Wkurza mnie...

izoldaaa6

#4091844 Napisano: 30.01.2011 12:27:01
chasia 100% racji dla ciebie
andziakadula pewnie jesteś jedną z osób grającą w ten sposób i drażni cię to że ktoś inny ma więcej głosów od ciebie......od dawna wiadomo że konkursy na które się głosuje na najlepszą pracę nie polegają na fair-play tylko kto więcej głosów zbierze, ja się do tego przyzwyczaiłam, czasami biorę udział w konkach klikanych (raz na kilka miesięcy) i czasami proszę bezczelnie o głosy ale z konka na konk coraz bardziej daje sobie z tym spokój bo i tak za każdym razem zmienne IP wygrywa emotka

to nie jest powód do złości że jak ktoś nie umie grać w czasówki, czy nie umie pisać haseł, radzi sobie w inny sposób, żeby przeważnie zdobyć nagrodę która jest przeznaczona dla własnego dziecka a nie dla celów sprzedaży !!!!!

ps JEŚLI JESZCZE RAZ ZOBACZÊ TAKI POST NOWO ZAREJESTROWANEJ OSOBY TO WYJDÊ Z SIEBIE.... I ZNAJDÊ CIÊ PO IP I INNYCH RZECZACH.UWIERZ TO JEST REALNE!!!!
TO TYCZY SIÊ TEŻ INNYCH W¡TKÓW.....

nie to żebym komuś groziła to tylko ostrzeżenia, ja spokojniutka jestem ogólnie emotka
0 0

kalisto1986

#4091856 Napisano: 30.01.2011 01:04:41
weszłam powkurzać się jak to mi net jakaś jędza zamula, ale izoldaaa6 tak mi humor poprawiłaś, że wybaczam ci, że nie śpisz i transfer zawijasz emotka
0 0

kammaro

#4091863 Napisano: 30.01.2011 02:13:56
wsciekly napisał(a):

andziakadula napisał(a):

A mnie wkurza to jak zdesperowani ludzie proszą się o głosy w konkursach w których uczestniczyli najbardziej żenujące są matki które wstawiają zdjecia swoich dzieci i prosza zeby na nie głosowac.czy tak nisko oceniacie swoje pociechy ze musicie sie znizać do takiego poziomu.chyba te konursy nie są dla was!!!!!!!!!!!!!

andziakadula
Ilość wiadomości: 2
Z nami od: 28.1.2011

andziakadula napisał(a):

a to wszystko za jakis głupi tani produkt, a ci sprzedajacy swoje głosy to zerujace hieny idzcie stanąc na bazar z tymi dziecmi i głosami powodzenia konkursowicze

emotka no comment emotka emotka

0 0

efelinkaaa

#4091909 Napisano: 30.01.2011 08:09:16
errorr napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

jak mnie to wk**a jak ktoś wyładowuję frustrację na moim dziecku i stawia same jedynki.
Dla twojej wiadomości - poprosiłam o usunięcie zdjęcia Synka z konkursu - masz coś do mnie - pisz pw, a nie wyżywasz się na małym dziecku!

emotka emotka emotka emotka

emotka emotka o co chodzi efelinkaaa?

emotka

już nic.. po nocy jest mi lepiej.. Po prostu konkursy z ocenami 1-5 nie są na moje nerwy emotka za bardzo brałam to do siebie, przeżywałam nawał jedynek, ale dzięki rozmowie z dzastina - już mi lepiej emotka Dzięki
emotka
To ostatni tego typu konkurs, mogliby w końcu usunąć naszą fotkę emotka mam nadzieje, że pracują w niedziele...
emotka
0 0

Gość: zyziak

#4091931 Napisano: 30.01.2011 08:27:35
wsciekly napisał(a):

mama2006 napisał(a):

nigdy więcej umów z tak nieuczciwym operatorem. No tak, ale który jest uczciwy?

chyba żaden

ja też przechodzę na karty

przynajmniej nikt mnie nie ogranicza i kiedy chcę, to rezygnuję

Tak Tak Fon jesy uczciwy
0 0

madzia34

#4091960 Napisano: 30.01.2011 08:46:55
a mnie wkurza ze wasnie zepsuł sie mój wygrany w kucharku opiekacz-noz kurna kilka razy raptem zrobiłam dzieciom kanapki emotka emotka emotka
0 0

monia24

#4091978 Napisano: 30.01.2011 08:58:47
a mnie wkurza że nadal nie mam ekspresu z real, oooo emotka
0 0

Gość: andziakadula

#4092004 Napisano: 30.01.2011 09:12:08
co wkurzacie sie na mnie bo gracie w ten sposób w końcu ktoś o tym napisał ja biorę udział w konkursach ale nie proszę sie o głosy na dziecko i nigdy nie będe jeszcze mam troche godnosci
0 0

delfinka101

#4092026 Napisano: 30.01.2011 09:24:59
andziakadula napisał(a):

co wkurzacie sie na mnie bo gracie w ten sposób w końcu ktoś o tym napisał ja biorę udział w konkursach ale nie proszę sie o głosy na dziecko i nigdy nie będe jeszcze mam troche godnosci

To bardzo dobrze,że nie prosisz ale jak jej jedynkami zasypujesz to już jest oszustwo.Tak Ci zal ze jej szło lepiej niż ty??Nie podajesz linku,bo zaraz wyszło by jaki masz prawdziwy nick.Dla mnie nie masz godnosci skoro musisz swoje niepowodzenia wyładowywać na zdjeciu..hahahaha..Idź do męża niech Cię odstresuje...
0 0

