Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bobo
ale mam cichą nadzieję, ze organizator wyjasni kto ma rację.
Była już taka jedna Pani, która była strasznie pewna i jak sie skończyło chyba wszyscy wiedzą.
Teraz to strach wstawiać do internetu jakieś swoje fotki, bo wiadomo ktos może wykorzystac jako swoje.
Tępić plagiaty !!!!!!!!!!!!!!
Gość: allice
No właśnie, ani słowa wyjaśnienia
I jeszcze piszesz mi na pw, że mogę zapomniec, że się wycofasz
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak to się skończyło??? Bo ja nowy i nie na bierząco.
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gorzej, jeśli oleją sprawę
wyleciała z hukiem i podobno sprawa skierowana do odpowiednich organów
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, to musiało boleć, ale tak powinno być
Można nieraz zbłądzic, ale mieć odwagę przyznać sie do błędu.
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
że plagiaty były, są i będą - to wiadomo....
ale przypadek, zeby autor zdjęcia trafił na takiego kwiatka, to ... pikanteria
Swoją drogą o Marzenie M. nie słyszalam do tej pory nic, a nagle sypią sie uwagi z różnych stron o jej nadużyciach... Hmmm, ciekawe...
Gość: april211
wszystko wszystkim ale to jest przeciez prawnie karalne -nie dziwie sie ze właściciela sie wkurzyła.
swoja droga super pierniczki
nie prawie, tylko karalne
Trzeba walczyc z takimi, bo dzisiaj spotkało Alicje, a jutro może spotkać i nas
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PRZYPOMINAM
Art. 115. 1. Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.
Prawo Autorskie i Prasowe, rozdz. 14., art. 115
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo ona wcześniej na forum była pod innym nickiem
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wrrr moje dziecko ma dzisiaj chyba jakąś kumulację niedobractwa najpierw zamknął się w łazience, coś za cicho było więc poszłam sprawdzić co robi, a synek zadowolony nalewa wody do nowego tuszy do rzęs i maluje swój kubek do zębów
Gość: ccaroline85
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
robiąc to jako druga - ona wychodzi na plagiatorkę
o matka... cos sie tutaj dzieje
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o raju
wkrótce zlikwidują wszystkie konkursy przez takie plagiatowanie
myślę, że nie. W końcu to jej fotka
Czy nie możemy założyć nowy temat na forum np. plagiaty ?
może ktoś by założył, bo ja już mam jednego karniaka i boję się, że mogę dostać kolejnego - nigdy nic nie wiadomo
Gość: plocia
z tego co kojarzę to już był taki temat - trzeba poszukać
w temacie - wkurza mnie to że chyba grypa na mnie idzie bo ciągle mi zimno