Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
skad ja to znam moj mały w ciagu pół roku miała zaplenie płuc 2x oskrzela i szkarlatyne nie mowiac o owsikach ja kocham przedszkole
Gość: nineczka17
witam w klubie moje chorują cała trójka non stop od 5września
ja już ledwo żyję
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
Gość: agulecece
ja mam podobnie od wrzesnia po 2 tygodniach choroby poszla na 4 dni do przedszkola i wrocila z zapaleniem oskrzeli+ropna angina rewelacyjna kumulacja
doalki
Postów 201
Data rejestracji 29.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ariadnaa
Moja ma dopiero 15 miesięcy a od połowy grudnia ciągle chora. Ręce mi już opadają bo dziś od rana ma gorączkę i jest strasznie słaba. Zasnęła mi na rękach nie wiadomo kiedy. Miała już 2 razy zapalenie oskrzeli i zastrzyki... a co dziś powie nam pani doktor?
doalki
Postów 201
Data rejestracji 29.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: lula81
Gość: aneczka155
A po to mu były wyścigi, bo to jego pasja! On też jest człowiekiem i niech robi to co lubi.
Jeśli za rok wróci do formuły 1 to możesz być pewna, że juz będzie miał zabroniony udział w rajdach...
Nie ma co się gorączkować a po co mu to było.
moje miały ospę w lato od 7lipca tak co dwa tygodnie więc do połowy sierpnia bawiliśmy się w to strasznie ich wysypało takiej ospy nie widziałam jak je smarowała to płakałam nad dziećmi
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój ospę przechodził w listopadzie.. Ciesz się, że mają teraz, a nie w lato
tragedia siedzieć w domu jak jest piękna pogoda, teraz mozna przeżyc..
nineczka - a u nas akurat ospa przeszła głądko i lekko.. ciekawe od czego to zależy?
widzę, że wszyscy chorują.. echh
Gość: dunajec
To jedynie okazja dla cwaniaków. Wygrywają nie najlepsze wykonania zadań konkursowych ale oszustwo.
Poziom nagrodzonych prac jest zazwyczaj bagienny. Durniów jednak nie stać na uczciwość. Dziwię się tylko organizatorom za taką organizację!
to zależy jaki wirus się dostało w prezencie
my dostaliśmy taki że wszystkie które chorowały dzieci z córy klasy i pozarażały innych to strasznie przechodziły,moje dzieci nie miały miejsca wolnego krostka na krostce i są nawet blizny
córa miała na stopie podeszwie chodzić dziecko nie mogło i na całych dłoniach
Gość: kochaniutka
Gość: lula81
i że obie na raz , mam nadzieje że z wiosną te wszystkie choróbska się skończą
A o Robercie się nie wypowiadam ,bo wczoraj przepłakałam ,przez tego gówniarza pół dnia
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polec
A to w milce trzeba wysyłać tego samego dnia ????
Gość: gosia16
moje pierwsze dziecko jak chodziło do przedszkola przyniosło ospę i zaraziło mnie i moja siostrę ,całe szczęście łagodną odmianą,ale i tak to co wyskoczyło to swędziało nieziemsko ,dodatkowo ja czułam jakby mi coś zgniatało klatkę piersiową- uroki ospy w pozadziecięcym wieku,młodsza jak przyniosła z przedszkola była wysypana już całościowo ,masakra