Wkurza mnie...

jola29k

#4117340 Napisano: 07.02.2011 10:43:55
keiti78zg napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

co za noc... Synek się rozchorował i przez cała noc miał gorączkę, której nie mogłam zbić.. syropy, okłady.. W dodtaku katar, ropiejące oczka, chrychanie, kaszel..

kurde.. znowu angina się zapowiada.. no tak, w sumie nie miał od 3 m-cy.. emotka

a w dodatku u lekarza nie ma numerków, jak zwykle w poniedziałek.. chyba czeka nas pogotowie po 18..

mojego dziecko po 2 tyg chorobie i antybiotyku poszło natydzien do przedszkola, a dzis w nocy kaszel, goraczka i wymioty, po prostu jestem wniebowzieta.... poza tym mnie wkurzaja rodzice, którzy zaprowadzaja chore dzieci do przedszkola, bo nie maja z kim zostawić w domu.... emotka

skad ja to znam moj mały w ciagu pół roku miała zaplenie płuc 2x oskrzela i szkarlatyne nie mowiac o owsikach ja kocham przedszkole
emotka
0 0

Gość: nineczka17

#4117447 Napisano: 07.02.2011 11:07:59
jola29k napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

co za noc... Synek się rozchorował i przez cała noc miał gorączkę, której nie mogłam zbić.. syropy, okłady.. W dodtaku katar, ropiejące oczka, chrychanie, kaszel..

kurde.. znowu angina się zapowiada.. no tak, w sumie nie miał od 3 m-cy.. emotka

a w dodatku u lekarza nie ma numerków, jak zwykle w poniedziałek.. chyba czeka nas pogotowie po 18..

mojego dziecko po 2 tyg chorobie i antybiotyku poszło natydzien do przedszkola, a dzis w nocy kaszel, goraczka i wymioty, po prostu jestem wniebowzieta.... poza tym mnie wkurzaja rodzice, którzy zaprowadzaja chore dzieci do przedszkola, bo nie maja z kim zostawić w domu.... emotka

skad ja to znam moj mały w ciagu pół roku miała zaplenie płuc 2x oskrzela i szkarlatyne nie mowiac o owsikach ja kocham przedszkole
emotka

witam w klubie moje chorują cała trójka non stop od 5września

ja już ledwo żyję emotka emotka emotka
0 0

olus15

#4117482 Napisano: 07.02.2011 11:15:02
u nas to samo - jeden dzień w przedszkolu a teraz drugi tydzień choroby, łącznie ze mną:(
0 0

madzia34

#4117491 Napisano: 07.02.2011 11:18:46
a mnie wkurza ze na mozilli nie działa mi fb:(
0 0

kozuszka38

#4117500 Napisano: 07.02.2011 11:20:00
wkurza mnie że na milce nie wygrałam nawet krówki buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu już nie lubię tego konka chociaż czekoladki są pyszne
0 0

Gość: agulecece

#4117508 Napisano: 07.02.2011 11:22:23
nineczka17 napisał(a):

jola29k napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

emotka

ja mam podobnie od wrzesnia po 2 tygodniach choroby poszla na 4 dni do przedszkola i wrocila z zapaleniem oskrzeli+ropna angina rewelacyjna kumulacja
0 0

doalki

#4117524 Napisano: 07.02.2011 11:26:35
agulecece napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

jola29k napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

My właśnie wróciliśmy od lekarza- 4,5 godziny czekania z chorym, gorączkującym dzieckiem, no poprostu szału można dostać. Mała ma anginę ropną z wysypką, nic nie je, cały czas gorączkuje, masakra jakaś. Żeby tylko antybiotyk zaczął szybko działać, bo żyć się odechciewa:-(

emotka

ja mam podobnie od wrzesnia po 2 tygodniach choroby poszla na 4 dni do przedszkola i wrocila z zapaleniem oskrzeli+ropna angina rewelacyjna kumulacja

0 0

Gość: ariadnaa

#4117525 Napisano: 07.02.2011 11:26:48
agulecece napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

jola29k napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

emotka

Moja ma dopiero 15 miesięcy a od połowy grudnia ciągle chora. Ręce mi już opadają bo dziś od rana ma gorączkę i jest strasznie słaba. Zasnęła mi na rękach nie wiadomo kiedy. Miała już 2 razy zapalenie oskrzeli i zastrzyki... a co dziś powie nam pani doktor?
emotka emotka emotka
0 0

doalki

#4117532 Napisano: 07.02.2011 11:28:36
My właśnie wróciliśmy od lekarza, po p[onad czterogodzinnym czekaniu. Mała ma anginę ropną z wysypką, gorączka ponad 39, nic nie je, masakra jakaś:-(.
0 0

Gość: lula81

#4117536 Napisano: 07.02.2011 11:29:02
nooooo moje po tych wszystkich chorobach dziś obsypane ospą emotka 4 miesiąc ciągle coś emotka
0 0

Gość: aneczka155

#4117539 Napisano: 07.02.2011 11:29:33
keiti78zg napisał(a):

bluesky napisał(a):

ariadnaa napisał(a):

Wkurza mnie Kubica, że się tak załatwił a F1 lubimy i mu kibicowaliśmy i cieszyliśmy się, że za niedługo rozpoczęcie sezonu.

I wkurza mnie, że nie ma fajnych konkursów. I nic nie wygrywam emotka

Takim fajnym nowym bolidem się cieszył a tu taka kraksa emotka Czytałem gdzieś, że ma zmiażdżoną prawą dłoń i groziła mu amputacja emotka

Wkurza mnie, że media trąbią o wypadku, który nie powinien się zdarzyć!

