Wkurza mnie...

efelinkaaa

#3970741 Napisano: 17.12.2010 11:50:24
ilonar2301 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

kunia napisał(a):

Wkurza mnie,że po ciężkich trudach i cierpieniach udało mi się rozwiązać 2 zagadki z konka na Zozolach 'Kto porwał św. Mikołaja?' i dzisiaj przyszły nowe,ale żeby do nich przejść trzeba ponownie rozwiązać te dwie poprzednie a ja nie zapisałam tego numeru...może ktoś ma?

nie trzeba ponownie rozwiązywać poprzednich, wystarczy kliknąć kontynuuj przygodę, przynajmniej ja tak miałam

to tamte odpowiedzi się nie zapisały?

nie dostałaś na maila wiadomości od zozoli? Tam jest kontynuuj przygodę i powinna rozpcząć się od memonetu, w którym skończyłaś emotka

Ja też musiałam zacząć od początku, chociaż dostałam maila,a wcześniejsze miałam rozwiązane emotka

no to widocznie miałam farta...
emotka

jakby co to wszystkie odpowiedzi są w temacie o zozolach w dziale konkursy.
0 0

Gość: agasiam

#3970882 Napisano: 17.12.2010 12:32:47
A mnie wkurza dzisiejszy dzień. Mam już weeked ale rano była w sądzie jako świadek. Ja się stawiła a oskarżona nie emotka Nic nowego nie wiosę do sprawy ale mam być do dyspozycji, czyli kolejna rozprawa za pół roku. Do tego dobija mnie konkurs w którym biorę udział. Jak dożyję do poniedziałku to obiecuje -do Nowego Roku nie dotykam się konkursów.
I jeszcze ten Tymbark emotka Namówiła siostrę na konkurs a tu nic z tego. Teraz będe musiała kupić tego kubusia puchatka, aby nie było jej przykro.
0 0

Gość: grancias

#3970907 Napisano: 17.12.2010 12:36:46
Mnostwo rzeczy mi sie nazbieralo:

* dawno nie bralem udzialu w zadnym konkursie (ok. 2 miesiecy)i nie mam czasu by zagladac na strone e-konkursy, no i tym samym sledzic konkursy

* denerwuja mnie piesi, czlowiek jezdzi wolno, a mimo to wiecie jak jest z hamowaniem w taka pogode ;/ wyskakuja na ulice, bez zastanowienia. Jak ktos ich puknie wtedy sie opamietaja ;/

* chodze obecnie na szkolenie z rachunkowosci z WUP i co ? polowa osob jest juz ksiegowymi lub ukonczyla studia w tym zakresie ;/ Kurs jest przeznaczony dla osob zielonych w temacie ... Rekruterow bym powiesil, bo czlowiek czuje sie jak idiota na zajeciach ;/ leca z materialem jak szaleni bo wszyscy z wiadomych przyczyn szybko kumaja ...

* jutro egzamin na uczelni a ja mam lenia emotka
0 0

snowflake

#3971047 Napisano: 17.12.2010 01:12:12
mia napisał(a):

snowflake napisał(a):

mia napisał(a):

snowflake napisał(a):

a mnie wkurza OPEK - idioci jak mają naklejone na paczce uwaga, szkło to chyba specjalnie sobie tą paczką rzucają emotka nie wspomnę już o zgubieniu paczek emotka

Oj, chyba dobrze Cię rozumiem... u mnie dziś OPEK z brzęczącą paczką, bynajmniej nie pieniędzmi... emotka

chyba mamy to samo emotka błyszczące, zielone puzzle? emotka

No a jak emotka
Ale i tak im pięknie podziękuję za pamięć i dodatek do puzzli emotka
A kurier biedny cały czas przepraszał, że taka brzęcząca przesyłka już do nich tu dotarła i chciał mnie namówić do odmowy przyjęcia... myślał chyba, że to jakąś karafkę se na święta zamówiłam emotka emotka emotka

jakby karafka była i to z zawartością to byś w ogóle paczki nie zobaczyła zapewne emotka A kurierzy są zawsze niewinni...przecież z taką ostrożnością traktują nasze paczki emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3971375 Napisano: 17.12.2010 02:52:16
rafi323raf napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

isiulka napisał(a):

