Wkurza mnie...

magdalena1020

#3974472 Napisano: 18.12.2010 04:24:20
A mnie wkurza pewna osoba która wystawiła komentarz pod moim przepisem w konkursie w którym zamieściła same bzdury emotka emotka emotka Anno pozdrawiam Cie emotka
0 0

Gość: annaszura

#3974483 Napisano: 18.12.2010 04:28:22
A mnie kremy wkurzają, Garnier, Dove, czym się nie posmaruje to piecze, zwłaszcza usta i dłonie.
0 0

sambolera

#3974506 Napisano: 18.12.2010 04:35:25
annaszura napisał(a):

A mnie kremy wkurzają, Garnier, Dove, czym się nie posmaruje to piecze, zwłaszcza usta i dłonie.

moja Mama ma to samo
musi uzywac kosmetykow aptecznych
0 0

klaudia011

#3974526 Napisano: 18.12.2010 04:40:23
annaszura napisał(a):

ja mam dokładnie to samo..tylko twarzy nie mogę nimi smarować...pozostaje albo nivea albo droższe kosmetyki z apteki.
ostatnio kupiłam w aptece krem ziaja z nowej serii i jest super!!
0 0

kurpianka

#3974576 Napisano: 18.12.2010 04:53:36
wkurza mnie,że w pracy mam całkowity zakaz posiadania komórki a z konkursów dzwonią.. Dziś 5 połączeń nieodebranych a ja dumam co straciłam..ech emotka
0 0

Gość: brightwitch

#3974780 Napisano: 18.12.2010 06:18:22
MATRAS!

Większość z nich nieznacznie przekroczyła zakładaną objętość. W związku z tym komisja konkursowa zadecydowała o dopuszczeniu do konkursu recenzji przekraczających 1800 znaków.

Do szału mnie doprowadza takie zachowanie! Co innego stoi w regulaminie, a co innego robią, kiedy rozwiązują konkurs. Chętnie bym komuś przywaliła emotka emotka
0 0

Gość: musztarda

#3974804 Napisano: 18.12.2010 06:26:22
brightwitch napisał(a):

MATRAS!

Większość z nich nieznacznie przekroczyła zakładaną objętość. W związku z tym komisja konkursowa zadecydowała o dopuszczeniu do konkursu recenzji przekraczających 1800 znaków.

Do szału mnie doprowadza takie zachowanie! Co innego stoi w regulaminie, a co innego robią, kiedy rozwiązują konkurs. Chętnie bym komuś przywaliła emotka emotka

A ja podejrzewałam że tak właśnie będzie emotka
0 0

kurpianka

#3974825 Napisano: 18.12.2010 06:31:31
wredzia napisał(a):

kurpianka napisał(a):

wkurza mnie,że w pracy mam całkowity zakaz posiadania komórki a z konkursów dzwonią.. Dziś 5 połączeń nieodebranych a ja dumam co straciłam..ech emotka

no niestety trzeba wybrać, albo praca, albo konkursy emotka

mozna to i to..tylko omijac te z telefonami hehe bo jak żetony wlepią mandat za tel w kieszeni to fakt,nieopłaca się.. emotka
0 0

Gość: brightwitch

#3974893 Napisano: 18.12.2010 06:55:04
musztarda napisał(a):

brightwitch napisał(a):

MATRAS!

Też mogłam machnąć długą recenzję i robić durniów z pozostałych uczestników konkursu, ale dla mnie zapis w regulaminie to rzecz święta. Jak ma być tyle znaków, to piszę na tyle emotka A oni mają to w czterech literach i nagradzają cwaniaków emotka

Dobrze, że nie kupuję w Matrasie emotka I na pewno już tam nic nie kupię emotka
0 0

mia

#3974910 Napisano: 18.12.2010 07:01:17
brightwitch napisał(a):

musztarda napisał(a):

brightwitch napisał(a):

MATRAS!