Jak ktoś z Was będzie wiedział coś więcej dajcie znać emotka

bo po co mu byly te wyscigi?? powinno byc w kontrakcie ze poza formuła 1 nie moze w niczymw iecej uczestniczyc, tak jak to czesto sie zdaraw kontraktach!

A po to mu były wyścigi, bo to jego pasja! On też jest człowiekiem i niech robi to co lubi.
Jeśli za rok wróci do formuły 1 to możesz być pewna, że juz będzie miał zabroniony udział w rajdach...
Nie ma co się gorączkować a po co mu to było.
0 0

#4117561 Napisano: 07.02.2011 11:33:39
lula81 napisał(a):

nooooo moje po tych wszystkich chorobach dziś obsypane ospą emotka 4 miesiąc ciągle coś emotka

moje miały ospę w lato od 7lipca tak co dwa tygodnie więc do połowy sierpnia bawiliśmy się w to strasznie ich wysypało takiej ospy nie widziałam jak je smarowała to płakałam nad dziećmiemotka
0 0

efelinkaaa

#4117572 Napisano: 07.02.2011 11:35:54
nineczka17 napisał(a):

lula81 napisał(a):

moje miały ospę w lato od 7lipca tak co dwa tygodnie więc do połowy sierpnia bawiliśmy się w to strasznie ich wysypało takiej ospy nie widziałam jak je smarowała to płakałam nad dziećmiemotka

mój ospę przechodził w listopadzie.. Ciesz się, że mają teraz, a nie w lato emotka
tragedia siedzieć w domu jak jest piękna pogoda, teraz mozna przeżyc..

nineczka - a u nas akurat ospa przeszła głądko i lekko.. ciekawe od czego to zależy?

widzę, że wszyscy chorują.. echh emotka
0 0

Gość: dunajec

#4117623 Napisano: 07.02.2011 11:47:17
Wszelkie konkursy w których o przyznaniu nagrody decyduje głosowanie internautów są nic nie warte.
To jedynie okazja dla cwaniaków. Wygrywają nie najlepsze wykonania zadań konkursowych ale oszustwo.
Poziom nagrodzonych prac jest zazwyczaj bagienny. Durniów jednak nie stać na uczciwość. Dziwię się tylko organizatorom za taką organizację!
0 0

#4117653 Napisano: 07.02.2011 11:53:18
efelinkaaa napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

lula81 napisał(a):

mój ospę przechodził w listopadzie.. Ciesz się, że mają teraz, a nie w lato emotka

nineczka - a u nas akurat ospa przeszła głądko i lekko.. ciekawe od czego to zależy?

to zależy jaki wirus się dostało w prezencie
my dostaliśmy taki że wszystkie które chorowały dzieci z córy klasy i pozarażały innych to strasznie przechodziły,moje dzieci nie miały miejsca wolnego krostka na krostce i są nawet blizny emotka

córa miała na stopie podeszwie chodzić dziecko nie mogło i na całych dłoniach emotka
0 0

Gość: kochaniutka

#4117654 Napisano: 07.02.2011 11:53:22
Wkurzają mnie dobre duszyczki, wszyscy szukaja dobrych duszyczek, któś kiedyś użył takiego zwrotu i teraz gdzie nie popatrze to wszedzie dobrych duszyczek ktos szuka emotka nie mowie ze sama tez tak kiedys nie napisalam emotka ale teraz juz stracilo to swoja wartosc emotka
0 0

Gość: lula81

#4117656 Napisano: 07.02.2011 11:53:52
efelinkaaa napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

lula81 napisał(a):

jak tak mówicie to rzeczywiście dobrze że teraz
i że obie na raz , mam nadzieje że z wiosną te wszystkie choróbska się skończą

A o Robercie się nie wypowiadam ,bo wczoraj przepłakałam ,przez tego gówniarza pół dnia
emotka mogła bym o nim dużo napisać,ale po co na razie ciesze się że żyje.....
0 0

leona

#4117784 Napisano: 07.02.2011 12:27:52
Wkurza mnie Milka. Kupiłam słodycze 30 stycznia a wysłałam smsa 1 lutego i teraz nawet jak coś wygram to mój paragon jest niezgodny z regulaminem emotka
0 0

Gość: polec

#4117835 Napisano: 07.02.2011 12:38:17
leona napisał(a):

Wkurza mnie Milka. Kupiłam słodycze 30 stycznia a wysłałam smsa 1 lutego i teraz nawet jak coś wygram to mój paragon jest niezgodny z regulaminem emotka

A to w milce trzeba wysyłać tego samego dnia ????
0 0

Gość: gosia16

#4117838 Napisano: 07.02.2011 12:39:21
nineczka17 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

lula81 napisał(a):

to zależy jaki wirus się dostało w prezencie
my dostaliśmy taki że wszystkie które chorowały dzieci z córy klasy i pozarażały innych to strasznie przechodziły,moje dzieci nie miały miejsca wolnego krostka na krostce i są nawet blizny emotka

córa miała na stopie podeszwie chodzić dziecko nie mogło i na całych dłoniach emotka

moje pierwsze dziecko jak chodziło do przedszkola przyniosło ospę i zaraziło mnie i moja siostrę ,całe szczęście łagodną odmianą,ale i tak to co wyskoczyło to swędziało nieziemsko ,dodatkowo ja czułam jakby mi coś zgniatało klatkę piersiową- uroki ospy w pozadziecięcym wieku,młodsza jak przyniosła z przedszkola była wysypana już całościowo ,masakra
0 0