Wkurza mnie...

Gość: ksantypa

#2146774 Napisano: 02.02.2009 11:51:39
czarna2318 napisał(a):

aka napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

monika124 napisał(a):

wkurza mnie ,że ludzie na konkursie Kasi zaniżają i biją się o pudełko ciastek jakby to co najmniej laptop był emotka
Strach pomyśleć co by było gdyby faktycznie dawali laptopy - dochodziłoby pewnie do morderstw ...
Kurcze a jeszcze bardziej mnie wkurza to ,że po tylu latach na forum i w konkursach powinnam była się na to znieczulić ale nic z tego nie wyszło... emotka

też to zauważyłam,że są głosy na minus albo niektórzy wysyłaja do konkursu po 3 takie same przepisy.Czy ludzie muszą być tacy pazerniNie mogą dać szansy innym na wygranie emotka emotka emotka

miałam tam wysłać zgłoszenie ale chyba szkoda czasu i nerwów

żebyś wiedziała,a na lionie tak samo zaniżają

na lionie to juz pzrechodzą sami siebie
poza tym powstawiali fotki , ktore nijak sie maja do regulaminu konka-
0 0

Gość: snupy3

#2147010 Napisano: 02.02.2009 12:43:23
ksantypa napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

aka napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

monika124 napisał(a):

wkurza mnie ,że ludzie na konkursie Kasi zaniżają i biją się o pudełko ciastek jakby to co najmniej laptop był emotka
Strach pomyśleć co by było gdyby faktycznie dawali laptopy - dochodziłoby pewnie do morderstw ...
Kurcze a jeszcze bardziej mnie wkurza to ,że po tylu latach na forum i w konkursach powinnam była się na to znieczulić ale nic z tego nie wyszło... emotka

też to zauważyłam,że są głosy na minus albo niektórzy wysyłaja do konkursu po 3 takie same przepisy.Czy ludzie muszą być tacy pazerniNie mogą dać szansy innym na wygranie emotka emotka emotka

miałam tam wysłać zgłoszenie ale chyba szkoda czasu i nerwów

żebyś wiedziała,a na lionie tak samo zaniżają

na lionie to juz pzrechodzą sami siebie
poza tym powstawiali fotki , ktore nijak sie maja do regulaminu konka-

Na yeppasach to samo.
0 0

gocha542

#2147798 Napisano: 02.02.2009 07:00:22
Pierwszy raz spotykam sie z takim przypadkiem,ze ledwo dodali konkurs zdążyłam skopiowac linka i podac w topie teraz a jak juz w niego kliknełam,żeby sprawdzic czy dobrze podałam to okazało sie,że tego konkursu juz nie ma...wkurzyłam sie ,jak diabli emotka co najlepsze -odpowiedź zdążyłam wysłac....
0 0

Gość: czarna2318

#2148514 Napisano: 03.02.2009 05:42:43
Wkurzają mnie ludzie totalni kretyni,którzy z głupiej pazerności na nagrody wciskają minusy.Więcej w takich konkursach udziału nie biorę,bo za dużo nerwów to kosztuje.I już nie chodzi o Kasię tylko o Liona.Gdzie wczoraj po całodniowym siedzeniu na forum i zbieraniu głosów na + moja ocena teoretycznie powinna wzrosnąć chociaż o jeden 1% a spadła o chyba 4 albo 5% emotka Stwierdzam,że konkursy to nie jest fajna zabawa,a wygrywają ci,którzy potrafią oszukiwać i kręcić jak wszędzie zresztą emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#2148518 Napisano: 03.02.2009 05:56:55
Wkurzają mnie ludzie totalni kretyni,którzy z głupiej pazerności na nagrody wciskają minusy.Więcej w takich konkursach udziału nie biorę,bo za dużo nerwów to kosztuje.I już nie chodzi o Kasię tylko o Liona.Gdzie wczoraj po całodniowym siedzeniu na forum i zbieraniu głosów na + moja ocena teoretycznie powinna wzrosnąć chociaż o jeden 1% a spadła o chyba 4 albo 5% Stwierdzam,że konkursy to nie je

to samo;/ mialam średnią 3,5 coś a teraz 2,8 dzięki życzliwości
0 0

mama2006

#2148534 Napisano: 03.02.2009 06:23:40
Wkurza mnie,że w tym roku nie mogę nic wygrać a i wygrane z poprzedniego roku nie dochodzą (giną po drodze).
0 0

