Wkurza mnie...

efelinkaaa

#3867276 Napisano: 15.11.2010 05:06:14
bobilcia napisał(a):

Wkurza mnie że nie wygrałam w konkursie Bobowita na rossnett a tak chciałam dla synka zabawkę wygrać. emotka
Wkurza mnie Rossnett bo od 4 dni nikt nie raczy odpowiedzieć na mojego maila.

zawsze możesz sprzedać paragon komuś, kto wygrał (oo tak, już widziałam pytania w temacie paragony..) za cenę zabawki emotka
0 0

Gość: wsciekly

#3867281 Napisano: 15.11.2010 05:07:41
efelinkaaa napisał(a):

bobilcia napisał(a):

Wkurza mnie że nie wygrałam w konkursie Bobowita na rossnett a tak chciałam dla synka zabawkę wygrać. emotka

zawsze możesz sprzedać paragon komuś, kto wygrał (oo tak, już widziałam pytania w temacie paragony..) za cenę zabawki emotka

ale na rossnecie trzeba nr paragonu podać, więc nici z handlu emotka
0 0

ziolko

#3867282 Napisano: 15.11.2010 05:07:46
nie no... ale się uśmiałam emotka emotka

jakby tylko jedno tesco było emotka

faktycznie, masz problem emotka emotka
0 0

#3867285 Napisano: 15.11.2010 05:09:06
ziolko napisał(a):

ale bmw trzeba szanować emotka
0 0

efelinkaaa

#3867296 Napisano: 15.11.2010 05:12:26
wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

bobilcia napisał(a):

no wiesz, gdzieś czytałam, że u niektórych nie sprawdzali emotka
0 0

ziolko

#3867297 Napisano: 15.11.2010 05:12:37
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

ale bmw trzeba szanować emotka

moją staruszkę ze względu na wiek też trzeba szanować emotka
0 0

#3867309 Napisano: 15.11.2010 05:16:27
efelinkaaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

bobilcia napisał(a):

w moim rossmanie też nie sprawdzają, bo już mnie znają i wiedzą, że paragonik zawsze jest emotka

a w ciemno nie gram, bo przy większej wygranej to już centrala weryfikuje paragony emotka
bardzo dokładnie weryfikuje emotka
0 0

buka

#3867310 Napisano: 15.11.2010 05:16:50
farciarzbrygitta napisał(a):

A mnie wkurza pewien hipermarket.
Dzisiaj okolo 11 bylem w hipermarkiecie kupic pomarancze smaku turcji, wzielem 12 sztuk i poprosilem o osobne paragony na kazda pomarancze, mialem pecha, bo byla dosc spora kolejka (2 kasy otwarte) no i sie zaczelo, kasierka drze morde ze ja se jaja robie, nie umiem liczyc itp. tak glosno darla morde ze ochroniarze sie zbiegli i zaczeli mnie obserwowac, wtedy jakis dziadek najpierw mnie udzerzyl w ramie, potem zlapal za kurtke szarpnal mnie rozrywajac mi ta kurtke, podlozyl noge i mnie popchnol wtedy to ja przewrocilem sie i upadlem na podloge, patrze na ochroniarzy a oni nic, tylko sie glupio smieja emotka wtedy jakas babcia podeszla z kula i udzerzyla mnie ta kula w glowe, potem jakas babka, blondyka okolo 30 lat potracila mnie lezacego wozkiem, ja wstalem, powiedzialem ze teraz te pomarancze to moze se wsadzic w d..e, wtedy to ochroniarz rzucil sie na mnie z pyskiem, chyba to byl jej maz, bo ona krzyczela dawaj mirku, dawaj!, wtedy ja do niego chodź na parking na solo cieciu, uciekam szybko od tych czubow i czekam w swoim bmw na sklepowym parkingu, czekam i czekam, a ich nie ma emotka ja nie wiem co teraz mam zrobic, nie mam ani paragonow, ani pomaranczy, czyli nie wezme udzialu w konkursie emotka

.....I wtedy się obudziłeś, w tle było słychać świergot ptaków i szum pobliskiego kanału. Och jak dobrze (pomyślałaś) że to był tylko zły sen...
emotka emotka emotka i obróciłeś się na drugi bok..
0 0

#3867354 Napisano: 15.11.2010 05:33:40
powaga emotka taka traumę gość przeżywa a my tu sobie dowcipkujemy emotka

tak na serio - warszawskie Tesca coraz niebezpieczniejsze emotka
0 0

Gość: bassia5

#3867452 Napisano: 15.11.2010 06:01:06
wsciekly napisał(a):

powaga emotka taka traumę gość przeżywa a my tu sobie dowcipkujemy emotka

tak na serio - warszawskie Tesca coraz niebezpieczniejsze emotka

dobrze, że nie wezwali policji i chłopaka za zakłócanie spokoju nie zamknęli emotka

farciarzbrygitta nie oglądasz reklam? Przecież nie musisz przez to przechodzić Kup teraz na Allegro emotka
0 0

efelinkaaa

#3867460 Napisano: 15.11.2010 06:03:22
farciarzbrygitta: oni przyszli do Ciebie, tylko nie zauważyłeś ich przez te przyciemniane szyby swojego bmw.. emotka

ps. dzięki za poprawienie humoru!
0 0

Gość: tato999

#3867519 Napisano: 15.11.2010 06:21:34
farciarzbrygitta napisał(a):

