Wkurza mnie...

melissa

#3865334 Napisano: 14.11.2010 11:07:37
wsciekly napisał(a):

olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

radosna napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

no to ładnie!
ale nie będę sie martwić...chyba że wygram a ponieważ ostatnio rzadko mi sie to zdarza to szanse marne,

Pomożemy!

ja mam z bomi dwa paragony, więc w razie czego służę pomocą:)

a w temacie wkurza mnie, że napaliłam sie na konkurs gerbera, już zaplanowalam zakupy na jutro i teraz doczytałam, że to dla rodziców dzieci do 3 lat, a mój ma 4:(

głupota - jakby starsze dzieciaki nie jadały gerbera emotka
mój bratanek ma 5 i dalej lubi słoiczki emotka

5-latek i słoiczki? emotka To już chyba temat dla superniani emotka emotka emotka

Mój niespełna 2-latek od dawna już odmawia spożywania przemielonych potraw.
emotka
0 0

Gość: katrin22

#3865343 Napisano: 14.11.2010 11:13:20
melissa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

radosna napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

no to ładnie!
ale nie będę sie martwić...chyba że wygram a ponieważ ostatnio rzadko mi sie to zdarza to szanse marne,

Pomożemy!

a w temacie wkurza mnie, że napaliłam sie na konkurs gerbera, już zaplanowalam zakupy na jutro i teraz doczytałam, że to dla rodziców dzieci do 3 lat, a mój ma 4:(

5-latek i słoiczki? emotka To już chyba temat dla superniani emotka emotka emotka

emotka

Mój 87 letni dziadzio jak był w szpitlu też jadł słoiczki Gerbera emotka także wiek jak widać nie gra tu roli emotka a propos sama taki deserek bym zjadla emotka
0 0

smsowicz

#3865353 Napisano: 14.11.2010 11:26:38
czarnygreg napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kondzikdg napisał(a):

radosna napisał(a):

Zamówiłam dla pięciu osób mających małe dzieci próbki pieluszek Pampers. Dostała je tylko jedna osoba. Reszta dziwnym zbiegiem okoliczności nie dotarła emotka

Mnie zginal wibrator, co rozdawali kiedys na blipie. Mam nadzieje, ze ta prukwa co go zwinela, bedzie z niego zadowolona...

może z blenderem pomyliła emotka emotka emotka

emotka emotka

Dobrze, że nie odwrotnie emotka
0 0

zaczytana-pola

#3865392 Napisano: 15.11.2010 12:34:53
madziaramz napisał(a):

kondzikdg napisał(a):

radosna napisał(a):

Zamówiłam dla pięciu osób mających małe dzieci próbki pieluszek Pampers. Dostała je tylko jedna osoba. Reszta dziwnym zbiegiem okoliczności nie dotarła emotka

Bo pampersy przychodzą tylko na jeden adres jeden raz, bez znaczenia ile zgłoszeń.

A nie prawda emotka

0 0

efelinkaaa

#3865485 Napisano: 15.11.2010 07:33:19
katrin22 napisał(a):

melissa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

radosna napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

no to ładnie!

Pomożemy!

emotka

Mój 87 letni dziadzio jak był w szpitlu też jadł słoiczki Gerbera emotka także wiek jak widać nie gra tu roli emotka a propos sama taki deserek bym zjadla emotka

mój deserek to jeszcze zje, ale zupkę... wypluwa dalej niż widzi emotka sama bym jej nie zjadła: czy to marchewkowa czy jarzynowa czy też rosół - dla mnie smakuje tak samo - czyli jest bez smaku emotka

teraz je to co my, tylko soczki kupujemy jeszcze dzieciowe

do tematu: znowu się nie wyspałam.. a mąż znowu śmieci nie wyrzucił ;|
0 0

delfinka101

#3865634 Napisano: 15.11.2010 08:42:44
Wkurza mnie BZWBK Niemogę przelewu zrobic bo maja konserwacje..oczywiscie juz kolejny dzien..
0 0

mia

#3865657 Napisano: 15.11.2010 08:47:45
Wkurza mnie, że z obliczeń, które muszę zrobić, wychodzą same bzdury... nie mam pojęcia, gdzie jest błąd, a bez tego to mogę sobie dać na spocznij emotka emotka emotka
No i jeszcze wiele innych rzeczy... emotka
0 0

radosna

#3865706 Napisano: 15.11.2010 09:09:22
0 0

mia

#3865721 Napisano: 15.11.2010 09:12:55
radosna napisał(a):

