Wkurza mnie...

Gość: elupus

#3642882 Napisano: 22.08.2010 07:57:42
kaczord napisał(a):

asiasia napisał(a):

olus15 napisał(a):

http://www.akuku.net/konkurs/#konkurs

wejdź w konkurs sms - zakładka
pod najszybszy sms wygrywa jest mały link na biało do zobacz kto już wygrał i się wyśwetla lista

No masz rację niestety, takie akcje' strasznie odstraszają. Ja raczej podziekuje za ten konk, tak jak i za Nescafe emotka

spokojnie - emotka nagrody zostają na ekonkach emotka a

0 0

agamaty

#3642900 Napisano: 22.08.2010 08:05:03
elupus napisał(a):

kaczord napisał(a):

asiasia napisał(a):

olus15 napisał(a):

http://www.akuku.net/konkurs/#konkurs

wejdź w konkurs sms - zakładka
pod najszybszy sms wygrywa jest mały link na biało do zobacz kto już wygrał i się wyśwetla lista

No masz rację niestety, takie akcje' strasznie odstraszają. Ja raczej podziekuje za ten konk, tak jak i za Nescafe emotka

spokojnie - emotka nagrody zostają na ekonkach emotka a

to teraz pan Marcin i pan Marek będą na e-konkach aukcje wystawiać, tak? czy rozdadzą za darmo?

0 0

#3642937 Napisano: 22.08.2010 08:17:08

to teraz pan Marcin i pan Marek będą na e-konkach aukcje wystawiać, tak? czy rozdadzą za darmo?
...na pewno za darmo rozdadzą emotka
0 0

joan

#3642941 Napisano: 22.08.2010 08:19:14
Skoro wygrali wielokrotnie = organizator dopuszcza taką możliwość. Czemu oczekujecie, że rozdadzą nagrody za darmo? emotka
0 0

Gość: ariadnaa

#3642947 Napisano: 22.08.2010 08:21:42
...że boli mnie gardło po raz kolejny w tym roku angina emotka
0 0

Gość: tedance

#3642955 Napisano: 22.08.2010 08:25:43
joan napisał(a):

Skoro wygrali wielokrotnie = organizator dopuszcza taką możliwość. Czemu oczekujecie, że rozdadzą nagrody za darmo? emotka

Bo tak głupio gada - spokojnie, nagrody zostaną na e-konkach...i co z tego? Jeść mi to da?
0 0

#3642981 Napisano: 22.08.2010 08:38:49
tedance napisał(a):

joan napisał(a):

Bo tak głupio gada - spokojnie, nagrody zostaną na e-konkach...i co z tego? Jeść mi to da?

po części może i da - bo posłuchaj... zainwestujesz w te nadziane słodycze - spróbujesz szczęścia jak każdy z nas - i jedno co jest pewne to to, że możesz opchać się nimi do woli... emotka - reszty nikt nie może być pewien... emotka
0 0

joan

#3642992 Napisano: 22.08.2010 08:43:17
tedance napisał(a):

joan napisał(a):

Rozumiem tok myślowy emotka Jak te wszystkie autka z nieobdzwonionych promocji znajdą swoich właścicieli, to też będzie sama radość, że... zostały na e-konkach emotka
0 0

Gość: patita06

#3643156 Napisano: 22.08.2010 10:21:59
wkurza mnie troll na forum, który nabija posty, kopiując posty innych.
0 0

Gość: mariolakal

#3643182 Napisano: 22.08.2010 11:45:29
wkurza mnie, że burza się rozszalała i muszę wyłączyć kompa, a spać mi się wcale nie chce... emotka
0 0

kaczord

#3643249 Napisano: 23.08.2010 06:33:30
Mnie nic nie wkurza.. MNIE PERMANENTNIE WK**WIA MOJA RODZINKA!!!!!!

Banda intrygantów i zazdrosńików emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: torunianka

#3643257 Napisano: 23.08.2010 06:39:15
a ja jestem nowa i nie mam pojęcia jak się tu poruszac):):):): emotka
0 0

Gość: natie

#3644104 Napisano: 23.08.2010 11:09:14
i co, listonosz był i znowu corny nie przyniósł

a wkurza mnie poczta polska, bo dopiero po 7 dniach przesłała moje odwołanie dalej i dopiero od tego dnia liczone jest 30 dni na rozpatrzenie tego odwołania.. emotka ileż mozna czekac? zlodziejeeee emotka
0 0

katmich

#3644414 Napisano: 23.08.2010 12:46:56
wkurzam się sama na siebie.. rano zaspałam i ubierałam się półprzytomna.. złożyłam spodnie których nie nosiłam od wielu wielu miesięcy.. do pracy jechałam autobusem.. naprzeciw mnie usiadł stary chłop.. gapił się na mnie całą drogę.. raz na twarz raz między moje nogi i tak w kółko.. obleśnym jęzorem mielił po warach i lubieżnie się uśmiechał.. myślę sobie co za zboczeniec.. jadę w spodniach a on się tak ślini.. Jezusie.. jak przyszłam do pracy i poszłam do WC to zrozumiałam.. w kroku mam dziurę wielkości arbuza z której po prostu wyłażą moje majtasy.. i siedziałam naprzeciw niego taka rozkraczona jak ta łania.. Boże.. kiedy ja wreszcie dorosnę.. 30 letnia baba z dziurą w kroku.. emotka emotka emotka co ten gościu sobie o mnie pomyśli.. a ja miałam zamiar go już zwyzywać od zboczeńców.. emotka emotka
0 0

