Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobiłam zdjęcie paragonu przed wysłaniem,ale nie wiem, czy to coś pomoże - tam wymagany był oryginał,a poza tym był dodatkowy wymóg,aby tenże paragon dotarł do nich w przeciągu 2 tyg.- a niestety nie dotarł:( Zadzwonię tam w poniedziałek,ale obawiam się, że nic nie wskóram:(
Gość: pola731
zadzwoń i zapytaj - może trafisz na życzliwą osobę
zaczytana-pola
Postów 11577
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój synek przerzucił się ostatnio na Boomerang, co nie zmienia faktu, że ja nie mam się na co przenieść
masza
Postów 7690
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
JA IDÊ DO NICH W PONIEDZIAŁEK, SKORO ONI NIE DOTRZYMUJ¡ WARUNKÓW UMOWY TO MOZE JA TEŻ NIE MUSZÊ...
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: karol26
pewnie ze nie musisz, z chwila zaprzestania nadawania pakietow BBC Polsat Cyfrowy zlamal zasady umowy i dzieki temu mozesz wypowiedzeic im umowe
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w takim przypadku macie prawo do natychmiastowego wypowiedzenia umowy, BEZ ŻADNYCH KONSEKWENCJI-
zmiana programowa= zmiana warunków umowy
w n od 01.02 pojawia się cały pakiet BBC- 5 kanałów
a jak sie pośpieszycie to załapiecie sie na Świąteczną promocję w n za 48zł m-c wszystkie pakiety tematyczne, w tym 17 kanałów w HD- umowa na 13 miesięcy
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Również tego nie rozumiem. A jeszcze bardziej niezrozumiały pozostaje dla mnie lans takimi wygranymi w wątku MDW
W temacie: o 03:28 wróciłam z imprezy i do teraz panta rhei
zaczytana-pola
Postów 11577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co prawda na Infolinię nie da się dodzwonić, ale moja znajoma pracuje na Infolinii. Powiedziała mi, że mam prawo do wypowiedzenia umowy bez ponoszenia konsekwencji z miesięcznym okresem wypowiedzenia.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oszukiwanie w konkach jest ponadczasowe - było, jest i będzie - nie ma co się oszukiwać(w konkach też
Śmieszne, tudzież żałosne, jest też to, że krętacze myślą iż ludzie grający uczciwie mówią o nich złe rzeczy bo im zazdroszczą.. A czego tu zazdrościć? Współczuć raczej należy takich cech charakteru. To, CO wygrałeś, jest bez znaczenia. Ważne jest tylko JAK (podziękowania dla Joan za wspaniałą stopkę)
Mógłbym pisać jeszcze długo, pytanie tylko po co? Od tego problem nie zniknie. Dziękuję za uwagę!
Thumbs up jeśli się zgadzacie
merp
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz 14 dni na wypowiedzenie w trybie NATYCHMIASTOWYM od dnia zaistniałej sytuacji- prawdopodobnie będzie tak- zmiana nastąpi od 01.02 czyli od tego do 14.02 mozesz wymówić, ALE skutek jest zawsze na koniec miesiąca, czyli do konca lutego musisz zapłacić- tak przynajmniej było w n-ce
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Może poprzez Twój wpis problem nie zniknie, ale wiesz, w życiu fajnie jest dowiedzieć się, że są ludzie, którzy myślą podobnie, jak ja
Gość: fikumiku
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
zaczytana-pola
Postów 11577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: swibek
a skuter gdzie masz?
Gość: theghost
heheh i skad my to znamy....podejrzewam, ze jest więcej takich osob, które się nie przyznają, no ale cóż..ja też jestem zdania, że kiedyś rolę się odwrócą....
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mnie wkurzyło
NIE GŁOSUJĘ
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powiedzcie mi jak tak można dla mnie to jest po prostu bazczelne
Gość: russski
Nie jest możliwe zrobić tych zdjęć w 6 sekund!
Tacy oszuści mnie wkurzają...