Wkurza mnie...

monia24

#3876216 Napisano: 18.11.2010 02:05:46
Monika11 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

ziolko napisał(a):

krzyszu napisał(a):

kasiap76 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Dotarły zestawy DOVe ale wszystkie koperty poodklejane emotka aż dziwne, ze wszystko doszło.

Co jest w zestawie?

Balsam 250ml Dove firming
Żel pod prysznic Dove Firming
i Dezodorant Go Fresh 150ml

Wkurzył mnie przed chwilą kurier. Przyszedł dał mi paczki z nagrodami nawet podpisów nie chciał emotka Teraz jestem ciekaw czy nagroda do mojej siostry dojdzie emotka

oooooooo.... a gdzie podpisy?? sam sobie podpisał?? a może kiedyś też sam podpisze a Ty nie będziesz wiedział czego nie dostałeś? emotka

No właśnie... dlatego martwie sie o trzecią paczke, która miała przyjsć na siostre emotka

to w koncu kurierem wysyłają czy pocztą Dove? emotka

dove pocztą
0 0

Monika11

#3876220 Napisano: 18.11.2010 02:06:53
monia24 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

ziolko napisał(a):

krzyszu napisał(a):

kasiap76 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Dotarły zestawy DOVe ale wszystkie koperty poodklejane emotka aż dziwne, ze wszystko doszło.

Co jest w zestawie?

Balsam 250ml Dove firming
Żel pod prysznic Dove Firming
i Dezodorant Go Fresh 150ml

Wkurzył mnie przed chwilą kurier. Przyszedł dał mi paczki z nagrodami nawet podpisów nie chciał emotka Teraz jestem ciekaw czy nagroda do mojej siostry dojdzie emotka

oooooooo.... a gdzie podpisy?? sam sobie podpisał?? a może kiedyś też sam podpisze a Ty nie będziesz wiedział czego nie dostałeś? emotka

No właśnie... dlatego martwie sie o trzecią paczke, która miała przyjsć na siostre emotka

to w koncu kurierem wysyłają czy pocztą Dove? emotka

dove pocztą

dzięki emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#3876235 Napisano: 18.11.2010 02:10:38
wkurzają mnie starsze Panie w autobusie, które dyszą mi nad głową, trącają torebką i wygłaszają uwagi : o tym, że młodzi są niekulturalni.
Mając wolne miejsce kilka kroków dalej, albo po prostu kiedy mogą poprosić kogoś, aby zrzucił torbę z siedzenia:/ jestem osobą chorą na serce i sama bym nie wystała. Chyba sobie wystawię dokument o tym i będę im pokazywała:/
0 0

mia

#3876322 Napisano: 18.11.2010 02:40:28
Wkurza mnie jakiś Groupon do którego nieostrożnie się zapisałam emotka i teraz bombarduje mnie mailami z ofertami, mimo że już kilkakrotnie się wypisywałam emotka emotka
Wkurza mnie to, że ostatnio nic nie wygrywam emotka
Wkurza mnie wreszcie paskudna listopadowa pogoda emotka
0 0

edith

#3876339 Napisano: 18.11.2010 02:45:10
kolastynka napisał(a):

kasiap76 napisał(a):

jola29k napisał(a):

edith napisał(a):

A mnie wkurza odrabianie lekcji z dzieckiem emotka Jak ma odrabiac to wyszukuje tysiac powodów żeby nie robic,pije,sika,smarka... emotka Ludzie jak mnie to wkurza właśnie mu wyrwałam kartke bo tak nagryzmolił emotka

u mnie jest to samo i jeszcze czeka jak jej odpowiedz dam

mam to samo... uroki macierzyństwa emotka

To i ja dołączam. Mój to jeszcze biadoli że tak brzydko zrobił, że na pewno 3 dostanie, a tego nie przeżyje przecież i mama kochana się go wyrzeknie bo przecież mama taka cudowna jest i piękna a on taka kaciała. I co ja mam z nim robić??

