Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ineska
ee kto by tam sprzątał w niedzielę
mnie wkurza pogoda, pada deszcz i jest 0'C
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tato999
dziś sobota
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lubię imprezy w piątki , człowiek obudzi się i przez pół dnia myśli , że jutro idzie do pracy , po czym przypomina sobie , że jeszcze jeden dzień jest wolny
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty jedziesz w lipcu więc albo pojedziesz albo nie.Ja jestem na turnusie za który miałam zapłacić 4300 a okazuje się ze muszę zapłacić 5289...malutka różnica..Wkurza mnie to bo jak to się stało,ze dopiero teraz ta informacja o podwyżce dotarła do właścicielki..
Gość: gosia16
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No,raczej bardziej cywilizowane rejony - może Hiszpania,Grecja,Bułgaria? Można znaleźć ciekawe i niedrogie oferty
aga67
Postów 866
Data rejestracji 10.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się w Tunezji nie podobało ...
Gość: agacioras
Dokładnie. I jaka go spotka kara? Żadna.
Gość: gosia16
myślę o Grecji ale tam plaże głównie żwirkowo kamieniste a ja lecę z 6-latką i pragnę piasku
Hiszpania -ceny trochę mnie przerażają
Bułgaria mało egzotyczna
chyba jednak postawie na Grecję - może znajdę jakąś ciekawą ofertę
a dzieci chciały wielbłąda zobaczyć
Gość: luskaaa
Gość: annaszura
mnie też i innych kreatywnych
Gość: judyta74
ja byłam i tylko piaszczyste
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
Gość: judyta74
a co do tematu to wkurzają mnie choroby....
dzisiaj rózyczka sie pokazała
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikola 3 latka i już potrafi pisać
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i promocyjnych
Gość: moniaainom
Tunezja jest fajna, ale trzeba samemu duzo zwiedzać, żeby poznac uroki tego kraju. Najlepiej wypożyczyć samochód i przed siebie
Mam nadzieję, że nastroje w Tunezji szybko wrócą do normy.
Gość: akika24
oj, ja tak mam ze stronka Felixa,niesamowite męki
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grecji kontynentalnej nie polecam,natomiast Rodos i Kretę jak najbardziej - i plaże piaszczyste również można tam znaleźć - nie wszystkie są kamieniste:) Moje dzieci były zadowolone:)
Poza tym przy wyjazdach z dziećmi nie skreślałabym tak zupełnie Bułgarii - byłam i zostałam bardzo pozytywnie zaskoczona (zarzut, że mało egzotyczna,gdy mówimy o wyjazdach z dziećmi uważam za bezsensowny, nadmiar egzotyki (inna flora bakteryjna,klątwa Faraona,etc. zdecydowanie dzieciom nie służy). Bułgarię mogę polecić na wyjazdy z dziećmi, w przeciwieństwie do np. Egiptu czy Tunezji. Teneryfa też jest super,ale to już niestety wyższa półka cenowa.