Wkurza mnie...

Gość: tomik77

#4104623 Napisano: 02.02.2011 10:40:10
kajeczka napisał(a):

tomik77 napisał(a):

79magda napisał(a):

tomik77 napisał(a):

Alice jesli to Twoja praca przepraszam,znam takie glosowo nie wiedzialam ,że czymś takim zrobie komus krzywde.Ale widac tak.Nie zaprzeczam,że skopiowalam prace z neta zreszta nie moja jedyna jest tam skopiowana i jakos nikt inny się nie rzucał bo po co skuli jakis pierników.Tym bardziej ,że sama tam nie grasz i wiem,że jestes podpuszczona przez pewna osobe.Niestety sama nie bede sie wycofywac bo nie mi to osądzać,a w regulaminie nie ma nic o skopiowaniu pracy przez internet.Teraz wiem,że nie warto i przepraszam faktyczna osobe której to praca.

Po prostu brak słów...
emotka a może to ze mną jest coś nie tak???

Jak można nie rozumieć podstawowych zasad etyki??? A pojęcie honoru, wstydu... emotka

o co ci biega????nie zrobilam tego po to by kogos wkurzyc nie mialam takiego zamiaru wyszlo jak wyszlo przeprosilam czego jeszcze chcecie????

mi jak kiedyś pewna gówniara ukradła z bloga fotę dziecka,to na policję ją podałam emotka
i wierz mi-gdyby na mnie padło-i moje pierniki-też bym Ci nie darowała emotka a przepraszam,to wiesz,gdzie sobie wsadzić możesz,nie ? emotka

widze w Twoim slowniku wogole nie ma normalnych slow tylko chamskie ale cos twoja sprawa.Wspolczuje tylko twojemu dziecku matki z takim slownikiem.A do ciebie to przepraszam nie bylo wiec nie wtracaj sie.
0 0

ziolko

#4104624 Napisano: 02.02.2011 10:40:48
KAŻDY MA PRAWO SIÊ WYPOWIEDZIEÆ emotka
0 0

kajeczka

#4104627 Napisano: 02.02.2011 10:41:07
tomik77 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

tomik77 napisał(a):

79magda napisał(a):

tomik77 napisał(a):

Alice jesli to Twoja praca przepraszam,znam takie glosowo nie wiedzialam ,że czymś takim zrobie komus krzywde.Ale widac tak.Nie zaprzeczam,że skopiowalam prace z neta zreszta nie moja jedyna jest tam skopiowana i jakos nikt inny się nie rzucał bo po co skuli jakis pierników.Tym bardziej ,że sama tam nie grasz i wiem,że jestes podpuszczona przez pewna osobe.Niestety sama nie bede sie wycofywac bo nie mi to osądzać,a w regulaminie nie ma nic o skopiowaniu pracy przez internet.Teraz wiem,że nie warto i przepraszam faktyczna osobe której to praca.

Po prostu brak słów...

Jak można nie rozumieć podstawowych zasad etyki??? A pojęcie honoru, wstydu... emotka

o co ci biega????nie zrobilam tego po to by kogos wkurzyc nie mialam takiego zamiaru wyszlo jak wyszlo przeprosilam czego jeszcze chcecie????

mi jak kiedyś pewna gówniara ukradła z bloga fotę dziecka,to na policję ją podałam emotka
i wierz mi-gdyby na mnie padło-i moje pierniki-też bym Ci nie darowała emotka a przepraszam,to wiesz,gdzie sobie wsadzić możesz,nie ? emotka

widze w Twoim slowniku wogole nie ma normalnych slow tylko chamskie ale cos twoja sprawa.Wspolczuje tylko twojemu dziecku matki z takim slownikiem.A do ciebie to przepraszam nie bylo wiec nie wtracaj sie.

Ty śmiesz mnie oceniać,złodziejko ? Ty ????
Weź się zastanów!
0 0

#4104632 Napisano: 02.02.2011 10:42:11
ziolko napisał(a):

KAŻDY MA PRAWO SIÊ WYPOWIEDZIEÆ emotka

niech sie wypowiada grzecznie a nie jak uliczna....ona wie co bo w koncu to jej język emotka
0 0

#4104634 Napisano: 02.02.2011 10:42:50
kajeczka napisał(a):

tomik77 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

tomik77 napisał(a):

79magda napisał(a):

tomik77 napisał(a):

Po prostu brak słów...

Weź się zastanów!

Wiesz co jest takie powiedzenie glupszemu trzeba ustępic wiec ustepuje
0 0

ziolko

#4104636 Napisano: 02.02.2011 10:43:07
o jakie słowo chodzi? o gówniarę??
0 0

olus15

#4104644 Napisano: 02.02.2011 10:46:49
plagiaty w sms, zdjęciach, negocjowanie cen 5-10zł za paragon, wyrabianie w domu paragonów
Ostatnio nawet ktoś na forum jawnie! się pytał , kto może coś takiego zrobić
pewnie miała pełną skrzynkę , w przeciwieństwie do osób , które pytały o knorra czy nescafe

Mi się powoli odechciewa grać i rywalizować z oszustami ,bo zwyczajnie szkoda nerwów
0 0

Gość: bobo

#4104645 Napisano: 02.02.2011 10:46:58
a wiecie co ja bym na miejscu Alicji zrobiła?
Za przywlaszczenie sobie obcej fotki, a takie postepowanie, zarzyczyłabym sobie np. 20 tyś odskodowania bądz zgloszenie to policji

pisze powaznie

i to by była nauczka dla innych
0 0

kajeczka

#4104646 Napisano: 02.02.2011 10:47:00
tomik77 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

tomik77 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

tomik77 napisał(a):

79magda napisał(a):

tomik77 napisał(a):

Po prostu brak słów...

