Wkurza mnie...

silvia8

#3666425 Napisano: 31.08.2010 07:59:04
madzia34 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

polec napisał(a):

asiasia napisał(a):

enia2007 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze zazeram orzeszki z nerwów i nie moge przestac!, moje dziecko jutro 1 raz idzie do przedszkola a ja sie spalam normalnie wrrrr

nie przejmuj się,przeżywam to samo i mam nadzieję że będzie dobrze emotka

Oj dziewczyny jak ja was rozumiem, mó syn jutro też pierwszy raz idzie do przedszkola a ja z nerwow nie wiem czy dziś zasnę emotka

mój też jutro powinien iść pierwszy dzień do przedszkola, ale jest z babcią na wakacjach.

Tylko jakoś mnie to nie rusza, mamy 2 lata żłobka za sobą, więc to czysta formalność.

Będzie dobrze emotka

do mam przedszkolakow? dzieciaki w dresach wysyłałyscie do przedszkola? zastanawiam w co go ubrac, w takich spodenkach byłoby mu wygodnie i sam poradzi sobie ze zdjeciem w wc -etowych sprawach, nie mam wprawy doradzcie? emotka

mój ma 5 lat-najlepeij spodnie na gumce zeby sam sciagnał,i dajcie cos na zmiane na wszelki wypadek,zostawicie w reklamówce w szafce

najlepiej spodenki dresowe z gumką w pasie, aby było wygodnie emotka ja mam niespełna trzylatka, który rozpoczyna przygodę przedszkolaka i dam w worku na kapcie coś na przebranie.

I pamiętajmy- WSZYSTKO BÊDZIE DOBRZE emotka
Postarajmy się zachować spokój, dzieci to wyczuwają emotka
0 0

Gość: gimikiss

#3666445 Napisano: 31.08.2010 08:07:04
Że nie wiem co ubrać na rozpoczęcie..

U mnie leje, alarm powodziowy, a ja tu w sukienkach wybieram..

HELP HELP emotka
0 0

bridget

#3666456 Napisano: 31.08.2010 08:09:18
silvia8 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

polec napisał(a):

asiasia napisał(a):

enia2007 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze zazeram orzeszki z nerwów i nie moge przestac!, moje dziecko jutro 1 raz idzie do przedszkola a ja sie spalam normalnie wrrrr

Oj dziewczyny jak ja was rozumiem, mó syn jutro też pierwszy raz idzie do przedszkola a ja z nerwow nie wiem czy dziś zasnę emotka

mój też jutro powinien iść pierwszy dzień do przedszkola, ale jest z babcią na wakacjach.

Tylko jakoś mnie to nie rusza, mamy 2 lata żłobka za sobą, więc to czysta formalność.

Będzie dobrze emotka

do mam przedszkolakow? dzieciaki w dresach wysyłałyscie do przedszkola? zastanawiam w co go ubrac, w takich spodenkach byłoby mu wygodnie i sam poradzi sobie ze zdjeciem w wc -etowych sprawach, nie mam wprawy doradzcie? emotka

mój ma 5 lat-najlepeij spodnie na gumce zeby sam sciagnał,i dajcie cos na zmiane na wszelki wypadek,zostawicie w reklamówce w szafce

najlepiej spodenki dresowe z gumką w pasie, aby było wygodnie emotka ja mam niespełna trzylatka, który rozpoczyna przygodę przedszkolaka i dam w worku na kapcie coś na przebranie.

Jakos mi lżej i spokojniej podchodze do tematu, wygadałam się - dziękuję za zrozumienie;)
0 0

edith

#3666474 Napisano: 31.08.2010 08:13:49
prz
silvia8 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

polec napisał(a):

asiasia napisał(a):

enia2007 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

Będzie dobrze emotka

Dziewczyny jedna rada dla was emotka Jestem nauczycielką w przedszkolu,wierzcie to tylko tak wygląda okropnie na początku,płacz,zgrzytanie zębami a nawet moczenie nocne...to potrwa kilka dni a potem będziecie mieć w domu super przedszkolaki emotka Tylko pamiętajcie nie rozczulajcie się przy dzieciach,nie płaczcie,nie siedżcie dlugo w sali tylko zostawiacie w szatni całus i do domu nawet gdyby dzieciak płakal emotka Zycze wam powodzenia i sobie też bo jutro 1 dzień w pracy emotka
0 0

toudikot

#3666494 Napisano: 31.08.2010 08:18:34
a kto mnie wesprze emotka emotka moj synek jutro pierwszy raz do zlobka idzie ma 20 miesiecy, z jednej strony sie ciesze bo wreszcie troche odpoczne ale troche boje sie jak on to zniesie
0 0