Nic kochac jak i ja
emotka
0 0

snowflake

#3877291 Napisano: 18.11.2010 07:26:58
a mnie wkurza pewna fałszywa, bezczelna smarkula emotka emotka emotka
0 0

Gość: ineska

#3877389 Napisano: 18.11.2010 07:45:14
iwonciaaa napisał(a):

wkurzają mnie starsze Panie w autobusie, które dyszą mi nad głową, trącają torebką i wygłaszają uwagi : o tym, że młodzi są niekulturalni.
Mając wolne miejsce kilka kroków dalej, albo po prostu kiedy mogą poprosić kogoś, aby zrzucił torbę z siedzenia:/ jestem osobą chorą na serce i sama bym nie wystała. Chyba sobie wystawię dokument o tym i będę im pokazywała:/

he nie wiem czy to coś da. Byłam świadkiem napaści starszej pani na pewna siedzącą dziewczynę w tramwaju. Gdy ta pokazała legitymację inwalidzką, starsza pani dosłownie wyrwał jej to z raki i zaczęła się wczytywać z niedowierzaniem. I mimo to nadal miła jakieś pretensje do tej dziewczyny
emotka
0 0

Gość: kala405

#3877407 Napisano: 18.11.2010 07:50:04
edith napisał(a):

kolastynka napisał(a):

kasiap76 napisał(a):

jola29k napisał(a):

edith napisał(a):

A mnie wkurza odrabianie lekcji z dzieckiem emotka Jak ma odrabiac to wyszukuje tysiac powodów żeby nie robic,pije,sika,smarka... emotka Ludzie jak mnie to wkurza właśnie mu wyrwałam kartke bo tak nagryzmolił emotka

u mnie jest to samo i jeszcze czeka jak jej odpowiedz dam

mam to samo... uroki macierzyństwa emotka

To i ja dołączam. Mój to jeszcze biadoli że tak brzydko zrobił, że na pewno 3 dostanie, a tego nie przeżyje przecież i mama kochana się go wyrzeknie bo przecież mama taka cudowna jest i piękna a on taka kaciała. I co ja mam z nim robić??

Nic kochac jak i ja
emotka

znam to skądś emotka
wkurza mnie to niemiłosiernie, do tego brak wygranych, jestem nie pocieszona po wizycie u fryzjera, i pogoda do dooopy
0 0

Gość: kolastynka

#3877425 Napisano: 18.11.2010 07:55:34
Wkurza mnie że jak w końcu namówiłam męża do zasponsorowania mi nowej torebki to teraz nie mogę się zdecydować. Albo nie taki fason, albo kolor, a jak się zdecydowałam to cena mnie powaliła. emotka
0 0

mama2006

#3877428 Napisano: 18.11.2010 07:56:15
ineska napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

he nie wiem czy to coś da. Byłam świadkiem napaści starszej pani na pewna siedzącą dziewczynę w tramwaju. Gdy ta pokazała legitymację inwalidzką, starsza pani dosłownie wyrwał jej to z raki i zaczęła się wczytywać z niedowierzaniem. I mimo to nadal miła jakieś pretensje do tej dziewczyny
emotka

to trzeba powiedziec, ze jest się w ciązy (zagrożonej) emotka
Mnie też to wkurza, bo nie daj Boze iśc do jakiegowkolwiek lekarza, to zaraz słychać wypowiedziane z dezaprobatą : taka młoda i choruje? Jakby tylko starsze osoby miały patent na chorowanie.
0 0

mama2006

#3877431 Napisano: 18.11.2010 07:57:09
kolastynka napisał(a):

Wkurza mnie że jak w końcu namówiłam męża do zasponsorowania mi nowej torebki to teraz nie mogę się zdecydować. Albo nie taki fason, albo kolor, a jak się zdecydowałam to cena mnie powaliła. emotka

też tak mam, że na to co mi sie podoba, po prostu mnie nie stać.
0 0

Gość: chochliczka

#3877480 Napisano: 18.11.2010 08:08:26
Wkurza mnie,ze mimo iz dzis 18 listopada nadal nie wiadomo czy dostane stypendium socjalne emotka
Wkurza mnie tez,ze na moim wydziale stypendium naukowe daje sie osobom 20% z tych ktorzy sie zglosza,ja to zawsze myslalam ze patrza jaka ilosc na danym roku i z tego licza ile jest 20% i dla tylu najlepszych daja a nie takie cos emotka emotka emotka
I ogolnie wszystko mnie wkurza,nie mam pieniedzy,nic nie umiem wygrac,a do tego jeszcze chora jestem echh,chcialabym zasnac i sie nie budzic przez jakis czas ;(
0 0