Gość: nice

#3644422 Napisano: 23.08.2010 12:48:40
katmich napisał(a):

wkurzam się sama na siebie.. rano zaspałam i ubierałam się półprzytomna.. złożyłam spodnie których nie nosiłam od wielu wielu miesięcy.. do pracy jechałam autobusem.. naprzeciw mnie usiadł stary chłop.. gapił się na mnie całą drogę.. raz na twarz raz między moje nogi i tak w kółko.. obleśnym jęzorem mielił po warach i lubieżnie się uśmiechał.. myślę sobie co za zboczeniec.. jadę w spodniach a on się tak ślini.. Jezusie.. jak przyszłam do pracy i poszłam do WC to zrozumiałam.. w kroku mam dziurę wielkości arbuza z której po prostu wyłażą moje majtasy.. i siedziałam naprzeciw niego taka rozkraczona jak ta łania.. Boże.. kiedy ja wreszcie dorosnę.. 30 letnia baba z dziurą w kroku.. emotka emotka emotka co ten gościu sobie o mnie pomyśli.. a ja miałam zamiar go już zwyzywać od zboczeńców.. emotka emotka

no nieźle emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3644426 Napisano: 23.08.2010 12:50:35
katmich napisał(a):

Boże.. kiedy ja wreszcie dorosnę.. 30 letnia baba z dziurą w kroku....

Nie przejmuj się.
Młodsze i starsze od Ciebie baby w większości przypadków emotka mają dziurę w kroku... To raczej normalne dla tej płci
emotka emotka
0 0

katmich

#3644437 Napisano: 23.08.2010 12:52:45
cb656 napisał(a):

katmich napisał(a):

Boże.. kiedy ja wreszcie dorosnę.. 30 letnia baba z dziurą w kroku....

Nie przejmuj się.
Młodsze i starsze od Ciebie baby w większości przypadków emotka mają dziurę w kroku... To raczej normalne dla tej płci
emotka emotka

emotka emotka
0 0

Gość: finessa

#3644443 Napisano: 23.08.2010 12:54:51
katmich napisał(a):

emotka ty się ciesz, że się ślinił! To znaczy, że atrakcyjna jesteś emotka

Ja odwaliłam lepszy numer, wyszłam w samych majtochach i staniku do listonosza, pech chciał, że to był polecony i zapomniałam się i wyszłam zza drzwi, a listonosz uśmiechał się do mnie jakoś dziwnie emotka potem się dopiero skapowałam, że ja do niego pół naga wyszłam emotka Aż strach pomyśleć, co ten biedny, przystojny listonosz sobie o mnie pomyślał emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3644445 Napisano: 23.08.2010 12:55:50
asiasia napisał(a):

olus15 napisał(a):

może bardziej śmieszy niż wkurza lista laureatów konkursu AKUKU sms
Pan Marek i Maciej zabierają nagrody na spółkę , mam kilka kodzików ale zastanawiam się czy jest w ogóle sens grać...
tak czy inaczej gratulacje za świetne rozpracowanie konkursu

a gdzie ta lista? bo ja widze same nicki w rankingu

A w temacie wkurza mnie ze nie widze listy gdzie Panowie M i M zabierają nagrody na spółke.

18. Marcin    Mogilno    Prince of Persia: Zapomniane Piaski - Edycja Kolekcjonerska (PC)    19.08.2010
17. Marcin    Mogilno    Batman: Arkham Asylum (PC)    18.08.2010
16. Marek    Poznań    Konsola PSP + LittleBigPlanet PL + MotorStorm Arctic Edge PL (PSP)    17.08.2010
15. Marcin    Mogilno    Starcraft II: Wings of Liberty (PC)    16.08.2010
14. Marcin    Mogilno    Buzz! Quiz TV PL + Buzzery (PS3)    15.08.2010
11. Marek    Poznań    Konsola PSP + LittleBigPlanet PL + MotorStorm Arctic Edge PL    
0 0

katmich

#3644450 Napisano: 23.08.2010 12:56:57
finessa napisał(a):

katmich napisał(a):

emotka ty się ciesz, że się ślinił! To znaczy, że atrakcyjna jesteś emotka

Ja odwaliłam lepszy numer, wyszłam w samych majtochach i staniku do listonosza, pech chciał, że to był polecony i zapomniałam się i wyszłam zza drzwi, a listonosz uśmiechał się do mnie jakoś dziwnie emotka potem się dopiero skapowałam, że ja do niego pół naga wyszłam emotka Aż strach pomyśleć, co ten biedny, przystojny listonosz sobie o mnie pomyślał emotka

emotka emotka już mi lepiej.. czyli nie tylko ja jestem taka popierdółka
0 0