...Jejku dla jaj sobie mówiłyśmy o tym pilocie a ty już się czepiasz emotka

Bo to facet emotka emotka

nie, bo to cb656 emotka
Nie rozumiem was emotka
W dobrej wierze dzielę się wiedzą, która pozwoli cieszyć się psikusem bez uszczerbku na żywotności sprzętu, to jeszcze pretensje o czepianie. Przecież się nie czepiam, tylko informuję. A to zasadnicza różnica. Zresztą ten temat potwierdza buka, która miała mniej szczęścia:
buka napisał(a):

a nam kiedyś dziecko przełożyło baterie, zagrzały się, coś tam stopiły i pilot już nigdy nie zadziałał, a że tv dość stary jest to juz od paru lat działa tylko na ręcznego pilota ( znaczy mnie) emotka bo te niby do wszystkiego nijak nie działają..

0 0

Gość: rafi323raf

#3971455 Napisano: 17.12.2010 03:28:20
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ja wczoraj zablokowałam dwie osoby. Nigdy tego nie robiłam, ale nie chce mi sią ciągle pisać, że nie biorę w niczym udziału.. Raz - ok, dwa i trzy - przeboleję.. ale w kółko to samo..?

Szkoda, że nie da się zrobić takiej blokady w telefonie komórkowym - dziś dostałam pierwszy SMS z pseudożyczeniami świątecznymi: częstochowskie rymy zerżnięte z Internetu, brak jakiegokolwiek wątku osobistego. Żenada. Na coś takiego nigdy nie odpisuję, ale i tak mnie wkurza, że ktoś mi cenzuram skrzynkę odbiorczą zapycha emotka I tak co pół roku!

Czy tak trudno napisać od serca SMSa w stylu: Justyna, życzę Ci tego, czego sobie wymarzysz każdego dnia 2011 roku. Ania... emotka

przynajmniej ktoś pisze, co prawda nie wysila się, ale jednak emotka
0 0

Gość: taleksander

#3972280 Napisano: 17.12.2010 08:02:34
wkurzam się, że wszyskie konkursy w plecy, a do tego co nie dojdzie to z wadą (stokik pękniety, hulajnoga też, kosmetyki rozlane) Jakiś pech na koniec roku emotka
0 0

Gość: chochliczka

#3972298 Napisano: 17.12.2010 08:08:25
Wkurza mnie,ze ostatnio mam strasznego pecha w zyciu emotka Jakby ktos tam na gorze sie nade mna zawzial ;( emotka
Najpierw dwa wypadki pod rzad..
a dzis Babcie karetka zabrala do szpitala ;( emotka ;(
0 0

joan

#3972345 Napisano: 17.12.2010 08:18:50
rafi323raf napisał(a):

Dlatego ja też się wobec takich osób nie wysilam - w Wigilię daję opis na GG o następującej treści:
Zbiorowo i w Internecie dziękuję za życzenia zbiorowe i spisane z Internetu. emotka
0 0

dawidekk

#3972395 Napisano: 17.12.2010 08:31:40
joan napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Dlatego ja też się wobec takich osób nie wysilam - w Wigilię daję opis na GG o następującej treści:
Zbiorowo i w Internecie dziękuję za życzenia zbiorowe i spisane z Internetu. emotka

Ja właśnie na takie rymowanki z Neta odpowiadam emotka ja 'oceniam' tak: napisać 'Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia to nie jest zbyt oryginalne, a tak to doceniam, że ktoś miał chęci i chciało mu się poszukać w Necie ładnej rymowanki a nie tylko wysłać banał i już. emotka emotka
0 0

joan

#3972431 Napisano: 17.12.2010 08:41:53
dawidekk napisał(a):

Ja właśnie na takie rymowanki z Neta odpowiadam emotka ja 'oceniam' tak: napisać 'Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia to nie jest zbyt oryginalne, a tak to doceniam, że ktoś miał chęci i chciało mu się poszukać w Necie ładnej rymowanki a nie tylko wysłać banał i już. emotka emotka

