sposób zbierania przez Panią głosów kłuci się z ideą konkursu. Jego celem jest wyłonienie najlepszej pracy, a nie – najsprawniejszego lobbysty.
Z poważaniem.
Han Bright Sp. z o.o.
ul. Combrowa 5
31-409 Kraków
phone: +48 12 411 01 43
mobile: +48 509 403 103
www.ciufcia.pl
www.tajemniczakuchnia.pl
www.zosiaikevin.pl
Jeszcze z błędem ortograficznym
Gość: mala4
hihi to stawiać z okazji rocznicy czy wolności ???
Proszę:
Wkurza mnie nijaka pogoda
Gość: madzdz
Wygrałam bon Vacansoleil w konkursie Kingi Pienińskiej, podatek pokrywa laureat. Dzisiaj zapłaciłam więc za pobraniowa przesylke, patrze na ten bon... wydany 04-06-2010 i ważny ROK.
Przecież sama nie mam jak go wykorzystać skoro na przyszłe wakacje będzie nieważny i raczej nikt go nie kupi, bo mało kto jeździ na wakacje w maju o_O.
Takim to sposobem za wygraną w konkursie przyszło mi jeszcze zapłacić
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, mnie też to zmartwiło. To po prostu jest chamstwo!
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Madziu a ten bon to jest na jakieś campingi?
Tak
agicho
Postów 2954
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Niektórzy wakacje mają zimą - a tam gdzie zima u innych lato, dla chcącego nic trudnego. Na pewnoe uda Cie się sprzedać o ile sama nie wykorzystasz.
Gość: schiraz
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, a poza tym porozwieszaj ogłoszenia w Necie, ludzie jeżdżą nie tylko w sezonie letnim.. na pewno uda Ci się to sprzedać i nie stracisz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może ktos zamieni się z tobą na coś albo jak tanio sprzedaż na pewno ktoś kupi
a na kampingi można śmiało jechac już w maju
Gość: asiasia
ja w poniedziałek kupiłam wode Gorska Natura -6 butelek luzem, a nie w zgrzewce i wszystkie miały wykorzystane kody,moim zdaniem była to robota kogoś ze sklepu, tylko nie wiem po co skoro chyba zeby dostac bon to trzeba przesłać etykiete
Gość: finessa
Mój został przeniesiony właśnie z 28.07 na 02.08
Dziękuje Kasiu i Kalisto