Wkurza mnie...

sylzab2294

#4000618 Napisano: 28.12.2010 06:42:19
kasiunia23 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

WKURZA MNIE ŻE NIE MOGÊ SIÊ DOSTAÆ NA STRONÊ ZOZOLI I NIE WIEM GDZIE S¡ WYNIKI emotka
Jeśli ktoś może mi pomóc to będę wdzięczna

wyników nie ma na stronie, przychodziły meile z info o wygraniu emotka

aha, czyli nie załapałam się, bo nic nie dostałam emotka
dziękuję za odpowiedź

są przecież wyniki... emotka
nawet jak nie możesz dostac się do zakładki 'zwycięzcy' jak klikniesz na galerie to podczas przegladania przy zwyciezkich pracach sa znaczki z tym co kto wygral...
0 0

masza

#4000620 Napisano: 28.12.2010 06:42:26
rafi323raf napisał(a):

bostonekk napisał(a):

fryteczka napisał(a):

http://wiadomosci...czy_kotobojca__.html

nie odważę się oglądnąć filmu z biednym kociakiem, po przeczytaniu tego artykułu już mi słabo...

ja zdjęcie tylko zobaczyłem i od razu wyłączyłem, nie mógłbym tego obejrzeć emotka tym bardziej ze sam mam kota, nawet nie chcę o tym myśleć brrr takich ludzi to zabijać trzeba emotka

równiez boje sie obejrzeć/ emotka przeczytałam tylko artykuł i juz sie wkurzyłam/ mam nadzieje ze kotek zyje...
0 0

psemulek

#4000635 Napisano: 28.12.2010 06:47:49
obejrzałam ten filmik, myślałam, że ten kot to pluszak, bo się prawie nie ruszał, a potem się zorientowałam, że ten kotek, to już ledwo żyje:(Chyba ma nóżki tylne połamane, ale żal było, jak biedaczek resztkami sił uciekał za misiaa i pod stół, żeby się schować...
0 0

kalisto1986

#4000673 Napisano: 28.12.2010 07:05:46
sylzab2294 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

WKURZA MNIE ŻE NIE MOGÊ SIÊ DOSTAÆ NA STRONÊ ZOZOLI I NIE WIEM GDZIE S¡ WYNIKI emotka

dziękuję za odpowiedź

nawet jak nie możesz dostac się do zakładki 'zwycięzcy' jak klikniesz na galerie to podczas przegladania przy zwyciezkich pracach sa znaczki z tym co kto wygral...

w takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd dostałam meila i myślałam że lista będzie jak wszyscy odeślą dane
0 0

Gość: annaszura

#4000674 Napisano: 28.12.2010 07:05:52
sylzab2294 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

dziękuję za odpowiedź

a ja jestem wśród zwycięzców a @ nie dostałam jeszcze
0 0

kasiunia23

#4000693 Napisano: 28.12.2010 07:13:31
annaszura napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

dziękuję za odpowiedź

czyli jest nadzieja..
tylko że mi się ta strona nie chce otworzyć
http://balwan.zozole.pl/#/galeria a nie wiem jak inaczej można się tam dostać emotka
0 0

kalisto1986

#4000699 Napisano: 28.12.2010 07:15:59
kasiunia23 napisał(a):

annaszura napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

dziękuję za odpowiedź

czyli jest nadzieja..
http://balwan.zozole.pl/#/galeria a nie wiem jak inaczej można się tam dostać emotka

podaj nik to sprawdze emotka
0 0

kasiunia23

#4000711 Napisano: 28.12.2010 07:19:30
kalisto1986 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

annaszura napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

dziękuję za odpowiedź

czyli jest nadzieja..

podaj nik to sprawdze emotka

już mam, niestety nic nie wygrałam
ale dziekuję bardzo za pomoc emotka
emotka
0 0

Gość: amif

#4000857 Napisano: 28.12.2010 08:02:23
Wkuzy ktoś jest w domurza mnie kurier GLS zamiast zadzwonić że ma przesyłke to był 2 razy ,2 awiza w skrzynce jak zadzwoniłam na numer który mi zostawił do kontaktu to się dowiedziałam że musze po przesyłke sobie przyjechać 50 kilometrów bo tam mi wydadzą przecież jest okres świąteczno noworoczny i ludzie wyjechali. emotka emotka emotka
0 0

