Wkurza mnie...

yuliya25

#3969496 Napisano: 16.12.2010 09:44:29
Wkurzyłam się sama na siebie, wygrałam aukcję na allegro, pasek Lacoste dla małża, i oczywiście nie przeczytałam o sprzedającym na stronie o mnie tylko komentarze. Dziwiło mnie nieco że za dostawę paska woła 35 zł, no ale zapłaciłam. A kiedy przyszedł mail zwrotny z allegro, to zobaczyłam, że facet mieszka w Bangkoku i paseczek samolotem będzie leciał z Tajlandii emotka no to sobie małż poczeka... emotka
0 0

kasiunia23

#3969514 Napisano: 16.12.2010 09:49:54
kunia napisał(a):

Wkurza mnie,że po ciężkich trudach i cierpieniach udało mi się rozwiązać 2 zagadki z konka na Zozolach 'Kto porwał św. Mikołaja?' i dzisiaj przyszły nowe,ale żeby do nich przejść trzeba ponownie rozwiązać te dwie poprzednie a ja nie zapisałam tego numeru...może ktoś ma?

nie trzeba ponownie rozwiązywać poprzednich, wystarczy kliknąć kontynuuj przygodę, przynajmniej ja tak miałam
0 0

kasiunia23

#3969518 Napisano: 16.12.2010 09:51:03
aska70 napisał(a):

Chyba wszędzie siadł fb. Ciekawe, na jak długo...

u mnie też nie działa emotka
0 0

Gość: chooochlik

#3969527 Napisano: 16.12.2010 09:53:29
kasiunia23 napisał(a):

aska70 napisał(a):

Chyba wszędzie siadł fb. Ciekawe, na jak długo...

u mnie też nie działa emotka

działa emotka
0 0

Gość: errorr

#3969531 Napisano: 16.12.2010 09:54:21
malenka89 napisał(a):

wkurza mnie Intermarche i kolejny konk urnowy w Dąbrowie Górniczej, a konkretnie Woseba emotka Znowu nikogo nie wylosowali z Naszego sklepu, dziwne emotka

Mój też omijają szerokim łukiem emotka Wydaje się że kierownictwo zapomina wysyłać zgłoszenia do organizatora. A jak jest jakiś konk.to zawsze robią dziwne miny i przy mnie czytają regulamin.Trwa to już dłuższy czas i jak mnie widzą że się zbliżam do,,biura obsługi,,to pytają -czy Pan w sprawie konkursu ?-. Co do urn to zawsze stoją ale jak przedstawiciel handlowy nie oklei informacji na niej o konkursie to dzieciaki wrzucają zużyte baterie emotka Pewnego razu zakleił nie patrząc,z bateriami a potem paragony zeżarło emotka Wycieczkę do Włoch wygrał mąż kierowniczki . I to właśnie mnie wkurza
0 0

cudaczek121

#3969542 Napisano: 16.12.2010 09:58:45

Gość: goralecka

#3969732 Napisano: 16.12.2010 11:43:57
wkurzam się bo dziś mam jakiś nawał spamujących osób na PW. W ciagu 5 minut 4 wiadomości emotka
a dzis chyba z 10 ;/
0 0

efelinkaaa

#3969847 Napisano: 17.12.2010 07:26:52
goralecka napisał(a):

wkurzam się bo dziś mam jakiś nawał spamujących osób na PW. W ciagu 5 minut 4 wiadomości emotka
a dzis chyba z 10 ;/

ja wczoraj zablokowałam dwie osoby. Nigdy tego nie robiłam, ale nie chce mi sią ciągle pisać, że nie biorę w niczym udziału.. Raz - ok, dwa i trzy - przeboleję.. ale w kółko to samo..?
0 0

melissa

#3970536 Napisano: 17.12.2010 10:54:41
efelinkaaa napisał(a):

goralecka napisał(a):

a dzis chyba z 10 ;/

ja wczoraj zablokowałam dwie osoby. Nigdy tego nie robiłam, ale nie chce mi sią ciągle pisać, że nie biorę w niczym udziału.. Raz - ok, dwa i trzy - przeboleję.. ale w kółko to samo..?

Ja też zaczęłam blokować - mam dość zaśmiecania skrzynki,na dodatek przez kompletnie nieznajome osoby.
0 0

joan

#3970570 Napisano: 17.12.2010 11:05:37
efelinkaaa napisał(a):

Szkoda, że nie da się zrobić takiej blokady w telefonie komórkowym - dziś dostałam pierwszy SMS z pseudożyczeniami świątecznymi: częstochowskie rymy zerżnięte z Internetu, brak jakiegokolwiek wątku osobistego. Żenada. Na coś takiego nigdy nie odpisuję, ale i tak mnie wkurza, że ktoś mi cenzuram skrzynkę odbiorczą zapycha emotka I tak co pół roku!

Czy tak trudno napisać od serca SMSa w stylu: Justyna, życzę Ci tego, czego sobie wymarzysz każdego dnia 2011 roku. Ania... emotka
0 0

psemulek

#3970582 Napisano: 17.12.2010 11:08:53
melissa napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

goralecka napisał(a):

a dzis chyba z 10 ;/

Ja też zaczęłam blokować - mam dość zaśmiecania skrzynki,na dodatek przez kompletnie nieznajome osoby.

