Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://media2.pl/...40/komentarze/6.html
Pewnie każdy już wie, ale ja dopiero co się o tym dowiedziałem! NO jak tak można, żeby płacić za przychodzące eski też!
Nie dość, że w orange jestem już kilka lat, to żadnych ekstra bonusów z tego nie mam. Chyba przenosze sie do innej sieci
merp
Gość: wsciekly
to już wiem, gdzie systematycznie znika moja kaska z Playa - tez jest w tym systemie
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Orange mnie systematycznie wkurza od chyba 2 lat.A w grudniu, to już normalnie zrobili przegięcie zmieniając córce, bez mojej wiedzy taryfę z MIXA na Pelikana, a co za tym idzie poniosłam dodatkowe koszty.Gdy odwołałam się od tej decyzji, to odpisali mi , że taryfa została zmieniona prawidłowo, po telefonicznej konsultacji ( co jest nieprawdą) ale pon ieważ cenią sobie współpracę ze mną , zgadzają się wyjatkowo na powrót do starej taryfy, ale dopiero za 3 tyg. czyli od 1 lutego.A jak przyszła nowa faktura, to okazało się że muszę zapłacić dodatkowe koszty, o których nikt nigdy nie informował.Normalnie chamstwo, naprawdę Orange robi to co chce.Jeszcze przez pół roku mam tam umowę , a później adieu, nigdy więcej umów z tak nieuczciwym operatorem. No tak, ale który jest uczciwy?
chyba żaden
ja też przechodzę na karty
przynajmniej nikt mnie nie ogranicza i kiedy chcę, to rezygnuję
Gość: azych2
wkurzają mnie osoby które grają w ten sposób
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie tak kiedyś era wkurzyła i przeszliśmy na karty, dopiero teraz widzę o ile mniej mnie to kosztuje, tak zawsze mialam rachunki za 2 telefony 200-300 zł, teraz doładowuje tak, że zawsze coś na koncie jest, nie mam to nie ładuje a koszt zmniejszył się kilkakrotnie mimo, że wcale mniej nie dzwonie
Gość: rafi323raf
uuu wyrzuciłem już opakowania, oby mnie nie wylosowali
a w jaki sposób te osoby grają? po prostu nie odbierają telefonu albo nie mają opakowań, maja do tego prawo
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale d... moje opakowania tez juz dawno w koszu...
Gość: czarnygreg
Zniszczono dwie mumie w Muzeum Egipskim w Kairze, przylegającym do siedziby rządzącej Partii Narodowo-Demokratycznej, podpalonej przez protestujących - poinformował w egipskiej telewizji szef Najwyższej Rady Starożytności egipskich Zahi Hawas.
Muzeum to posiada największą na świecie kolekcję starożytności egipskich, tam też znajdują się m.in. słynne skarby i mumia Tutanchamona.
Hawas powiedział, że w nocy nieznani sprawcy usiłowali złupić muzeum.
- Obywatele egipscy usiłowali im przeszkodzić, wspierani przez policję, ale kilku napastnikom udało się wtargnąć od góry i zniszczyli dwie mumie - powiedział Hawas.
Według niego splądrowano również kasę biletową.
Gość: czarnygreg
przepraszam, że post po postem
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla twojej wiadomości - poprosiłam o usunięcie zdjęcia Synka z konkursu - masz coś do mnie - pisz pw, a nie wyżywasz się na małym dziecku!
Gość: barbara1910
mia
Postów 17568
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
zaczytana-pola
Postów 11577
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: errorr
Gość: andziakadula
Gość: andziakadula
andziakadula
Ilość wiadomości: 2
Z nami od: 28.1.2011
a mnie wkurza, że ktoś nie ma za grosz odwagi cywilnej i nowe konta zakłada, żeby sobie na ludziach poużywać
Gość: chasia
wsciekly nie denerwuj się
Najlepiej olać i po problemie
Gość: awi
Ja mam telefon na kartę w orange i jestem bardzo zadowolona, co jakiś czas są fajne promocje i sporo dodatkowych minut wpada. Ciągle mnie bombardują żeby się związać z nimi mocniej, ale nie chcę!