Wkurza mnie...

delfinka101

#3879170 Napisano: 19.11.2010 11:34:54
puma napisał(a):

agusia147 napisał(a):

A mnie wkurza to, że nikt nie chce mi bezinteresownie pomóc wygrać domówki. Jak mnie ktoś prosi o kliknięcie czy coś to z radością pomaga. Szkoda, że nie działa to w drugą stronę ;(

dokładnie!! też mnie to denerwuje już nie mówię ow ygraniu ale o zdradzeniu o jakim czasie wysłać..mmmmm emotka

Jest osoba na forum ktora pomaga i to za free.Niestety nie moge podac jej nicku, bo załadowaną miałby skrzynkę i zresztą nie upoważniła mnie do tego ..jednak wiem,ze jest i pewnie nie tylko ona.
0 0

henryczka62

#3879199 Napisano: 19.11.2010 11:43:25
a mnie wkurza kucharek, chciałam tylko wyciskarkę do cytrusów a oni nie chcą mi jej dać emotka
0 0

psemulek

#3879227 Napisano: 19.11.2010 11:53:08
wkurza mnie, że w tym tygodniu nic nie wygrałam emotka
0 0

anialistopad

#3879236 Napisano: 19.11.2010 11:56:15
henryczka62 napisał(a):

a mnie wkurza kucharek, chciałam tylko wyciskarkę do cytrusów a oni nie chcą mi jej dać emotka

tak i zakończyli dzwonienie , babka powiedziała iż już wszyscy zostali obdzwonieni dziś
0 0

bridget

#3879248 Napisano: 19.11.2010 11:59:32
a mnie wkurza ze kupilismy kabine łązienkowa z przezroczystym szkłem i nie nadazam myc zaciekow://// i wkurza mnie brak pomysłow na głosy na fb dla przedszkola....://// emotka emotka
0 0

Gość: krzyszu

#3879259 Napisano: 19.11.2010 12:01:51
delfinka101 napisał(a):

Jest osoba na forum ktora pomaga i to za free.Niestety nie moge podac jej nicku, bo załadowaną miałby skrzynkę i zresztą nie upoważniła mnie do tego ..jednak wiem,ze jest i pewnie nie tylko ona.

Też zagrałem paru osobom bezinteresownie ale ktoś mi powiedział: Nie bądź cenzura. Myślisz, że oni bedą o Tobie pamiętać kiedy będziesz potrzebował pomocy?

No i posłuchałem tej osoby z czego się bardzo cieszę bo teraz kiedy ja piszę do niektóych osób jak grac by wygrać oczywiscie nie otrzymuję odpowiedzi mimo, że wcześniej to ja im podpowiadałem jak wygrywać emotka

I wogóle jakiegoś doła mam emotka wszystko mnie wnerwia emotka
0 0

mia

#3879281 Napisano: 19.11.2010 12:08:55
keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza ze kupilismy kabine łązienkowa z przezroczystym szkłem i nie nadazam myc zaciekow://// i wkurza mnie brak pomysłow na głosy na fb dla przedszkola....://// emotka emotka

Pocieszę Cię co do kabiny, że ja zrobiłam ten sam błąd kilka lat temu i niestety z upływem czasu jest coraz gorzej... emotka emotka emotka
0 0

mahuska

#3879283 Napisano: 19.11.2010 12:09:24
krzyszu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Też zagrałem paru osobom bezinteresownie ale ktoś mi powiedział: Nie bądź cenzura. Myślisz, że oni bedą o Tobie pamiętać kiedy będziesz potrzebował pomocy?

No i posłuchałem tej osoby z czego się bardzo cieszę bo teraz kiedy ja piszę do niektóych osób jak grac by wygrać oczywiscie nie otrzymuję odpowiedzi mimo, że wcześniej to ja im podpowiadałem jak wygrywać emotka

I wogóle jakiegoś doła mam emotka wszystko mnie wnerwia emotka

skad ja to znam
podawałam paru osóbką czas jaki wygrywa w jednym konku w tym jednej dziewczynie która dużo w czasówkach wygrywa, na moje pytania o inne konki nikt nie podpowie- po co robić sobie konkurencję.
0 0

Gość: asiasia

#3879285 Napisano: 19.11.2010 12:09:39
kaki76 napisał(a):

goralecka napisał(a):

wkurza mnie Clubcard Tesco emotka emotka emotka emotka

mnie też gram i nic nie wygrywam i nie tylko w tym konku , przyznać się kto mi ukradł szczęście
emotka

Dziewczyny nie wkurzajcie się, to akurat konk dla mega wyjadaczy, którzy juz nawet nogami i uszami wysyłają smsy zeby tylko trafić w tą magiczną godzinę. No chyba że jesteście mega spryciule czasówkowe to przepraszam emotka .

