Wkurza mnie...

leona

#4085035 Napisano: 27.01.2011 10:00:51
Na moje to działa sama formułka bo Zadzwonię do Superniani emotka
0 0

psemulek

#4085055 Napisano: 27.01.2011 10:04:22
mi się przypomniało wyrwanie, w publicznej placówce dobre kilka lat temu. Pielęgniarka mi trzymała głowę, a lekarz rwał i to tak chrzęściło, pękało, a ból nie do zniesienia. Jakieś tam znieczulenie było, ale nic nie dało, wyrywana była dolna 7:(
Najgorsze po wyrwaniu jest to dziwne poczucie dziury, ja nie mogłam na to patrzeć przez 3 dni:(

a czeka mnie wyrwanie 8-mki już niedługo, oczywiście już idę prywatnie.
0 0

sambolera

#4085066 Napisano: 27.01.2011 10:06:04
emanuela24 napisał(a):

o matko wkurza mnie że tu weszłam i zobaczyłam temat rwania zębów - pamiętam jak dziś jak swojego rwałam 6 godzin emotka 2 znieczulenia w trakcie i 8 szwów - mało tego po wyrwaniu zrobił się pustodół zębowy ( czy jak to się tam zwie)
masakra emotka

właśnie to chciałam przeczytać emotka
od kilku dni mam pękniętego zęba i boje sie ze jak usiądę na misiaa to będą musieli szukać kaftan bezpieczenstwa
Emanuela zachecilas mnie do wizyty u dentysty <boi sie jeszcze bardziej>
0 0

agamaty

#4085071 Napisano: 27.01.2011 10:07:07
sambolera napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

o matko wkurza mnie że tu weszłam i zobaczyłam temat rwania zębów - pamiętam jak dziś jak swojego rwałam 6 godzin emotka 2 znieczulenia w trakcie i 8 szwów - mało tego po wyrwaniu zrobił się pustodół zębowy ( czy jak to się tam zwie)
masakra emotka

od kilku dni mam pękniętego zęba i boje sie ze jak usiądę na misiaa to będą musieli szukać kaftan bezpieczenstwa

niech ci zapodadzą od razu większe znieczulenie - ja dostałam półtorej dawki i nie czułam nic. Potem było gorzej, ale żyję emotka

0 0

miketyson

#4085080 Napisano: 27.01.2011 10:08:38
Przypomnialem sobie, aby sprawdzic wyniki losowania samochodu w Jezykach. Wygrala jakas pani ze Swarzedza. Akurat ze Swarzedza - konkurs ogolnopolski a wygrywa przypadkowo ktos z regionu organizatora. Dziwny tez jest fakt ze nagrode wrecza osobiscie sam wlasciciel firmy - nie wystarczy dyrektor marketingu albo PR ???
Po wrzuceniu nazwiska laureatki w google okazuje sie ze pracuje ona w 'Europejskim Instytucie Jakości'. A w sumie Jutrzence zalezy na dobrych kontaktach z takimi firmami. Wiec czemu nie dac jej wygrac konkursu emotka ?
Dobre do Superwizjera TVN hihi.

0 0

sambolera

#4085092 Napisano: 27.01.2011 10:10:54
agamaty napisał(a):

sambolera napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

masakra emotka

niech ci zapodadzą od razu większe znieczulenie - ja dostałam półtorej dawki i nie czułam nic. Potem było gorzej, ale żyję emotka

ja w wakacje po dwoch znieczuleniach zemdlalam wiec teraz boje sie poczwornie
0 0

Gość: barbara1910

#4085094 Napisano: 27.01.2011 10:11:05
przemekm77 napisał(a):

Przypomnialem sobie, aby sprawdzic wyniki losowania samochodu w Jezykach. Wygrala jakas pani ze Swarzedza. Akurat ze Swarzedza - konkurs ogolnopolski a wygrywa przypadkowo ktos z regionu organizatora. Dziwny tez jest fakt ze nagrode wrecza osobiscie sam wlasciciel firmy - nie wystarczy dyrektor marketingu albo PR ???
Po wrzuceniu nazwiska laureatki w google okazuje sie ze pracuje ona w 'Europejskim Instytucie Jakości'. A w sumie Jutrzence zalezy na dobrych kontaktach z takimi firmami. Wiec czemu nie dac jej wygrac konkursu emotka ?
Dobre do Superwizjera TVN hihi.

emotka
0 0

ziolko

#4085200 Napisano: 27.01.2011 10:36:27
emotka emotka

trochę niedobrze mi się zrobiło od tych historii....

emotka

ja jak idę do dentystki nawet na leczenie kanałowe, to proszę o mniejszą dawkę znieczulenia, bo jak kiedyś dała mi normalną, to policzek miałam odrętwiały aż do oka przez 8 godzin emotka
0 0

Gość: ineska

#4085255 Napisano: 27.01.2011 10:55:03
agamaty napisał(a):

ziolko napisał(a):

mio napisał(a):

wrociłal wlasnie do domu ehhh i powiem tyle... ledwo zyje

dostałam 4 zastrzyki a i tak nic nie dało po prostu nie znieczuliło bo był ropien dentysta mnie ostrzegał ze roznie moze byc ze znieczulenie moze nie zadziałać ale uparałam sie na to wyrywanie dziś

no i praktycznie na żywca mi wyrwała emotka emotka
przepraszam za wyrazenie ale zdycham emotka

w dodatku czuje ze mam jeszcze maleńki kawałeczek zęba w dziąśle emotka
nie widze go w lusterku ale czuje jezykiem ehhh emotka

nie macaj tam językiem!!!!!!!

po wyrwaniu powinien wytworzyć się jakby skrzep, bo jeśli nie będzie to może być kiepsko.

