Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: misia89p
Gość: piekielna
ojj...
ojj...
przepraszam za 2x to samo, komputer szwankuje!
Gość: misia89p
oj przykro mi, ale jak to się mówi tego kwiatu jest pół światu
a mi nie chodzi o znudzenie, tylko że monotonność sprawia, że świat nie jest już taki różowy, że nie ma spontaniczności, jest tylko myśłenie o przyszłości..
może i pół, ale wszyscy zajęci... z resztą nie szukam, sam się znajdzie... raczej? teraz zajmuję się maturą (co mnie wkurza...
Gość: iskierka
a tak wogóle to powinni od razu informować czy obrazek został juz znaleziony
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpinam się do was-mam identyczne odczucia (5 lat po ślubie)
Gość: madzdz
Nie dajcie sie dziewczyny w to wciagnac- mam na mysli monotonnosc. Zamiast czekac na jakis ruch ze strony partnera lepiej wziac sprawy w swoje rece (nawet jesli to on nawalil). Troche pomyslowosci i spontanicznosci, a swiat stanie sie piekniejszy
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle czasu zbierania głosów i nawet wyróżnienia nie ma!
Gość: marielu
A ja już pselicałam zyski.... nosz kurza doopa jaki pech
zaczytana-pola
Postów 11571
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marielu zrobimy licytację- kto da więcej pasztetófki, bo teraz ludzie zastanawiają się ile zaproponować, żeby nie dać ciała i mieć Cie tylko dla siebie
Gość: marielu
Gość: monis
napisali mi, że źle wypełniłam formularz nie wpisałam maista oraz kodu pocztowego... i nagroda przepadła...
Jestem pewna, że wpisałam dane prawidłowo...
Gość: zeida
Wzięłam sobie korzeń arktyczny (ktoś tu już pisał o jego uspokajającym działaniu) i wszystko jest piękne i problemy są bez znaczenia !
Gość: kondzikdg
Hmmm, czy aby na pewno jest to legalna substancja?
Gość: asiasia
Kurcze jaki aktualny temat dla mnie, też dziś analizowałam sobie ten problem, ale doszłam do wniosku że dzisiejszy dzien nie jest najlepszy na takie problemy. Cóż, życie...
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak myślicie czy to może przejść?? przecież ja miałam najszczersze chęci kupić ten prawidłowy, zresztą kupiłam większy co chyba jest plusem
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
Gość: annaszura
najlepiej w ruchy wziąść poduchy, mały box na odmianę