Wkurza mnie...

Gość: ksantypa

#3895283 Napisano: 24.11.2010 12:12:53
madzia34 napisał(a):

a mnie wkurza durnowaty konkurs na posti,niec człowieku nie rób tylko wypatruj tej wizji:(
odpuszczam

ja od tego patrzenia sama zamienie we wrózke i dostane wizji emotka
0 0

Monika11

#3895615 Napisano: 24.11.2010 01:51:28
Wkurzają mnie dzisiejsze sms-y z wygraną golfa albo 50 tys-maskra emotka
0 0

delfinka101

#3895626 Napisano: 24.11.2010 01:53:21
Monika11 napisał(a):

Wkurzają mnie dzisiejsze sms-y z wygraną golfa albo 50 tys-maskra emotka

Chyba pojdziemy do nich po laptopy..jak pani Basia hahaha
0 0

luk1990

#3895627 Napisano: 24.11.2010 01:54:31
polec napisał(a):

A mnie wkurza Tesco, do wszystkich dzwonią z bonobrania z różnych dni, tylko nie do mnie.

Mogliby do mnie też zadzwonić !! emotka

aż mi ulżyło !!

dolaczam niestety emotka
0 0

Gość: bluesky

#3895635 Napisano: 24.11.2010 01:55:57
a mnie wkurza nieustający ból głowy chyba ciśnienie jest mega niekorzystne bo nawet tabletka nie pomaga emotka
0 0

delfinka101

#3895636 Napisano: 24.11.2010 01:56:18
masza napisał(a):

goralecka napisał(a):

może nie wkurza ale trochę mi smutno bo chciałam pomoc w konkursie Posti na fb i zalezalo mi by wygrali normalni ludzie, ktorych te herbatki faktycznie uciesza itd a uslyszalam, ze chce by mnie blagano o pomoc i ze chyba czerpie przyjemnosc bo nie chce powiedziec na forum emotka

Ale mam duzo radosci z tego, ze niektóre osoby potrafiły na moją wiadomośc odpisać bo nawet takie zwykle dzieki pomaga się usmiechnac emotka

i przepraszam osoby, którym nie odpisałam bo wiem, że chyba 2 wiadomości zgubiłam, skasowałam w tym gąszczu wiadomości na PW. I przyznaję, że nie odpisałam też osobom które na forum tylko o coś proszą wiecznie a nie pomagają innym. I tym, które uważały, ze informacja im się należy (czasem zwykle hej, moglabys.. by sprawe zalatwilo).

To się wygadałam emotka

nie przejmuj się, dużo ludzi nie dziękuję, gdy im odpiszesz i doradzisz/ nie wiem czemu bo to niegrzeczne z ich strony , ale sa tacy na forum / widocznie uznaja ze dziękuje sie nie należy, też mi przykro było niejednokrotnie ale cóz....
nie przejmuj sie
emotka

A co to obowiazek Twoj podawac na forum..kurde ale mnei takie cos wkurza.Jeszcze pretensje maja..Ja dałam jednej osobie kody z zapunktowani to potem mi napisała ze mam jej dac jeszcze bo przeciez ja i tak mam te kody z nakretek dal mojego smyka..No i co ze mam ale niehcce mi sie wypisywac kodow..
0 0

sylzab2294

#3895651 Napisano: 24.11.2010 02:01:23
bluesky napisał(a):

a mnie wkurza nieustający ból głowy chyba ciśnienie jest mega niekorzystne bo nawet tabletka nie pomaga emotka

mam to samo od paru juz dni...nie mam sil juz..
0 0

zaczytana-pola

#3895700 Napisano: 24.11.2010 02:14:27
delfinka101 napisał(a):

masza napisał(a):

goralecka napisał(a):

może nie wkurza ale trochę mi smutno bo chciałam pomoc w konkursie Posti na fb i zalezalo mi by wygrali normalni ludzie, ktorych te herbatki faktycznie uciesza itd a uslyszalam, ze chce by mnie blagano o pomoc i ze chyba czerpie przyjemnosc bo nie chce powiedziec na forum emotka

Ale mam duzo radosci z tego, ze niektóre osoby potrafiły na moją wiadomośc odpisać bo nawet takie zwykle dzieki pomaga się usmiechnac emotka

i przepraszam osoby, którym nie odpisałam bo wiem, że chyba 2 wiadomości zgubiłam, skasowałam w tym gąszczu wiadomości na PW. I przyznaję, że nie odpisałam też osobom które na forum tylko o coś proszą wiecznie a nie pomagają innym. I tym, które uważały, ze informacja im się należy (czasem zwykle hej, moglabys.. by sprawe zalatwilo).

To się wygadałam emotka

nie przejmuj się, dużo ludzi nie dziękuję, gdy im odpiszesz i doradzisz/ nie wiem czemu bo to niegrzeczne z ich strony , ale sa tacy na forum / widocznie uznaja ze dziękuje sie nie należy, też mi przykro było niejednokrotnie ale cóz....
nie przejmuj sie
emotka

A co to obowiazek Twoj podawac na forum..kurde ale mnei takie cos wkurza.Jeszcze pretensje maja..Ja dałam jednej osobie kody z zapunktowani to potem mi napisała ze mam jej dac jeszcze bo przeciez ja i tak mam te kody z nakretek dal mojego smyka..No i co ze mam ale niehcce mi sie wypisywac kodow..

