Wkurza mnie...

dawidekk

#4090445 Napisano: 29.01.2011 05:24:08
Wkurza mnie ORANGE!

http://media2.pl/...40/komentarze/6.html

Pewnie każdy już wie, ale ja dopiero co się o tym dowiedziałem! NO jak tak można, żeby płacić za przychodzące eski też! emotka emotka
Nie dość, że w orange jestem już kilka lat, to żadnych ekstra bonusów z tego nie mam. Chyba przenosze sie do innej sieci emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4090460 Napisano: 29.01.2011 05:30:40
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie ORANGE!

Pewnie każdy już wie, ale ja dopiero co się o tym dowiedziałem! NO jak tak można, żeby płacić za przychodzące eski też! emotka emotka
Nie dość, że w orange jestem już kilka lat, to żadnych ekstra bonusów z tego nie mam. Chyba przenosze sie do innej sieci emotka

to już wiem, gdzie systematycznie znika moja kaska z Playa - tez jest w tym systemie emotka emotka
0 0

mama2006

#4090539 Napisano: 29.01.2011 05:58:24
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie ORANGE!

Orange mnie systematycznie wkurza od chyba 2 lat.A w grudniu, to już normalnie zrobili przegięcie zmieniając córce, bez mojej wiedzy taryfę z MIXA na Pelikana, a co za tym idzie poniosłam dodatkowe koszty.Gdy odwołałam się od tej decyzji, to odpisali mi , że taryfa została zmieniona prawidłowo, po telefonicznej konsultacji ( co jest nieprawdą) ale pon ieważ cenią sobie współpracę ze mną , zgadzają się wyjatkowo na powrót do starej taryfy, ale dopiero za 3 tyg. czyli od 1 lutego.A jak przyszła nowa faktura, to okazało się że muszę zapłacić dodatkowe koszty, o których nikt nigdy nie informował.Normalnie chamstwo, naprawdę Orange robi to co chce.Jeszcze przez pół roku mam tam umowę , a później adieu, nigdy więcej umów z tak nieuczciwym operatorem. No tak, ale który jest uczciwy?
0 0

#4090575 Napisano: 29.01.2011 06:09:30
mama2006 napisał(a):

nigdy więcej umów z tak nieuczciwym operatorem. No tak, ale który jest uczciwy?

chyba żaden

ja też przechodzę na karty

przynajmniej nikt mnie nie ogranicza i kiedy chcę, to rezygnuję
0 0

Gość: azych2

#4090606 Napisano: 29.01.2011 06:17:30
http://www.maxipara.pl/#

wkurzają mnie osoby które grają w ten sposób
0 0

kalisto1986

#4090683 Napisano: 29.01.2011 06:38:47
wsciekly napisał(a):

mama2006 napisał(a):

chyba żaden

mnie tak kiedyś era wkurzyła i przeszliśmy na karty, dopiero teraz widzę o ile mniej mnie to kosztuje, tak zawsze mialam rachunki za 2 telefony 200-300 zł, teraz doładowuje tak, że zawsze coś na koncie jest, nie mam to nie ładuje a koszt zmniejszył się kilkakrotnie mimo, że wcale mniej nie dzwonie emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4090809 Napisano: 29.01.2011 07:12:01
azych2 napisał(a):

uuu wyrzuciłem już opakowania, oby mnie nie wylosowali emotka

a w jaki sposób te osoby grają? po prostu nie odbierają telefonu albo nie mają opakowań, maja do tego prawo emotka
0 0

agamaty

#4090822 Napisano: 29.01.2011 07:14:15
rafi323raf napisał(a):

azych2 napisał(a):

uuu wyrzuciłem już opakowania, oby mnie nie wylosowali emotka

a w jaki sposób te osoby grają? po prostu nie odbierają telefonu albo nie mają opakowań, maja do tego prawo emotka

ale d... moje opakowania tez juz dawno w koszu...
0 0

Gość: czarnygreg

#4090928 Napisano: 29.01.2011 07:37:15
Dwie mumie w Muzeum Egipskim w Kairze zniszczone

Zniszczono dwie mumie w Muzeum Egipskim w Kairze, przylegającym do siedziby rządzącej Partii Narodowo-Demokratycznej, podpalonej przez protestujących - poinformował w egipskiej telewizji szef Najwyższej Rady Starożytności egipskich Zahi Hawas.

Muzeum to posiada największą na świecie kolekcję starożytności egipskich, tam też znajdują się m.in. słynne skarby i mumia Tutanchamona.

Hawas powiedział, że w nocy nieznani sprawcy usiłowali złupić muzeum.

- Obywatele egipscy usiłowali im przeszkodzić, wspierani przez policję, ale kilku napastnikom udało się wtargnąć od góry i zniszczyli dwie mumie - powiedział Hawas.

