Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dove pocztą
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Monika11
Postów 7725
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: iwonciaaa
Mając wolne miejsce kilka kroków dalej, albo po prostu kiedy mogą poprosić kogoś, aby zrzucił torbę z siedzenia:/ jestem osobą chorą na serce i sama bym nie wystała. Chyba sobie wystawię dokument o tym i będę im pokazywała:/
mia
Postów 17567
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Wkurza mnie to, że ostatnio nic nie wygrywam
Wkurza mnie wreszcie paskudna listopadowa pogoda
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
edith
Postów 2559
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic kochac jak i ja
snowflake
Postów 1354
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
Gość: ineska
he nie wiem czy to coś da. Byłam świadkiem napaści starszej pani na pewna siedzącą dziewczynę w tramwaju. Gdy ta pokazała legitymację inwalidzką, starsza pani dosłownie wyrwał jej to z raki i zaczęła się wczytywać z niedowierzaniem. I mimo to nadal miła jakieś pretensje do tej dziewczyny
Gość: kala405
znam to skądś
wkurza mnie to niemiłosiernie, do tego brak wygranych, jestem nie pocieszona po wizycie u fryzjera, i pogoda do dooopy
Gość: kolastynka
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to trzeba powiedziec, ze jest się w ciązy (zagrożonej)
Mnie też to wkurza, bo nie daj Boze iśc do jakiegowkolwiek lekarza, to zaraz słychać wypowiedziane z dezaprobatą : taka młoda i choruje? Jakby tylko starsze osoby miały patent na chorowanie.
mama2006
Postów 3470
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak mam, że na to co mi sie podoba, po prostu mnie nie stać.
Gość: chochliczka
Wkurza mnie tez,ze na moim wydziale stypendium naukowe daje sie osobom 20% z tych ktorzy sie zglosza,ja to zawsze myslalam ze patrza jaka ilosc na danym roku i z tego licza ile jest 20% i dla tylu najlepszych daja a nie takie cos
I ogolnie wszystko mnie wkurza,nie mam pieniedzy,nic nie umiem wygrac,a do tego jeszcze chora jestem echh,chcialabym zasnac i sie nie budzic przez jakis czas ;(
mama2006
Postów 3470
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uśmiechnij się, jutro będzie lepiej...........i szczęście się nareszcie do Ciebie uśmiechnie, tak jak ja teraz.
Gość: chochliczka
Dzieki,ale szczescie mnie nie lubi ...od jakiegos czasu nic mi nie wychodzi i nie mam juz sil.
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam tak samo
Kochana też nie mam kasy, a wygrać ostatnio nic wartościowego też mi się nie udaje ;( Już sama nie wiem. Czekam też na jakieś info o stypendium... Żal
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dokładnie
Eh każdego cos wkurza, mnie najbardziej doskwiera brak pracy
Gość: errorr
Gość: sopran