Ha, ja nawet nie wiedziałam, że można blokować emotka Piszą do mnie, żebym kliknęła z rejestracją, odpisałam wkurzona raz, że po co pisze, jak mam w stopce napisane, że NIE KLIKAM, to jeszcze osoba była oburzona, że takie osoby, jak ja, co nie chcą pomóc powinny nic nie wygrywać! emotka
0 0

#3970588 Napisano: 17.12.2010 11:09:38
o jejuuu jak mnie to z zyczeniami też wkurza emotka takie bezosobowe kopiuj wklej..całe szczeście, że jeszcze mnie nikt takimi nie uraczył emotka
0 0

ziolko

#3970589 Napisano: 17.12.2010 11:09:58
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Szkoda, że nie da się zrobić takiej blokady w telefonie komórkowym - dziś dostałam pierwszy SMS z pseudożyczeniami świątecznymi: częstochowskie rymy zerżnięte z Internetu, brak jakiegokolwiek wątku osobistego. Żenada. Na coś takiego nigdy nie odpisuję, ale i tak mnie wkurza, że ktoś mi cenzuram skrzynkę odbiorczą zapycha emotka I tak co pół roku!

Czy tak trudno napisać od serca SMSa w stylu: Justyna, życzę Ci tego, czego sobie wymarzysz każdego dnia 2011 roku. Ania... emotka

niestety,... im bliżej świąt tym więcej spamu w komórkach emotka
konkursy świąteczne, wróżki, jakieś przepowiednie, wielkie wygrane...

a co do blokowania ludzi, to mam więcej zablokowanych, niż przyjaciół emotka
0 0

#3970599 Napisano: 17.12.2010 11:11:58
Ale też co innego życzenia od sieci czy jakis konkursowy spam ale te wierszyki przychodza o najblizszych znajomych, dalszej rodziny emotka Ludzie juz nie potrafia zlozyc zyczen
0 0

joan

#3970606 Napisano: 17.12.2010 11:14:11
ziolko napisał(a):

a co do blokowania ludzi, to mam więcej zablokowanych, niż przyjaciół emotka

Co do przyjaciół... Właśnie przypomniała mi się wkurzająca wróżba z Posti:

Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Wkrótce będziesz mieć okazję się o tym przekonać. emotka
0 0

KochamKoty

#3970607 Napisano: 17.12.2010 11:14:21
kasiunia23 napisał(a):

kunia napisał(a):

Wkurza mnie,że po ciężkich trudach i cierpieniach udało mi się rozwiązać 2 zagadki z konka na Zozolach 'Kto porwał św. Mikołaja?' i dzisiaj przyszły nowe,ale żeby do nich przejść trzeba ponownie rozwiązać te dwie poprzednie a ja nie zapisałam tego numeru...może ktoś ma?

nie trzeba ponownie rozwiązywać poprzednich, wystarczy kliknąć kontynuuj przygodę, przynajmniej ja tak miałam

to tamte odpowiedzi się nie zapisały?
0 0

Gość: wsciekly

#3970635 Napisano: 17.12.2010 11:21:23
errorr napisał(a):

malenka89 napisał(a):

wkurza mnie Intermarche i kolejny konk urnowy w Dąbrowie Górniczej, a konkretnie Woseba emotka Znowu nikogo nie wylosowali z Naszego sklepu, dziwne emotka

Mój też omijają szerokim łukiem emotka Wydaje się że kierownictwo zapomina wysyłać zgłoszenia do organizatora. A jak jest jakiś konk.to zawsze robią dziwne miny i przy mnie czytają regulamin.Trwa to już dłuższy czas i jak mnie widzą że się zbliżam do,,biura obsługi,,to pytają -czy Pan w sprawie konkursu ?-. Co do urn to zawsze stoją ale jak przedstawiciel handlowy nie oklei informacji na niej o konkursie to dzieciaki wrzucają zużyte baterie emotka Pewnego razu zakleił nie patrząc,z bateriami a potem paragony zeżarło emotka Wycieczkę do Włoch wygrał mąż kierowniczki . I to właśnie mnie wkurza

ale na to jest sposób

trzeba tylko monitować w agencji (przeważnie jest to SMOLAR), żeby pozwalali albo wrzucać kupony do urny, albo je przesyłać pocztą, bo macie dowód na nadużycia lub zaniedbania ze strony personelu sklepu lub samych przedstawicieli (np. w przeddzień losowania urna stoi jeszcze na sklepie lub wyparowują z niej kupony czy paragony)

niech każdy sam decyduje o sposobie zgłoszenia do konkursu - będzie przynajmniej pewność, że kupon czy paragon weźmie udział w losowaniu

czasami tak robię emotka
0 0

joan

#3970668 Napisano: 17.12.2010 11:28:37
wsciekly napisał(a):

(...) trzeba tylko monitować w agencji (przeważnie jest to SMOLAR), żeby pozwalali albo wrzucać kupony do urny, albo je przesyłać pocztą (...)

Oj ja dziękuję za takie możliwości, bo to, co ludzie potem pocztą przesyłają jest bezgraniczne: daleko wykracza poza ramy regulaminu i szczyty bezczelności emotka
0 0

efelinkaaa

#3970669 Napisano: 17.12.2010 11:28:43
fantazja23 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

kunia napisał(a):

nie dostałaś na maila wiadomości od zozoli? Tam jest kontynuuj przygodę i powinna rozpcząć się od memonetu, w którym skończyłaś emotka
0 0

zaczytana-pola

#3970685 Napisano: 17.12.2010 11:33:58
efelinkaaa napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

kunia napisał(a):

nie dostałaś na maila wiadomości od zozoli? Tam jest kontynuuj przygodę i powinna rozpcząć się od memonetu, w którym skończyłaś emotka

Ja też musiałam zacząć od początku, chociaż dostałam maila,a wcześniejsze miałam rozwiązane emotka
0 0