Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cudaczek121
Postów 6809
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mnie pokarało za to,że w zeszłym roku wygrałam wycieczkę do Maroka,laptopa i wiele innych fajnych nagród- w tym roku porażka
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to juz wiemy skąd artukuly o konkursowiczach
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mnie też to wkurza.. u mnie był najlepszy 2009, 2010 troszkę gorszy ale ten rok to jakaś totalna PORACHA!
Gość: agngrz
Jeśli chodzi o konkursy z 2010 to zaczęłam grać dopiero od września, ale pamiętam, że w listopadzie wysypało mi nagród o wartości ok. 5 tysięcy jak tak podliczyłam
Gość: postscript
zgadza sie, jeden mam na koncie, ale nie sadze, zebyscie do niego dotarli, bo to bylo w 2007/2008 i w prasie lokalnej. ale widze, ze Wprost tez o nas juz pisalo
Gość: postscript
u mnie najlepszy byl 2009. mialem wtedy wiecej czasu i codziennie siedzialem w konkursach, a teraz wypadlem z obiegu. i ciagle nie moge sie wkrecic na nowo
Gość: krzyszu
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a powinnam się uczyć na rozmowę kwalifikacyjną
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się, też mnie to wkurza
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://tnij.org/domiszcze
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS fajnie brzmiało dom na 3 mieszkania;) ach sie wkurzyłam, ze znow co obiecujaco wygladało, tak szybko sie rozpłyneło
Gość: mandaryna4
fryz
Postów 2281
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a najbardziej moj kot uciekinier, ktorego wreszcie odnalazlam, a mi sie wyrwal z rak i zwial
2015:krem BB,
Gość: agngrz
Napisz do nich, że niestarannie zapakowali, co za ludzie...
doalki
Postów 201
Data rejestracji 29.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo trudno jest kupić ładne mieszkanie w rozsądnej cenie. Nie można ufać ani sprzedającym, którzy wmawiają wiele rzeczy, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, ani agentom nieruchomości, którzy z reguły pobierają prowizję od obu stron. Gładzie okazują się być przykryciem dla kilkudziesięcioletniej brunatnej farby, rzekomo nowe instalacje okazują się być stare, wiele tajemnic potrafią skrywać sufitowe i podłogowe panele itd. Najważniejsze to zabezpieczyć swoje interesy dobrze w umowie kupna ale i tak prawdy o mieszkaniu dowiadujesz się po kilku tygodniach mieszkania w nim.
tereniagno
Postów 5293
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie od stycznia opuściła passa.Tyle wysyłam i na nic
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
bobilcia
Postów 552
Data rejestracji 09.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam to samo. Na początku lutego wpadł zestaw Dove i od tamtej pory cisza. Dochodzą tylko zaległe wygrane.
mia
Postów 17574
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Czysta rozpacz i u mnie... Nawet na DVD się nie załapałam
Jedyne co mam w lutym, to debet na koncie...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...