Wkurza mnie...

cudaczek121

#4167387 Napisano: 23.02.2011 11:56:23
nataszka napisał(a):

becia1973 napisał(a):

stokrotka napisał(a):

nic nie mogę wygrać od dłuższego czasu... buuu emotka

i ja również, nawet zestaw dove mnie omija szerokim łukiem emotka emotka emotka

widzę , że ten rok dla jednych jest mega hurtowy dla innych totalna posucha -i ja do tej drugiej grupy się też w tym roku zaliczam.....i wspominam 2010!!!

mnie pokarało za to,że w zeszłym roku wygrałam wycieczkę do Maroka,laptopa i wiele innych fajnych nagród- w tym roku porażka emotka
0 0

agamaty

#4167393 Napisano: 23.02.2011 11:58:42
postscript napisał(a):

to jeszcze dziennikarza prasowego/dawniej radiowego tu macie emotka

no to juz wiemy skąd artukuly o konkursowiczach emotka
0 0

katmich

#4167396 Napisano: 23.02.2011 11:59:22
cudaczek121 napisał(a):

nataszka napisał(a):

becia1973 napisał(a):

stokrotka napisał(a):

widzę , że ten rok dla jednych jest mega hurtowy dla innych totalna posucha -i ja do tej drugiej grupy się też w tym roku zaliczam.....i wspominam 2010!!!

mnie pokarało za to,że w zeszłym roku wygrałam wycieczkę do Maroka,laptopa i wiele innych fajnych nagród- w tym roku porażka emotka

i mnie też to wkurza.. u mnie był najlepszy 2009, 2010 troszkę gorszy ale ten rok to jakaś totalna PORACHA! emotka
0 0

Gość: agngrz

#4167398 Napisano: 23.02.2011 12:00:04
nataszka napisał(a):

becia1973 napisał(a):

stokrotka napisał(a):

Jeśli chodzi o konkursy z 2010 to zaczęłam grać dopiero od września, ale pamiętam, że w listopadzie wysypało mi nagród o wartości ok. 5 tysięcy jak tak podliczyłam emotka A teraz jak będę mieć 500 zł w sumie, to będzie cud emotka
0 0

Gość: postscript

#4167400 Napisano: 23.02.2011 12:00:51
agamaty napisał(a):

postscript napisał(a):

to jeszcze dziennikarza prasowego/dawniej radiowego tu macie emotka

no to juz wiemy skąd artukuly o konkursowiczach emotka

zgadza sie, jeden mam na koncie, ale nie sadze, zebyscie do niego dotarli, bo to bylo w 2007/2008 i w prasie lokalnej. ale widze, ze Wprost tez o nas juz pisalo emotka
0 0

Gość: postscript

#4167406 Napisano: 23.02.2011 12:02:51
agngrz napisał(a):

nataszka napisał(a):

becia1973 napisał(a):

stokrotka napisał(a):

Jeśli chodzi o konkursy z 2010 to zaczęłam grać dopiero od września, ale pamiętam, że w listopadzie wysypało mi nagród o wartości ok. 5 tysięcy jak tak podliczyłam emotka A teraz jak będę mieć 500 zł w sumie, to będzie cud emotka

u mnie najlepszy byl 2009. mialem wtedy wiecej czasu i codziennie siedzialem w konkursach, a teraz wypadlem z obiegu. i ciagle nie moge sie wkrecic na nowo emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4167426 Napisano: 23.02.2011 12:10:33
Wkurzyłą mnie promocja Relay i Faktu emotka Kody z telekart relay są już nieważne emotka
0 0

martu18

#4168544 Napisano: 23.02.2011 05:55:02
wkurza mnie moje lenistwo...

a powinnam się uczyć na rozmowę kwalifikacyjną emotka emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#4168580 Napisano: 23.02.2011 06:06:27
postscript napisał(a):

regularnie odwiedzam dzialy z propozycjami wymiany i mam wrazenie, ze niektore posty czytam juz od wiecej niz roku. to naprawde wkurzajace, ze ktos nie znalazl chetnych na jakas beznadziejna nagrode, a w kolko ja wystawia. no coz, jego sprawa, tylko dlaczego robi to po pare razy dziennie? przez to w tym dziale ciezko cos sensownego znalezc.
aaa i jeszcze wkurza mnie, ze to dzial z propozycjami wymiany, a jak na pw kogos pytam, czego oczekuje w zamian, to najczesciej pisze, ze kase. emotka

zgadzam się, też mnie to wkurza emotka
0 0

bridget

#4168597 Napisano: 23.02.2011 06:12:04
napaliłam sie na swietne mieszkanie , stan deweloperski 4 pokoiczki ( jeden malutki taki na biureczko i kompa:P, do tego skrytka np na rowery - bardzo dobra cena ( juz wiem dlaczego) o ta czesc jest bez piwnicy i w najnizszym miejscu od ziemi jest z 50 cm w innym wyzszym ok 100:( http://otodom.pl/...-pln-id8433759.html, poza tym jest to droga spacerowa do smietnika, chyba bysmy musieli miec non stop zaciagniete rolety. Z ogłoszenia brzmiało fajnie , ogrodek, juz sobie wyobrazałam lezaczek:P , ze zdjecia nie widac a ta boczna czesc jest doklejona do bloczku
0 0

