Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#3644453 Napisano: 23.08.2010 12:57:59
katmich napisał(a):

cb656 napisał(a):

katmich napisał(a):

Boże.. kiedy ja wreszcie dorosnę.. 30 letnia baba z dziurą w kroku....

Nie przejmuj się.
Młodsze i starsze od Ciebie baby w większości przypadków emotka mają dziurę w kroku... To raczej normalne dla tej płci
emotka emotka

emotka emotka

katmich to powinno być w Popraw sobie humor emotka
0 0

bobilcia

#3644456 Napisano: 23.08.2010 01:01:42
Wkurza mnie że juz 3 tygodnie czekam na dwie nagrody dla synka.
0 0

Gość: finessa

#3644473 Napisano: 23.08.2010 01:07:37
katmich napisał(a):

finessa napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurzam się sama na siebie.. rano zaspałam i ubierałam się półprzytomna.. złożyłam spodnie których nie nosiłam od wielu wielu miesięcy.. do pracy jechałam autobusem.. naprzeciw mnie usiadł stary chłop.. gapił się na mnie całą drogę.. raz na twarz raz między moje nogi i tak w kółko.. obleśnym jęzorem mielił po warach i lubieżnie się uśmiechał.. myślę sobie co za zboczeniec.. jadę w spodniach a on się tak ślini.. Jezusie.. jak przyszłam do pracy i poszłam do WC to zrozumiałam.. w kroku mam dziurę wielkości arbuza z której po prostu wyłażą moje majtasy.. i siedziałam naprzeciw niego taka rozkraczona jak ta łania.. Boże.. kiedy ja wreszcie dorosnę.. 30 letnia baba z dziurą w kroku.. emotka emotka emotka co ten gościu sobie o mnie pomyśli.. a ja miałam zamiar go już zwyzywać od zboczeńców.. emotka emotka

emotka ty się ciesz, że się ślinił! To znaczy, że atrakcyjna jesteś emotka

Ja odwaliłam lepszy numer, wyszłam w samych majtochach i staniku do listonosza, pech chciał, że to był polecony i zapomniałam się i wyszłam zza drzwi, a listonosz uśmiechał się do mnie jakoś dziwnie emotka potem się dopiero skapowałam, że ja do niego pół naga wyszłam emotka Aż strach pomyśleć, co ten biedny, przystojny listonosz sobie o mnie pomyślał emotka

emotka emotka już mi lepiej.. czyli nie tylko ja jestem taka popierdółka

To jest nas dwie emotka a nasze historie to normalnie powinni opublikować w magazynach dla zakompleksionych nastolatek emotka
0 0

Gość: evja

#3644664 Napisano: 23.08.2010 02:19:41
A ja dziś wkurzyłam się na green up. Kiedy schodziłam z komputera o 22:30 miałam 169 miejsce. A dziś nie dostałam maila o wygranej. A bylam pewna, że się uda;] eh
0 0

Gość: moniau

#3644668 Napisano: 23.08.2010 02:23:17
katmich napisał(a):

wkurzam się sama na siebie.. rano zaspałam i ubierałam się półprzytomna.. złożyłam spodnie których nie nosiłam od wielu wielu miesięcy.. do pracy jechałam autobusem.. naprzeciw mnie usiadł stary chłop.. gapił się na mnie całą drogę.. raz na twarz raz między moje nogi i tak w kółko.. obleśnym jęzorem mielił po warach i lubieżnie się uśmiechał.. myślę sobie co za zboczeniec.. jadę w spodniach a on się tak ślini.. Jezusie.. jak przyszłam do pracy i poszłam do WC to zrozumiałam.. w kroku mam dziurę wielkości arbuza z której po prostu wyłażą moje majtasy.. i siedziałam naprzeciw niego taka rozkraczona jak ta łania.. Boże.. kiedy ja wreszcie dorosnę.. 30 letnia baba z dziurą w kroku.. emotka emotka emotka co ten gościu sobie o mnie pomyśli.. a ja miałam zamiar go już zwyzywać od zboczeńców.. emotka emotka

eee ty sie ciesz, ze majtki mialas emotka

0 0

Gość: tato999

#3644688 Napisano: 23.08.2010 02:31:22
evja napisał(a):

