Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
nie tylko Ciebie
Gość: polec
Gość: moniaainom
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie w tym aspekcie najbardziej wkurzają niektóre portale kobiece - ostatnio skasowałam konto w jednym z nich bo okazał być się być dla osób poniżej normalnego IQ. Nie ma nic gorszego niż konkursy z regulaminem, który jest łamany przez organizatorów (czasem na widzimisię sponsora, który wskazuje palcem już na starcie kto ma wygrać) przy wyborze zwycięzców a jedyne co mają do powiedzenia na temat plagiatów to UFAMY w uczciwość uczestników:). Chyba każde zaufanie ma swoje granice bo inaczej przechodzi w głupotę i co gorsze ślepotę... Teraz mam swoją czarną listę portali, których nie tykam i lepiej się czuję bo mniej się wkurzam
psemulek
Postów 357
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, ja też mam taką czarną listę, ale należą też do nich stopklatka i filmweb, bo zasypują setkami konkursów, a tyle czasu na nich spędziłam, nic nigdy nie wygrałam. Tak samo portal neftan.pl, qfant.pl, viva.pl-omijam z daleka!
jomajd86
Postów 2398
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Gość: lula81
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
juz miesiac czasu licza mi punkty
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Lidlu co jakiś czas jest 100 kopert za 5zł. Ostatnio wziąłem 200, bo brakło
Z kartki posklejaj i też będzie koperta
asiakali
Postów 522
Data rejestracji 11.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To mnie też wkurza...najczęściej mam tyle energii żeby poczytać kto co wygrał i odpadam...
asiakali
Postów 522
Data rejestracji 11.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witaj w klubie.Nawet jak wieczorem usiądę do kompa, to nie mam już siły na konkursy.
Gość: piotroncia
witaj w klubie
juz nawet nie licze ze do poniedziałku je mi zalicza
bo i po co na zupki wrr
Gość: agngrz
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: lula81
ja od dwóch miesięcy w ogóle czekam żeby mnie przyjęli kody wysłane ankieta też , kurna pisałam pytałam czy doszły , bez odzewu a teraz to niech mnie w d... pocałują
i wyniki z Martini mnie wkurzyły
Gość: polec
daj spokój wczoraj spałam 14 godzin, a dzisiaj wcale nie jest lepiej. Pleców już chyba nie mam
Głowa do góry, kiedys musi być mniej pracy !!
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnie, nie wkurzaj się
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest nas więcej