Według niego splądrowano również kasę biletową.
emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4090938 Napisano: 29.01.2011 07:39:46
Niestety nie tylko dwie mumie zostały zniszczone w egipskim muzeum... emotka .Przed chwilą telewizja Al Jazeera pokazała zdjęcia z wnętrza muzeum.Wiele oszklonych gablot z eksponatami jest rozbitych,uszkodzone,połamane eksponaty są porozrzucane po podłodze...
przepraszam, że post po postem
0 0

efelinkaaa

#4090940 Napisano: 29.01.2011 07:40:59
jak mnie to wk**a jak ktoś wyładowuję frustrację na moim dziecku i stawia same jedynki.
Dla twojej wiadomości - poprosiłam o usunięcie zdjęcia Synka z konkursu - masz coś do mnie - pisz pw, a nie wyżywasz się na małym dziecku!
0 0

Gość: barbara1910

#4091686 Napisano: 29.01.2011 10:32:39
isiulka napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

ineska napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

a mnie strasznie wkurzaja reklamy na e konkursach emotka

mnie też często niechcący w nie wchodzę
emotka

nie potrzeba w nie wchodzic bo one automatycznie same sie wlaczaja i to nie jedna ,nie dwie tylko kilka emotka

zainstaluj sobie ad munchera bo faktycznie przegięcie z tymi reklamami.

dziekuje
0 0

mia

#4091703 Napisano: 29.01.2011 10:38:44
efelinkaaa napisał(a):

jak mnie to wk**a jak ktoś wyładowuję frustrację na moim dziecku i stawia same jedynki.
Dla twojej wiadomości - poprosiłam o usunięcie zdjęcia Synka z konkursu - masz coś do mnie - pisz pw, a nie wyżywasz się na małym dziecku!

emotka emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#4091721 Napisano: 29.01.2011 10:46:37
mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

emotka emotka o co chodzi efelinkaaa?
0 0

Gość: errorr

#4091725 Napisano: 29.01.2011 10:49:45
ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

emotka emotka o co chodzi efelinkaaa?

emotka
0 0

Gość: andziakadula

#4091756 Napisano: 29.01.2011 11:08:42
A mnie wkurza to jak zdesperowani ludzie proszą się o głosy w konkursach w których uczestniczyli najbardziej żenujące są matki które wstawiają zdjecia swoich dzieci i prosza zeby na nie głosowac.czy tak nisko oceniacie swoje pociechy ze musicie sie znizać do takiego poziomu.chyba te konursy nie są dla was!!!!!!!!!!!!!
0 0

Gość: andziakadula

#4091768 Napisano: 29.01.2011 11:16:47
a to wszystko za jakis głupi tani produkt, a ci sprzedajacy swoje głosy to zerujace hieny idzcie stanąc na bazar z tymi dziecmi i głosami powodzenia konkursowicze
0 0

#4091813 Napisano: 29.01.2011 11:54:10
andziakadula napisał(a):

A mnie wkurza to jak zdesperowani ludzie proszą się o głosy w konkursach w których uczestniczyli najbardziej żenujące są matki które wstawiają zdjecia swoich dzieci i prosza zeby na nie głosowac.czy tak nisko oceniacie swoje pociechy ze musicie sie znizać do takiego poziomu.chyba te konursy nie są dla was!!!!!!!!!!!!!

andziakadula
Ilość wiadomości: 2
Z nami od: 28.1.2011

andziakadula napisał(a):

a to wszystko za jakis głupi tani produkt, a ci sprzedajacy swoje głosy to zerujace hieny idzcie stanąc na bazar z tymi dziecmi i głosami powodzenia konkursowicze

a mnie wkurza, że ktoś nie ma za grosz odwagi cywilnej i nowe konta zakłada, żeby sobie na ludziach poużywać emotka

0 0

Gość: chasia

#4091816 Napisano: 30.01.2011 12:01:42
wsciekly napisał(a):

andziakadula napisał(a):

andziakadula
Ilość wiadomości: 2
Z nami od: 28.1.2011

andziakadula napisał(a):

a mnie wkurza, że ktoś nie ma za grosz odwagi cywilnej i nowe konta zakłada, żeby sobie na ludziach poużywać emotka

wsciekly nie denerwuj się emotka to typowy troll.
Najlepiej olać i po problemie emotka
0 0

Gość: awi

#4091825 Napisano: 30.01.2011 12:14:08
wsciekly napisał(a):

mama2006 napisał(a):

chyba żaden

Ja mam telefon na kartę w orange i jestem bardzo zadowolona, co jakiś czas są fajne promocje i sporo dodatkowych minut wpada. Ciągle mnie bombardują żeby się związać z nimi mocniej, ale nie chcę!
0 0