Wkurza mnie...

sambolera

#4049710 Napisano: 14.01.2011 08:42:25
ach...ugryzłam sie w język emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4049783 Napisano: 14.01.2011 08:59:08
sambolera napisał(a):

ach...ugryzłam sie w język emotka

olejkiem go, olejkiem emotka
0 0

klaudia011

#4049789 Napisano: 14.01.2011 09:01:00
a wsciekły to krynia? emotka

w temacie wkurza mnie pogoda...szaro, buro, deszczowo...
0 0

sambolera

#4049797 Napisano: 14.01.2011 09:03:55
klaudia011 napisał(a):

a wsciekły to krynia? emotka

potrzebne ziarnko grochu by się przekonać emotka
0 0

#4049829 Napisano: 14.01.2011 09:12:31
stuk puk - nie olejek by się niektórym przydał, ale przysłowiowy olej, bo ani rozumem ani kulturą nie grzeszą emotka

najlepszy ubaw ma moja Aśka - że ktoś z wściekłego hermafrodytę robi emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#4049851 Napisano: 14.01.2011 09:20:07
wsciekly napisał(a):

stuk puk - nie olejek by się niektórym przydał, ale przysłowiowy olej, bo ani rozumem ani kulturą nie grzeszą emotka

najlepszy ubaw ma moja Aśka - że ktoś z wściekłego hermafrodytę robi emotka emotka emotka

niech ona lepiej sprawdzi, co tam masz emotka

--- wkurza mnie to, że takie fajne reklamy przerywane sa filmem...

oglądam ciekawe reklamy a tu nagle film emotka i muszę czekać do następnych emotka
0 0

Gość: katrin22

#4049868 Napisano: 14.01.2011 09:24:42
ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

oglądam ciekawe reklamy a tu nagle film emotka i muszę czekać do następnych emotka

oj mnie też te filmy denerwują, oglada sobie czlowiek mspokojnie reklamę a tu film emotka
0 0

joan

#4049885 Napisano: 14.01.2011 09:30:02
Chciałam się ze zmęczenia zakopać sześć stóp pod ziemią, żeby mnie nikt nie znalazł, żaden człowiek, obowiązek czy dźwięk, a tu proszę, abstrakcyjne wkurzanie się / siebie wzajemnie na forum... Tylko nie wiem, o co chodzi, ale tego zapewne nikt już nie wie emotka

PS: Wku-rza-mnieeee, że mój facet skręcił w niedzielę nogę w kostce. Przeważnie miałam na głowie wszystko, teraz mam na głowie cały świat! emotka I nawet nie mogę sobie pooglądać reklam, jak ziolko, bo primo - nadal mam odbiornik satelity ustawiony na Marsa albo dalej, a secundo - realizuję właśnie zleconą mi pracę emotka
0 0

Gość: iwek

#4049889 Napisano: 14.01.2011 09:32:15
katrin22 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

oj mnie też te filmy denerwują, oglada sobie czlowiek mspokojnie reklamę a tu film emotka

Oj bo to trzeba sobie zmienić kanał na Telezakupy Mango.
emotka
0 0

#4049890 Napisano: 14.01.2011 09:32:17
a ja tak sobie myślę, że cała ta dyskusja to nie zwykłe niewinne żarciki , ale że kogoś tu krew zalewa i żółć daje się we znaki, bo emotka znowu napisał, że to i owo wygrał

więc huzia na Józia emotka

ale mnie to nie wzrusza i olewam ciepłym m...m całą tę gadaninę emotka
0 0

cudaczek121

#4049898 Napisano: 14.01.2011 09:34:57
Wkurza mnie to,że moja siostra dostała z konka sms z Gali 2 płyty,a ja tylko 1 emotka Dobrze,że zgodziła się mi przegrać,chociaż moja mama twierdzi,że powinna mi oddać oryginał,skoro ja za nią wysłałam sms i podałam jej adres i dane emotka
0 0

79magda

#4049954 Napisano: 14.01.2011 09:48:07
wsciekly napisał(a):

a ja tak sobie myślę, że cała ta dyskusja to nie zwykłe niewinne żarciki , ale że kogoś tu krew zalewa i żółć daje się we znaki, bo emotka znowu napisał, że to i owo wygrał

Wybacz, muszę się wtrącić. Nie zrozum mnie źle, nic do Ciebie nie mam, nie znam Cię i opinię mogę wyrobić sobie jedynie na podstawie Twoich postów - a to nie najszczęśliwszy sposób... Uwierz, że kwestię Twoich zdobyczy mam w głębokim poważaniu. To jest sprawa bardzo indywidualna - Ty lubujesz się w tych opowieściach, ja - niekoniecznie. Powiem więcej: mogłabym nawet szanować Cię i podziwiać za poziom wiedzy i umiejętności, podobnie, jak ma się to z innymi userami, których ubóstwiam, a Ich prace czytam z rozdziawem i zacieszem!!! Jednak po nickach wymieniać nie zamierzam... emotka