A wkurza mnie... coś by się znalazło
0 0

zaczytana-pola

#3879294 Napisano: 19.11.2010 12:11:19
mia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

Pocieszę Cię co do kabiny, że ja zrobiłam ten sam błąd kilka lat temu i niestety z upływem czasu jest coraz gorzej... emotka emotka emotka

I gorzej, i gorzej, i gorzej, nigdy więcej takiej emotka
0 0

malineczka23

#3879307 Napisano: 19.11.2010 12:13:58
ja mam doła ze nie wygrałam w simply w Katowicach...widać ze miejscowym przyznawali nagrody emotka wkurza mnie mój chomik pitął mi z akwarium dwa dni temu i ani po nim śladu?gdzie on polazł? emotka
0 0

Gość: krzyszu

#3879310 Napisano: 19.11.2010 12:14:38
malineczka23 napisał(a):

ja mam doła ze nie wygrałam w simply w Katowicach...widać ze miejscowym przyznawali nagrody emotka wkurza mnie mój chomik pitął mi z akwarium dwa dni temu i ani po nim śladu?gdzie on polazł? emotka

Pewnie za komodą żre jakieś kabelki emotka
0 0

toudikot

#3879315 Napisano: 19.11.2010 12:18:15
malineczka23 napisał(a):

jak miejscowym? tez mnie wkurza simply na tyle zgloszen, nie byle jakich zupelne zero nagrod:(
0 0

malineczka23

#3879317 Napisano: 19.11.2010 12:19:01
krzyszu napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

Pewnie za komodą żre jakieś kabelki emotka

krzysiu nie dołuj mnie!!!! emotka emotka ja chce mojego małego rudego spidermena emotka emotka
0 0

79magda

#3879324 Napisano: 19.11.2010 12:20:27
toudikot napisał(a):

tez mnie wkurza simply na tyle zgloszen, nie byle jakich zupelne zero nagrod:(

A patrzyłaś na wyniki konkursu? Jeżeli żyri podobało się to, co wymienili, jako przykłady, to wiesz... Może po prostu zbyt ambitne podejście do sprawy miałyśmy emotka Teraz można się na to powkurzać
emotka
0 0

aneta411

#3879325 Napisano: 19.11.2010 12:21:00
ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

I gorzej, i gorzej, i gorzej, nigdy więcej takiej emotka

ja mam taką kilka lat, kupuję płyn do kabin, psikam nim dokładnie 1 raz w tyg. całą kabinę itp., zostawiam na 15 minut, potem zmywam (chyba, ze jest już b. zamydlona to myję gąbką do naczyń - potem zmywam), wszystko błyszczy emotka Dobrze byłoby wytrzeć do sucha, ale mi i bez wycierania się podoba emotka
0 0

joan

#3879327 Napisano: 19.11.2010 12:21:40
toudikot napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

jak miejscowym? tez mnie wkurza simply na tyle zgloszen, nie byle jakich zupelne zero nagrod:(

Ja się też dziś wkurzyłam na Simply, ale z taką megamocą, że mi od razu przeszło... Mogli jednak tych wspaniałych, zwycięskich haseł nie podawać emotka

BTW: wygrał ktoś w Simply? Z ciekawości pytam emotka
0 0

Gość: april211

#3879328 Napisano: 19.11.2010 12:21:51
chomika pewnie coś zjadlo;D ALBO POSZEDŁ na chomiczki nie martw się ;D
0 0

79magda

#3879336 Napisano: 19.11.2010 12:23:36
joan napisał(a):

toudikot napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

Ja się też dziś wkurzyłam na Simply, ale z taką megamocą, że mi od razu przeszło... Mogli jednak tych wspaniałych, zwycięskich haseł nie podawać emotka

Ciekawe swoją drogą - skoro tak docenili prostotę wypowiedzi, czy wygrały również laurki???
emotka emotka
0 0

malineczka23

#3879353 Napisano: 19.11.2010 12:27:49
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

toudikot napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

Ciekawe swoją drogą - skoro tak docenili prostotę wypowiedzi, czy wygrały również laurki???
emotka emotka

i GOSIA mnie wkurzyła nie doceniła mojej dwu tygodniowej pracy emotka
0 0