Wkurza mnie...

magdalena-chili

#7379922 Napisano: dzisiaj o 21:16:54
pikawka napisał(a):

Mój 10 letni syn… albo mnie wykończy i wywiozą mnie do wariatkowa albo zostanę alkoholiczką

Nie chcę krakać.... ale radzę w trybie pilnym poszukać dobrych sposobów na wqrzanie, bo przed Wami czas nastoletni... I to 3x, a ja przy jednym Nastolatku, mam ochotę go wepchnąć do okna życia.

pikawka

#7379923 Napisano: dzisiaj o 21:24:42
magdalena-chili napisał(a):

Nie chcę krakać.... ale radzę w trybie pilnym poszukać dobrych sposobów na wqrzanie, bo przed Wami czas nastoletni... I to 3x, a ja przy jednym Nastolatku, mam ochotę go wepchnąć do okna życia.

wywiozą mnie w kaftanie przysięgam  ;( 
nie wyobrażam sobie co będzie dalej a mam ich trzech… emotka  trzech diabłów…. A jeszcze te gatki sąsiadów aaa oni tacy grzeczni tacy ułożeni…. A w domu napierdalaaanie się wzajemne bitki i wyzywanie od debili ;(
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#7379924 Napisano: dzisiaj o 21:28:09
pikawka napisał(a):

wywiozą mnie w kaftanie przysięgam  ;( 
nie wyobrażam sobie co będzie dalej a mam ich trzech… emotka  trzech diabłów…. A jeszcze te gatki sąsiadów aaa oni tacy grzeczni tacy ułożeni…. A w domu napierdalaaanie się wzajemne bitki i wyzywanie od debili ;(

Trzeba przetrwać emotka  potem będą fajnymi dorosłymi i dobrymi braćmi, taki etap.... emotka

pikawka

#7379925 Napisano: dzisiaj o 21:30:55
magdalena-chili napisał(a):

Trzeba przetrwać emotka  potem będą fajnymi dorosłymi i dobrymi braćmi, taki etap.... emotka

Wiesz gdybym miała jeszcze tą pewność, że rzeczywiście będą mieli super relacje ale kto to wie ;( mój m ze swoim mają świetne, mieszkamy razem bo wybudowali się obok nas ehh a te diabły to nie wiem w kogo się wdały
1 kumulacja 0

whoisshe

#7379926 Napisano: dzisiaj o 21:35:37
Moja koleżanka która codziennie ogląda po 8h seriale powiedziała, że robienie prac konkursowych (teksty, zdjęcia, wideo - a że pracuję w marketingu to wrzucam też do portfolio zdj i wideo) to strata czasu 🧐🧐.
0 0