A mnie wkurza pewien hipermarket.
Dzisiaj okolo 11 bylem w hipermarkiecie kupic pomarancze smaku turcji, wzielem 12 sztuk i poprosilem o osobne paragony na kazda pomarancze, mialem pecha, bo byla dosc spora kolejka (2 kasy otwarte) no i sie zaczelo, kasierka drze morde ze ja se jaja robie, nie umiem liczyc itp. tak glosno darla morde ze ochroniarze sie zbiegli i zaczeli mnie obserwowac, wtedy jakis dziadek najpierw mnie udzerzyl w ramie, potem zlapal za kurtke szarpnal mnie rozrywajac mi ta kurtke, podlozyl noge i mnie popchnol wtedy to ja przewrocilem sie i upadlem na podloge, patrze na ochroniarzy a oni nic, tylko sie glupio smieja emotka wtedy jakas babcia podeszla z kula i udzerzyla mnie ta kula w glowe, potem jakas babka, blondyka okolo 30 lat potracila mnie lezacego wozkiem, ja wstalem, powiedzialem ze teraz te pomarancze to moze se wsadzic w d..e, wtedy to ochroniarz rzucil sie na mnie z pyskiem, chyba to byl jej maz, bo ona krzyczela dawaj mirku, dawaj!, wtedy ja do niego chodź na parking na solo cieciu, uciekam szybko od tych czubow i czekam w swoim bmw na sklepowym parkingu, czekam i czekam, a ich nie ma emotka ja nie wiem co teraz mam zrobic, nie mam ani paragonow, ani pomaranczy, czyli nie wezme udzialu w konkursie emotka
Teraz pytanie, czy komus zdarzyla sie podobna sytuacja?

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3867566 Napisano: 15.11.2010 06:38:02
wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

bobilcia napisał(a):

w moim rossmanie też nie sprawdzają, bo już mnie znają i wiedzą, że paragonik zawsze jest emotka

a w ciemno nie gram, bo przy większej wygranej to już centrala weryfikuje paragony emotka

A ja się zastanawiam, co wpisują w miejsce na nr paragonu ludzie, którzy nie kupili produktu. Potem się zastanawiam czy to żart, że szukają paragonów.
0 0

cudaczek121

#3867572 Napisano: 15.11.2010 06:40:14
masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

79magda napisał(a):

Też mnie wkurza konkurs Gerbera... muszę wśród koleżanek poszukać takich z młodszymi pociechami, choć moja czterolatka pałaszuje słoiki z owocami, zupki to tylko z Hippa, taką dla dużych dzieci emotka

a mnie wkurza,że mój siostrzeniec ma dopiero 3 miesiące i jeszcze na razie tylko mleko matki pije emotka Dobrze,że ten konk trwa do lutego,bo do tego czasu już zacznie jeść normalne rzczy emotka W najgorszym razie sama dla siebie kupię te słoiczki,ale podam siostry dane jak wygram emotka

dorośnie do nich, mają długi termin przydatności emotka

Moja siostra mnie dziś pocieszyła,że już niedługo będzie mógł je jeść,więc ona na pewno zagra emotka
0 0

#3867575 Napisano: 15.11.2010 06:41:06
moniaainom napisał(a):

wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

bobilcia napisał(a):

A ja się zastanawiam, co wpisują w miejsce na nr paragonu ludzie, którzy nie kupili produktu. Potem się zastanawiam czy to żart, że szukają paragonów.

ale handelek kwitnie, gdy gra się bez numerków emotka
0 0

efelinkaaa

#3867607 Napisano: 15.11.2010 06:52:58
handelek kwitnie, gdy gra się ogólnie bez paragonu..

może ja za krótko bawię się w konkursy i jeszcze nie nauczyłąm się jak grają prawdziwi gracze? emotka

ps. co wpisują? Jakikolwiek nr paragonu z rossmanna.. tak podejrzewam emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3867780 Napisano: 15.11.2010 07:48:17
wsciekly napisał(a):

moniaainom napisał(a):

wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

bobilcia napisał(a):

ale handelek kwitnie, gdy gra się bez numerków emotka

No ok, kupują paragony, ale przecież nr musi się zgadzać z tym, który się wpisało. Nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby nie sprawdzali przy odbiorze albo nie weryfikowali wysłanego paragonu. Owszem, ktoś tam pisał, że u nich nie sprawdzają, ale nie ma zbyt dużo takich przypadków. Dlatego się zastanawiam po co w ogóle szukają tych paragonów na konki rossnetu emotka
0 0

Gość: ineska

#3867903 Napisano: 15.11.2010 08:18:11
wkurza mnie ze otrzymany dziś Nóż WALTHER Black Multi Tac wygrany w konkursie ma mankament emotka nie posiada magnesu przez co wypadają mu końcówki emotka nie wiem co zrobić czy napisać do niech ??? da to coś, hmm ktoś miał taką sytuację ? emotka
0 0

KochamKoty

#3867955 Napisano: 15.11.2010 08:34:11
ineska napisał(a):

wkurza mnie ze otrzymany dziś Nóż WALTHER Black Multi Tac wygrany w konkursie ma mankament emotka nie posiada magnesu przez co wypadają mu końcówki emotka nie wiem co zrobić czy napisać do niech ??? da to coś, hmm ktoś miał taką sytuację ? emotka

Napisz do nich,powinni uwzględnić reklamację.
0 0

merynosek

#3868004 Napisano: 15.11.2010 08:44:21
Rossnet.... Znowu mnie nie docenili...
0 0