Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: lula81
hehheh o jeżu........ to pocieszające że nie tylko ja tak mam
bobilcia
Postów 552
Data rejestracji 09.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aneczka155
Przed chwilą było też o tym w Panoramie na TVP2 .
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Superstacji też było. Znaleźli go, był przesłuchany, będzie sad rodzinny. Kręcił piętnastolatek z Krakowa. Wstyd mi za Kraków
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
Gość: kubatbg
Czemu do Chole.... ja Ja biore w jakimś konkursie udział to zawsze :
a) wyniki się opóźniają (przewąznie oo dłuuugo)
b) jak juz uda sie coś trafić to pozniej wysyłka nagrody trwa 3 miesiace bo ja zawsze trafię na SEZON URLOPOWY PANI ZAJMUJ¡CEJ SIÊ KONKURSEM
Gość: aka
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: anavaX
Gość: kingaa
masza
Postów 7690
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chwała internautom za szybką interwencję!
Zwierzaki na pewno znajdą jeszcze fajnych ludzi, którzy będą o nie dbać
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja tam od razu sobie obiecalam ze jak nie wygram to usuwam konto
zobaczyy...w moim banku bylo kilka nagrod dodatkowych...
a skad wiecie ile ludzi i gdzie wzielo udzial?:)
alaalex40 i luk1990
Gość: pola731
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie to śmieszy już.. ktoś był na policji, bo to i tamto.. Rozumiem złośc itd, ale niektóre zachowania uważam za przesadne ;|
Gość: bobo
Wchodza ludzie - niektórzy - prosząc o klik, a gdy im sie kliknie - nie odklikują i jeszcze na PW ubliżają.
Jak nie brałam udziału w konkursach, a ktos poprosił zawsze klikałam. Przykre to ...
Co sie dzieje z tymi ludzmi ... ???
Ostatni mój konkurs klikany. !!!!
Gość: anavaX
niestety kiedyś ten wątek wyglądał całkowicie inaczej, teraz zrobiła się jedna wielka pomyłka!
aż trudno uwierzyć...
to po co jest ten wątek, dla kogo??? z grzecznosci nie będę wymieniać dla kogo ...
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli masz link ciężki do klikania czyli taki np. który wymaga specialnej rejestracji,albo potwierdzenia na emaila to trzeba się spytać na początek czy ktoś kliknie
a nie sama klikasz proste linki a wymagasz od innych by klikali Ci coś co wymaga o wiele więcej wysiłku
Aż dziwne bo sama masz w stopce ze nie klikasz z rejestracją
Łosi to sobie szukaj ale gdzie indziej
uderz w stół a odezwą sie nożyce ...
Gość: zyziak
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idz dalej szukać łosków