Gość: amif

#4000871 Napisano: 28.12.2010 08:04:09
amif napisał(a):

Wkuzy ktoś jest w domurza mnie kurier GLS zamiast zadzwonić że ma przesyłke to był 2 razy ,2 awiza w skrzynce jak zadzwoniłam na numer który mi zostawił do kontaktu to się dowiedziałam że musze po przesyłke sobie przyjechać 50 kilometrów bo tam mi wydadzą przecież jest okres świąteczno noworoczny i ludzie wyjechali. emotka emotka emotka

Wkurzył mnie gość.
0 0

babariba

#4000889 Napisano: 28.12.2010 08:08:41
miałam to samo z kurierem GLS - pierwsze awizo włożył do skrzynki sąsiada, napisał na nim nie swój numer, itp, drugie już w dobre drzwi z info, że mam odebrać sobie przesyłkę z magazynu

zadzwoniłam do tego magazynu wkurzona, że chce złożyć reklamację, ale może jakoś załatwimy sprawę i się udało - przyjechał 3 raz o wyznaczonej godzinie

amif - odpowiednio to rozegraj - powinno się udać!
trzymam kciuki!
0 0

Gość: kingaa

#4000900 Napisano: 28.12.2010 08:12:35
Oooo przegięcie! emotka Wlazłam sobie w użytkowników naszego forum i sobie ich przeglądam i co? Chciałam sprawdzić ile mniej więcej jest zarejestrowanych na forum moich imienniczek, patrzę i naliczyłam około 70-ciu Kingów emotka No was pogięło!! emotka A miałam być jedyna emotka
0 0

masza

#4000964 Napisano: 28.12.2010 08:29:58
amif napisał(a):

ja znów miałam przypadek , ze siedziałam w domu, zadnego awiza , a przesyłki wróciły do agencji, i nikt nie wie dlaczego.....
0 0

zaczytana-pola

#4001011 Napisano: 28.12.2010 08:43:23
masza napisał(a):

amif napisał(a):

ja znów miałam przypadek , ze siedziałam w domu, zadnego awiza , a przesyłki wróciły do agencji, i nikt nie wie dlaczego.....

Ja też tak miałam- z Siódemką. Paczka podobno dwa razy awizowana emotka W domu byłam cały czas. emotka
Żeby było w temacie- boli mnie szczęka, nie wiem dlaczego. Wkurza mnie to
emotka
0 0

agamaty

#4001053 Napisano: 28.12.2010 08:55:13
wkurza mnie, że moje dziecko kaszle... już mam wizję ukrytego zapalenia płuc... nienawidzę kaszlu...
0 0

Gość: meeyka

#4002258 Napisano: 29.12.2010 11:27:42
wkurza mnie, ze nie chce mi sie wypelniac tych wszystkich konkursow....... tyle szarych krop mam..... a potem wkurzam się, że inni wygrywają a ja nie emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4002261 Napisano: 29.12.2010 11:28:29
meeyka napisał(a):

wkurza mnie, ze nie chce mi sie wypelniac tych wszystkich konkursow....... tyle szarych krop mam..... a potem wkurzam się, że inni wygrywają a ja nie emotka emotka

mam to samo emotka
0 0

joka

#4002280 Napisano: 29.12.2010 11:36:13
iwonciaaa napisał(a):

meeyka napisał(a):

mam to samo emotka

u mnie to samo emotka a jak czekam na wyniki to zaglądam co 5 minut na strone emotka
0 0

Gość: pola731

#4002318 Napisano: 29.12.2010 11:47:20
wkurza mnie niemoc ...twórcza i umysłowa - ani konkursy , ani nauka , ani nawet głupie pranie mi dziś nie po drodze...
0 0

fryz

#4002469 Napisano: 29.12.2010 12:24:57
Wkurza mnie, kurier i to, ze przez mojego faceta przepadla mi karta z winiar emotka
0 0