Wkurza mnie...

Gość: bobo

#4104200 Napisano: 02.02.2011 08:47:47
ziolko napisał(a):

bobo napisał(a):

jeśeli uważa, że robimy ploty i obgadujemy ją, to powina wyjasnić co i jak - a najlepiej udowodnić swoją niewinność - a nie chować głowe w piasek

no cóż, najlepszą obroną jest atak emotka

ale tak postępują osoby, które mają coś na sumieniu lub do ukrycia, żeby odwrócić od siebie uwagę

ale mam cichą nadzieję, ze organizator wyjasni kto ma rację.
Była już taka jedna Pani, która była strasznie pewna i jak sie skończyło chyba wszyscy wiedzą.
Teraz to strach wstawiać do internetu jakieś swoje fotki, bo wiadomo ktos może wykorzystac jako swoje.
Tępić plagiaty !!!!!!!!!!!!!!
0 0

Gość: allice

#4104227 Napisano: 02.02.2011 08:53:15
ziolko napisał(a):

bobo napisał(a):

jeśeli uważa, że robimy ploty i obgadujemy ją, to powina wyjasnić co i jak - a najlepiej udowodnić swoją niewinność - a nie chować głowe w piasek

ale tak postępują osoby, które mają coś na sumieniu lub do ukrycia, żeby odwrócić od siebie uwagę

No właśnie, ani słowa wyjaśnienia emotka
I jeszcze piszesz mi na pw, że mogę zapomniec, że się wycofasz emotka
0 0

wrrrryyy

#4104237 Napisano: 02.02.2011 08:55:24
bobo napisał(a):

ziolko napisał(a):

bobo napisał(a):

Była już taka jedna Pani, która była strasznie pewna i jak sie skończyło chyba wszyscy wiedzą.
Teraz to strach wstawiać do internetu jakieś swoje fotki, bo wiadomo ktos może wykorzystac jako swoje.

Jak to się skończyło??? Bo ja nowy i nie na bierząco.
0 0

ziolko

#4104243 Napisano: 02.02.2011 08:57:19
jeśli organizator jest uczciwy i zajmie się tą sprawą odpowiednio, jak Ci od Samyang, to będzie ok

gorzej, jeśli oleją sprawę emotka
0 0

#4104260 Napisano: 02.02.2011 09:00:28
wrrrryyy napisał(a):

bobo napisał(a):

ziolko napisał(a):

bobo napisał(a):

wyleciała z hukiem i podobno sprawa skierowana do odpowiednich organów
0 0

wrrrryyy

#4104274 Napisano: 02.02.2011 09:03:03
bobo napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

bobo napisał(a):

ziolko napisał(a):

bobo napisał(a):

wyleciała z hukiem i podobno sprawa skierowana do odpowiednich organów

Oj, to musiało boleć, ale tak powinno być emotka
0 0

#4104290 Napisano: 02.02.2011 09:08:01
kiedyś na forum też była podobna sytuacja. Osoba oficjalnie przyznała się, przeprosiła i był koniec sprawy.
Można nieraz zbłądzic, ale mieć odwagę przyznać sie do błędu.
0 0

is77

#4104339 Napisano: 02.02.2011 09:26:33
fiu fiu!!
że plagiaty były, są i będą - to wiadomo....
ale przypadek, zeby autor zdjęcia trafił na takiego kwiatka, to ... pikanteria emotka

Swoją drogą o Marzenie M. nie słyszalam do tej pory nic, a nagle sypią sie uwagi z różnych stron o jej nadużyciach... Hmmm, ciekawe...
0 0

Gość: april211

#4104341 Napisano: 02.02.2011 09:26:56
delfinka101 napisał(a):

bobo napisał(a):

tomik77 napisał(a):

A mnie wkurzaja osoby ktore tu wymieniaja sie z Toba glosami a potem donosza robia ploty i obgaduja!!!

chyba nikt nikogo nie obgaduje, tylko allice napisała, więc my komentujemy. Po wyjasnieniu, jeżeli nie ma racji to powinna Ciebie przeprosić. A może Ty pierwsza udowodnij, że nie ma racji.

