Wkurza mnie...

Gość: lula81

#4003403 Napisano: 29.12.2010 05:08:25
merynosek napisał(a):

skarb888 napisał(a):

gimikiss napisał(a):

Ogólnie wszystko..

A najbardziej, że siedzę przed kompem i nic nie robię.. ani konkursu, ani nic po prostu pożytecznego. emotka

Oj, to tak jak ja...

Bez sensu tracę czas emotka

I ja tak samo... Czytam nowe posty w każdym dziale, zamiast zrobić coś pożytecznego...

hehheh o jeżu........ to pocieszające że nie tylko ja tak mam emotka
0 0

bobilcia

#4003408 Napisano: 29.12.2010 05:09:21
Witam w Klubie:)
0 0

Gość: aneczka155

#4003456 Napisano: 29.12.2010 05:22:14
efelinkaaa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

włączcie Polsat!

teraz edytuję! Jest w Wiadomościach o tym filmie z maltretowanym kotem emotka emotka emotka emotka

kurde..za pozno przeczytalam Twoj post..co mowili ?

akurat w wydarzeniach mówili o tym, że szukają go nadal i pokazywali urywki filmu.. mówili co grozi sprawy i takie tam. A ten powyższy jest sprzed chwili praktycznie emotka

Przed chwilą było też o tym w Panoramie na TVP2 .
0 0

ignam

#4003772 Napisano: 29.12.2010 06:49:57
aneczka155 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

włączcie Polsat!

teraz edytuję! Jest w Wiadomościach o tym filmie z maltretowanym kotem emotka emotka emotka emotka

kurde..za pozno przeczytalam Twoj post..co mowili ?

akurat w wydarzeniach mówili o tym, że szukają go nadal i pokazywali urywki filmu.. mówili co grozi sprawy i takie tam. A ten powyższy jest sprzed chwili praktycznie emotka

Przed chwilą było też o tym w Panoramie na TVP2 .

W Superstacji też było. Znaleźli go, był przesłuchany, będzie sad rodzinny. Kręcił piętnastolatek z Krakowa. Wstyd mi za Kraków emotka
0 0

Gość: kubatbg

#4004942 Napisano: 30.12.2010 09:27:05
To chyba mój pierwszy post w tym dziale bo z natury nie lubię narzekać ale... juz emotka

Czemu do Chole.... ja Ja biore w jakimś konkursie udział to zawsze :
a) wyniki się opóźniają (przewąznie oo dłuuugo)
b) jak juz uda sie coś trafić to pozniej wysyłka nagrody trwa 3 miesiace bo ja zawsze trafię na SEZON URLOPOWY PANI ZAJMUJ¡CEJ SIÊ KONKURSEM emotka

0 0

Gość: aka

#4004968 Napisano: 30.12.2010 09:36:52
Sąsiad od 2 godzin wierci, nic nie słychać, dziecko spać nie może, mąż po nocy przyszedł, ale jakoś usnął emotka emotka emotka nie ma to jak uroki mieszkania w bloku
0 0

dzasmina

#4004983 Napisano: 30.12.2010 09:41:40
może nie bardzo, ale trochę się wkurzyłam. 'o świcie' dzwoni małż spytac, czy jest u nas mróz emotka no... wyjrzałam przez okno i mówię jest, no to kazał mi iśc odpalic auto czy zapatatita. ok. i teraz dzwoni czy JUŻ byłam emotka z samego rana? jeszcze kawy nie dopiłam! a co za różnica, czy teraz pójdę czy wieczorem? przecież chyba nie zamarzł? ale o moje nadwątlone zdrowie to się już nie spytał emotka
0 0

Gość: anavaX

#4005019 Napisano: 30.12.2010 09:54:57
A mnie wkurza ta cisza, żadnych maili, żadnych telefonów emotka
0 0

Gość: kingaa

#4005146 Napisano: 30.12.2010 10:36:56
Wkurza mnie, że od dwóch dni mój pies kuleje emotka Ona nie może już kuleć, nie może mieć już nic z łapkami, bo ani pies, ani my nie przeżyjemy czwartej operacji emotka
0 0

masza

#4005183 Napisano: 30.12.2010 10:49:00
kalisto1986 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

http://wiadomosci...iecko_zneca_sie.html

emotka emotka emotka emotka

i całe szczęście, oby nie wywinął się.
Swoją drogą skoro to na prawde 15 latek, do tego 3 letnie dziecko ciekawe co na to rodzice , chyba coś jest nie tak...

chwała internautom za szybką interwencję!
Zwierzaki na pewno znajdą jeszcze fajnych ludzi, którzy będą o nie dbać emotka
0 0

luk1990

#4005194 Napisano: 30.12.2010 10:51:34
martu18 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

tsiknias napisał(a):