Jeśli będzie Cię bolało, to możesz zrobić sobie napar z szałwii i takim bardzo letnim płukać usta.

nie, nie - w żadnym wypadku płukanie! Nie tak dawno miałam usuwaną ósemkę i właśnie lekarka bardzo przestrzegała przed płukaniem - chodzi o to, żeby tego skrzepu nie wypłukać.

nie wolno płukać i musi utworzyć się skrzep jeżeli go nie ma to jest tzw suchy zębodół wtedy bardzo boli i ogólnie jest nie ciekawie
0 0

Gość: ati88

#4085264 Napisano: 27.01.2011 10:58:44
az mnie boli od samego czytania o tym emotka
0 0

Gość: pola731

#4085822 Napisano: 28.01.2011 09:18:43
Regina - pudło , Airwick - pudło , Nescafe - pudło ,Biotherm - pudło - gdzie jeszcze mogę spudłować ??? wrr
0 0

kozuszka38

#4085843 Napisano: 28.01.2011 09:26:31
pola731 napisał(a):

Regina - pudło , Airwick - pudło , Nescafe - pudło ,Biotherm - pudło - gdzie jeszcze mogę spudłować ??? wrr

U mnie ten sam scenariusz - wielkie pudło
emotka
0 0

radosna

#4085848 Napisano: 28.01.2011 09:28:18
pola731 napisał(a):

Na boisku emotka
http://www.zajawk...o-blaszczykowskiego/
0 0

Gość: lula81

#4085923 Napisano: 28.01.2011 09:53:07
kurna a mnie wkurza w to ze zaczynam wierzyć w zabobony
zazdrosna sąsiadka w grudniu powiedziała do teściowej ty się już tak nie chwal tymi jej wygranymi ,bo zaraz jej się skończy a wczoraj jak stała na drodze a ja wyjeżdżałam z domu zaraz złapałam gumę emotka zacznę chyba wierzyć że to zła czarownica
emotka

potrzebna mi druga silniejsza na odczynienie czarów emotka
0 0

Gość: koteczka1

#4085974 Napisano: 28.01.2011 10:06:16
wkurza mnie montonia i to ze nikt nie chce dolotka sprobowac ;/
0 0

melissa

#4085979 Napisano: 28.01.2011 10:06:56
lula81 napisał(a):

kurna a mnie wkurza w to ze zaczynam wierzyć w zabobony
zazdrosna sąsiadka w grudniu powiedziała do teściowej ty się już tak nie chwal tymi jej wygranymi ,bo zaraz jej się skończy a wczoraj jak stała na drodze a ja wyjeżdżałam z domu zaraz złapałam gumę emotka zacznę chyba wierzyć że to zła czarownica
emotka

potrzebna mi druga silniejsza na odczynienie czarów emotka

Zrób laleczkę woodoo i szpileczkami w sąsiadkę;)

A poważnie - wkurza mnie, że w marketach nie ma fajnych hasłowych konkursów, tylko same czasówki - z braku laku porobiłam więc na nie zakupy,a ponieważ czasówki to zdecydowanie nie moja działka,to tylko rośnie mi sterta bezużytecznych paragonów

emotka
0 0

jokan

#4086809 Napisano: 28.01.2011 01:29:53
paulisiak31 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kondzikdg napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie Facebook, mam ciągle komunikat: Konto tymczasowo niedostepne

Twoje konto jest tymczasowo niedostępne z powodu wystąpienia problemu na stronie. Spodziewamy się, że problem zostanie wkrótce rozwiązany. Spróbuj ponownie za kilka minut.
o co chodzi? emotka emotka

FB cos dzis szwankuje

Już myślałam, że tylko u mnie emotka
Co nie zmienia faktu, że to wkurzające emotka

U mnie fb działa emotka

wkurza mnie FB, bo od wczoraj wszystko się knoci emotka

czy Wam już dobrze działa?
0 0

ludzka_istota

#4086833 Napisano: 28.01.2011 01:35:38
a mnei wkurza empik... co próbuję wysłać @ na bestseller, to mi wraca emotka
0 0

sylzab2294

#4086858 Napisano: 28.01.2011 01:40:55
ludzka_istota napisał(a):

a mnei wkurza empik... co próbuję wysłać @ na bestseller, to mi wraca emotka

heheh
u mnie to samo
emotka
0 0

mio

#4086872 Napisano: 28.01.2011 01:42:52
jokan napisał(a):

paulisiak31 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kondzikdg napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie Facebook, mam ciągle komunikat: Konto tymczasowo niedostepne

Twoje konto jest tymczasowo niedostępne z powodu wystąpienia problemu na stronie. Spodziewamy się, że problem zostanie wkrótce rozwiązany. Spróbuj ponownie za kilka minut.
o co chodzi? emotka emotka

FB cos dzis szwankuje

Już myślałam, że tylko u mnie emotka
Co nie zmienia faktu, że to wkurzające emotka

U mnie fb działa emotka

wkurza mnie FB, bo od wczoraj wszystko się knoci emotka

czy Wam już dobrze działa?

działa dobrze
0 0