Wkurza mnie forma, w jakiej to robisz. Uważasz się za lepszego - Twoja sprawa. Radziłabym jednak więcej pokory, to bardzo fajna cecha, którą należy pielęgnować... Po co wymieniasz nazwiska osób, które wymienione być nie chcą? Po co tworzysz teorie spiskowe? Po co podteksty, podśmiechiwania i wprowadzanie niezdrowej atmosfery? Zrozum - nie wszyscy mają ochotę tak barwnie opisywać swoje osiągnięcia. I, co najważniejsze, dla każdego osiągnięciem konkowym jest co innego. Uszanuj to.

Nie lepiej tworzyć coś pozytywnego i optymistycznego? Potrzebujesz się twórczo wyżyć? Zapraszamy choćby do skojarzeń. Stwórz niewinne żarciki - chętnie się przyłączę...
0 0

ziolko

#4049958 Napisano: 14.01.2011 09:48:39
wsciekly napisał(a):

emotka
wypadłam z tematu emotka
0 0

#4049971 Napisano: 14.01.2011 09:51:19
ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

emotka
wypadłam z tematu emotka

to dobrze, bo nie sądzę, żeby taki temat był godzien uwagi tak wytrawnej konkursowiczki emotka
0 0

kajeczka

#4050014 Napisano: 14.01.2011 10:05:15
79magda napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Wybacz, muszę się wtrącić. Nie zrozum mnie źle, nic do Ciebie nie mam, nie znam Cię i opinię mogę wyrobić sobie jedynie na podstawie Twoich postów - a to nie najszczęśliwszy sposób... Uwierz, że kwestię Twoich zdobyczy mam w głębokim poważaniu. To jest sprawa bardzo indywidualna - Ty lubujesz się w tych opowieściach, ja - niekoniecznie. Powiem więcej: mogłabym nawet szanować Cię i podziwiać za poziom wiedzy i umiejętności, podobnie, jak ma się to z innymi userami, których ubóstwiam, a Ich prace czytam z rozdziawem i zacieszem!!! Jednak po nickach wymieniać nie zamierzam... emotka

Wkurza mnie forma, w jakiej to robisz. Uważasz się za lepszego - Twoja sprawa. Radziłabym jednak więcej pokory, to bardzo fajna cecha, którą należy pielęgnować... Po co wymieniasz nazwiska osób, które wymienione być nie chcą? Po co tworzysz teorie spiskowe? Po co podteksty, podśmiechiwania i wprowadzanie niezdrowej atmosfery? Zrozum - nie wszyscy mają ochotę tak barwnie opisywać swoje osiągnięcia. I, co najważniejsze, dla każdego osiągnięciem konkowym jest co innego. Uszanuj to.

Nie lepiej tworzyć coś pozytywnego i optymistycznego? Potrzebujesz się twórczo wyżyć? Zapraszamy choćby do skojarzeń. Stwórz niewinne żarciki - chętnie się przyłączę...

Nie wkurzaj się,Madzia emotka Ty o kulturze etc,a ktoś to....olewa moczem.Nie było tematu..
0 0

ziolko

#4050025 Napisano: 14.01.2011 10:07:59
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

emotka
wypadłam z tematu emotka

to dobrze, bo nie sądzę, żeby taki temat był godzien uwagi tak wytrawnej konkursowiczki emotka

e tam zaraz wytrawna, czasami jestem półsłodka emotka emotka
0 0

79magda

#4050031 Napisano: 14.01.2011 10:09:33
kajeczka napisał(a):

Nie wkurzaj się,Madzia emotka

emotka emotka ... a bo mnie zupełnie inne rzeczy wkurzają, to tak dla odwrócenia uwagi...
0 0

Sylwia9121

#4050032 Napisano: 14.01.2011 10:09:37
kto ma konto na zig zapie i moze mi szybko pomoc?
w ostatnich minutach wypadlam z rankingu;/

prosze! wiem ze to nie ten watek ale to jednorazowa sytuacja;/
0 0

Gość: arta

#4050076 Napisano: 14.01.2011 10:22:19
79magda napisał(a):

kajeczka napisał(a):

Nie wkurzaj się,Madzia emotka

emotka emotka ... a bo mnie zupełnie inne rzeczy wkurzają, to tak dla odwrócenia uwagi...

od czego chciałaś odwrócić uwagę? Nad Tobą jest Cudaczek ze swoim problem... Hm... emotka
0 0

Gość: wowczek

#4050077 Napisano: 14.01.2011 10:22:30
brak słońca mnie wkurza!!!
0 0