Wkurza mnie...

snowflake

#3899954 Napisano: 25.11.2010 05:52:54
is77 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

fryz napisał(a):

martu18 napisał(a):

fryz napisał(a):

Wkurza mnie, ze nie moge nigdzie znalezc pracy emotka emotka

witaj w klubie...
po chol.ere mi były studia emotka emotka emotka emotka

mnie rowniez emotka

Przychodzi mama Jasia do biura pośrednictwa pracy, żeby synowi robotę jakąś załatwić
- Pani, nie byłoby dla Jasia jakiej roboty, bo pije chłopak i pije.
- A co Jasiu potrafi
- No murować umie, podstawówkę skończył.
- A to mamy: murarz, 4000zł na rękę
- Pani kochana! Toć przecież Jasiu cały czas będzie chodził pijany, tyle pieniędzy zarobi. A za mniej coś nie ma?
- No jest jeszcze - pomocnik murarza, 3000 na rękę
- No ale 3000? To przecież będzie pil i pil... A tak za 600-700 złotych to coś by się nie znalazło?
- 600-700...Hmmm...no niby mam, ale musiałby studia jakieś skończyć...

a mnie wkurza że to święta prawda emotka
następnym razem jak będę szukać pracy to skłamię i powiem że nie mam studiów emotka

skąd ja to znam emotka
0 0

joan

#3900016 Napisano: 25.11.2010 06:11:38
agacioras napisał(a):

A mnie konkursy na fb, gdzie trzeba zbierać głosy. NO DZWINYM TRAFEM wygrywają cały czas te same osoby. Może też skoczę do kafejki i nabiję sobie 4576756457465746 głosów? Tylko mi nie pozwala na to kręgosłup moralny, ale widać niektórzy czegoś takiego nie mają i kantują na całego. A szanowna komisja ma to ZA KAŻDYM razem w d... Skoro oni grają nieuczciwie dlaczego ja mam grać uczciwie/ emotka emotka

Najlepiej się żyje mugolom, co nie mają o oszustwach pojęcia... A ja już mnóstwo razy słyszałam hasła typu Pobij tych ludzi ich własną bronią! Ale jakoś nie mogę się przełamać; mam wrażenie, że to bilet w jedną stronę. Na szczęście konkursów moc jest i zatrzęsienie emotka

W temacie: wkurza mnie, że przed chwilą się obudziłam, a nie powinnam była zasnąć - znów dzień mój jest krótszy, a jeszcze tyle pozostało do zrobienia emotka
0 0

merynosek

#3900315 Napisano: 25.11.2010 07:27:10
efelinkaaa napisał(a):

merynosek napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

merynosek napisał(a):

Wkurza mnie negatyw na Allegro! Owszem wystawiłam pierwsza sprzedającemu bo dostałam niekompletną przesyłkę ale za co ja dostałam negatyw... Za szybką wpłatę zapewne emotka

Pozostaje jedynie napisanie pod swoim negatywem informacji, że to komentarz odwetowy za negatywa, że z Twojej strony było wszystko w porządku. Pozytywów nikt nie czyta emotka a negatywy tak, więc będzie wiedział, że jest niesłusznie wystawiony.
Allegro powinno coś z tym zrobić, sama nieraz miałam ochotę wystawić najwyżej neutrala, ale powstrzymała mnie świadomość odwetowego negatywa, bez sensu emotka

I tak zrobiłam, odp na negatywa, że został niesłusznie wystawiony, tylko jako odwet na mój negatyw...

to sprzedający powinien wystawiać najpierw, za: szybką wpłatę dobry kontakt, a dopiero potem kupujący..

Ja też się boję wystawiać negatywów.. emotka

Jak kupuję to wystawiam pierwsza, jak sprzedaję to czekam na komentarz:)

A ja się nie boję wystawiać negatywa, przecież to nie moja wina, nic źle nie zrobiłam. A negatywy powinno się wystawiać żeby ustrzec innych Allegrowiczów.
0 0

Gość: goralecka

#3901094 Napisano: 25.11.2010 11:02:36
konkurs na fb emotka liczy sie aktywnosc w glosowaniu na innych kliknelam juz 2330 razy a nie mieszcze sie nawet w pierwsza 20-tke emotka ale teraz juz nie umiem przestac emotka i się wkurzam dodatkowo sama na siebie emotka
0 0

