Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#3865079 Napisano: 14.11.2010 09:35:33
wsciekly napisał(a):

kondzikdg napisał(a):

radosna napisał(a):

Zamówiłam dla pięciu osób mających małe dzieci próbki pieluszek Pampers. Dostała je tylko jedna osoba. Reszta dziwnym zbiegiem okoliczności nie dotarła emotka

Mnie zginal wibrator, co rozdawali kiedys na blipie. Mam nadzieje, ze ta prukwa co go zwinela, bedzie z niego zadowolona...

może z blenderem pomyliła emotka emotka emotka

emotka emotka
0 0

79magda

#3865080 Napisano: 14.11.2010 09:35:46
Też mnie wkurza konkurs Gerbera... muszę wśród koleżanek poszukać takich z młodszymi pociechami, choć moja czterolatka pałaszuje słoiki z owocami, zupki to tylko z Hippa, taką dla dużych dzieci emotka
0 0

efelinkaaa

#3865082 Napisano: 14.11.2010 09:36:06
dzięki olunka za linka.. szkoda, że nie mam odwagi do konkursów smsowych.. emotka
0 0

radosna

#3865086 Napisano: 14.11.2010 09:36:28
wsciekly napisał(a):

radosna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

radosna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

no to ładnie!
ale nie będę sie martwić...chyba że wygram a ponieważ ostatnio rzadko mi sie to zdarza to szanse marne,

no to teraz wygrasz jak mur beton emotka

bo życie bywa przewrotne emotka emotka emotka

I w dodatku laptoka emotka

ale laptopy dadzą tym, co wysłali najwięcej zgłoszeń emotka

Widzę, że czytasz regulaminy ... w przeciwieństwie do mnie. I to też mnie wkurza, że nie mam cierpliwości do ich czytania! Kiedy je czytam, to ... wściekam się!
emotka

a ja się wściekam jak nie czytam emotka

kiedyś mi auto przeszło koło nosa, bo produkt nie był regulaminowy, wiec mam niezłą nauczkę emotka

Czy to właśnie po tym smutnym fakcie zmieniłeś nic z radosny na wściekły? emotka emotka
0 0

radosna

#3865089 Napisano: 14.11.2010 09:36:52
radosna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

radosna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

radosna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

no to ładnie!
ale nie będę sie martwić...chyba że wygram a ponieważ ostatnio rzadko mi sie to zdarza to szanse marne,

no to teraz wygrasz jak mur beton emotka

bo życie bywa przewrotne emotka emotka emotka

I w dodatku laptoka emotka

ale laptopy dadzą tym, co wysłali najwięcej zgłoszeń emotka

Widzę, że czytasz regulaminy ... w przeciwieństwie do mnie. I to też mnie wkurza, że nie mam cierpliwości do ich czytania! Kiedy je czytam, to ... wściekam się!
emotka

a ja się wściekam jak nie czytam emotka

kiedyś mi auto przeszło koło nosa, bo produkt nie był regulaminowy, wiec mam niezłą nauczkę emotka

Czy to właśnie po tym smutnym fakcie zmieniłeś nic z radosny na wściekły? emotka emotka

nick miało być ...
0 0

olunka

#3865099 Napisano: 14.11.2010 09:38:20
efelinkaaa napisał(a):

dzięki olunka za linka.. szkoda, że nie mam odwagi do konkursów smsowych.. emotka

oj tam, próbuj, może wpadnie bonik, będzie pod choinkę dla małej:)mój juz za stary:(
0 0

Gość: wsciekly

#3865103 Napisano: 14.11.2010 09:39:02
radosna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

odkąd pamiętam przezywali mnie wściekłym, bo jako dziecko byłem strasznym... flegmatykiem emotka
0 0

#3865107 Napisano: 14.11.2010 09:39:45
ja dziś mało co też bym numer zrobiła, kupiłam w carrefourze produkty milka itd, wzięłam je z ekspozycji, oczywiście już na paragonie doczytałam ze niedobre, mnie mnie mąz namówił na delicje a one udziału nie biorą, dobrze ze esa nie zdążyłam wysłać!
a na ulotce są delicje, tylko nie wedla emotka
0 0

#3865131 Napisano: 14.11.2010 09:43:30
czarnygreg napisał(a):

ja dziś mało co też bym numer zrobiła, kupiłam w carrefourze produkty milka itd, wzięłam je z ekspozycji, oczywiście już na paragonie doczytałam ze niedobre, mnie mnie mąz namówił na delicje a one udziału nie biorą, dobrze ze esa nie zdążyłam wysłać!
a na ulotce są delicje, tylko nie wedla emotka

pkt 7 reg. - delicje grają emotka
0 0

#3865153 Napisano: 14.11.2010 09:50:57
no tak ale nie wedla a ja takie kupiłam i jako dopełnienie do 20 zł batoniki princessa (były na ekspozycji i dałam sie nabrać) i przepadła szansa na ekspres emotka
ostatnim razem jak miałam juz sporo zaoszczedzonej kasy na dobry ekspres to mi sie do domu chcieli włamać, musieliśmy alarm założyc i kasa na to poszła,
chyba trzeba bedzie na tchibo poprzestać
0 0