Gość: swibek

#4092032 Napisano: 30.01.2011 09:29:08
andziakadula napisał(a):

a czy wogóle ktoś Cię tu pytał o zdanie?? i myślisz, że jak już coś powiesz to każdy zrobi tak jak Ty zechcesz?? nie próbuj dopasować świata do siebie tylko Ty dopasuj się do świata.. bo inaczej nie masz czego szukać na tym forum i to w taki śmieszny dziecinny sposób.. każdy ma prawo do swojego zdania ale nie żeby innych obrażać.. a teraz zmykaj do tych swoich konkursów, nie klikanych i nie proszacych o głosy i wygrywaj najlepsze nagrody.. powodzenia!! emotka Rób to najlepiej i najuczciwiej jak umiesz.. każdy sobie rzepkę skrobie.. emotka
0 0

Gość: meeyka

#4092048 Napisano: 30.01.2011 09:42:18
swibek napisał(a):

andziakadula napisał(a):

a czy wogóle ktoś Cię tu pytał o zdanie?? i myślisz, że jak już coś powiesz to każdy zrobi tak jak Ty zechcesz?? nie próbuj dopasować świata do siebie tylko Ty dopasuj się do świata.. bo inaczej nie masz czego szukać na tym forum i to w taki śmieszny dziecinny sposób.. każdy ma prawo do swojego zdania ale nie żeby innych obrażać.. a teraz zmykaj do tych swoich konkursów, nie klikanych i nie proszacych o głosy i wygrywaj najlepsze nagrody.. powodzenia!! emotka Rób to najlepiej i najuczciwiej jak umiesz.. każdy sobie rzepkę skrobie.. emotka

emotka emotka emotka emotka
0 0

fryz

#4092073 Napisano: 30.01.2011 09:53:10
udalo mi sie w koncu rozwiazac ten konkurs z kasi to mi wyskakuje, ze nie ma juz dzis toreb, jak widze, ze jest jeszcze 60 emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4092077 Napisano: 30.01.2011 09:54:39
fryz napisał(a):

udalo mi sie w koncu rozwiazac ten konkurs z kasi to mi wyskakuje, ze nie ma juz dzi storeb, jak widze, ze jest jeszcze 60 emotka emotka

ktoś w szukam napisał:

Tak tylko dla przypomnienia - w regulaminie jest, że dopiero każdego dnia od godz. 12:00 można z nowej puli toreb rozwiązywać test, każdego dnia jest po 60 toreb.

:)
0 0

Gość: swibek

#4092086 Napisano: 30.01.2011 09:58:09
efelinkaaa napisał(a):

fryz napisał(a):

udalo mi sie w koncu rozwiazac ten konkurs z kasi to mi wyskakuje, ze nie ma juz dzi storeb, jak widze, ze jest jeszcze 60 emotka emotka

ktoś w szukam napisał:

Tak tylko dla przypomnienia - w regulaminie jest, że dopiero każdego dnia od godz. 12:00 można z nowej puli toreb rozwiązywać test, każdego dnia jest po 60 toreb.

dokładnie.. od godz. 12 zaczyna się dzienna pula.. no szkoda, że nie doczytałaś, bo według regulaminu straciłaś tą torbę.. nie dostaniesz jej.. a czy będziesz mogła rozwiąząc drugi raz test na to samo konto to nie wiem.. emotka
0 0

Gość: russski

#4092098 Napisano: 30.01.2011 10:02:45
wkurya mnie że nie mogę sie zarejestrować na tej stronce mojeciasto. wyskakuje ciągle

Błąd 504 - usługa niedostępna

Przepraszamy, usługa jest chwilowo niedostępna. Spróbuj ponownie za chwilę.

przejdź do strony głównej
0 0

fryz

#4092102 Napisano: 30.01.2011 10:03:39
swibek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

fryz napisał(a):

ktoś w szukam napisał:

dokładnie.. od godz. 12 zaczyna się dzienna pula.. no szkoda, że nie doczytałaś, bo według regulaminu straciłaś tą torbę.. nie dostaniesz jej.. a czy będziesz mogła rozwiąząc drugi raz test na to samo konto to nie wiem.. emotka

o ja niemadra...
emotka ostatnim razem zaczynalo sie chyba od 9 wiec zalozylam, ze teraz tez emotka
0 0

delfinka101

#4092112 Napisano: 30.01.2011 10:07:43
Wkurza mnie moja czarna seria;
Laptop- zdechł
Lodówka- zdycha
Odkurzacz-zdechł

Szukam wiec do kupienia w piewszej kolejnosci;

Odkurzacz,lodówka i laptop..Jak macie to cene i model na pw poproszę.Płacę gotówką
0 0

pioge7

#4092289 Napisano: 30.01.2011 11:07:21
mnie wukrza mojeciasto.pl
wcisnąłem o 12;00:00 i do tej pory się ładuje emotka
0 0

pioge7

#4092290 Napisano: 30.01.2011 11:07:48
pioge7 napisał(a):

w końcu
Niestety, mimo, iż Twój test został rozwiązany prawidłowo, pula toreb do wygrania w dniu dzisiejszym już się skończyła. Nadal masz szansę wygrać jeden z 30 robotów kuchennych.

a toreb jak było tak jest 60
0 0

Gość: magma6

#4092298 Napisano: 30.01.2011 11:09:56
pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

w końcu
Niestety, mimo, iż Twój test został rozwiązany prawidłowo, pula toreb do wygrania w dniu dzisiejszym już się skończyła. Nadal masz szansę wygrać jeden z 30 robotów kuchennych.

a toreb jak było tak jest 60

moze maja zegar przesuniety
0 0