Wkurza mnie...

Gość: agngrz

#4166397 Napisano: 22.02.2011 10:48:52
dolly napisał(a):

agngrz napisał(a):

A mnie wkurza, że nikt nie chce powiedzieć, gdzie można wymieniać się jeszcze głosami, a mojej rywalki z jednego konkursu tutaj nie ma, a ciągle mnie przegania, więc na pewno jest gdzieś takie miejsce emotka

Czy ktoś wie gdzie?

emotka emotka emotka
emotka emotka emotka

wiedzą, ale po co mają mówić skoro wiadomo, że sama sobie nabijasz głosy

Daruj sobie, jesteś żałosna.
0 0

dolly

#4166470 Napisano: 23.02.2011 12:24:52
agngrz napisał(a):

dolly napisał(a):

agngrz napisał(a):

A mnie wkurza, że nikt nie chce powiedzieć, gdzie można wymieniać się jeszcze głosami, a mojej rywalki z jednego konkursu tutaj nie ma, a ciągle mnie przegania, więc na pewno jest gdzieś takie miejsce emotka

Czy ktoś wie gdzie?

emotka emotka emotka
emotka emotka emotka

wiedzą, ale po co mają mówić skoro wiadomo, że sama sobie nabijasz głosy

Daruj sobie, jesteś żałosna.

ojojoj widzę, że prawda boli, skoro już epitetami rzucasz emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

smsowicz

#4166478 Napisano: 23.02.2011 02:18:28
agamaty napisał(a):

mia napisał(a):

Zmówiliście się na pw żeby tak nabazgrać czy co? To nie jest śmieszne! ale nikt nie wymienił finansów/bankowości/zarządania to już chyba wiem na co się wybiorę
Nikt nie wymienił, bo to oczywiste, że tam jest matmy od.... zawalenia emotka
Jedyny pewniak, gdzie tego unikniesz to filologie, prawo i (zapewne) medycyna ... emotka

uuuu... mia, nie przypominaj - badania operacyjne, ekonomia matematyczna, statystyka... ze nie wspomnę czystej matematyki na pierwszym roku zarządzania właśnie, uch... Ucz się dawidekk, ucz.

Na elektrotechnice przez 4 semestry po 2 godziny wykładów i 2 godziny ćwiczeń tygodniowo klasycznej matematyki - prawie wszystkie działy analizy matematycznej. Funkcje zespolone na pewno bardziej rozbudowane niż na samym kierunku matematyka.
0 0

Gość: tynka9863

#4166493 Napisano: 23.02.2011 05:12:34
wkurzam się-zgubiłam wczoraj telefon pal sześć z aparatem(k700i)ale szkoda karty
0 0

Gość: amif

#4166586 Napisano: 23.02.2011 07:33:27
Mnie wkurza padający śnieg musze odwalać podjazd do domu.
0 0

efelinkaaa

#4166595 Napisano: 23.02.2011 07:36:41
amif napisał(a):

a mnie -16st na termometrze.. a miałam iść do Rossmanna po mleko dla malucha emotka
0 0

yuliya25

#4166613 Napisano: 23.02.2011 07:42:05
efelinkaaa napisał(a):

amif napisał(a):

a mnie -16st na termometrze.. a miałam iść do Rossmanna po mleko dla malucha emotka

nie mieszkasz gdzieś po sąsiedzku? też mam -16 emotka emotka emotka
0 0

bridget

#4166618 Napisano: 23.02.2011 07:45:08
u mnie -21 brata auto nie chciało zapalić, spozniłam sie do przedszkola z synkiem przez to...:/
0 0

Gość: taaga20

#4166636 Napisano: 23.02.2011 07:53:38
a u mnie tylko -20 emotka ale idziemy dziś na łyżwy na rozlewiska emotka tylko wkurza mnie brak śniegu emotka
0 0

joan

#4166651 Napisano: 23.02.2011 08:00:33
karka napisał(a):

joan napisał(a):

Brak samochodu emotka Drugi dzień siedzę i zachodzę w głowę, jak dostać się dziś do Krakowa i z powrotem, gdy żaden bus ani autobus nie pasują, mój facet na pociąg nie zdąży; kufa wieczne problemy konkursowe w związku z brakiem bryki! emotka Żadnych konkretnych zakupów na konki promocyjne nie można zrobić, a jak człowiek wygra wejściówki czy wywczasy, to najlepiej, żeby się przy -12 stopniach autostopem telepał! Wrrr.

PS: Bardzo proszę wszelakie żiri o poinformowanie mnie dziś, że wygrałam autko. Tak dla poprawy nastroju emotka

może jutro?wg regulaminu beda wyniki z Chevroleta Garaz Marzen jesli gralas

Grałam i wiem, że życie potrafi być dokładnie takie, jak w filmie Truman Show, więc z łezką w oku zaczynam gapić się na telefon emotka

dawidekk - niestety, matma jest wszędzie: cokolwiek wybierzesz związanego z biznesem, zawsze się trafi ekonomia cu cuś. Ale polecam studia z języka biznesu emotka
0 0

