Wkurza mnie...

Gość: allice

#4100830 Napisano: 01.02.2011 08:28:47
Wkurzyła mnie pewna osoba z forum, która wykorzystała w konkursie zdjęcie mojego autorstwa. emotka
I teraz zastanawiam się czy zgłosic to zaraz do organizatora czy rozmawiac z nią, żeby po dobroci wycofała się z konkursu...
0 0

Gość: plocia

#4100851 Napisano: 01.02.2011 08:33:21
allice napisał(a):

Wkurzyła mnie pewna osoba z forum, która wykorzystała w konkursie zdjęcie mojego autorstwa. emotka
I teraz zastanawiam się czy zgłosic to zaraz do organizatora czy rozmawiac z nią, żeby po dobroci wycofała się z konkursu...

takie osoby nie wycofują się dobrowolnie,

szwagierka miała tą samą sytuację na rossnecie, nasmarowała do nich i wyrzucili zdjęcie laski - i dali jej upomnienie że jeszcze raz tak zrobi to zgłoszą ją do odpowiednich organów.
Dobre i to, ale co się człowiek nawścieka że to jego fotką a ktoś ją po prostu ..... pippp

a mnie wkurza to, że mąż dzwoni i mówi że miał stłuczkę i zamiast wygrywać to muszę oddawać do mechanika auto i jakieś 1.500 zł poleci emotka
0 0

efelinkaaa

#4100861 Napisano: 01.02.2011 08:38:00
plocia napisał(a):

allice napisał(a):

szwagierka miała tą samą sytuację na rossnecie, nasmarowała do nich i wyrzucili zdjęcie laski - i dali jej upomnienie że jeszcze raz tak zrobi to zgłoszą ją do odpowiednich organów.
Dobre i to, ale co się człowiek nawścieka że to jego fotką a ktoś ją po prostu ..... pippp

nie dobrowolnie - trzeba publicznie zdemaskować taka osobę.. neistety..
ja sama nie chciałabym zobaczyć moich zdjęć podpisanych przez kogos innego, na pewno nie załatwiłabym tego łagodnie emotka
0 0

leona

#4100896 Napisano: 01.02.2011 08:46:06
dominikb napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

targicola napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

ale dziś mam okrutny dzień od samego rana emotka
nie dość że wczoraj w nocy zauważylam 3 nieodebrane połączenia i bon z gerbera przepadł. wrrrrrr
tojeszcze dziś dali dopiero regulamin z milki i trzeba mieś paragon, a ja nakupywałam wczesniej zgłoszeń bo myślałam że to będzie coś w stylu zimy mistrzów że pkt będzie się wysyłać pocztą a tu smsy i zgłoszenia przez stronę, ale mnie to RSCG wkurzyło....do ch...ry nie mogli france dać wcześniej regulaminu emotka emotka emotka

ale o tym,że paragon musi być,napisane jest nawet na opakowaniu.do tego paragon z data od 01.02.jest ważny a nie wcześniejsze(tez tak mam)
emotka

nie no trzeba do nich napisac- przeciez jak kupilam na konkurs wczesniej no to co- nie liczy sie ?
beznadzieja jak nie beda uznawac....to po co wypuszczali wczesniej produkty konkursowe.... emotka

jesli produkty konkursowe mialyby się pojawić w sklepach w dniu rozpoczęcia promocji to jest to niewykonalne.
Przy niektórych promocjach dopiero po kilku tygodniach pojawiają się w sklepach produkty konkursowe a konkurs już trwa i później leżą na półkach miesiącami po zakończeniu promocji. BYło tak np przy biszkoptach petitki. Nie można było ich na początku kupić a teraz jest ich nadal pełno a już dawno po konkursie.

W Tesco promocyjne produkty były już co najmniej od półtorej tygodnia a w takiej Almie akurat teraz NIE MA - same walentynkowe i inne.
0 0

Gość: pola731

#4100943 Napisano: 01.02.2011 08:54:44
leona napisał(a):

dominikb napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

targicola napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

nie dość że wczoraj w nocy zauważylam 3 nieodebrane połączenia i bon z gerbera przepadł. wrrrrrr
tojeszcze dziś dali dopiero regulamin z milki i trzeba mieś paragon, a ja nakupywałam wczesniej zgłoszeń bo myślałam że to będzie coś w stylu zimy mistrzów że pkt będzie się wysyłać pocztą a tu smsy i zgłoszenia przez stronę, ale mnie to RSCG wkurzyło....do ch...ry nie mogli france dać wcześniej regulaminu emotka emotka emotka

