Wkurza mnie...

slonko365

#3879371 Napisano: 19.11.2010 12:33:12
malineczka23 napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

toudikot napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

ja mam doła ze nie wygrałam w simply w Katowicach...widać ze miejscowym przyznawali nagrody emotka wkurza mnie mój chomik pitął mi z akwarium dwa dni temu i ani po nim śladu?gdzie on polazł? emotka

jak miejscowym? tez mnie wkurza simply na tyle zgloszen, nie byle jakich zupelne zero nagrod:(

Ja się też dziś wkurzyłam na Simply, ale z taką megamocą, że mi od razu przeszło... Mogli jednak tych wspaniałych, zwycięskich haseł nie podawać emotka

BTW: wygrał ktoś w Simply? Z ciekawości pytam emotka

Ciekawe swoją drogą - skoro tak docenili prostotę wypowiedzi, czy wygrały również laurki???
emotka emotka

i GOSIA mnie wkurzyła nie doceniła mojej dwu tygodniowej pracy emotka

no to ja też się powkurzam że nic tam nie wygrałam wrrr emotka a przecież miałam takie akurat gustowne hasła emotka
0 0

dolly

#3879383 Napisano: 19.11.2010 12:36:35
malineczka23 napisał(a):

ja mam doła ze nie wygrałam w simply w Katowicach...widać ze miejscowym przyznawali nagrody emotka wkurza mnie mój chomik pitął mi z akwarium dwa dni temu i ani po nim śladu?gdzie on polazł? emotka

a w łóżku sprawdzałaś?
w pościeli emotka
0 0

Gość: amif

#3879384 Napisano: 19.11.2010 12:37:08
Zablokowali mi internetowy dostęp do konta,kucharek nie dzwoni,nie mogę wygrać domówki Lecha,jak tak dalej bedzie dostane cukrzycy a książki dalej z królewskiego nie mam emotka
0 0

joan

#3879424 Napisano: 19.11.2010 12:46:57
Simply c.d.:
Ojej, laureaci to min. Diana, Halina, Daromiła, Teresa, Janina, Kornelia, Jowita, Horst emotka Mam ich wszystkich w znajomych na n-k, szczególnie mnóstwo Daromił i Jowit oraz pięciu Horstów emotka Jakieś to śmieszne, wybaczcie emotka Nie mam siły się wkurzać...
0 0

dawidekk

#3879442 Napisano: 19.11.2010 12:51:13
Wkurza mnie że ten dzień można o kant d++y rozbić z dwóch powodów emotka
Ale mało mnie to obchodzi bo i tak jest weekend i słońce świeci!! emotka emotka emotka
0 0

jola29k

#3879451 Napisano: 19.11.2010 12:53:36
wkurzył mnie dzisiaj magazyn Filly , kupiłam go corce bo myslałam ze beda wyniki konkursu a tam nic nie ma na ten temat
0 0

Gość: gosia16

#3879454 Napisano: 19.11.2010 12:54:05
jola29k napisał(a):

wkurzył mnie dzisiaj magazyn Fily , kupiłam go corce bo myslałam ze beda wyniki konkursu a tam nic nie ma na ten temat

bo mają być w nr 1/11
0 0

Gość: april211

#3879456 Napisano: 19.11.2010 12:54:34
a u mnie słońca nie ma i siedze w zasranej Holandii 5 tyg bez pracy
0 0

zabcia0410

#3879483 Napisano: 19.11.2010 01:03:39
wkurza mnie linea recta bo chcą aby wysłać im paragon do tego oryginał poleconym priorytetem-4,15zł ,na głupi parasol za 15 zł -czy oni nie mają maila! emotka
0 0

delfinka101

#3879548 Napisano: 19.11.2010 01:23:48
mahuska napisał(a):

krzyszu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Jest osoba na forum ktora pomaga i to za free.Niestety nie moge podac jej nicku, bo załadowaną miałby skrzynkę i zresztą nie upoważniła mnie do tego ..jednak wiem,ze jest i pewnie nie tylko ona.

Też zagrałem paru osobom bezinteresownie ale ktoś mi powiedział: Nie bądź cenzura. Myślisz, że oni bedą o Tobie pamiętać kiedy będziesz potrzebował pomocy?

No i posłuchałem tej osoby z czego się bardzo cieszę bo teraz kiedy ja piszę do niektóych osób jak grac by wygrać oczywiscie nie otrzymuję odpowiedzi mimo, że wcześniej to ja im podpowiadałem jak wygrywać emotka

I wogóle jakiegoś doła mam emotka wszystko mnie wnerwia emotka

skad ja to znam
podawałam paru osóbką czas jaki wygrywa w jednym konku w tym jednej dziewczynie która dużo w czasówkach wygrywa, na moje pytania o inne konki nikt nie podpowie- po co robić sobie konkurencję.