Tylko wiesz, jak się dostaje po 9 identycznych rymowanek, to takie życzenia niestety nie są zbyt oryginalne. I niestety, obowiązkowo pozbawione mojego imienia, bo przecież wysyła się to wszystkim na raz z listy kontaktów... To jak powiedzenie komuś w twarz: Jesteś dla mnie nieważnym człowiekiem. Nie zależy mi, żebyś poprzez te życzenia poczuł się wyjątkowo. Odbębniam swoje, jakby mnie mama spytała, to Ci życzenia wysłałem.
0 0

cudaczek121

#3972437 Napisano: 17.12.2010 08:45:17
dawidekk napisał(a):

joan napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Mnie wkurzają takie masówki ściągnięte z Internetu.W zeszłym roku ogromną radość sprawiła mi świąteczna kartka od forumowej olunki-mam ją do dziś emotka Wkurza mnie,że po raz kolejny tej zimy wywaliłam się na chodniku emotka No i moja skleroza mnie wkurza emotka emotka
0 0

cudaczek121

#3972447 Napisano: 17.12.2010 08:47:18
joan napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Tylko wiesz, jak się dostaje po 9 identycznych rymowanek, to takie życzenia niestety nie są zbyt oryginalne. I niestety, obowiązkowo pozbawione mojego imienia, bo przecież wysyła się to wszystkim na raz z listy kontaktów... To jak powiedzenie komuś w twarz: Jesteś dla mnie nieważnym człowiekiem. Nie zależy mi, żebyś poprzez te życzenia poczuł się wyjątkowo. Odbębniam swoje, jakby mnie mama spytała, to Ci życzenia wysłałem.

joan,mam podobne odczucia,niestety
0 0

Gość: ewe85lina

#3972492 Napisano: 17.12.2010 09:03:54
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze ostatnio mam strasznego pecha w zyciu emotka Jakby ktos tam na gorze sie nade mna zawzial ;( emotka
Najpierw dwa wypadki pod rzad..
a dzis Babcie karetka zabrala do szpitala ;( emotka ;(

Mam to samo odczucie emotka Ja bym mogła więcej wymieniać a do szpitala wzięli dziś ojca-niby na 3-4 dni ale człowiek,który nie potrafi sam iść do wc według mnie na święta nie wyjdzie emotka
Do pewnego momentu i tak uważałam,że to najgorsze święta ze względów finansowych bez możliwości zaproszenia rodziny jak co roku to w przeciągu tygodnia stan ojca tak się pogorszył... emotka
0 0

Gość: zani

#3972606 Napisano: 17.12.2010 09:35:38
witajcie,
pilnie poszukuje paragonu na 2 produkty timotei z 1-12 listopada. pomóżcie proszę....
zani

krocuss@wp.pl
0 0

agamaty

#3972620 Napisano: 17.12.2010 09:40:25
zani napisał(a):

witajcie,
pilnie poszukuje paragonu na 2 produkty timotei z 1-12 listopada. pomóżcie proszę....
zani

krocuss@wp.pl

hihi, tajemniczy poszukiwacz paragonu Timoteia się odnalazł emotka
0 0

79magda

#3972624 Napisano: 17.12.2010 09:41:04
zani napisał(a):

witajcie,
zani

krocuss@wp.pl

Witaj, zani na pewno nikogo nie wkurzysz tym wpisem emotka
0 0

olunka

#3972653 Napisano: 17.12.2010 09:48:17
cudaczek121 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

joan napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Mnie wkurzają takie masówki ściągnięte z Internetu.W zeszłym roku ogromną radość sprawiła mi świąteczna kartka od forumowej olunki-mam ją do dziś emotka Wkurza mnie,że po raz kolejny tej zimy wywaliłam się na chodniku emotka No i moja skleroza mnie wkurza emotka emotka

dziewczyny wzruszyłam się emotka nie przypuszczałam, że komuś zrobiłam taka przyjemność, w tym roku nie mam głowy, same problemy, w pracy, w domu, dobrze, że wy jesteście:)))
0 0

#3972891 Napisano: 17.12.2010 10:49:38
przepraszam jeżeli moja prośba kogoś uraziła.
Naprawdę nie miałam tego na celu. emotka
0 0

#3972909 Napisano: 17.12.2010 10:54:43
przepraszam jeżeli moje pytanie kogoś uraziło.
Naprawdę nie miałam tego na celu.