Wkurza mnie...

Gość: krzyszu

#3887640 Napisano: 22.11.2010 10:20:19
Wkurzyłem sie wczoraj emotka Szedłem na wybory i zgubiłem 500zł emotka aj jaj jaj i co ja teraz biedny zrobie. Pewnie gdzieś w lokalu wyborczym je musiałem zgubić emotka
0 0

agusia147

#3887677 Napisano: 22.11.2010 10:29:07
magnus napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Wkurzyłem sie wczoraj emotka Szedłem na wybory i zgubiłem 500zł emotka aj jaj jaj i co ja teraz biedny zrobie. Pewnie gdzieś w lokalu wyborczym je musiałem zgubić emotka

Hihi, ja też emotka

Hihi Prosiaczki z was emotka

Nie wkurzajcie się już tak emotka Złość piękności szkodzi emotka Ja chętnie pomogę.
0 0

Gość: jopi

#3887729 Napisano: 22.11.2010 10:37:48
Wkurzają mnie osoby ,które sprzedają swoje paragony za 5-10zl.
bo potem taki kupujący jęczy mi, że on kupował od innych taniej -więc dlaczego ja chcę tak dużo.

Cena paragonu to nie tylko kwota zapłacona w kasie (10-15zł. za produkty,)
to również koszt dojazdu do sklepu-czasem autobusem na drugi koniec miasta, czasem busem do innego miasta,
to również czas jaki straciłam stojąc w kolejce do kasy,
to również te wszystkie konkursowe okazje, które mi przeszły koło nosa-bo stałam w kolejce
i nie mogłam puścić swojego zgłoszenia o danej godzinie.

I nie piszę tu o zakupach na zamówienie.

Chodzi mi o tę grupę ,która siedzi sobie w ciepłym domku,wygrywa hurtowo, a potem szuka hurtem paragonów...

I najlepiej,żeby im oddać swój paragon za darmo

emotka emotka

0 0

efelinkaaa

#3887922 Napisano: 22.11.2010 11:26:10
Trzeba brać za paragon minimum równowartość nagrody emotka

ps. właśnie mi się Syn zsikał na łózko...
0 0

efelinkaaa

#3887962 Napisano: 22.11.2010 11:37:09
i jeszcze dopisze, że wnerwiają mnie ludzie, którzy głosują mi z 10kont na jeden konkurs - za jednym zamachem.. ja proszę o jeden głos, a dostaję 10.. Nawet jak nie proszę to dostaje emotka
i to nie sa konta rodzinne typu: żona, mąż, siostra, ale konta fikcyjne.. Nie chcę takiej pomozy przyznam szczerze.. rozumiem 2-3 głosy z jednego IP, ale nie tyle!
0 0

ziolko

#3888005 Napisano: 22.11.2010 11:46:55
efelinkaaa napisał(a):

Trzeba brać za paragon minimum równowartość nagrody emotka

taaa emotka

zależy od wartości nagrody i jak się ludzie dogadają między sobą, ale ogólnie to jest 10% wartości nagrody
0 0

delfinka101

#3888014 Napisano: 22.11.2010 11:48:23
ziolko napisał(a):

goralecka napisał(a):

legoos77 napisał(a):

Wkurza mnie jestem nowym bywalcem forum i nie wiem jak grać o domówkę pytam tylu wygrywających osób
Trudno odbije sobie w innym konku(nie ma go w bazie) a kasa się przyda

sam nie podpowiadasz więc nie wymagaj od innych. Pisałam do Ciebie w sprawie clubcard o to z której godziny wygrałeś i nawet nie odpisałeś więc...traktuj innych jak sam chcesz być traktowany emotka

racja...
zgadzam się z goralecka - jeśli chcesz, żeby ktoś podpowiedział, co i jak, sam musisz postępować tak samo, a nie jak.. sęp konkursowy.

A chwalenie się, że grasz w konkursie, którego nie ma w bazie, pewno później będziesz chwalił się wygraną, jest niesmaczne emotka
a jesli tak zrobisz to złamiesz regulamin forum emotka

Jeśli nowe osoby, które na dzień dobry stawiają żądania, typu powiedzcie, jaki raport wygrywa i które nie dają nic od siebie raczej nie mają co liczyć na odpowiedź.
Albo odnowione osoby emotka

Chociaż... ja jestem tyle czasu na forum, staram się jakoś informować co i jak, to też nie zawsze dostaję odpowiedź... łudzę się, że ktos może przeoczył moje pytanie, ale częściej chyba jest tak, że po prostu osoba pytania ignoruje. Atmosfera na forum się zmieniła i teraz jest byle jak najwięcej dla siebie, po co inni mają wiedzieć, jak się tam wygrywa, to ja więcej wygram
mówi się trudno, żyje się dalej emotka

Zgadzam się ze słowami, które ktoś ma w stopce -nieważne ILE się wygra, ważne JAK

emotka

miłego dnia i jak najmniej wkurzania się emotka

Oj musze sie w części zgodzic ale w tej w ktorej piszez ze pomgasz..wiem bo sama doswiadczyłam:)Dziękuje..
0 0