bridget

#4168600 Napisano: 23.02.2011 06:13:46
keiti78zg napisał(a):

napaliłam sie na swietne mieszkanie , stan deweloperski 4 pokoiczki ( jeden malutki taki na biureczko i kompa:P, do tego skrytka np na rowery - bardzo dobra cena ( juz wiem dlaczego) o ta czesc jest bez piwnicy i w najnizszym miejscu od ziemi jest z 50 cm w innym wyzszym ok 100:( http://otodom.pl/...-pln-id8433759.html, poza tym jest to droga spacerowa do smietnika, chyba bysmy musieli miec non stop zaciagniete rolety. Z ogłoszenia brzmiało fajnie , ogrodek, juz sobie wyobrazałam lezaczek:P , ze zdjecia nie widac a ta boczna czesc jest doklejona do bloczku

http://tnij.org/domiszcze
0 0

bridget

#4168609 Napisano: 23.02.2011 06:17:14
keiti78zg napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

PS fajnie brzmiało dom na 3 mieszkania;) ach sie wkurzyłam, ze znow co obiecujaco wygladało, tak szybko sie rozpłyneło
0 0

Gość: mandaryna4

#4168622 Napisano: 23.02.2011 06:19:48
A ja jestem wściekła na koknurs z fb Under twenty za zdjecie walentynkowe..ja niestety nie moge tak jak koleżanki cieszyc sie wygranymi kosmetykami gdyż,dzis listonosz oznajmił mi ze moja paczka jest na poczcie bo jest uszkodzona..niedawno wróciłam z poczty i wszystko zalane..nagroda zostaje odeslana spowrotem do nich..jestem zawiedziona,pierwszy raz mi cos takiego się przytrafiło..ehm
0 0

fryz

#4168727 Napisano: 23.02.2011 06:48:19
wszystko mnie dzis wkurza emotka
a najbardziej moj kot uciekinier, ktorego wreszcie odnalazlam, a mi sie wyrwal z rak i zwial emotka emotka emotka
0 0

Gość: agngrz

#4168733 Napisano: 23.02.2011 06:49:57
mandaryna4 napisał(a):

A ja jestem wściekła na koknurs z fb Under twenty za zdjecie walentynkowe..ja niestety nie moge tak jak koleżanki cieszyc sie wygranymi kosmetykami gdyż,dzis listonosz oznajmił mi ze moja paczka jest na poczcie bo jest uszkodzona..niedawno wróciłam z poczty i wszystko zalane..nagroda zostaje odeslana spowrotem do nich..jestem zawiedziona,pierwszy raz mi cos takiego się przytrafiło..ehm

Napisz do nich, że niestarannie zapakowali, co za ludzie...
0 0

doalki

#4168752 Napisano: 23.02.2011 06:56:39
Też jestem wkurzona, załamana... pewne problemy powróciły...a już myślałam emotka emotka emotka emotka
0 0

leona

#4168790 Napisano: 23.02.2011 07:08:10
keiti78zg napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

PS fajnie brzmiało dom na 3 mieszkania;) ach sie wkurzyłam, ze znow co obiecujaco wygladało, tak szybko sie rozpłyneło

Bardzo trudno jest kupić ładne mieszkanie w rozsądnej cenie. Nie można ufać ani sprzedającym, którzy wmawiają wiele rzeczy, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, ani agentom nieruchomości, którzy z reguły pobierają prowizję od obu stron. Gładzie okazują się być przykryciem dla kilkudziesięcioletniej brunatnej farby, rzekomo nowe instalacje okazują się być stare, wiele tajemnic potrafią skrywać sufitowe i podłogowe panele itd. Najważniejsze to zabezpieczyć swoje interesy dobrze w umowie kupna ale i tak prawdy o mieszkaniu dowiadujesz się po kilku tygodniach mieszkania w nim.
0 0

tereniagno

#4168808 Napisano: 23.02.2011 07:14:14
becia1973 napisał(a):

stokrotka napisał(a):

Mnie od stycznia opuściła passa.Tyle wysyłam i na nic emotka
0 0

bobilcia

#4168816 Napisano: 23.02.2011 07:15:50
tereniagno napisał(a):

becia1973 napisał(a):

stokrotka napisał(a):

Ja mam to samo. Na początku lutego wpadł zestaw Dove i od tamtej pory cisza. Dochodzą tylko zaległe wygrane.
0 0

mia

#4168833 Napisano: 23.02.2011 07:21:02
bobilcia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

becia1973 napisał(a):

stokrotka napisał(a):

Ja mam to samo. Na początku lutego wpadł zestaw Dove i od tamtej pory cisza. Dochodzą tylko zaległe wygrane.

Czysta rozpacz i u mnie... Nawet na DVD się nie załapałam emotka emotka emotka
Jedyne co mam w lutym, to debet na koncie... emotka
0 0