Nie martw się goralecka. Czasami człowiek, który nie pomaga lepiej na tym wychodzi, niz ten, który wszystkim pomoże. Niektórzy nawet dziękuję nie są w stanie napisać emotka
0 0

fryz

#3895712 Napisano: 24.11.2010 02:16:05
Wkurza mnie, ze nie moge nigdzie znalezc pracy emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3895721 Napisano: 24.11.2010 02:18:49
Żebym i ja mogła się powkurzać, to dzisiaj wkurzyła mnie babka w sklepie, która powiedziała, że nie zrobi mi pieczątek na paragonach, ponieważ to dla niej głupota, że agencje reklamowe mają takie wymagania. Ble ble ble. Wróciłam do domu, telefonik do jej szefa i paragoniki będą podbite jutro emotka Wkurzają mnie takie sklepiki, gdzie na paragonie nie ma jasno i wyraźnie co to jest. Już nie będę robiła zakupów konkursowych w takich sklepach, lepiej jechać 30 km do Tesco, czy innego Lidla i mieć z głowy proszenie o pieczątki emotka
0 0

malutka456

#3895726 Napisano: 24.11.2010 02:19:51
dopiero teraz zobaczylam, ze wygralam w akademii pilsnera piwko dla chlopakaa, a ze byl tam stary adres to po piwku emotka
0 0

martu18

#3895793 Napisano: 24.11.2010 02:38:47
fryz napisał(a):

witaj w klubie...
po chol.ere mi były studia emotka emotka emotka emotka
0 0

fryz

#3895847 Napisano: 24.11.2010 02:49:38
martu18 napisał(a):

fryz napisał(a):

witaj w klubie...

mnie rowniez emotka
0 0

efelinkaaa

#3895886 Napisano: 24.11.2010 02:57:59
znowu remont nade mną............. Ale spoko, to dopier 59 w tym roku! emotka emotka emotka emotka
0 0

zdolnabestia

#3895903 Napisano: 24.11.2010 03:03:34
fryz napisał(a):

martu18 napisał(a):

fryz napisał(a):

witaj w klubie...

mnie rowniez emotka

Przychodzi mama Jasia do biura pośrednictwa pracy, żeby synowi robotę jakąś załatwić
- Pani, nie byłoby dla Jasia jakiej roboty, bo pije chłopak i pije.
- A co Jasiu potrafi
- No murować umie, podstawówkę skończył.
- A to mamy: murarz, 4000zł na rękę
- Pani kochana! Toć przecież Jasiu cały czas będzie chodził pijany, tyle pieniędzy zarobi. A za mniej coś nie ma?
- No jest jeszcze - pomocnik murarza, 3000 na rękę
- No ale 3000? To przecież będzie pil i pil... A tak za 600-700 złotych to coś by się nie znalazło?
- 600-700...Hmmm...no niby mam, ale musiałby studia jakieś skończyć...
0 0

Gość: polec

#3895933 Napisano: 24.11.2010 03:10:46
zdolnabestia napisał(a):

fryz napisał(a):

martu18 napisał(a):

fryz napisał(a):

witaj w klubie...

mnie rowniez emotka

Przychodzi mama Jasia do biura pośrednictwa pracy, żeby synowi robotę jakąś załatwić
- A co Jasiu potrafi
- Pani kochana! Toć przecież Jasiu cały czas będzie chodził pijany, tyle pieniędzy zarobi. A za mniej coś nie ma?
- No ale 3000? To przecież będzie pil i pil... A tak za 600-700 złotych to coś by się nie znalazło?

buahahaha, dobre, dobre emotka

I po co mi były te studia.... a mogłam zostać murarzem ... emotka
0 0

Gość: natie

#3896501 Napisano: 24.11.2010 05:50:29
polec napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

fryz napisał(a):

martu18 napisał(a):

fryz napisał(a):

witaj w klubie...

mnie rowniez emotka

- A co Jasiu potrafi

:) i ja jestem bezrobotna po studiach emotka i też mnie to wkurza ;(
0 0

fryz

#3897729 Napisano: 24.11.2010 10:31:57
natie napisał(a):

polec napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

fryz napisał(a):

martu18 napisał(a):

fryz napisał(a):

witaj w klubie...

mnie rowniez emotka

- A co Jasiu potrafi

:) i ja jestem bezrobotna po studiach emotka i też mnie to wkurza ;(

Gorzka prawda i nie wiadomo czy sie smiac czy plakac emotka
0 0

olus15

#3898282 Napisano: 25.11.2010 09:39:22
a mnie wkurza , że specjalnie przed pracą pędziłam do Kauflandu aby kupić musztardę Fruktus
1. Na sklepie była tylko! koszerna, więc musiałam kupić dwie takie same (ciekawe kto to zje?)
2. Przy kasie zapomniałam o paragonie (rzadko mi się to zdarza, bo bardzo się pilnuję)
3. Wróciłam po paragon i Pani z pięciu , które miała w koszu nie odnalazła mojego
Ciekawe co się z nim stało ..... tak czy inaczej jestem bez paragonu z nikomu nie potrzebną musztardą, która ponoć ma okropny smak
0 0

kaczord

#3899290 Napisano: 25.11.2010 02:39:10
HOLERNA, ZŁODZIEJSKA POCZTA, KTÓRA KRADNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0