A ja dziś wkurzyłam się na green up. Kiedy schodziłam z komputera o 22:30 miałam 169 miejsce. A dziś nie dostałam maila o wygranej. A bylam pewna, że się uda;] eh

a to już rozsyłają e-maile?
0 0

Gość: evja

#3644694 Napisano: 23.08.2010 02:33:41
tato999 napisał(a):

evja napisał(a):

a to już rozsyłają e-maile?

Chyba tak, bo już niektórzy chwalą się w ,, moje dzisiejsze wygrane
0 0

Gość: azych2

#3645077 Napisano: 23.08.2010 06:04:21
Wkurza mnie to co się stało na filmweb

http://www.filmwe...ecze%C5%84stwa-64181
0 0

madzia34

#3645086 Napisano: 23.08.2010 06:12:55
evja napisał(a):

no ja podobnie:(
0 0

luk1990

#3645108 Napisano: 23.08.2010 06:27:22
a jak ja sie dzis wkurzylam...

w koncu cala rodzina rdalo nam sie zgrac i pojechac do Cinema City do Manufaktury w Łodzi. A poniewaz mialam wygrane bilety z konkursu Shreka co byl w Carrefour no to zarezerwowalam bilety szczesliwa i pojechalismy do kina
oczywiscie w kasie Pani nie miala pojecia co to za kody (otrzymalam je smsem i spisalam na kartke) , przyszedl manager ale kody do systemu podobno nie weszly;/
czy to ja cos pomylilam czy te bilety naprawde byly do Cinema City?
czy do jakiegos innego?
bo jestem naprawde wkurzona- stracilam ponad 3 h- mieszkamy 28km od Manufaktury- niby zrobilismy sobie spacerek ale dzieciaki niepocieszone i ja tez mialam nadzieje zna inne spedzenie wieczoru
prosze o info czy Wy tez mieliscie takie problemy?;/
0 0

sambolera

#3645112 Napisano: 23.08.2010 06:29:26
alaalex a to nie byly bilety do multikina?
ale jesli juz te kody nie weszly to nie moglas dla dzieci biletow kupic skoro juz tyle jechalas?
0 0

radosna

#3645115 Napisano: 23.08.2010 06:30:12
azych2 napisał(a):

Wkurza mnie to co się stało na filmweb

http://www.filmwe...ecze%C5%84stwa-64181

http://technologi...serwisu_Filmweb.html
0 0

iaziaz

#3645122 Napisano: 23.08.2010 06:33:24
sambolera napisał(a):

ale jesli juz te kody nie weszly to nie moglas dla dzieci biletow kupic skoro juz tyle jechalas?

wlasnie tez cos mi sie wydaje ze do multikina to bylo
0 0

luk1990

#3645131 Napisano: 23.08.2010 06:37:24
iaziaz napisał(a):

sambolera napisał(a):

wlasnie tez cos mi sie wydaje ze do multikina to bylo

czyli to ja ciala dalam emotka
jasne ze moglam kupic...ale skoro mam te bilety no to chce je wykorzystac;p;p a ze moje dzieciaki juz takie male nie sa no to zrozumialy ze przyjedziemy innym razem;)
2 razy i tak na ten sam film nie pojdziemy raczej;)
czyli niepotrzebnie sie zdenerwowalam tylko emotka

chcialam to sprawdzic w regulaminie ale nie ma juz na stronce carrefoura;/

ehh...brawa dla mnie
emotka emotka
0 0

Gość: yaro2004

#3645357 Napisano: 23.08.2010 08:01:17
alaalex40 napisał(a):

