Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kochaniutka
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój syn śpi ze mną... nie mam siły żeby oduczyć Go spania w swoim łózeczku
Pieknie spał sam do czasu aż przechodził grypę żołądkową...
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: sophie
Nie martw się w Polsce jest pełno wielbłądów
Gość: hubu
Gość: agacioras
Musiała zrobić niezapowiedzianą kartkówkę kiedy się nie nauczyłam. Mam problemy z chemią jeszcze mi brakuje problemów ze szwabem
Gość: kochaniutka
biokoo
Postów 826
Data rejestracji 13.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polec
To naprawdę najbardziej dołujący dzień w roku i do tego poniedziałek.
Telefon milczy jak zaklęty, po co mi 6 sanki jak potrzeba mi głównych wygranych, łeeeee
Ufff już lepiej, teraz to pewnie zaczną dzonić jak zaczarowani
Gość: wsciekly
zaraz w Faktach na TVN-ie poleci reportaż z sali sądowej - ukarano kilku miłośników zwierząt, którzy przywiązali psa do samochodu
krwawa jatka była
Gość: aka
chodziki źle wpływają na rozwój dziecka, lepiej wygrywać coś innego
o sorry, już zobaczyłam, że to są pchacze, a nie chodziki, to oni coś pomylili chyba
Gość: grusia
Gość: copacabana
No, chyba szybko nie wroca do normy, wyplywa cala frustracja. Sama bylam w Tunezji 3 razy, nie polecam wypozyczania samochodu, bo tunezyjskie spobosy prowadzenia znacznie roznia sie od polskich, ja zwiedzalam samotnie pociagiem i autokarem (istna egzotyka) i moge polecic.
A jak na miejsce do wypoczynku zapraszam do Portugalii (gdzie mieszkam) - mili ludzie, wiele miejsc do zwiedzania no i pyszne jedzenie!
Gość: wsciekly
zgodnie z nazwą portalu i jego regulaminem wydaje mi się, że tematem przewodnim w większości topów są konkursy i promocje
dlatego wkurza mnie, że niektórzy użytkownicy starają się za wszelką cenę i we wszelkich możliwych topach gnoić otoczenie
w najlepsze np. w topie Carrefour trwa dyskusja o konku Colgate i problemach z agencją a tu jak diabeł z szopki wyskakuje niejaka musztarda i miesza ludzi z błotem
ale, ale... może musztarda właśnie w Media Contact pracuje
to by mi pasowało
http://wiadomosci...lne_zabicie_psa.html
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Myślę, że to dobra kara. 10 miesięcy to naprawdę dużo. Szczególnie dla tak młodych ludzi. Bardziej wkurza mnie reakcja mieszkańców, wszyscy zastraszeni, boją się nie wiadomo czego. Właśnie dlatego jest gorzej, że każdy się boi, chowa. Na ulicy coś się dzieje, to gaszą światła i gapią przez firanki, ale pomóc nie pomogą nikomu. Moim zdaniem za niereagowanie też powinna być kara.
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Też mnie to wkurza, człowiek nie boi się 3 pijanych małolatów, ale przeraża go 20 dorosłych, co ze spokojem będą oglądać, jak tamci będą mu robić krzywdę
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do kary, jest ok. Lepsze to niż w zawieszeniu, jak to zwykle bywa w przypadku gnębienia zwierząt.
Gość: meeyka
za czesto jesz