Weź się zastanów!

Wiesz co jest takie powiedzenie glupszemu trzeba ustępic wiec ustepuje

Odwal się ode mnie! Szukasz guza,choć SAMA WINNA JESTEŚ.Wolność słowa jest...a ja nikomu nie ubliżam emotka Złodziejka-to przecież PRAWDA.
0 0

#4104649 Napisano: 02.02.2011 10:48:16
bobo napisał(a):

a wiecie co ja bym na miejscu Alicji zrobiła?
Za przywlaszczenie sobie obcej fotki, a takie postepowanie, zarzyczyłabym sobie np. 20 tyś odskodowania bądz zgloszenie to policji

pisze powaznie

i to by była nauczka dla innych

0 0

Gość: lacuna

#4104660 Napisano: 02.02.2011 10:52:13
no bez jaj
dziewczyna przeprosila a wy dalej jak gniazdo os???
zajecia nie macie???
emotka emotka emotka
0 0

Gość: kelly

#4104669 Napisano: 02.02.2011 10:55:55
olus15 napisał(a):

plagiaty w sms, zdjęciach, negocjowanie cen 5-10zł za paragon, wyrabianie w domu paragonów
Ostatnio nawet ktoś na forum jawnie! się pytał , kto może coś takiego zrobić
pewnie miała pełną skrzynkę , w przeciwieństwie do osób , które pytały o knorra czy nescafe

zebys wiedziala

Mi się powoli odechciewa grać i rywalizować z oszustami ,bo zwyczajnie szkoda nerwów

0 0

#4104679 Napisano: 02.02.2011 10:59:14
lacuna napisał(a):

no bez jaj
zajecia nie macie???
emotka emotka emotka

czy przeprosiny według Ciebie to wystarczy???????
0 0

79magda

#4104682 Napisano: 02.02.2011 11:00:29
lacuna napisał(a):

no bez jaj
zajecia nie macie???
emotka emotka emotka

To nie ma znaczenia żadnego, że przeprosiła, skoro nie rozumie istoty problemu. To nie chodzi o to, że ktoś Jej żałuje pierniczków, tylko o to, że zachowała się w sposób nieetyczny, a do tego niezgodny z prawem!!! Na to są paragrafy, a nie przeprosiny!!!
0 0

#4104686 Napisano: 02.02.2011 11:01:39
bobo napisał(a):

lacuna napisał(a):

no bez jaj
zajecia nie macie???
emotka emotka emotka

tak wystarczą jak się ma odrobinę rozumu
0 0

Gość: pola731

#4104690 Napisano: 02.02.2011 11:02:57
lacuna napisał(a):

no bez jaj
zajecia nie macie???
emotka emotka emotka

macie zajęcie
ale samo przepraszam to za mało -
powinna usunąć zdjęcie z konkursu z wyjaśnieniem powodów- i zaproponować formę zadośćuczynienia - tak byłoby uczciwie .
0 0

#4104691 Napisano: 02.02.2011 11:03:02

To nie ma znaczenia żadnego, że przeprosiła, skoro nie rozumie istoty problemu. To nie chodzi o to, że ktoś Jej żałuje pierniczków, tylko o to, że zachowała się w sposób nieetyczny, a do tego niezgodny z prawem!!! Na to są paragrafy, a nie przeprosiny!!!

nie no wy sie nudzicie naprawde
ok idzcie łapac tych co uzywaja cudze fotki na fb bo jest ich miliony

0 0

zielonaszpilka

#4104694 Napisano: 02.02.2011 11:03:58
79magda napisał(a):

lacuna napisał(a):

no bez jaj
zajecia nie macie???
emotka emotka emotka

Są dwie strony medalu. Dziewczyna przeprosiła, ale to mało, powinna usunąć fotkę z konkursu.
Ale z drugiej strony już przeprosiła, usunięciem fotki na pewno zajmie się organizator, a wyzywanie jej tutaj też jest poniżej poziomu.
Trochę szacunku do siebie nawzajem.

Najlepiej byłoby kiedy już ktoś wyłapie fakt plagiatorstwa, zgłosić sprawę organizatorowi, można nagłośnić sprawę na forum, żeby np. więcej osób naciskało na organizatora na załatwienie tej sprawy, ale bez obrażania!
Potępiać można zachowanie, a nie osobę!
0 0

Gość: rafi323raf

#4104695 Napisano: 02.02.2011 11:04:03
bobo napisał(a):

lacuna napisał(a):

no bez jaj
zajecia nie macie???
emotka emotka emotka

na kolanach na Jasną Górę emotka
0 0

#4104700 Napisano: 02.02.2011 11:04:57

macie zajęcie
ale samo przepraszam to za mało -
powinna usunąć zdjęcie z konkursu z wyjaśnieniem powodów- i zaproponować formę zadośćuczynienia - tak byłoby uczciwie .

bylam tam widzialam... polowa zdjec tam to plagiaty wiec tam sie tez rzucajcie a nie jak stado sępów rzucacie sie na 1 osobę. Przeprosila i kropka
a gadanie o policjach itp. to wogóle ponizej pasa

0 0