w koncu cala rodzina rdalo nam sie zgrac i pojechac do Cinema City do Manufaktury w Łodzi. A poniewaz mialam wygrane bilety z konkursu Shreka co byl w Carrefour no to zarezerwowalam bilety szczesliwa i pojechalismy do kina
oczywiscie w kasie Pani nie miala pojecia co to za kody (otrzymalam je smsem i spisalam na kartke) , przyszedl manager ale kody do systemu podobno nie weszly;/
czy do jakiegos innego?
bo jestem naprawde wkurzona- stracilam ponad 3 h- mieszkamy 28km od Manufaktury- niby zrobilismy sobie spacerek ale dzieciaki niepocieszone i ja tez mialam nadzieje zna inne spedzenie wieczoru

te kody były do sieci SilverScreen
0 0

Gość: marielu

#3645436 Napisano: 23.08.2010 08:21:49
wkurza mje że mje majty w zad cisnom , a liczyłam ze zawsze bedem pjenkna młoda i w rozmiarze S emotka
0 0

Gość: Winner

#3645471 Napisano: 23.08.2010 08:34:09
marielu napisał(a):

wkurza mje że mje majty w zad cisnom , a liczyłam ze zawsze bedem pjenkna młoda i w rozmiarze S emotka

może się w praniu skurczyły emotka
0 0

edith

#3645489 Napisano: 23.08.2010 08:37:52
yaro2004 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

czy do jakiegos innego?

te kody były do sieci SilverScreen

Ja na Shreku z konkursu Carrefoura byłam w Multikinie
emotka Nie było żadnych problemów emotka
0 0

agamaty

#3645542 Napisano: 23.08.2010 08:58:09
wkurza mnie, że jestem mało przewidująca i na jednym paragonie mam mambę i ajaxa...grrrr a w regulaminach jak byk piszą o oryginałach. Jeszcze nic nie wygrałam ale co będzie jak wygram??
0 0

Gość: jolcia12

#3645546 Napisano: 23.08.2010 08:58:51
cb656 napisał(a):

asiasia napisał(a):

olus15 napisał(a):

może bardziej śmieszy niż wkurza lista laureatów konkursu AKUKU sms
Pan Marek i Maciej zabierają nagrody na spółkę , mam kilka kodzików ale zastanawiam się czy jest w ogóle sens grać...
tak czy inaczej gratulacje za świetne rozpracowanie konkursu

a gdzie ta lista? bo ja widze same nicki w rankingu

A w temacie wkurza mnie ze nie widze listy gdzie Panowie M i M zabierają nagrody na spółke.

18. Marcin    Mogilno    Prince of Persia: Zapomniane Piaski - Edycja Kolekcjonerska (PC)    19.08.2010
17. Marcin    Mogilno    Batman: Arkham Asylum (PC)    18.08.2010
16. Marek    Poznań    Konsola PSP + LittleBigPlanet PL + MotorStorm Arctic Edge PL (PSP)    17.08.2010
15. Marcin    Mogilno    Starcraft II: Wings of Liberty (PC)    16.08.2010
14. Marcin    Mogilno    Buzz! Quiz TV PL + Buzzery (PS3)    15.08.2010
11. Marek    Poznań    Konsola PSP + LittleBigPlanet PL + MotorStorm Arctic Edge PL    

Przestańcie narzekać, a zacznijcie jesć żelki na sniadanie, na obiad i na kolacje to moze wygracie.
Myslicie sobie że jak kupicie paczkę żelków po drodze do pracy i sobie na przerwie wyślecie smsa i jak nie wygracie to jest wielkie oszustwo emotka Bez jaj emotka
Sama tam raz wygrałam i wiem ze trzeba co godzinę wysyłać smsy, no i wiedzieć co i jak a nie narzekać jak stara baba.
a te kilka kodzików to sobie na pamiatkę schowajcie emotka
0 0