Nie jest to pierwszy post na temat plagiatów.

tomik ale musisz przyznac ze wziełas zdjecie nie swoje...wiec sorki to nie plotki tylko reakcja an zachowanie ktore wszystkich wkur..tak jak plagiaty tekstów..tak samo wykorzystanie cudzego zdjecia jako swoje

wszystko wszystkim ale to jest przeciez prawnie karalne -nie dziwie sie ze właściciela sie wkurzyła.

swoja droga super pierniczki
0 0

#4104352 Napisano: 02.02.2011 09:30:41
april211 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

bobo napisał(a):

tomik77 napisał(a):

A mnie wkurzaja osoby ktore tu wymieniaja sie z Toba glosami a potem donosza robia ploty i obgaduja!!!

chyba nikt nikogo nie obgaduje, tylko allice napisała, więc my komentujemy. Po wyjasnieniu, jeżeli nie ma racji to powinna Ciebie przeprosić. A może Ty pierwsza udowodnij, że nie ma racji.

tomik ale musisz przyznac ze wziełas zdjecie nie swoje...wiec sorki to nie plotki tylko reakcja an zachowanie ktore wszystkich wkur..tak jak plagiaty tekstów..tak samo wykorzystanie cudzego zdjecia jako swoje

wszystko wszystkim ale to jest przeciez prawnie karalne -nie dziwie sie ze właściciela sie wkurzyła.

nie prawie, tylko karalne

Trzeba walczyc z takimi, bo dzisiaj spotkało Alicje, a jutro może spotkać i nas
0 0

ziolko

#4104360 Napisano: 02.02.2011 09:34:09
bobo napisał(a):

april211 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

bobo napisał(a):

tomik77 napisał(a):

nie prawie, tylko karalne

Trzeba walczyc z takimi, bo dzisiaj spotkało Alicje, a jutro może spotkać i nas

PRZYPOMINAM

Art. 115. 1. Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.

Prawo Autorskie i Prasowe, rozdz. 14., art. 115

0 0

margo466

#4104365 Napisano: 02.02.2011 09:35:52
is77 napisał(a):

fiu fiu!!
ale przypadek, zeby autor zdjęcia trafił na takiego kwiatka, to ... pikanteria emotka

Swoją drogą o Marzenie M. nie słyszalam do tej pory nic, a nagle sypią sie uwagi z różnych stron o jej nadużyciach... Hmmm, ciekawe...

bo ona wcześniej na forum była pod innym nickiem
0 0

kalisto1986

#4104368 Napisano: 02.02.2011 09:36:30
allice zgłoś to samo zdjęcie do tego konkursu emotka a swoją drogą nie popuściłabym tego emotka

Wrrr moje dziecko ma dzisiaj chyba jakąś kumulację niedobractwa najpierw zamknął się w łazience, coś za cicho było więc poszłam sprawdzić co robi, a synek zadowolony nalewa wody do nowego tuszy do rzęs i maluje swój kubek do zębów emotka na koniec żeby tego mało, ubraliśmy się do wyjścia na zakupy, a tu nie ma kluczyków od auta bo syn sobie schował i nie pamięta gdzie emotka po 2 godzinnym szukaniu mogłam zapomnieć o zakupach, a tatuśko w końcu ma nauczkę że kluczyki nie zostawia się na wierzchu
0 0

Gość: ccaroline85

#4104383 Napisano: 02.02.2011 09:40:02
niezle niezle sie dzieje wejdzcie na fatty fb i diamor fb emotka
0 0

is77

#4104387 Napisano: 02.02.2011 09:40:25
kalisto1986 napisał(a):

allice zgłoś to samo zdjęcie do tego konkursu emotka

robiąc to jako druga - ona wychodzi na plagiatorkę
0 0

#4104395 Napisano: 02.02.2011 09:41:29
margo466 napisał(a):

is77 napisał(a):

fiu fiu!!

bo ona wcześniej na forum była pod innym nickiem

o matka... cos sie tutaj dzieje
emotka emotka emotka
0 0

is77

#4104405 Napisano: 02.02.2011 09:43:54
ccaroline85 napisał(a):

niezle niezle sie dzieje wejdzcie na fatty fb i diamor fb emotka

o raju emotka emotka
wkrótce zlikwidują wszystkie konkursy przez takie plagiatowanie emotka emotka
0 0

#4104412 Napisano: 02.02.2011 09:45:44
is77 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

allice zgłoś to samo zdjęcie do tego konkursu emotka

robiąc to jako druga - ona wychodzi na plagiatorkę

myślę, że nie. W końcu to jej fotka
0 0

#4104421 Napisano: 02.02.2011 09:47:29
Mam takie pytanie
Czy nie możemy założyć nowy temat na forum np. plagiaty ?
może ktoś by założył, bo ja już mam jednego karniaka i boję się, że mogę dostać kolejnego - nigdy nic nie wiadomo
0 0

Gość: plocia

#4104434 Napisano: 02.02.2011 09:50:35
bobo napisał(a):

Mam takie pytanie
Czy nie możemy założyć nowy temat na forum np. plagiaty ?
może ktoś by założył, bo ja już mam jednego karniaka i boję się, że mogę dostać kolejnego - nigdy nic nie wiadomo

z tego co kojarzę to już był taki temat - trzeba poszukać

w temacie - wkurza mnie to że chyba grypa na mnie idzie bo ciągle mi zimno emotka
0 0