Wkurza mnie...

melissa

#4069119 Napisano: 22.01.2011 09:01:07
pola731 napisał(a):

melissa napisał(a):

radosna napisał(a):

Wkurza mnie to, że przy poprzedniej kampanii reklamowej Pampers, w której też był do wygrania dzienny zapas pieluszek - na 5 osób z rodziny i znajomych przyszła tylko jedna koperta. Resztę ukradła Poczta Polska. Pieluszki były przesyłane listem zwykłym. Teraz jest nowa kampania pieluszkowa ze streetcomu. Pisałam do nich w tej sprawie, że pieluszki są kradzione, ale nie dostałam żadnej informacji. A potem przysyłają e-maile z prośbą o opinię, ale jak tu opiniować, kiedy się nie dostało pieluszek?

Moją przesyłkę też wtedy poczta ukradła emotka

Obawiam się, że teraz może być to samo.

Najgorsze jest jednak to, że chyba na poczcie ukradli też mój polecony,którym 2 tygodnie temu odsyłałam paragon na konkurs i pewnie przepadnie mi nagroda emotka

A nagroda była więcej warta niż ewentualne odszkodowanie za zagubiony polecony:(

zawsze robię fotkę paragonu , który odsyłam - czasem daje się wziąć duplikat i dogadać z zagencją jak się ma potwierdzenie nadania w terminie

Zrobiłam zdjęcie paragonu przed wysłaniem,ale nie wiem, czy to coś pomoże - tam wymagany był oryginał,a poza tym był dodatkowy wymóg,aby tenże paragon dotarł do nich w przeciągu 2 tyg.- a niestety nie dotarł:( Zadzwonię tam w poniedziałek,ale obawiam się, że nic nie wskóram:(
0 0

Gość: pola731

#4069127 Napisano: 22.01.2011 09:05:20
melissa napisał(a):

pola731 napisał(a):

melissa napisał(a):

radosna napisał(a):

Wkurza mnie to, że przy poprzedniej kampanii reklamowej Pampers, w której też był do wygrania dzienny zapas pieluszek - na 5 osób z rodziny i znajomych przyszła tylko jedna koperta. Resztę ukradła Poczta Polska. Pieluszki były przesyłane listem zwykłym. Teraz jest nowa kampania pieluszkowa ze streetcomu. Pisałam do nich w tej sprawie, że pieluszki są kradzione, ale nie dostałam żadnej informacji. A potem przysyłają e-maile z prośbą o opinię, ale jak tu opiniować, kiedy się nie dostało pieluszek?

Moją przesyłkę też wtedy poczta ukradła emotka

Obawiam się, że teraz może być to samo.

Najgorsze jest jednak to, że chyba na poczcie ukradli też mój polecony,którym 2 tygodnie temu odsyłałam paragon na konkurs i pewnie przepadnie mi nagroda emotka

A nagroda była więcej warta niż ewentualne odszkodowanie za zagubiony polecony:(

zawsze robię fotkę paragonu , który odsyłam - czasem daje się wziąć duplikat i dogadać z zagencją jak się ma potwierdzenie nadania w terminie

Zrobiłam zdjęcie paragonu przed wysłaniem,ale nie wiem, czy to coś pomoże - tam wymagany był oryginał,a poza tym był dodatkowy wymóg,aby tenże paragon dotarł do nich w przeciągu 2 tyg.- a niestety nie dotarł:( Zadzwonię tam w poniedziałek,ale obawiam się, że nic nie wskóram:(

zadzwoń i zapytaj - może trafisz na życzliwą osobę
0 0

zaczytana-pola

#4069131 Napisano: 22.01.2011 09:08:16
masza napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie Cyfrowy Polsat emotka Łaskawie dali w przerwie programu komunikat, że od 1 lutega zaprzestają emisję programów BBC Lifestyle i BBC Knowledge emotka A my praktycznie tylko te kanały oglądamy. I teraz nie będzie nawet na czym oka zawiesił, k**** emotka emotka emotka emotka A niech sobie w tyłek wsadzą ten ich dekoder z całą resztą emotka emotka

mnie tez wkurzają , nie będzie również Cbeebies emotka

Mój synek przerzucił się ostatnio na Boomerang, co nie zmienia faktu, że ja nie mam się na co przenieść emotka
0 0

masza

#4069276 Napisano: 22.01.2011 10:04:53
ilonar2301 napisał(a):

masza napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie Cyfrowy Polsat emotka Łaskawie dali w przerwie programu komunikat, że od 1 lutega zaprzestają emisję programów BBC Lifestyle i BBC Knowledge emotka A my praktycznie tylko te kanały oglądamy. I teraz nie będzie nawet na czym oka zawiesił, k**** emotka emotka emotka emotka A niech sobie w tyłek wsadzą ten ich dekoder z całą resztą emotka emotka

