Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój mąż zeżarł te białe larwy bo wyglądały jak łuskany słonecznik aż wreszcie się zorientował co je i dzwoni do mnie do pracy co robić.. ja mu mówię żeby walnął sobie setkę wódki żeby jakoś się odkazić od środka.. przychodze do domu wieczorem a on nawalony.. tak się odkażał
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: nice
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o kurczę, ale ci się wygrana trafiła
Gość: bluesky
nice bardzo mi przykro
szkoda że tak długo zwlekałaś z wycieczką - ja gdybym dziś jakąś wygrała jutro nie byłoby mnie już w Polsce
aggie
Postów 272
Data rejestracji 29.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbuj może zawalczyć. Przecież za ten voucher ktoś zapłacił i nie wazne czy to agencja, czy ktokolwiek inny. Mogłaś go np dostać w prezencie. Nie poddawaj się, tylko łap za telefon.
Marszałek Województwa Mazowieckiego Adam Struzik powołał specjalny zespół, który monitoruje sytuację i udziela wszelkich informacji związanych z upadłością biura. Klienci biura mogą uzyskać informacje pod numerem telefonu 22 59 79 523, 22 59 79 552, 22 59 79 520
Gość: iwa1116
no wiesz nie każdy może wziąć sobie urlop, ja mam jeszcze zaległy z zeszłego roku
rifle77
Postów 366
Data rejestracji 10.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A ty mnie tylko czasami
Zwrot pieniędzy za zakupy: https://www.plane...l/rejestracja/23761/
https://www.tipli.pl/p/243786
Dzięki za podpowiedź, może rzeczywiście tam zadzwonię. A voucher ważny jakoś do czerwca 2011. Miałam zamiar na Święta Bożego Narodzenia zrealizować w kraju. I poszło w.....
aggie
Postów 272
Data rejestracji 29.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wierzę, ze uda Ci się załatwić. Nie ma innej możliwości. Przecież ten voucher do dowód, ze są Ci winni usługę za 3 tysiaki. Fakt, że z Orbisem na wakacje już nie pojedziesz, ale w takim razie należy Ci się kasa albo możliwość realizacji w innym biurze podróży
szalonakisia1
Postów 234
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z jakiego numeru Londa dzwoni? I czy dzwonią już może z III etapu?
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dzisiaj zagłosowałam 6 -ciu osobom i nawet słowo:
dziękuję nie padło.Niby nic, a jednak ...
Czy w przyszłości warto głosowac?
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
ale apmietajcie ze to tylko wyjatki,sa tu jeszcze uczciwi ludzie:)
Gość: gwiazdeczka60
;( Co ja zrobiłam nie tak? ;(
Gość: polec
Gość: natie
może dałaś coś niezgodnie z regulaminem??
Gość: mrilka
a ja dostałam e-maila z rossmana,że mój paragon do nich nie dotarł, a wysłałam 6 września
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to się wkurzyłam i napisałam do nich, czy coś planują, bo nie wiem czy jest sens trucia się dalej tym napojem i wbijaniem pkt.
ich odpowiedź:
Witaj!
Na daną chwilę są dostępne nagrody takie jak na stronie. Zapraszamy do udziału w licytacjach i wygraj z czasem oraz do zakupu zniżek. Niebawem planujemy wdrożenie nowego partnera gdzie będzie można zdobyć atrakcyjne nagrody. Odwiedź stronę Katalogmarzen.pl i zobacz nasze usługi