Wkurza mnie...

Gość: mariolakal

#4118690 Napisano: 07.02.2011 04:34:32
jola29k napisał(a):

natie napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wiem komu oddać 1% podatku. Każdy ze znajomych podsyła swoje prośby a ja chciałabym pomóc każdemu a nie mogę emotka i jak mam zdecydować kto jest bardziej potrzebujący? Ja wiem że to co przekazuje to kropla w morzu potrzeb i sama nic nie zdziałam, ale mam dylemat. Ech...

A ja nawet gdybym chciała to nie mam z czego oddać tego procencika... emotka ewa, wylosuj sobie i będzie sprawiedliwie... emotka A propos, mnie wkurza to, że byłam u synowej w domu i Jej pies rzucił się na listonosza i pogryzł w udo do krwi... Dostałam zjeb.... od niego i pokazał mi ranę pytając czy pies szczepiony i że powinnam go zamykać... Kurde, ale ten pies mnie nie słucha i teraz ma być uśpiony bo stary, ale najpierw muszę przeprosić listonosza i pokazać mu książeczkę szczepień żeby się nie okazało, że specjalnie go uśpiliśmy... emotka Zawsze cósik wywinę... emotka

uśpiony bo stary? To jakaś masakra emotka

dziwne zeby usypiac psa bo stary ,
mariolakal napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wiem komu oddać 1% podatku. Każdy ze znajomych podsyła swoje prośby a ja chciałabym pomóc każdemu a nie mogę emotka i jak mam zdecydować kto jest bardziej potrzebujący? Ja wiem że to co przekazuje to kropla w morzu potrzeb i sama nic nie zdziałam, ale mam dylemat. Ech...

A ja nawet gdybym chciała to nie mam z czego oddać tego procencika... emotka ewa, wylosuj sobie i będzie sprawiedliwie... emotka A propos, mnie wkurza to, że byłam u synowej w domu i Jej pies rzucił się na listonosza i pogryzł w udo do krwi... Dostałam zjeb.... od niego i pokazał mi ranę pytając czy pies szczepiony i że powinnam go zamykać... Kurde, ale ten pies mnie nie słucha i teraz ma być uśpiony bo stary, ale najpierw muszę przeprosić listonosza i pokazać mu książeczkę szczepień żeby się nie okazało, że specjalnie go uśpiliśmy... emotka Zawsze cósik wywinę... emotka

dobrze ze nie musisz płacic jak pies od sasiadki ugryzł listonasza to sporo zapłaciła bo ja na kolegium podał ,i miała dużo kłopotów

O kurde... Strach się bać... A propos, jeśli chodzi o pieska to nie ma uśpiony tylko dlatego, ze stary... Po prostu tydzień temu połknął smoczka mojego wnusia i był bardzo chory i cierpiał, a weterynarz sam to zaproponował chociaż stwierdził, żeby poczekać kilka dni bo prawdopodobnie sam odejdzie... emotka
0 0

anialistopad

#4118761 Napisano: 07.02.2011 04:52:29
a mnie wkurzyła milka tyle zgłoszeń smsem i nic i dove mnie jakoś olał e tam co za dzien a miał być taki piękny jedynie cieszę się dziś , pogadałam sobie z dobrym kolegą
0 0

Gość: krzyszu

#4118874 Napisano: 07.02.2011 05:21:02
WKurzyła mnie moja siostrzenica emotka Wczoraj krzyczała na mojego brata, ze zpaomniał kupić paru rzeczy w Tesco. Dzisiaj ją prosiłem, zeby mi kupiła leony i śmietanke do kawy no i... zapomniała emotka
0 0

mia

#4119444 Napisano: 07.02.2011 07:48:19
Wkurza mnie, że zielonetrampki wstawiła se jako awatar mega fiuta, który rozwalił całą stronę emotka
Od razu uprzedzę- zazdrość mnie w tym akurat momencie nie zżera... emotka emotka emotka
0 0

iaziaz

#4119458 Napisano: 07.02.2011 07:51:10
mia napisał(a):