Wkurza mnie taki tekst emotka
http://szkola.wp....42970,wiadomosc.html

I dlatego właśnie nie lubię statystyki emotka
0 0

masza

#3865726 Napisano: 15.11.2010 09:13:54
cudaczek121 napisał(a):

79magda napisał(a):

Też mnie wkurza konkurs Gerbera... muszę wśród koleżanek poszukać takich z młodszymi pociechami, choć moja czterolatka pałaszuje słoiki z owocami, zupki to tylko z Hippa, taką dla dużych dzieci emotka

a mnie wkurza,że mój siostrzeniec ma dopiero 3 miesiące i jeszcze na razie tylko mleko matki pije emotka Dobrze,że ten konk trwa do lutego,bo do tego czasu już zacznie jeść normalne rzczy emotka W najgorszym razie sama dla siebie kupię te słoiczki,ale podam siostry dane jak wygram emotka

dorośnie do nich, mają długi termin przydatności emotka
0 0

Gość: utropek

#3865737 Napisano: 15.11.2010 09:15:43
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie BZWBK Niemogę przelewu zrobic bo maja konserwacje..oczywiscie juz kolejny dzien..

mnie tez emotka nie moge zalogowac sie na konto emotka
0 0

dzasmina

#3865759 Napisano: 15.11.2010 09:23:16
No, ale teraz to już nie na żarty kłuje mnie w plecach emotka Już od rana siedzę i staram się nie wiercic, żeby się nie pogorszyło emotka Czekam, że samo przyszło, to może samo przejdzie.
Obiecuję (sama sobie), że jak przejdzie to pójdę do lekarza, żeby tylko przeszło emotka
0 0

efelinkaaa

#3865910 Napisano: 15.11.2010 10:21:04
kurde, zgubiłam gdzies papiery: akty ślubu i urodzenia synka.. przeszukałam wszystko emotka emotka

znając życie, to leżą gdzieś na wierzchu i patrzą na mnie, a ja głupia ich nie widzę..

z dobrych rzeczy - znalazłam pilota do dvd.. był w szafce za makaronem.. ulubionej szafce mojego syna emotka także komputer zwolnił i może oglądać bajki na tv emotka
0 0

Gość: zyziak

#3865923 Napisano: 15.11.2010 10:24:23
Gerbera paróweczki uwielbie 9 latek sąsiadki emotka
0 0

Gość: zyziak

#3865928 Napisano: 15.11.2010 10:25:08
Gerbera paróweczki uwielbie 9 latek sąsiadki emotka
Celowo ograniczenie wiekowe zrobili aby hurtownicy nie wygrywali
0 0

bobilcia

#3866934 Napisano: 15.11.2010 03:22:41
Wkurza mnie że nie wygrałam w konkursie Bobowita na rossnett a tak chciałam dla synka zabawkę wygrać. emotka
Wkurza mnie Rossnett bo od 4 dni nikt nie raczy odpowiedzieć na mojego maila.
0 0

turli

#3867128 Napisano: 15.11.2010 04:17:00
Pierwszy raz dziś zagrałam w czasówkę. Z tymbarka. i co? Pierwszy sms - wpisałam samo a. Drugi - pomyliłam literki w tym cholernym TNRF. W koncu trzeci - prawidłowy po...11 min bo dopiero wtedy zorientowałam sie że drugi był zły. Ło matko, chyba sie do tego nie nadaję.
0 0

olus15

#3867169 Napisano: 15.11.2010 04:30:49
a mnie wścieka , że nawet mi eska z pytaniem nie przysłali
0 0