Moze wlasnie dlatego ta osoba komu chce wygrywa a reszcie nie chce się ujawniac..
Zresztą wiem ze kilka osob na forum podpowiada i pomaga.
Ja niestety niemam takich zdolnosci..jedynie moge kodziki dawac gratisowe i robić zakupy:)
0 0

bridget

#3879958 Napisano: 19.11.2010 03:14:17
19790411 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza ze kupilismy kabine łązienkowa z przezroczystym szkłem i nie nadazam myc zaciekow://// i wkurza mnie brak pomysłow na głosy na fb dla przedszkola....://// emotka emotka

Pocieszę Cię co do kabiny, że ja zrobiłam ten sam błąd kilka lat temu i niestety z upływem czasu jest coraz gorzej... emotka emotka emotka

I gorzej, i gorzej, i gorzej, nigdy więcej takiej emotka

ja mam taką kilka lat, kupuję płyn do kabin, psikam nim dokładnie 1 raz w tyg. całą kabinę itp., zostawiam na 15 minut, potem zmywam (chyba, ze jest już b. zamydlona to myję gąbką do naczyń - potem zmywam), wszystko błyszczy emotka Dobrze byłoby wytrzeć do sucha, ale mi i bez wycierania się podoba emotka

poprosze o namiary na płyn bo ja myje tym do luster i dzis 40 minut spedziłam na myciu a i tak dołem sa kropeczki....... co Nas podkuiło??? nbiegdy wiecej bezbarwej szyby, owszem jak czysta wyglada pieknie no ale
0 0

zaczytana-pola

#3879969 Napisano: 19.11.2010 03:16:45
keiti78zg napisał(a):

19790411 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza ze kupilismy kabine łązienkowa z przezroczystym szkłem i nie nadazam myc zaciekow://// i wkurza mnie brak pomysłow na głosy na fb dla przedszkola....://// emotka emotka

Pocieszę Cię co do kabiny, że ja zrobiłam ten sam błąd kilka lat temu i niestety z upływem czasu jest coraz gorzej... emotka emotka emotka

ja mam taką kilka lat, kupuję płyn do kabin, psikam nim dokładnie 1 raz w tyg. całą kabinę itp., zostawiam na 15 minut, potem zmywam (chyba, ze jest już b. zamydlona to myję gąbką do naczyń - potem zmywam), wszystko błyszczy emotka Dobrze byłoby wytrzeć do sucha, ale mi i bez wycierania się podoba emotka

poprosze o namiary na płyn bo ja myje tym do luster i dzis 40 minut spedziłam na myciu a i tak dołem sa kropeczki....... co Nas podkuiło??? nbiegdy wiecej bezbarwej szyby, owszem jak czysta wyglada pieknie no ale

Ja mam niestety osad z wody emotka Wypróbowałam różne płyny, ale żaden nie spełnia moich oczekiwań. Najlepiej jednak wypada Frosch. Ale chętnie wypróbuję inny emotka
0 0

bridget

#3879975 Napisano: 19.11.2010 03:18:57
ilonar2301 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

19790411 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

Ja mam niestety osad z wody emotka Wypróbowałam różne płyny, ale żaden nie spełnia moich oczekiwań. Najlepiej jednak wypada Frosch. Ale chętnie wypróbuję inny emotka

który frosch? musze cos kupic bo mozna dostac niezłego nerwa;)
0 0

Gość: czarnygreg

#3879989 Napisano: 19.11.2010 03:22:14
zabcia0410 napisał(a):

wkurza mnie linea recta bo chcą aby wysłać im paragon do tego oryginał poleconym priorytetem-4,15zł ,na głupi parasol za 15 zł -czy oni nie mają maila! emotka

ja nie wysłałam bo mi sie nie chciało,
z takim parasolem chodzić nie będę, jest obciachowy, nie podaruję komuś z tego samego powodu, szkoda mi było kasy na cos co poprzerzucałabym z kąta w kat a po jakim czasie wyrzuciła....i zgadzam sie ze wielkie mecyje o głupi parasol, ew maila mogłabym posłać ale gnać na pocztę to juz nie
0 0

babariba

#3879991 Napisano: 19.11.2010 03:23:08
dziewczyny dzięki, że napisałyście o problemie ze szklaną kabiną - ja cały czas zastanawiam się pomiędzy taką a luksferami

a w temacie - trochę się nagromadziło, ale najbardziej boli i wkurza kradzież mojego ukochanego, wspaniałego wypieszczonego holendra, który był ze mną 10 lat emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3880004 Napisano: 19.11.2010 03:28:06
keiti78zg napisał(a):

Ten: http://www.hurtow...owych_cytrynowy.html
0 0

Gość: mariolakal

#3880033 Napisano: 19.11.2010 03:36:39
dolly napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

a w łóżku sprawdzałaś?
w pościeli emotka

Nie chcę Cię straszyć, ale mój chomik kilka lat temu popełnił samobójstwo... Sprawdź pod balkonem... emotka
0 0

Gość: hittmanka

#3880034 Napisano: 19.11.2010 03:37:38
keiti78zg napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

19790411 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ja na szczęście wymurowałam kabinę i wyłożyłam kafelkami więc nie widać zacieków emotka Za to drzwi mam szklane ale po każdej kąpieli ściągam z nich wodę ściągaczką do szyb i nie ma zacieków.... pozatym mam filtr taki specjalny do prysznica który odkamienia i zmiękcza wodę więc może dlatego nie mam takiego problemu...
0 0

bridget

#3880035 Napisano: 19.11.2010 03:38:11
ilonar2301 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

Ten: http://www.hurtow...owych_cytrynowy.html

dzięki spróbuje nawet nie wiedziałam ze takei rzeczy sa;)
0 0

Gość: hittmanka

#3880039 Napisano: 19.11.2010 03:38:52
mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

a w łóżku sprawdzałaś?
w pościeli emotka

Nie chcę Cię straszyć, ale mój chomik kilka lat temu popełnił samobójstwo... Sprawdź pod balkonem... emotka

a mój wlazł za szafę i się zaklinował.... znalazłam go dopiero jak zaczął nooo.... tego.... śmierdzieć emotka
0 0