Gość: kingaa

#3901109 Napisano: 25.11.2010 11:08:41
Oooo wkurzył mnie kurier emotka

Dzwonek do drzwi... otwieram, a tam mój ok. 30-to letni przystojny brunet. Daje mi moją paczkę, zaczyna szukać na liście gdzie mam podpisać, ja w niego wpatrzona kiwam się w rytm piosenki która dobiega z jego kieszeni, bo dzwoni mu telefon... On dalej swymi zgrabnymi dłońmi szuka miejsca na mój podpis, ja słucham melodii reggae. W końcu podpisuję się, a mój przystojny kurier który często mnie odwiedza w końcu odbiera telefon i słyszę... noooo cześć kochanie ... emotka
0 0

Gość: goralecka

#3901128 Napisano: 25.11.2010 11:16:26
kingaa napisał(a):

Oooo wkurzył mnie kurier emotka

Dzwonek do drzwi... otwieram, a tam mój ok. 30-to letni przystojny brunet. Daje mi moją paczkę, zaczyna szukać na liście gdzie mam podpisać, ja w niego wpatrzona kiwam się w rytm piosenki która dobiega z jego kieszeni, bo dzwoni mu telefon... On dalej swymi zgrabnymi dłońmi szuka miejsca na mój podpis, ja słucham melodii reggae. W końcu podpisuję się, a mój przystojny kurier który często mnie odwiedza w końcu odbiera telefon i słyszę... noooo cześć kochanie ... emotka

emotka
0 0

zaczytana-pola

#3901173 Napisano: 25.11.2010 11:53:17
Wkurza mnie PLUS. Stanu konta nie mogę sprawdzić, doładować konta nie mogę, aktywować pakietów nie mogę, wysłać sms-a na nr Premium też się nie da emotka Czy oni wszystko blokują po północy emotka emotka
0 0

ignam

#3901181 Napisano: 26.11.2010 12:02:36
agacioras napisał(a):

A mnie konkursy na fb, gdzie trzeba zbierać głosy. NO DZWINYM TRAFEM wygrywają cały czas te same osoby. Może też skoczę do kafejki i nabiję sobie 4576756457465746 głosów? Tylko mi nie pozwala na to kręgosłup moralny, ale widać niektórzy czegoś takiego nie mają i kantują na całego. A szanowna komisja ma to ZA KAŻDYM razem w d... Skoro oni grają nieuczciwie dlaczego ja mam grać uczciwie/ emotka emotka

http://www.facebo...0841037283880?v=wall
0 0

mia

#3901565 Napisano: 26.11.2010 09:20:20
Wkurza mnie to mało powiedziane, doprowadza mnie do rozpaczy to, że najwyraźniej zepsuł się piec do ogrzewania emotka
Mało, że coraz zimniej w chacie, to wyobrażam sobie, ile może naprawa kosztować, jeśli to coś poważnego emotka emotka emotka
0 0

joan

#3901595 Napisano: 26.11.2010 09:27:50
mia napisał(a):

Wkurza mnie to mało powiedziane, doprowadza mnie do rozpaczy to, że najwyraźniej zepsuł się piec do ogrzewania emotka
Mało, że coraz zimniej w chacie, to wyobrażam sobie, ile może naprawa kosztować, jeśli to coś poważnego emotka emotka emotka

U mnie to samo w zeszłym roku, 3 miesiące kąpieli wodą z butli 6L emotka W końcu zrobiło się ekstremalnie zimno i z pieniędzy odłożonych na wakacje kupiliśmy nowy piec. Na pocieszenie mogę powiedzieć, że naprawy są raczej tanie, często wystarczy odgiąć kabelek albo przeczyścić przewód emotka Niestety, u nas się nie udało, bo piec (odziedziczony po poprzednich lokatorach) miał ok. 14 lat...
0 0

mia

#3901608 Napisano: 26.11.2010 09:30:06
mia napisał(a):

Serwisant po konsultacji telefonicznej i objawach stwierdził, że wszystko razem wyniesie około 700! emotka emotka emotka
Szukam namiarów na kolejnych, może cóś taniej, i tak już dawno po gwarancji emotka emotka
Za chwilę się po prostu poryczę - prawie połowa mojej pensji...
0 0

joan

#3901611 Napisano: 26.11.2010 09:33:17
mia napisał(a):

Serwisant po konsultacji telefonicznej i objawach stwierdził, że wszystko razem wyniesie około 700! emotka emotka emotka
Szukam namiarów na kolejnych, może cóś taniej, i tak już dawno po gwarancji emotka emotka
Za chwilę się po prostu poryczę - prawie połowa mojej pensji...