Ogólnopolska promocja Grupy BPS Twoje konto z prezentami cieszy się coraz większą popularnością. Liczba zarejestrowanych uczestników w promocji wynosi 121892 Klientów!

emotka marne szanse na wygraną

emotka raczej marne a tez czekam

uu aż do teraz żałowałem, że tego konta nie założyłem emotka

ja żałowałam do wczoraj - kiedy to poszłam do banku, a tam zostałam bardzo niepoważnie potraktowana. emotka jak mają wszędzie takich niemiłych pracowników jak u mnie to nic dziwnego, że muszą konkurs robić by zachęcić ludzi do korzystania z ich banku.
wiec nie dam im zarobić emotka

ja tam od razu sobie obiecalam ze jak nie wygram to usuwam konto emotka

zobaczyy...w moim banku bylo kilka nagrod dodatkowych...

a skad wiecie ile ludzi i gdzie wzielo udzial?:)
0 0

Gość: pola731

#4005199 Napisano: 30.12.2010 10:53:08
Wkurza mnie Noteo na fb ... od wczoraj śledzę to coś co się tam odbywa , i mimo ,że nie brałam udziału to ciśnienie mi się podnosi jak widzę to polowanie na czarownice - ekskomunika albo spalenie na stosie - albo i jedno i drugie...
0 0

efelinkaaa

#4005806 Napisano: 30.12.2010 02:03:21
pola731 napisał(a):

Wkurza mnie Noteo na fb ... od wczoraj śledzę to coś co się tam odbywa , i mimo ,że nie brałam udziału to ciśnienie mi się podnosi jak widzę to polowanie na czarownice - ekskomunika albo spalenie na stosie - albo i jedno i drugie...

a mnie to śmieszy już.. ktoś był na policji, bo to i tamto.. Rozumiem złośc itd, ale niektóre zachowania uważam za przesadne ;|
0 0

Gość: bobo

#4005829 Napisano: 30.12.2010 02:10:03
wkurza mnie, delikatnie pisząc wątek kliknijcie.
Wchodza ludzie - niektórzy - prosząc o klik, a gdy im sie kliknie - nie odklikują i jeszcze na PW ubliżają.
Jak nie brałam udziału w konkursach, a ktos poprosił zawsze klikałam. Przykre to ...
Co sie dzieje z tymi ludzmi ... ???
Ostatni mój konkurs klikany. !!!!
0 0

Gość: anavaX

#4005844 Napisano: 30.12.2010 02:15:35
bobo napisał(a):

Wchodza ludzie - niektórzy - prosząc o klik, a gdy im sie kliknie - nie odklikują i jeszcze na PW ubliżają.
Jak nie brałam udziału w konkursach, a ktos poprosił zawsze klikałam. Przykre to ...

niestety kiedyś ten wątek wyglądał całkowicie inaczej, teraz zrobiła się jedna wielka pomyłka!
0 0

#4005848 Napisano: 30.12.2010 02:16:56
anava napisał(a):

bobo napisał(a):

niestety kiedyś ten wątek wyglądał całkowicie inaczej, teraz zrobiła się jedna wielka pomyłka!

aż trudno uwierzyć...
to po co jest ten wątek, dla kogo??? z grzecznosci nie będę wymieniać dla kogo ...
0 0

chmurka

#4005889 Napisano: 30.12.2010 02:40:07
bobo napisał(a):

Jeżeli masz link ciężki do klikania czyli taki np. który wymaga specialnej rejestracji,albo potwierdzenia na emaila to trzeba się spytać na początek czy ktoś kliknie

a nie sama klikasz proste linki a wymagasz od innych by klikali Ci coś co wymaga o wiele więcej wysiłku

Aż dziwne bo sama masz w stopce ze nie klikasz z rejestracją

emotka

Łosi to sobie szukaj ale gdzie indziej emotka
0 0

#4005893 Napisano: 30.12.2010 02:42:04
chmurka napisał(a):

bobo napisał(a):

Jeżeli masz link ciężki do klikania czyli taki np. który wymaga specialnej rejestracji,albo potwierdzenia na emaila to trzeba się spytać na początek czy ktoś kliknie

a nie sama klikasz proste linki a wymagasz od innych by klikali Ci coś co wymaga o wiele więcej wysiłku

emotka

uderz w stół a odezwą sie nożyce ...
0 0

Gość: zyziak

#4005895 Napisano: 30.12.2010 02:42:11
Wkurza mnie Klimczok chciałem sobie zarezerwowac weekend na luty i okazało się że pierwsze wolne są od 12 marca emotka (voucher SPA Górska Natura)
0 0

chmurka

#4005902 Napisano: 30.12.2010 02:45:32
bobo napisał(a):

chmurka napisał(a):

bobo napisał(a):

emotka

uderz w stół a odezwą sie nożyce ...

Idz dalej szukać łosków emotka
0 0