Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To są właśnie skutki kompulsywnego grania
Gość: moonfairy
p.s
i to w tych konkursach które ja wcześniej podałam na facebooku. ;]
jestem cenzura.
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przynajmniej oszuści nie będą się rozmnażać
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I pluszcze jednaki, miarowy, niezmienny,
Dżdżu krople padają i tłuką w me okno...
Jęk szklany... płacz szklany... a szyby w mgle mokną
I światła szarego blask sączy się senny...
O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny...
A dwa tygodnie temu było tak gorąco!
Ja chcę lata w lecie!
Jestem radosna jak wiosna!
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój tekst nie zyskał najwidoczniej wtedy aprobaty, ponieważ nic nie wygrałam.
A dziś czytam sobie ten tekst beztrosko opublikowany na ich portalu - czy to jest zgodne z zasadami? Skoro nie przyznali mi nagrody, dlaczego posługują się moim tekstem??? Czy za każdym razem wysyłając jakikolwiek tekst na konkurs zezwalamy na jego dobrowolne używanie??? Wszak nigdzie nie było o tym wzmianki, zwykle uważnie czytam regulaminy i inne zapiski z obowiązującymi regułami...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
mrufka
Postów 385
Data rejestracji 03.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1559
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
niestety, w wielu konkursach jest tak, że przesłane teksty/hasła nawet jeśli nie wygrywają, stają się własnością organizatora, o tym zazwyczaj jest wzmianka w regulaminie. nie wiem jak było w tym konkretnym konkursie...
https://www.obiadgotowy.pl/
Gość: kiro
niestety przechodza na wlasnosc organizatora
Gość: rafi323raf
ale kłóć się, bo to troche nie fair
anialistopad
Postów 14200
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: agnus27
Gość: kiro
nic nie wskora
Gość: zwierzak
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba nie będę się kłócić, po prostu uważam, że to lekuchne przegięcie... Rozumiem - co innego, gdy pokazuje się światu zwycięski tekst, jest to również forma nagrody. W tym momencie czuję się wykorzystana
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
Gość: yaro2004
u mnie real tez wielka porażka, az dziwne ze tyle esków i ani jednego bonu
Gość: czarnygreg
ja tez bez bonów!
a wkurza mnie że to kolejna porażka!
chyba zrobię sobie przerwe, widocznie głupoty jakieś piszę i się nie podoba
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też porażka, która w połączeniu z pogodą oraz lekkim kacem wprawiła mnie w dół konkursowy i w utratę wiary w swoje zdolności i szczęście w konkursach
chyba tez zrobię przerwę w konkursach