mama2006

#3877501 Napisano: 18.11.2010 08:11:24
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze mimo iz dzis 18 listopada nadal nie wiadomo czy dostane stypendium socjalne emotka
Wkurza mnie tez,ze na moim wydziale stypendium naukowe daje sie osobom 20% z tych ktorzy sie zglosza,ja to zawsze myslalam ze patrza jaka ilosc na danym roku i z tego licza ile jest 20% i dla tylu najlepszych daja a nie takie cos emotka emotka emotka
I ogolnie wszystko mnie wkurza,nie mam pieniedzy,nic nie umiem wygrac,a do tego jeszcze chora jestem echh,chcialabym zasnac i sie nie budzic przez jakis czas ;(

uśmiechnij się, jutro będzie lepiej...........i szczęście się nareszcie do Ciebie uśmiechnie, tak jak ja teraz.
0 0

Gość: chochliczka

#3877514 Napisano: 18.11.2010 08:13:15
mama2006 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

uśmiechnij się, jutro będzie lepiej...........i szczęście się nareszcie do Ciebie uśmiechnie, tak jak ja teraz.

Dzieki,ale szczescie mnie nie lubi ...od jakiegos czasu nic mi nie wychodzi i nie mam juz sil.
0 0

agamaty

#3877527 Napisano: 18.11.2010 08:15:44
wkurza mnie czu czu, bo dopiero wczoraj obczaiłam ten konkurs a dzis przez 5 godzin przypominało mi się o nim pięc minut za późno. No a jak już zagrałam o 21:00 to nie trafilam oczywiscie...
0 0

agusia147

#3877661 Napisano: 18.11.2010 08:40:05
agamaty napisał(a):

wkurza mnie czu czu, bo dopiero wczoraj obczaiłam ten konkurs a dzis przez 5 godzin przypominało mi się o nim pięc minut za późno. No a jak już zagrałam o 21:00 to nie trafilam oczywiscie...

mam tak samo emotka

chochliczka napisał(a):

mama2006 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Dzieki,ale szczescie mnie nie lubi ...od jakiegos czasu nic mi nie wychodzi i nie mam juz sil.

Kochana też nie mam kasy, a wygrać ostatnio nic wartościowego też mi się nie udaje ;( Już sama nie wiem. Czekam też na jakieś info o stypendium... Żal
0 0

#3878084 Napisano: 18.11.2010 10:02:58
mama2006 napisał(a):

ineska napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

emotka

to trzeba powiedziec, ze jest się w ciązy (zagrożonej) emotka
Mnie też to wkurza, bo nie daj Boze iśc do jakiegowkolwiek lekarza, to zaraz słychać wypowiedziane z dezaprobatą : taka młoda i choruje? Jakby tylko starsze osoby miały patent na chorowanie.

dokładnie emotka Wiele osób myśli, że jak ktoś jest młody i to na pewno jest zdrowy w 100%, a niestety często tak nie jest : emotka
0 0

#3878105 Napisano: 18.11.2010 10:09:12
agusia147 napisał(a):

agamaty napisał(a):

mam tak samo emotka

chochliczka napisał(a):

mama2006 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Kochana też nie mam kasy, a wygrać ostatnio nic wartościowego też mi się nie udaje ;( Już sama nie wiem. Czekam też na jakieś info o stypendium... Żal

Eh każdego cos wkurza, mnie najbardziej doskwiera brak pracy emotka Człowiek tyrał 5 lat na studiach, porobił dodatkowe bez użyteczne rzeczy i g.... z tego ma emotka
0 0

Gość: errorr

#3878150 Napisano: 18.11.2010 10:23:02
A mnie wkurza bałagan na MDW .Normalny jarmark i dyskusja od paru dni (co gdzie za ile ?)Gorszy bałagan niż na,,Kliknijcie parę miechów wstecz emotka Jak ten stan się utrzyma to nawet najstarsi Górale nie znajdą tego co szukali emotka
0 0

Gość: sopran

#3878168 Napisano: 18.11.2010 10:32:52
Wkurza mnie to, że nic mi się nie chce. A na dodatek mam mnóstwo roboty i nie wiem kiedy się ze wszystkim ogarnę. emotka
0 0