Też mogłam machnąć długą recenzję i robić durniów z pozostałych uczestników konkursu, ale dla mnie zapis w regulaminie to rzecz święta. Jak ma być tyle znaków, to piszę na tyle emotka A oni mają to w czterech literach i nagradzają cwaniaków emotka

Dobrze, że nie kupuję w Matrasie emotka I na pewno już tam nic nie kupię emotka

Zaczynam się cieszyć, że zapomniałam o tym konkursie (przegapiłam termin), bo ja na pewno z Wordem jak zawsze liczyłabym pieczołowicie ilość znaków, faktycznie nieraz kosztem tekstu... emotka Powszechnie wiadomo, że łatwiej machnąć długi elaborat, niż zawrezć treść i sens w krótkiej formie.
Choć generalnie wkurza mnie to, że zapominam o terminach kończących się konkursów, a szczególnie Lancome'a i Tresor, gdzie najpierw nie udało mi się wpasować w gust komisji, a potem zapomniałam na koniec do niego wrócić emotka emotka emotka
0 0

fryz

#3975745 Napisano: 18.12.2010 10:48:52
klaudia011 napisał(a):

annaszura napisał(a):

ja mam dokładnie to samo..tylko twarzy nie mogę nimi smarować...pozostaje albo nivea albo droższe kosmetyki z apteki.

emotka A ja myslalam, ze to z moim kremem jest cos nie tak, szczypia mnie po nim policzki emotka
0 0

dawidekk

#3976493 Napisano: 19.12.2010 12:26:14
Wkurza mnie, że ni hu hu nie widać mojego bałwana w galerii zozoli - i innych kilku osób z forum też emotka emotka
Ma ktoś maila tam? Trzeba coś napisać chyba nie?
0 0

Gość: meeyka

#3976507 Napisano: 19.12.2010 12:31:06
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że ni hu hu nie widać mojego bałwana w galerii zozoli - i innych kilku osób z forum też emotka emotka

mojego tez nie ma

wyslalam teraz jeszcze raz, w miejscu na wypowiedz konkursowa napisalam,ze moje pierwsze zgloszenie w ogole sie nie pojawilo - niech sobie szukaja emotka emotka
0 0

madzia34

#3976516 Napisano: 19.12.2010 12:34:46
meeyka napisał(a):

dawidekk napisał(a):

mojego tez nie ma

wyslalam teraz jeszcze raz, w miejscu na wypowiedz konkursowa napisalam,ze moje pierwsze zgloszenie w ogole sie nie pojawilo - niech sobie szukaja emotka emotka

mojego tez nie ma:(
0 0

mmagd

#3976517 Napisano: 19.12.2010 12:35:31
fryz napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

annaszura napisał(a):

emotka A ja myslalam, ze to z moim kremem jest cos nie tak, szczypia mnie po nim policzki emotka

Ja Dove w ogóle nie mogę stosować. Takie dostałam plamy na czole,że aż do dermatologa musiałam iść. Kobitka powiedziała, że Dove jest bardzo perfumowany i nie poleca takich kosmetyków.
0 0

merynosek

#3976526 Napisano: 19.12.2010 12:38:14
Wkurza mnie Kotanyi emotka
0 0

Gość: tato999

#3976545 Napisano: 19.12.2010 12:46:28
merynosek napisał(a):

ojjjjjjjjj i mnie też
0 0

Gość: agasiam

#3976594 Napisano: 19.12.2010 01:01:43
tato999 napisał(a):

merynosek napisał(a):

ojjjjjjjjj i mnie też

ojjjjjjj mnie jeszcze bardziej.Do tego czujępodskórnie że mam doklikane głosy. Prosiłam o weryfikacje i trwa ona do dzisiaj. a jak ja mam później udowadniać że to nie ja skoro punktacji nie widać. zresztą do jutra to jeszcze dużo czasu więc pewnie jeszcze kilku klikaczy dziś się pojawi. Oni nic nie traca jeden dzień a ktoś zbiera głosy cały miesiąc.I znowu żałuję że biore udział w konkursie klikanym.Czy ja się kiedyś nauczę emotka
0 0

Gość: stenka

#3976629 Napisano: 19.12.2010 01:15:05
A ja zbierałam głosy na wizaz i jednogo wieczoru ktoś naklikałał 400 głosów i chyba mnie wyrzucili, bo nie widzę siebie w rankingu
0 0

Gość: agasiam

#3976641 Napisano: 19.12.2010 01:20:24
stenka napisał(a):

A ja zbierałam głosy na wizaz i jednogo wieczoru ktoś naklikałał 400 głosów i chyba mnie wyrzucili, bo nie widzę siebie w rankingu

obawiam się że konkursy na zbieranie głosu się nie sprawdzają. Dopóki nie wymyślą jakiegoś super zabezpieczenia to tego typu konkursy będa jak los. Już lepiej jak komisja wybiera, choć i tu różnie bywa emotka
0 0