Gość: morbias

#3888058 Napisano: 22.11.2010 11:59:23
Ja też jestem nowy i pomoc w potrzebie dostaje. Nie pytam nigdy o której ktoś coś wysyła bo wiem ,że i tak nei dostane odpowiedzi (i nie dziwie się emotka ) Ale jak wygrałem bony paliwowe w Bp to dostałem pytanie na Pw i odpowiedziałem o której i jak wysłałem. Jestem nowy na forum i wiem ,że muszę pomoc dwa razy więcej aby zasłużyć na pomoc osób starszych emotka Więc cierpliwości emotka
0 0

Gość: kingaa

#3888090 Napisano: 22.11.2010 12:08:54
Wkurza mnie mój pies... wydaje z siebie dziwne dźwięki które nazwaliśmy prychaniem emotka Jak jeszcze nie umiała szczekać, to zaczęła tak robić, a później jej to zostało i jak się denerwuje to prycha a jak już się mocno wkurzy to zaczyna szczekać, a ludzie się pytają co ona za dziwne odgłosy wydaje, no to im mówimy, że PRYCHA, to wtedy patrzą się jeszcze dziwniej. Przecież nie wiem czemu wydaje z siebie takie a nie inne dźwięki... niech się psa spytają jak nie wystarczy im to, co ja im powiem emotka A do tego puszcza bąki jak ktoś do nas przyjdzie i jak gościom mam wytłumaczyć, że to pies a nie np. ja? emotka emotka Rodzina wie do czego zdolny jest mój pies, ale jak miałam niedawno remont, to miny robotników jak im zaczęło śmierdzieć... bezcenne, a ja na to TO PIES emotka emotka
0 0

ziolko

#3888096 Napisano: 22.11.2010 12:10:47
morbias napisał(a):

Ja też jestem nowy i pomoc w potrzebie dostaje. Nie pytam nigdy o której ktoś coś wysyła bo wiem ,że i tak nei dostane odpowiedzi (i nie dziwie się emotka ) Ale jak wygrałem bony paliwowe w Bp to dostałem pytanie na Pw i odpowiedziałem o której i jak wysłałem. Jestem nowy na forum i wiem ,że muszę pomoc dwa razy więcej aby zasłużyć na pomoc osób starszych emotka Więc cierpliwości emotka

emotka dobre podejście emotka emotka
0 0

chmurka

#3888171 Napisano: 22.11.2010 12:25:46
morbias napisał(a):

Zdziwisz sie
emotka
0 0

ziolko

#3888188 Napisano: 22.11.2010 12:29:21
chmurka napisał(a):

morbias napisał(a):

Zdziwisz sie
emotka

eee... to zależy od osób...

obojętnie czy ktoś jest nowy czy nie, to charakter decyduje o pomocy. No i sposób zapytania - bo jeśli ktoś mi się spyta na pw normalnie, spokojnie o coś, to postaram się odpisać, ale jeśli na dzień dobry wyjeżdża z żądaniami (a miałam nie raz taką sytuację) i w dodatku osoba, co jest od dawna na forum a nie udziela się (lub udziela się tylko w kliknijcie), to co ja mam o takiej osobie myśleć??
0 0

ziolko

#3888195 Napisano: 22.11.2010 12:31:45
tak samo jak mam w stopce, ze nie klikam i nie rejestruję się a ktoś nachalnie wysyła mi pw z klikaniem emotka jeśli chcę komuś zagłosować to patrzę po stopkach i ew. w odpowiednim dziale, a nie na siłę emotka a później wygrywają jakieś zdjęcia, co faktycznie na samym końcu powinny być emotka

nie klikam i nie biorę udziału w klikanych emotka
0 0

Gość: lokers

#3888280 Napisano: 22.11.2010 12:52:07
wkurza mnie pogoda za oknem emotka
0 0

margo466

#3888293 Napisano: 22.11.2010 12:57:06
lokers napisał(a):

mnie też emotka
0 0

Gość: goralecka

#3888426 Napisano: 22.11.2010 01:33:09
margo466 napisał(a):

lokers napisał(a):

mnie też emotka

a co macie za tym oknem?śnieg może? emotka
to przyślijcie trochę do stolicy bo ja z utęsknieniem czekam emotka
0 0

agusia147

#3888573 Napisano: 22.11.2010 01:58:41
Nie nie ja nie chcę śniegu, nie znoszę śniegu i zimna brrrr

emotka
0 0

Gość: lekkoatletka

#3889175 Napisano: 22.11.2010 04:38:46
goralecka napisał(a):

margo466 napisał(a):

lokers napisał(a):

mnie też emotka

a co macie za tym oknem?śnieg może? emotka
to przyślijcie trochę do stolicy bo ja z utęsknieniem czekam emotka

deszcz, deszcz, tylko deszcz emotka
i świąteczną choinkę w centrum handlowym (stoi od 6 listopada emotka )
0 0

Gość: paulinaldz

#3889180 Napisano: 22.11.2010 04:40:41
a mnie wkurza ze ciągle nic ciekawego nie wygrywam:/ emotka emotka
0 0

Gość: lekkoatletka

#3889700 Napisano: 22.11.2010 07:28:07
http://www.rymy.cal.pl/rymer/rymer.php
'aby skorzystać oddaj głos na kuchnie IKEA'
bardziej mnie to bawi niż wkurza emotka
0 0