Gość: ewelcia

#2148548 Napisano: 03.02.2009 06:51:45
czarna2318 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie totalni kretyni,którzy z głupiej pazerności na nagrody wciskają minusy.Więcej w takich konkursach udziału nie biorę,bo za dużo nerwów to kosztuje.I już nie chodzi o Kasię tylko o Liona.Gdzie wczoraj po całodniowym siedzeniu na forum i zbieraniu głosów na + moja ocena teoretycznie powinna wzrosnąć chociaż o jeden 1% a spadła o chyba 4 albo 5% emotka Stwierdzam,że konkursy to nie jest fajna zabawa,a wygrywają ci,którzy potrafią oszukiwać i kręcić jak wszędzie zresztą emotka emotka emotka emotka emotka emotka

wogóle konkursy na zaniżanie są do niczego emotka a wiekszość konkursów jest własnie takich eh..
0 0

apoccalipsa

#2151641 Napisano: 04.02.2009 12:52:46
Wkurza mnie ,ze wzięlam udzial w konku BMW i od tej pory raz w tygodniu dzwonia (albo i czesciej) i pytaja czy chcę kupić ich auto/spotkać sie/umowic na jazde probna... emotka
0 0

Gość: taaga20

#2151644 Napisano: 04.02.2009 12:53:56
apoccalipsa napisał(a):

Wkurza mnie ,ze wzięlam udzial w konku BMW i od tej pory raz w tygodniu dzwonia (albo i czesciej) i pytaja czy chcę kupić ich auto/spotkać sie/umowic na jazde probna... emotka

jest na to rada emotka kup sobie to auto i na pewno cię już nie będą męczyć emotka
0 0

mimbla

#2151646 Napisano: 04.02.2009 12:54:58
Wkurza mnie, że już 3 x pisałam maila w sprawie wygranego programu antywirusowego na gazeta/ egukacja - i nawet nie raczyli odpowiedzieć emotka

A nawiasem mówiąc czy ktoś jeszcze ma problemy z otrzymaniem tej nagrody?!
0 0

apoccalipsa

#2151650 Napisano: 04.02.2009 12:56:23
taaga20 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

jest na to rada emotka kup sobie to auto i na pewno cię już nie będą męczyć emotka

dalej pewnie by dzwonili - Moze olej wymienic? itp emotka
0 0

Gość: taaga20

#2151654 Napisano: 04.02.2009 12:59:17
apoccalipsa napisał(a):

taaga20 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

jaka ty maruda emotka to kup dla mnie i podaj im mój numer telefonu, jak bede pedziła po szosach nowym BMW to mogą dzonić nawet co 5 minut emotka
0 0

apoccalipsa

#2151656 Napisano: 04.02.2009 01:00:11
taaga20 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

taaga20 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

jaka ty maruda emotka to kup dla mnie i podaj im mój numer telefonu, jak bede pedziła po szosach nowym BMW to mogą dzonić nawet co 5 minut emotka

zbrzydło by Ci
emotka
0 0

jola29k

#2151668 Napisano: 04.02.2009 01:02:42
a mnie dzis wszystko wkurza , młody znowu jest chory , nie doszły rózyczki do sukienki dla córki na bal ksiezniczek (kochane allegro) a najbardziej mnie wkurza leon nie dostałam zadnych papcio-kapci a chciałam dac do przedszkola jako nagrody .Juro dzieci maja bal i miały byc nagrody emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: aneti

#2151679 Napisano: 04.02.2009 01:07:19
apoccalipsa napisał(a):

to samo miałam po konkursie urodzinowym netii - powiedziałam że mam forsy jak lodu więc nie interesuje mnie ich tańsza oferta i przestali dzwonić (za to przysłali fakturę za darmowy internet
emotka )
0 0

apoccalipsa

#2151688 Napisano: 04.02.2009 01:12:54
powinni uprzedzic ze potem beda molestowac ( telefonicznie) emotka
nie wzielabym w tym konkursie udzialu emotka
0 0

gocha542

#2151692 Napisano: 04.02.2009 01:14:16
ewelcia napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

wogóle konkursy na zaniżanie są do niczego emotka a wiekszość konkursów jest własnie takich eh..

mnie też to strasznie wkurza,ale jeszcze bardziej to ze chociaz by się wysilili i zrobili fajna prace, żeby popatrzec sobie mozna było a oni na łatwiznę idą,oby po łebkach i takie koszmary sobie punktuja emotka emotka emotka
0 0

Gość: nuleczka

#2151734 Napisano: 04.02.2009 01:34:40
mnie wkurz to, że od tygodnia nie było listonosza...nie dostałam jeszcze żadnych kapci leona i innych zaległych przesyłek emotka emotka
0 0

Gość: maryalX

#2151833 Napisano: 04.02.2009 02:06:56
mnie nic nie wkurza...może jestem nienormalna ...?
emotka
0 0

Gość: monikakalicka22

#2151891 Napisano: 04.02.2009 02:25:59
A mnie wkurza pewne kobiece pismo. Mój list wygrał tam główną nagrodę,która jakoś do mnie nie może dotrzeć, a na maile wogóle nie odpowiadają emotka emotka
0 0