ale o tym,że paragon musi być,napisane jest nawet na opakowaniu.do tego paragon z data od 01.02.jest ważny a nie wcześniejsze(tez tak mam)
emotka

nie no trzeba do nich napisac- przeciez jak kupilam na konkurs wczesniej no to co- nie liczy sie ?
beznadzieja jak nie beda uznawac....to po co wypuszczali wczesniej produkty konkursowe.... emotka

jesli produkty konkursowe mialyby się pojawić w sklepach w dniu rozpoczęcia promocji to jest to niewykonalne.
Przy niektórych promocjach dopiero po kilku tygodniach pojawiają się w sklepach produkty konkursowe a konkurs już trwa i później leżą na półkach miesiącami po zakończeniu promocji. BYło tak np przy biszkoptach petitki. Nie można było ich na początku kupić a teraz jest ich nadal pełno a już dawno po konkursie.

W Tesco promocyjne produkty były już co najmniej od półtorej tygodnia a w takiej Almie akurat teraz NIE MA - same walentynkowe i inne.

ale punkty , które trzeba zbierać sa i na zwykłych czekoladach
0 0

zielonaszpilka

#4100987 Napisano: 01.02.2011 09:06:00
wkurza mnie, że nie wiem co to za konkurs z bestsellerami z empiku emotka chyba jestem ślepa emotka nie mogę tego znaleźć
0 0

Gość: eywa

#4101002 Napisano: 01.02.2011 09:08:23
zielonaszpilka napisał(a):

wkurza mnie, że nie wiem co to za konkurs z bestsellerami z empiku emotka chyba jestem ślepa emotka nie mogę tego znaleźć

poszło emotka
0 0

Gość: moniaainom

#4101028 Napisano: 01.02.2011 09:16:28
Wkurzył mnie ten konkurs: http://www.czuwam...strona=4&dzial=2

Namówiłam znajomą, żeby wzięła w nim udział i aż mi głupio, że konkurs okazał się konkursem widmo, bo inaczej tego nie nazwę emotka
0 0

slavek

#4101068 Napisano: 01.02.2011 09:27:15
pola731 napisał(a):

leona napisał(a):

dominikb napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

targicola napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

emotka

ale punkty , które trzeba zbierać sa i na zwykłych czekoladach

wkurza mnie, że się wkurzacie, a przy okazji to wkurzyło mnie, choć jeszcze za dużo tego nie zdążyłem kupić emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4101111 Napisano: 01.02.2011 09:39:20
ale po co się tak wkurzać emotka

jak znam życie, ktoś z nadmiarem punktów wygra i da odpowiedni anons w topie PARAGONY

normalka emotka
0 0

Gość: panczita

#4101128 Napisano: 01.02.2011 09:43:25
a mnie WKURZA mój mąż
ale tak WKURZAAAAAAAAAAAAAAA na maxa emotka emotka emotka
0 0

Gość: allice

#4101134 Napisano: 01.02.2011 09:45:04
efelinkaaa napisał(a):

plocia napisał(a):

allice napisał(a):

ja sama nie chciałabym zobaczyć moich zdjęć podpisanych przez kogos innego, na pewno nie załatwiłabym tego łagodnie emotka

macie rację, coś trzeba z tym zrobic emotka
0 0

anik01

#4101168 Napisano: 01.02.2011 09:53:26
bobo napisał(a):

annaszura napisał(a):

Kupiłam 4 milki w niedzielę, a teraz czytam regulamin Graj w fioletowe i jak byk pisze
1.4. Sprzedaż towarów uprawniających do wzięcia udziału w Loterii trwa od 1 lutego 2011 roku do 31 marca 2011 roku.
A niech to kaczka kopnie emotka

ja kupiłam w sobotę emotka emotka emotka

a euro rscg wymaga zawsze wszystkich opakowań i paragonów, tak było w lugo ...........
0 0

Gość: plocia

#4101220 Napisano: 01.02.2011 10:04:23
allice napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

plocia napisał(a):

allice napisał(a):

macie rację, coś trzeba z tym zrobic emotka

w tej chwili nie pamiętam jakim nickiem ta laska się podpisała ale głośno o tym było.
0 0

Gość: bassia5

#4101437 Napisano: 01.02.2011 11:07:36
Wkurza mnie ten nowy fb, jak się tam poruszać? Gdzie jest czat ? emotka
0 0

Gość: barbara1910

#4101442 Napisano: 01.02.2011 11:08:41
bassia5 napisał(a):

Wkurza mnie ten nowy fb, jak się tam poruszać? Gdzie jest czat ? emotka

po prawej stronie na dole
emotka
0 0