Gość: farciarzbrygitta

#3867202 Napisano: 15.11.2010 04:43:14
A mnie wkurza pewien hipermarket.
Dzisiaj okolo 11 bylem w hipermarkiecie kupic pomarancze smaku turcji, wzielem 12 sztuk i poprosilem o osobne paragony na kazda pomarancze, mialem pecha, bo byla dosc spora kolejka (2 kasy otwarte) no i sie zaczelo, kasierka drze morde ze ja se jaja robie, nie umiem liczyc itp. tak glosno darla morde ze ochroniarze sie zbiegli i zaczeli mnie obserwowac, wtedy jakis dziadek najpierw mnie udzerzyl w ramie, potem zlapal za kurtke szarpnal mnie rozrywajac mi ta kurtke, podlozyl noge i mnie popchnol wtedy to ja przewrocilem sie i upadlem na podloge, patrze na ochroniarzy a oni nic, tylko sie glupio smieja emotka wtedy jakas babcia podeszla z kula i udzerzyla mnie ta kula w glowe, potem jakas babka, blondyka okolo 30 lat potracila mnie lezacego wozkiem, ja wstalem, powiedzialem ze teraz te pomarancze to moze se wsadzic w d..e, wtedy to ochroniarz rzucil sie na mnie z pyskiem, chyba to byl jej maz, bo ona krzyczela dawaj mirku, dawaj!, wtedy ja do niego chodź na parking na solo cieciu, uciekam szybko od tych czubow i czekam w swoim bmw na sklepowym parkingu, czekam i czekam, a ich nie ma emotka ja nie wiem co teraz mam zrobic, nie mam ani paragonow, ani pomaranczy, czyli nie wezme udzialu w konkursie emotka
Teraz pytanie, czy komus zdarzyla sie podobna sytuacja?
0 0

Gość: wsciekly

#3867215 Napisano: 15.11.2010 04:49:09
farciarzbrygitta napisał(a):

A mnie wkurza pewien hipermarket.
Dzisiaj okolo 11 bylem w hipermarkiecie kupic pomarancze smaku turcji, wzielem 12 sztuk i poprosilem o osobne paragony na kazda pomarancze, mialem pecha, bo byla dosc spora kolejka (2 kasy otwarte) no i sie zaczelo, kasierka drze morde ze ja se jaja robie, nie umiem liczyc itp. tak glosno darla morde ze ochroniarze sie zbiegli i zaczeli mnie obserwowac, wtedy jakis dziadek najpierw mnie udzerzyl w ramie, potem zlapal za kurtke szarpnal mnie rozrywajac mi ta kurtke, podlozyl noge i mnie popchnol wtedy to ja przewrocilem sie i upadlem na podloge, patrze na ochroniarzy a oni nic, tylko sie glupio smieja emotka wtedy jakas babcia podeszla z kula i udzerzyla mnie ta kula w glowe, potem jakas babka, blondyka okolo 30 lat potracila mnie lezacego wozkiem, ja wstalem, powiedzialem ze teraz te pomarancze to moze se wsadzic w d..e, wtedy to ochroniarz rzucil sie na mnie z pyskiem, chyba to byl jej maz, bo ona krzyczela dawaj mirku, dawaj!, wtedy ja do niego chodź na parking na solo cieciu, uciekam szybko od tych czubow i czekam w swoim bmw na sklepowym parkingu, czekam i czekam, a ich nie ma emotka ja nie wiem co teraz mam zrobic, nie mam ani paragonow, ani pomaranczy, czyli nie wezme udzialu w konkursie emotka
Teraz pytanie, czy komus zdarzyla sie podobna sytuacja?

pewnie na Stalowej byłeś/aś, bo tam kultura nie najwyższych lotów emotka

ja tam zawsze patrzę na kolejkę, bo nie zawsze ludziom daje się wytłumaczyć, że moja kasa i mój wybór jak ją wydaję emotka
0 0