Mój synek przerzucił się ostatnio na Boomerang, co nie zmienia faktu, że ja nie mam się na co przenieść emotka

JA IDÊ DO NICH W PONIEDZIAŁEK, SKORO ONI NIE DOTRZYMUJ¡ WARUNKÓW UMOWY TO MOZE JA TEŻ NIE MUSZÊ...
0 0

Gość: karol26

#4069292 Napisano: 22.01.2011 10:12:54
masza napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

masza napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

JA IDÊ DO NICH W PONIEDZIAŁEK, SKORO ONI NIE DOTRZYMUJ¡ WARUNKÓW UMOWY TO MOZE JA TEŻ NIE MUSZÊ...

pewnie ze nie musisz, z chwila zaprzestania nadawania pakietow BBC Polsat Cyfrowy zlamal zasady umowy i dzieki temu mozesz wypowiedzeic im umowe

0 0

dolly

#4069293 Napisano: 22.01.2011 10:12:54
masza napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

masza napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

w takim przypadku macie prawo do natychmiastowego wypowiedzenia umowy, BEZ ŻADNYCH KONSEKWENCJI-
zmiana programowa= zmiana warunków umowy

w n od 01.02 pojawia się cały pakiet BBC- 5 kanałów emotka i cóż dlatego Polsacik traci emotka
a jak sie pośpieszycie to załapiecie sie na Świąteczną promocję w n za 48zł m-c wszystkie pakiety tematyczne, w tym 17 kanałów w HD- umowa na 13 miesięcy
0 0

joan

#4069311 Napisano: 22.01.2011 10:21:39
bostonekk napisał(a):

nie rozumiem jaka jest satysfakcja z wygranej, jeśli grało się nieuczciwie emotka

Również tego nie rozumiem. A jeszcze bardziej niezrozumiały pozostaje dla mnie lans takimi wygranymi w wątku MDW emotka Podejrzewam, że w aktualnym życiu już nie zdołam tego pojąć...

W temacie: o 03:28 wróciłam z imprezy i do teraz panta rhei emotka A nawet nie tknęłam alkoholu -> chyba jestem za stara na tak intensywne balowanie emotka
0 0

zaczytana-pola

#4069319 Napisano: 22.01.2011 10:27:06
karol26 napisał(a):

masza napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

masza napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

pewnie ze nie musisz, z chwila zaprzestania nadawania pakietow BBC Polsat Cyfrowy zlamal zasady umowy i dzieki temu mozesz wypowiedzeic im umowe

Co prawda na Infolinię nie da się dodzwonić, ale moja znajoma pracuje na Infolinii. Powiedziała mi, że mam prawo do wypowiedzenia umowy bez ponoszenia konsekwencji z miesięcznym okresem wypowiedzenia.
0 0

dawidekk

#4069357 Napisano: 22.01.2011 10:40:28
joan napisał(a):

bostonekk napisał(a):

nie rozumiem jaka jest satysfakcja z wygranej, jeśli grało się nieuczciwie emotka

Również tego nie rozumiem. A jeszcze bardziej niezrozumiały pozostaje dla mnie lans takimi wygranymi w wątku MDW emotka Podejrzewam, że w aktualnym życiu już nie zdołam tego pojąć...

W temacie: o 03:28 wróciłam z imprezy i do teraz panta rhei emotka A nawet nie tknęłam alkoholu -> chyba jestem za stara na tak intensywne balowanie emotka

Oszukiwanie w konkach jest ponadczasowe - było, jest i będzie - nie ma co się oszukiwać(w konkach też emotka ) Najbardziej, przepraszam bardzo ale taka prawda - żałosne jest to że Ci kaniciarze, często uważają, że ludzie grający uczciwie są gorsi, bo nie są tak sprytni jak oni. No heloł! Moja cierpliwość też ma swoje granice! To tak jakby ktoś ukradł jabłko ze sklepu i stwierdził Ale jestem sprytny, bo mam za darmo a inni muszą płacić, co z tego że ukradłem i jestem nie fair wobec innych. Cóż, niektórzy nie mają granic moralnych chyba emotka Nie mylcie sprytu z mataczeniem.
Śmieszne, tudzież żałosne, jest też to, że krętacze myślą iż ludzie grający uczciwie mówią o nich złe rzeczy bo im zazdroszczą.. A czego tu zazdrościć? Współczuć raczej należy takich cech charakteru. To, CO wygrałeś, jest bez znaczenia. Ważne jest tylko JAK (podziękowania dla Joan za wspaniałą stopkę)

Mógłbym pisać jeszcze długo, pytanie tylko po co? Od tego problem nie zniknie. Dziękuję za uwagę!

