Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
więc wiem co piszę i nie rób ludziom wody z mózgu
martuska11
Postów 42
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grancias
Ja mialem kiedys podobna sytuacje, ale z biletami lotniczymi z CENTRALWINGS, a raczej z voucherem na kwote 2 tys. zlotych. Miesiac po wygraniu biletow firma zmienila profil działalnosci i zaprzestala sprzedazy tanich biletow, które obejmował voucher (o ile wiem zajmuje sie obecnie sprzedaza biletow na loty czarterowe). Oczywiscie bylem zalamany ...
Wowczas odezwalem sie do organizatora konkursu. Jakie bylo moje zdziwienie
i o to właśnie chodzi, że musi nas reprezentować organizator konkursu
jeżeli biuro podróży tylko zmieniło profil, daja nam nowy voucher
w przypadku upadku, trzeba będzie trochę poczekać na kaskę
wszystko zależy też od tego jak szybko danej agencji będzie się chciało ruszyć sprawę
z rozstrzygnięciem konków wiele z nich się nie śpieszy, a tu jeszcze może zaistnieć konieczność wynajęcia prawnika, itd.itp...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
proponuje wrócić do tego co pisałam i przeczytać ze zrozumieniem i dopiero pisać że robie komuś wode z mózgu.
Mylisz się twierdząc że woucher to zwykły świstek bo jest to dokument poświadczający że masz prawo do danej usługi/ewentualnie kwoty na jaką został on wystawiony w momencie gdy nie mozesz zrealizowac go z nie swojej winy .
Tak jak napisałam wszystko zależy
kto był sponsorem konkursu, więc jeśli tak jak napisałam sponsorem było biuro to o należność trzeba od nich wymagać, jeśli była to inna firma wtedy należy zgłosić się do nich, agencja jest tylko wykonawcą zlecenia jakie otrzymał w tym przypadku wyłonienie laureata i wręczenie mu danej nagrody.
Róznież mylisz się sądząc że rzecznik w tym przypadku nic nie pomoże, bo nawet jeśli sponsorem była inna firma i będzie ona próbowała uniknąc wypłaty bądz zamiany nagrody wtedy tutaj też pomaga rzecznik
można wiele pisać, można teoretyzować bez końca, ale życie jest życiem
ja nie gadam, ale robię swoje
reklamacje już złożone, pisma wysłane za zwrotnym potwierdzeniem odbioru
jeśli kasy wystarczy dla pierwszych, stoję już w kolejce
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
baxter
Postów 2787
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: ewe85lina
na facebooku pisze w play
baxter
Postów 2787
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wynosił 20 dni od dnia zmiany Oferty, a Okres waŜności połączeń przychodzących będzie wynosił
110 dni od dnia zmiany Oferty.
to chyba tylko przy zmianie taryfy a potem normalnie - Ważność połączeń wychodzących po każdym doładowaniu - 365 dni
Gość: karla0689
i wkurza mnie,że choróbsko dorwało moją psinę
Gość: nice
Tak więc vocuher jest z konkursu, gdzie sponsorem był Reckit Benkiser a oragznizatorem był Graf Toruń. Więc chyba do Grafa muszę uderzyć najpierw. Jak myślicie?
Gość: nice
Czy Ty też masz taki voucher??
Jeśli tak to napisz do mnie na PW
ale prawnik od razu sugerował agencję, bo do chwili podpisania umowy z biurem podróży to ona jest faktycznym właścicielem vouchera
na rzeczników praw konsumenta z każdym dniem będzie można mniej liczyć, bo już wczoraj były straszne kolejki, zapisy - słowem niewesoło
Gość: nineczka17
warto pisać do obu
Gość: emilka1705
Gość: slicznotaem
mmaddamm
Postów 268
Data rejestracji 07.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie bralaś udziału w konku w Almie?
Gość: rafi323raf
Gość: pola731