Wkurza mnie, że zielonetrampki wstawiła se jako awatar mega fiuta, który rozwalił całą stronę emotka
Od razu uprzedzę- zazdrość mnie w tym akurat momencie nie zżera... emotka emotka emotka

mega wielki jest tylko avatar,reszta
emotka emotka i chowaj to emotka
0 0

mia

#4119463 Napisano: 07.02.2011 07:52:08
iaziaz napisał(a):

mia napisał(a):

emotka emotka

Toż o to mi chodziło, nie o to małe i łyse emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4119477 Napisano: 07.02.2011 07:57:36
mia napisał(a):

iaziaz napisał(a):

mia napisał(a):

emotka emotka

weźcie, bo się nie mogę przestać śmiać..
emotka emotka

a tak na marginesie - wchodzę w top paragony, a mój mąż taaa.. i to ma być forum konkursowe? jasne..
chyba się wkurzył, że inne oglądam.. emotka
0 0

klaudia011

#4119489 Napisano: 07.02.2011 08:01:40
ja myślę że to przez przypadek taki avatar....mała pomyłka emotka

wkurza mnie milka, dove i takie tam emotka
0 0

dolly

#4119490 Napisano: 07.02.2011 08:01:53
efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

iaziaz napisał(a):

mia napisał(a):

emotka emotka

emotka emotka

a tak na marginesie - wchodzę w top paragony, a mój mąż taaa.. i to ma być forum konkursowe? jasne..

ciiiiiichoooo mój dziecko usypia, nie mogę się śmiać emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

samantha22

#4119494 Napisano: 07.02.2011 08:03:34
ja tam widzę normalny avatr - serduszko z dłoni emotka
0 0

jasnoska

#4119496 Napisano: 07.02.2011 08:03:55
klaudia011 napisał(a):

ja myślę że to przez przypadek taki avatar....mała pomyłka emotka

wkurza mnie milka, dove i takie tam emotka

przez pomyłkę to sobie rozmiar powiekszył
emotka

w temacie wkurza mnie moje bolące gardło emotka
0 0

kajeczka

#4119499 Napisano: 07.02.2011 08:04:31
samantha22 napisał(a):

zwał,jak zwał emotka
0 0

ignam

#4119500 Napisano: 07.02.2011 08:04:32
dolly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

iaziaz napisał(a):

mia napisał(a):

emotka emotka

emotka emotka

ciiiiiichoooo mój dziecko usypia, nie mogę się śmiać emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Normalnie do Paragonów nie zaglądam ale mnie zachęciłyście emotka emotka emotka
0 0

Gość: gosia16

#4119502 Napisano: 07.02.2011 08:04:50
samantha22 napisał(a):

serrrrrrrduszko jak nic emotka emotka emotka
0 0

79magda

#4119503 Napisano: 07.02.2011 08:04:59
samantha22 napisał(a):

też tak miałam, zmień przeglądarkę, jak szukasz wrażeń
emotka emotka
0 0

cudaczek121

#4119508 Napisano: 07.02.2011 08:06:37
Wkurza mnie mój szwagier,który jest niedojrzałym emocjonalnie idiotą i przez to moja siostra chce się z nim rozwieść,a 13 lutego w zeszłym roku brali ślub
emotka emotka emotka
0 0

klaudia011

#4119509 Napisano: 07.02.2011 08:06:37
samantha22 napisał(a):

taa prawie jak serduszko emotka emotka
0 0

Gość: jkkp

#4119512 Napisano: 07.02.2011 08:07:26
ignam napisał(a):

dolly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

iaziaz napisał(a):

mia napisał(a):

emotka emotka

emotka emotka

Normalnie do Paragonów nie zaglądam ale mnie zachęciłyście emotka emotka emotka

nie ma to jak atmosferę rozładować i jaja sobie zrobić emotka emotka
0 0

cudaczek121

#4119515 Napisano: 07.02.2011 08:07:41
gosia16 napisał(a):

samantha22 napisał(a):

serrrrrrrduszko jak nic emotka emotka emotka

serduszko to ja mam gdzie indziej emotka
0 0

samantha22