Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: lekkoatletka
BRAWO KONKURSOWICZE! oby tak dalej...
Gość: dzikanimfa
Gość: aleks21
rewelacyjne
zielonaszpilka
Postów 3298
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja jestem zażenowana
bez przesady. Zależy jakich masz znajomych
zielonaszpilka
Postów 3298
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój też nie, ale ludzie, którzy w ogóle nie mają pojęcia o środowisku konkursowym mogą sobie pomyśleć, że takie coś jest na porządku dziennym (a w sumie teraz już prawie jest;) i że ogólnie ludzie dostają takiego kociokwiku jak o coś grają w konkursach
hmmm... no dobra.. Jutro się wezmę za herbatki Posti. Tylko potrzebuję drugiej osoby, z którą się będę się po mordzie lać na jakimś fanpadżu
Ale się wkurzyłam... dzieciaki mi się budzą. A dzieć woła kakao
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zagraj ze mną o kasę z parówek
O której godzinie gramy? na 11?
ps. mój syn też wstał i przez sen maaaasz.. maaaaasz.. poszłam położyłam Go do tatusia
Gość: bluesky
Takim fajnym nowym bolidem się cieszył a tu taka kraksa
Wkurza mnie, że media trąbią o wypadku, który nie powinien się zdarzyć!
Jak ktoś z Was będzie wiedział coś więcej dajcie znać
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurde.. znowu angina się zapowiada.. no tak, w sumie nie miał od 3 m-cy..
a w dodatku u lekarza nie ma numerków, jak zwykle w poniedziałek.. chyba czeka nas pogotowie po 18..
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mojego dziecko po 2 tyg chorobie i antybiotyku poszło natydzien do przedszkola, a dzis w nocy kaszel, goraczka i wymioty, po prostu jestem wniebowzieta.... poza tym mnie wkurzaja rodzice, którzy zaprowadzaja chore dzieci do przedszkola, bo nie maja z kim zostawić w domu....
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: tamede
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo po co mu byly te wyscigi?? powinno byc w kontrakcie ze poza formuła 1 nie moze w niczymw iecej uczestniczyc, tak jak to czesto sie zdaraw kontraktach!
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak w kilka godzin z 0 czy jednego mogli wejść do rankingu??
W piatek prowadziłam (tzn. byłam na 4 miejscu chyba), w sobotę spojrzałam na wyniki, a tam osoby, które nie były nawet w połówkowym rankingu - wyszły na prowadzenie
na szczęscie już po głosowaniu, bo ten konkurs by mnie wykończył nerwowo..
i obiecuje sobie - nigdy więcej konkursów klikanych (który to juz raz?
mia
Postów 17573
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wstaw sobie to w stopkę, tak jak ja
Co pewien czas, jak mnie coś kusi, to głupio mi stopkę wykasować i jakoś działa
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba muszę poczekać do nowego roku
Gość: krzyszu
A co się stało?
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0