Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2557
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\teraz jak już jesteś spokojniejsza to mogę napisac ,że z tymi sisiuakami to od dzieciństwa są problemy
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram! Moja mała, 2 i pół roku, ogólnie wszystko wcina, ale kiedy jest nadmiar wujków ( ma ich trzech ) albo ogólnie rodziny i znajomych, szafka, gdzie są chowane słodycze jest przepełniona. I wtedy się zaczyna... chcę gumę, chcę cukiejka, chcę czikoladkę. Fakt, że często dostaje to, co chcę, ale jak widzę, że jest problem z jedzeniem normalnych śniadań, obiadów czy kolacji, to automatycznie wyskakuje odpowiedź dostaniesz gumę, cukierka czy tam czekoladę, jak zjesz obiad. Czasami dochodziło do tego, że musiałam autentycznie wyrzucić przy niej słodycze do śmieci, żeby zrozumiała, że nie żartuje. Nie ma słodyczy, dopóki nie ma normalnego jedzenia. I też uważam, że warto pozbyć się na jakiś czas wszystkich smakołyków z domu i przygłodzić dziecko. Albo czasami idę na chytrość. Mówię do małej na uszko (jak nie chce zjeść) - zjedz babci obiad! - mama oczywiście zaczyna zabawę też i mówi _ nie jedz mi, bo to moje! Będę głodna! No kto mi zjadł całą zupę! - czasem w taki sposób potrafi zjeść więcej niż ja! A z warzywami też różnie bywa - moja mała zje ogórka i pomidora, ale sałaty nie lubi i odkłada na bok, no to do zjedzenia sałaty jej nie zmuszam
Gość: jutis
przeczekac zdecydowanie
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakoś pół roku temu Domiś miał planowane szczepienie, 2 tygodnie przed zaczełam mu tłumaczyć że pani igiełką zrobi zastrzyk, że może troszke zaboleć, ale że na pewno jest dzielny
co nie oznaczało że ja nie miałam cykora, zwłaszcza że ostatnie szczepienie miał daaawno
w dniu szczepienia nie mogłam iść bo rozchorowałam się i nie chciałam wchodzić na zdrowe dzieci żeby jakiegoś maluszka nie zarazić, więc pojechał z nim Tomek...
i okazało sie że Domiśko patrzał jak pani wbija igłe i pytał się dlaczego taka mała
no i oczywiście wyszło kto bardziej się bał
Tak samo było u was, to nie mały się bał tylko ty bo tak jest że my bierzemy wszystkie możliwe konsekwencje pod uwagę
teraz najwazniejsze że wszystko jest dobrze, a ty wiesz jak dzielnego masz synka
Gość: kasiap76
Moja w przedszkolu nic nie jadła tylko słodkie podwieczorki jeśli jej pasowały. Z obiadami w domu - bywa różnie. najlepiej mieso (obowiązkowo buraczki) lub naleśniki. I o ile z obiadami jakoś dajemy radę - śniadania i kolacje - to istny dramat. Wkurza mnie to, bo brakuje mi juz pomysłów...
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.mus.co...=1791&Itemid=275
Gość: pola731
z całej wyprawki podoba mi sie plecak i długopisy...i nijak nie mogę się tych 100 zł wartości doszukać
Gość: judyta74
czyli lipa
ja czekam na swoją u mnie tez ma znaczenie opis produktu , producent- ostanio synek uzywajac taśmy klejącej dostał takiego uczulenia , pokrzywka pojawiała sie co chwilę w innym miejscu na ciałku dopiero wieczorem po Zyrteksie plamy i bable sie zaczęły tracic
Gość: ewe85lina
Do dnia dzisiejszego
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja czekam an 2 wyprawki i ani jednej doczekac się nie mogę..WRYYYYY
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo moja 3 latka też jest niejadkiem
marzena2210
Postów 484
Data rejestracji 26.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: buskowianka
trzeba było rozjechać,pewnie by dodatkowe punkty za to były
a w temacie wkurza mnie że nie mam prawa jazdy i miec nie będe bo predyspozycji do tego nie mam
marzena2210
Postów 484
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda ze tego nie zrobilam
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo system egzaminowania w Polsce jest w ogóle debilny. I chociaż zdałam za pierwszym razem, to dalej tak uważam.
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jeszcze 6 godzin musze wyjeździc a ciągle brakuje mi czasu..przez ekonkursy hahaha.Juz niedługo rok bedzie jak robie prawko hahahaha.Jakos niemam zaciecia.Zdolnosci tez brak i boję sie okropnie.PO co aj to zaczynałam??
marzena2210
Postów 484
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prawko sie przydaje ale jak trudno je zdobyc dzisiaj sie zdenerwowalam i du.... blada tylko 5 min jechalam i mnie wysadzil
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic już nie można znaleźć.
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
Gość: judyta74
kolezance na egzaminie zaraz wyjezdzajac z osrodka kot wyskoczyl i go przejechala i zdala jeszcze ja pochwalil