#3865165 Napisano: 14.11.2010 09:54:22
czarnygreg napisał(a):

no tak ale nie wedla a ja takie kupiłam i jako dopełnienie do 20 zł batoniki princessa (były na ekspozycji i dałam sie nabrać) i przepadła szansa na ekspres emotka
ostatnim razem jak miałam juz sporo zaoszczedzonej kasy na dobry ekspres to mi sie do domu chcieli włamać, musieliśmy alarm założyc i kasa na to poszła,

no to klops, bo gra prince polo
konk trwa do jutra, więc skoro świt do carrefoura biegiem emotka marsz emotka
0 0

#3865188 Napisano: 14.11.2010 09:59:17
wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

marsz 30 kilometrów????
dziękuję, już mi kawa z caffissimo bardziej smakuje emotka
0 0

cudaczek121

#3865198 Napisano: 14.11.2010 10:02:03
79magda napisał(a):

Też mnie wkurza konkurs Gerbera... muszę wśród koleżanek poszukać takich z młodszymi pociechami, choć moja czterolatka pałaszuje słoiki z owocami, zupki to tylko z Hippa, taką dla dużych dzieci emotka

a mnie wkurza,że mój siostrzeniec ma dopiero 3 miesiące i jeszcze na razie tylko mleko matki pije emotka Dobrze,że ten konk trwa do lutego,bo do tego czasu już zacznie jeść normalne rzczy emotka W najgorszym razie sama dla siebie kupię te słoiczki,ale podam siostry dane jak wygram emotka
0 0

#3865203 Napisano: 14.11.2010 10:04:47
czarnygreg napisał(a):

wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

marsz 30 kilometrów????

tylko 30 ?
to ja po warszawie więcej robię chociażby do głupiego polomarketu czy leclerca emotka

a caffissimo podobno niezła (mój express jeszcze w pudełku) i dla portfela bezcenna emotka emotka
0 0

cudaczek121

#3865210 Napisano: 14.11.2010 10:07:19
wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

marsz 30 kilometrów????

tylko 30 ?
to ja po warszawie więcej robię chociażby do głupiego polomarketu czy leclerca emotka

a caffissimo podobno niezła (mój express jeszcze w pudełku) i dla portfela bezcenna emotka emotka

Mój ekspres też nierozpakowany jeszcze, haha
0 0

#3865212 Napisano: 14.11.2010 10:07:33
wściekły, ja jestem tylko skromną amatorką nie takim profesjonalistą jak Ty, wyprawa 20-30 km to juz dla mnie duże wyzwanie,
ekspres tchibo jest całkiem ok
0 0

#3865219 Napisano: 14.11.2010 10:09:19
cudaczek121 napisał(a):

Mój ekspres też nierozpakowany jeszcze, haha

prezent gwiazdkowy ma się już jak znalazł
emotka
0 0

#3865243 Napisano: 14.11.2010 10:15:35
czarnygreg napisał(a):

wściekły, ja jestem tylko skromną amatorką nie takim profesjonalistą jak Ty, wyprawa 20-30 km to juz dla mnie duże wyzwanie,
ekspres tchibo jest całkiem ok

żaden ze mnie profesjonalista - ani nie inwestuję tyle co niejaki janiek, turystykę konkursową zostawiam zyziakowi emotka i zwyczajnie nie mam czasu rzucać się na każdy konkurs czy promocjęemotka
0 0

Gość: madziaramz

#3865316 Napisano: 14.11.2010 10:52:31
kondzikdg napisał(a):

radosna napisał(a):

Zamówiłam dla pięciu osób mających małe dzieci próbki pieluszek Pampers. Dostała je tylko jedna osoba. Reszta dziwnym zbiegiem okoliczności nie dotarła emotka

Bo pampersy przychodzą tylko na jeden adres jeden raz, bez znaczenia ile zgłoszeń.

0 0

melissa

#3865328 Napisano: 14.11.2010 11:03:16
madziaramz napisał(a):

kondzikdg napisał(a):

radosna napisał(a):

Bo pampersy przychodzą tylko na jeden adres jeden raz, bez znaczenia ile zgłoszeń.

Ja zamówiłam jeden raz na jedenadres i nie doszło - znaczy znowu ktoś UKRADŁ na poczcie - niepierwszy raz zresztą emotka

0 0