Na pewno uda się znaleźć coś taniej, u mnie przy wymianie pieca gość zabrał ten stary na części. Więc monterzy dysponują sprzętem, umiejętnościami i częściami, a w serwisie, wiadomo, zawsze liczą najdrożej...
0 0

mia

#3901621 Napisano: 26.11.2010 09:36:36
Dzięki, joan, za pociechę emotka
Choć mam pewne obawy, bo to Vaillant,a te cholery mają drogie części...
Zabieram się teraz za przeszukiwanie internetu, tym razem bynajmniej nie w celu konkursów! emotka
0 0

joan

#3901627 Napisano: 26.11.2010 09:38:53
mia napisał(a):

Dzięki, joan, za pociechę emotka
Choć mam pewne obawy, bo to Vaillant,a te cholery mają drogie części...
Zabieram się teraz za przeszukiwanie internetu, tym razem bynajmniej nie w celu konkursów! emotka

Powodzenia w poszukiwaniach!!! emotka
0 0

Gość: kotek11

#3901632 Napisano: 26.11.2010 09:40:58
wkurza mnie ipko..... ja chce moja wypłate a tutaj z firmy kasy nie możemy puscic bo maja skur**** jakas awarie (podobno im oba serwery padły).... rachunki do płacenia... zaplanowane zakupy na jutro.. rata do spłaty... no dajcie mi moja kase emotka
0 0

Gość: meeyka

#3901657 Napisano: 26.11.2010 09:50:01
kotek11 napisał(a):

wkurza mnie ipko..... ja chce moja wypłate a tutaj z firmy kasy nie możemy puscic bo maja skur**** jakas awarie (podobno im oba serwery padły).... rachunki do płacenia... zaplanowane zakupy na jutro.. rata do spłaty... no dajcie mi moja kase emotka

no podobno tak do 12 bedzie ta awaria, wiec troche poczekamy emotka emotka
0 0

delfinka101

#3901682 Napisano: 26.11.2010 09:54:12
A mnie jeszcze gorzej wkurw..bo pusciłam rpzelew do osoby ktora ma konto w PKO i dzisiaj mi wrócił na moje konto..Ciekawe dlaczego.Idę do oddziału i wplace w kasie.
0 0

#3901695 Napisano: 26.11.2010 09:59:09
meeyka napisał(a):

kotek11 napisał(a):

no podobno tak do 12 bedzie ta awaria, wiec troche poczekamy emotka emotka

skąd info, że do około 12 emotka nam tylko powiedzieli, że serwery im padły.... ludzie w pracy wkur****. szef wkur****

a najbardziej my - mógł podpisać normalnie o 8 jak go prosiłyśmy i awarii jeszcze nie było .... emotka
0 0

Gość: meeyka

#3901701 Napisano: 26.11.2010 10:04:09
kotek11 napisał(a):

skąd info, że do około 12 emotka nam tylko powiedzieli, że serwery im padły.... ludzie w pracy wkur****. szef wkur****

a najbardziej my - mógł podpisać normalnie o 8 jak go prosiłyśmy i awarii jeszcze nie było .... emotka

mam znajoma w pko i mi powiedziala, co jej powiedzieli w pomocy technicznej.

sama mam konto w pko i pare rzeczy do zaplacenia, wiec tez mnie to mocno podkurzylo emotka emotka
0 0

#3901713 Napisano: 26.11.2010 10:06:32
meeyka napisał(a):

kotek11 napisał(a):

mam znajoma w pko i mi powiedziala, co jej powiedzieli w pomocy technicznej.

sama mam konto w pko i pare rzeczy do zaplacenia, wiec tez mnie to mocno podkurzylo emotka emotka

dzieki.. nam na pomocy powiedzieli tlko, ze padły oba serwery i nie wiedza kiedy usterke usuna... w sumie sprawdzalysmy, ze o 14 jakos jest ostatnia sesja wychodzaca... tylko czy moj bank zdazy potem zaksiegowac emotka wrrrr
0 0