Gość: pysiek30

#3666553 Napisano: 31.08.2010 08:29:32
toudikot napisał(a):

a kto mnie wesprze emotka emotka moj synek jutro pierwszy raz do zlobka idzie ma 20 miesiecy, z jednej strony sie ciesze bo wreszcie troche odpoczne ale troche boje sie jak on to zniesie

Na pewno szybciej się przyzwyczai niż Ty czy trzylatek idący po raz pierwszy do przedszkola. Głowa do góry, będzie dobrze! emotka
0 0

Gość: xagadee

#3666563 Napisano: 31.08.2010 08:33:43
to ja wam powiem tylko tyle:

moja starsza córka pójście do przedszkola przeżywała pół roku wcześniej - codziennie wieczorem musiałam jej opowiadać, co będą robili w przedszkolu: tańczyli, rysowali, bawili się klockami, itd. Te czynności pamiętała lepiej ode mnie i nie daj Boże, żebym o którejś zapomniała - od razu słyszałam, że jeszcze to i to... emotka

Pierwszego dnia przedszkola pomagałam jej się przebrać w szatni. Wokoło inne trzylatki płaczące, że mama je zostawia - standard. emotka A moja (na siedząco) podskakiwała na ławeczce i piszczała już się nie mogę doczekać, już się nie mogę doczekać. Inne matki patrzyły na mnie jak na dziwoląga. emotka

To samo miałam rok temu, gdy szła do pierwszej klasy. emotka

W tym roku - klasa druga. Od początku sierpnia słyszałam, że wakacje są stanowczo zbyt długie i kiedy wreszcie ta szkoła... Dziś o 6 rano obudziła mnie, bo miałyśmy książki przystroić w okładki. Wyjęła naklejki i wybrała, które gdzie naklejamy.

No normalnie koszmar jakiś. emotka

Chyba jestem wyrodną matką. Dziecko woli szkołę. emotka
0 0

Gość: samanta3

#3666601 Napisano: 31.08.2010 08:41:32
keiti78zg napisał(a):

Mój ma 4 lata i jutro też idzie do przedszkola - ale to jego 3cia grupa emotka
Dresowe spodnie najlepsze i najlepiej pokupuj takie na allegro za ok 12-15 zł bo zobaczysz jak szybko ciuchy się masakrują jak dzieci szaleją na podłodze - kapcie najlepiej na gumce - rzepy szybko się psują, koniecznie drugi zestaw w szafce koszulka bluzka spodnie majteczki i skarpetki - u nas do tej pory jak mąż nie powie że brak czegoś w szafce to czasem przychodzi w pożyczonych ciuchach emotka
POWODZENIA
0 0

Gość: polec

#3666627 Napisano: 31.08.2010 08:47:48
xagadee napisał(a):

moja starsza córka pójście do przedszkola przeżywała pół roku wcześniej - codziennie wieczorem musiałam jej opowiadać, co będą robili w przedszkolu: tańczyli, rysowali, bawili się klockami, itd. Te czynności pamiętała lepiej ode mnie i nie daj Boże, żebym o którejś zapomniała - od razu słyszałam, że jeszcze to i to... emotka

Pierwszego dnia przedszkola pomagałam jej się przebrać w szatni. Wokoło inne trzylatki płaczące, że mama je zostawia - standard. emotka A moja (na siedząco) podskakiwała na ławeczce i piszczała już się nie mogę doczekać, już się nie mogę doczekać. Inne matki patrzyły na mnie jak na dziwoląga. emotka

W tym roku - klasa druga. Od początku sierpnia słyszałam, że wakacje są stanowczo zbyt długie i kiedy wreszcie ta szkoła... Dziś o 6 rano obudziła mnie, bo miałyśmy książki przystroić w okładki. Wyjęła naklejki i wybrała, które gdzie naklejamy.

ahahah dobre emotka )))

też tak chcę , choć z synem nie mam problemów. Żłobek jakoś znosił, bez większych rewelacji i sympatii jak wchodził, ale bywały momenty, że nie chciał wychodzić.

Przedszkole traktuje z rezerwą, ale sądzę, że się szybko wdroży i będzie ok emotka .
0 0

#3666642 Napisano: 31.08.2010 08:50:30
A tak pod temat topu to...
Pojechaliśmy odebrać dziś zmywarkę - o zgrozo 100 km w jedna stronę nie po drodze bo w innym oddziale sieciówki odbiór - no ok Mówie do męża sprawdź czy wejdzie nam do auta - chyba 60 x 60 x 85 - a on na to spoko zmieści się
Zajeżdżamy - odbieramy - mąż z gościem niosą patrze emotka nieciekawie - no to rozebrali ze styropianu i emotka nie weszła!!!!!!! emotka emotka emotka emotka emotka emotka WSTYD siara masakra - brak słów. Jedno co uratowało mojego męża - to fakt że mieszka w tym mieście jego kolega - więc co - taksówka odpowiednio większa i heja - no i stoi u kolegi w garażu - i tyle się nacieszyłam dzisiaj zmywarką. A do tego czeka nas jeszcze jeden kurs - większym pożyczonym autem - a nie można tak było od razu!!! emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: kiro