Gość: annaszura

#4166715 Napisano: 23.02.2011 08:26:18
-11, w domu +20 a mnie i tak zimno, ale to chyba dlatego, że ruszam tylko palcami u rąk
0 0

efelinkaaa

#4166815 Napisano: 23.02.2011 09:06:35
wkurzyłam się.. Wczoraj wysłałam męża po zakupy.. Kupił czekoladki na machinę rozpieszczania i jeszcze kazałam kupić pierogi mrożone (no nie chciało mi się obiadu robić).. Były wstrętne, ale trudno.. Dzisiaj patrzę na paragon, a tam na liście 2xpierogi mrożone 1000g (do domu przyniósł 500g) i innej firmy emotka Oszukali Go! Cena prawie 8zł za sztukę..
Myślicie, że można iść do sklepu i poprosić o zwrot nadpłaty?
Zazwyczaj się nie kłócę o kwotę na paragonie, ale wkurza mnie takie oszukiwanie klienta.. emotka
0 0

zarania

#4166869 Napisano: 23.02.2011 09:22:41
mia napisał(a):

Zmówiliście się na pw żeby tak nabazgrać czy co? To nie jest śmieszne! ale nikt nie wymienił finansów/bankowości/zarządania to już chyba wiem na co się wybiorę
Nikt nie wymienił, bo to oczywiste, że tam jest matmy od.... zawalenia emotka
Jedyny pewniak, gdzie tego unikniesz to filologie, prawo i (zapewne) medycyna ... emotka

na pedagogice był tylko 1 semestr logiki z elementami matematyki i o dziwo, ja - noga z matematyki (zwykle 3) miałam pierwszą w życiu piątkę!
0 0

wrrrryyy

#4166922 Napisano: 23.02.2011 09:46:47
Wkurzają mnie agencje reklamowe - leniuchy i kłamczuchy za...kichane emotka
0 0

Gość: amif

#4167140 Napisano: 23.02.2011 10:45:07
dzisiaj Dzień Walki z Depresją, a u mnie
wczoraj stracone 2 miejsca pracy - jak tu nie wpaść w depresję ... emotka emotka emotka
0 0

Gość: stokrotkaX

#4167262 Napisano: 23.02.2011 11:24:21
nic nie mogę wygrać od dłuższego czasu... buuu emotka
0 0

Gość: becia1973

#4167298 Napisano: 23.02.2011 11:32:06
stokrotka napisał(a):

i ja również, nawet zestaw dove mnie omija szerokim łukiem emotka emotka emotka
0 0

nataszka

#4167353 Napisano: 23.02.2011 11:45:00
becia1973 napisał(a):

stokrotka napisał(a):

i ja również, nawet zestaw dove mnie omija szerokim łukiem emotka emotka emotka

widzę , że ten rok dla jednych jest mega hurtowy dla innych totalna posucha -i ja do tej drugiej grupy się też w tym roku zaliczam.....i wspominam 2010!!!
0 0

Gość: postscript

#4167374 Napisano: 23.02.2011 11:52:30
kondzikdg napisał(a):

dawidekk napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

polec napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

annaszura napisał(a):

ineska napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

ineska napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Ale mnie wkurza matemtyka! A raczej nauczycielka! Ta kobieta źle mi działa na nerwy i na urodę emotka To w domu zróbcie drugiee...trzecie, czwarteeee.. i piąte. i szóste i siódme i ósme i dziewiąte i dziesiąte. Czyli cały ten zestaw Tak tylko dopowiem, że wszystkie zadania z trygonometrii na rozszerzeniu. Moje nerwy też mają swoją granicę. W życiu nie zrobię wszystkich na jutro.. emotka byle do piątku emotka ale mam nerwy emotka nie zbliżać się emotka emotka emotka

eee teraz narzekasz ale jeżeli masz w planach iść na jakieś ścisłe studia to Ci się to przyda
emotka

praktycznie na każdym kierunku studiów znajdziesz coś z matematyki emotka
hahaha
Pozdrawiam --> matematyczka emotka hahahah
emotka emotka emotka emotka

potwierdzam, praktycznie na każdych emotka
i pozdrawiam ----> chemiczka emotka emotka

na fizyce też emotka

i na informatyce w wersji rozbudowanej... emotka

na biologii też i na ochronie środowiska też i nawet na ogrodnictwie też (potwierdzam z własnego doświadczenia) emotka

Na informatyce na 1 semestrze miałem osiem różnych matematyk, od logiki począwszy po analize matematyczna z macierzami skończywszy emotka

Życie ...

emotka emotka emotka emotka emotka

Zmówiliście się na pw żeby tak nabazgrać czy co? emotka To nie jest śmieszne! emotka ale nikt nie wymienił finansów/bankowości/zarządania emotka to już chyba wiem na co się wybiorę emotka

To ja Ci powiem, ze na finansach/bankowosci tez emotka I to w wielu postaciach emotka

to jeszcze dziennikarza prasowego/dawniej radiowego tu macie emotka
0 0

Gość: postscript

#4167381 Napisano: 23.02.2011 11:55:03
regularnie odwiedzam dzialy z propozycjami wymiany i mam wrazenie, ze niektore posty czytam juz od wiecej niz roku. to naprawde wkurzajace, ze ktos nie znalazl chetnych na jakas beznadziejna nagrode, a w kolko ja wystawia. no coz, jego sprawa, tylko dlaczego robi to po pare razy dziennie? przez to w tym dziale ciezko cos sensownego znalezc.
aaa i jeszcze wkurza mnie, ze to dzial z propozycjami wymiany, a jak na pw kogos pytam, czego oczekuje w zamian, to najczesciej pisze, ze kase. emotka
0 0