Thumbs up jeśli się zgadzacie emotka emotka
0 0

dolly

#4069367 Napisano: 22.01.2011 10:45:21
ilonar2301 napisał(a):

karol26 napisał(a):

masza napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

masza napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Co prawda na Infolinię nie da się dodzwonić, ale moja znajoma pracuje na Infolinii. Powiedziała mi, że mam prawo do wypowiedzenia umowy bez ponoszenia konsekwencji z miesięcznym okresem wypowiedzenia.

masz 14 dni na wypowiedzenie w trybie NATYCHMIASTOWYM od dnia zaistniałej sytuacji- prawdopodobnie będzie tak- zmiana nastąpi od 01.02 czyli od tego do 14.02 mozesz wymówić, ALE skutek jest zawsze na koniec miesiąca, czyli do konca lutego musisz zapłacić- tak przynajmniej było w n-ce
0 0

joan

#4069373 Napisano: 22.01.2011 10:48:11
dawidekk - dobrze to ująłeś emotka

Może poprzez Twój wpis problem nie zniknie, ale wiesz, w życiu fajnie jest dowiedzieć się, że są ludzie, którzy myślą podobnie, jak ja emotka
0 0

Gość: fikumiku

#4069375 Napisano: 22.01.2011 10:49:29
emotka
0 0

jokan

#4069376 Napisano: 22.01.2011 10:49:57
a mnie wkurzyło 3dwhite, ooooooo!!!!! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#4069377 Napisano: 22.01.2011 10:50:03
dolly dobrze to ujęłaś. Mamy 14 dni na złożenie wypowiedzenia, ale odbieramy Polsat przez miesiąc, czyli do końca danego okresu rozliczeniowego( lutego).
0 0

malineczka23

#4069401 Napisano: 22.01.2011 11:01:53
a mnie wkurza moje autko ciągle mi nawala..wrrrr
emotka chyba se kupie hulajnoge! emotka
0 0

Gość: swibek

#4069406 Napisano: 22.01.2011 11:06:02
malineczka23 napisał(a):

a mnie wkurza moje autko ciągle mi nawala..wrrrr
emotka chyba se kupie hulajnoge! emotka

a skuter gdzie masz? emotka emotka
0 0

Gość: theghost

#4069434 Napisano: 22.01.2011 11:24:52
beata82roksana82 napisał(a):

aka napisał(a):

i jeszcze mnie wkurza, że żeby wygrać fajne nagrody to trzeba grać nieuczciwie i kombinować emotka emotka szkoda tylko, że to nie moja bajka, ale może i na uczciwych przyjdzie kolej

Kiedyś role się odwrócą i Ci co oszukiwali będa oszukiwani przez innych,ja tam wolę być wygrywać uczciwe
a w temacie wczoraj zrobiłam małe dochodzenie w sprawie jednej osoby która oszukuje w konkursach(ona twierdzi ze nie),i ciekawych rzeczy się dowiedziałam,nie rozumiem jak można być takim zakłamanym emotka

heheh i skad my to znamy....podejrzewam, ze jest więcej takich osob, które się nie przyznają, no ale cóż..ja też jestem zdania, że kiedyś rolę się odwrócą....
0 0

aniutka

#4069442 Napisano: 22.01.2011 11:37:56
jokan napisał(a):

a mnie wkurzyło 3dwhite, ooooooo!!!!! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Też mnie wkurzyło emotka
0 0

izoldaaa6

#4069478 Napisano: 23.01.2011 12:54:39
wkurzają mnie konkursowicze którzy mają pretensje że ktoś wygra kilka nagród w konkursie a sami wysyłali po kilka jak nie kilkadziesiąt zgłoszeń do danego konkursu i nie trafili,
powiedzcie mi jak tak można dla mnie to jest po prostu bazczelne
0 0

Gość: russski

#4070196 Napisano: 23.01.2011 01:14:03
Wkurza mnie konkurs na http://www.laciate.pl/ gdzie w aplikacji robimy zdjęcia w jak najkrótszym czasie.
Nie jest możliwe zrobić tych zdjęć w 6 sekund!
Tacy oszuści mnie wkurzają...
0 0