#3666687 Napisano: 31.08.2010 09:04:14
tedance napisał(a):

Andrzej, Gowidlino
Olay.Znalazlam najlepszy lek, by w sekrecie trzymac wiek. Gdy mloda twarz jest moim celem, witam sie z Olay- a zegnam z skalpelem.

wkurza mnie, że niektórzy oprócz plagiatu, gotowi są oberżnąć przyrodzenie swojemu facetowi w pogoni za wygraną emotka

emotka
0 0

zdolnabestia

#3666689 Napisano: 31.08.2010 09:04:24
samanta3 napisał(a):

u nas do tej pory jak mąż nie powie że brak czegoś w szafce to czasem przychodzi w pożyczonych ciuchach emotka

Twój mąż moczy się w przedszkolu? A przedszkolanki mają ten sam rozmiar emotka

Sorki, ale nie mogłam się powstrzymać emotka
0 0

Gość: arta

#3666701 Napisano: 31.08.2010 09:07:55
xagadee napisał(a):

ech, jakbym o sobie czytała... Mama zawsze kupowała mi podręczniki na początku wakacji, a ja do września miałam WSZYSTKO przeczytane emotka

Powiem Ci, że z czasem się z tego wyrasta emotka emotka
0 0

#3666703 Napisano: 31.08.2010 09:08:07
zdolnabestia napisał(a):

samanta3 napisał(a):

u nas do tej pory jak mąż nie powie że brak czegoś w szafce to czasem przychodzi w pożyczonych ciuchach emotka

emotka hehehe no faktycznie zabawnie zabrzmiało - na szczęście a ni jeden ani drugi się nie moczy emotka
Bardziej chodzi o zmianę ubranek po tym jak większość obiadku ląduje zamiast w brzuszku to na ciuchach rzecz jasna synka emotka emotka
0 0

bridget

#3666745 Napisano: 31.08.2010 09:20:01
samanta3 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

samanta3 napisał(a):

emotka hehehe no faktycznie zabawnie zabrzmiało - na szczęście a ni jeden ani drugi się nie moczy emotka
Bardziej chodzi o zmianę ubranek po tym jak większość obiadku ląduje zamiast w brzuszku to na ciuchach rzecz jasna synka emotka emotka

:))
0 0

kalisto1986

#3666813 Napisano: 31.08.2010 09:43:02
xagadee napisał(a):

z moim jest identycznie emotka
ma 4 latka w tym roku idzie pierwszy raz do przedszkola, ale takiego 5 godzinnego.
W czerwcu po zebraniu organizacyjnym nie mogliśmy go wyciagnąć ze szkoły, od tego czasu odlicza dni, od tygodnia pyta się juz co godzine ile jeszcze zostało emotka
Dzisiaj dumny przedszkolak wybierał plecaczek i teraz ma go w łóżku emotka
i owszem mam stres .... czy nie wykończy pani przedszkolanki emotka

A jeśli chodzi o ubrania też kupiłam bawełniane spodnie dresowe i mam nadzieje że będzie można zostawić je w sali ( to jest grupa przedszkolna w szkole podstawowej)

dziewczyny będzie dobrze emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3666814 Napisano: 31.08.2010 09:43:28
Taaak, ja swoje dziecko też przygotowywałam do pójścia do szkoły:opowiadania, piórniczek, kredki....itp,
pierwszy dzień jakoś zniósł, następnego dnia budzę go i mówię ze pora do szkoły a on na to:przecież już tam byłem!??!! (myślał że to jednorazowa przyjemność)
0 0

kalisto1986

#3666818 Napisano: 31.08.2010 09:45:08
czarnygreg napisał(a):

Taaak, ja swoje dziecko też przygotowywałam do pójścia do szkoły:opowiadania, piórniczek, kredki....itp,
pierwszy dzień jakoś zniósł, następnego dnia budzę go i mówię ze pora do szkoły a on na to:przecież już tam byłem!??!! (myślał że to jednorazowa przyjemność)

emotka emotka emotka

no bo jak tak codziennie emotka
0 0

adrian

#3666882 Napisano: 31.08.2010 10:10:51
Wkurza mnie, że straszna bida panuje aktualnie z ilością konkursów w których trzeba wymyślać hasła reklamowe, dokańczać zdanie itd. emotka
0 0

zaczytana-pola

#3666885 Napisano: 31.08.2010 10:12:06
kalisto1986 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

emotka emotka emotka

no bo jak tak codziennie emotka

Aż się boję pomyśleć, co będzie z moim maminsynkiem emotka
0 0