Wkurza mnie...

sambolera

#4193298 Napisano: 04.03.2011 03:45:23
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Nie mam chomika emotka emotka

To se już nie pograsz na Rossnecie emotka

leżę i kwiczę emotka
0 0

jasnoniebieska

#4193341 Napisano: 04.03.2011 03:58:01
Wkurza mnie Zofia Lipa, w każdym konkursie oszukuje, wstrętna nabijaczka. Wystarczy, że mnie dwa dni nie było i już ok. 200 głosów wpadło emotka emotka

Kto ją zna?? Przecież widać, że to fikcyjne konto! Tylko jak udowodnić?
0 0

bridget

#4193599 Napisano: 04.03.2011 05:59:12
ale sie wkurzyłam z delcta i nei wiem co nie tak zrobiłam odpowiedziałam na pytanie dnia dzisiejszego i przyszła mi odpowiedz nieprawidłowa a dobrze odpowiedziałam i straciłam nr paragonu:/ z innego tel nie moge powtórzyc:/
0 0

bridget

#4193601 Napisano: 04.03.2011 05:59:53
ilonaaa93 napisał(a):

Wkurza mnie Zofia Lipa, w każdym konkursie oszukuje, wstrętna nabijaczka. Wystarczy, że mnie dwa dni nie było i już ok. 200 głosów wpadło emotka emotka

to Edyta Kaczor kiedys na forum kliknijcie wystepujaca , teraz jej nie widac rzadzi an forum fikcyjnymi kontami na wielką ilośc
0 0

Gość: postscript

#4193613 Napisano: 04.03.2011 06:06:49
keiti78zg napisał(a):

a nie wkurza histeria mojego dziecka na odkurzacz, nie da rady odkurzac, maly uwaza ze jego autka wciagnie i inne rzeczy sobie ubzdurał, tłumaczenie nie pomaga, zazwyczaj jak odkurzamy to gdy go nie ma:( mowi ze nie lubi hałasu etc, amm nadzieje, ze mu to minie

musisz mu powiedziec: sprzataj te zabawki, albo wciagne je odkurzaczem. zobaczysz, jak szybko go nauczysz, zeby nie balaganil.
0 0

anialistopad

#4193618 Napisano: 04.03.2011 06:08:50
postscript napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a nie wkurza histeria mojego dziecka na odkurzacz, nie da rady odkurzac, maly uwaza ze jego autka wciagnie i inne rzeczy sobie ubzdurał, tłumaczenie nie pomaga, zazwyczaj jak odkurzamy to gdy go nie ma:( mowi ze nie lubi hałasu etc, amm nadzieje, ze mu to minie

musisz mu powiedziec: sprzataj te zabawki, albo wciagne je odkurzaczem. zobaczysz, jak szybko go nauczysz, zeby nie balaganil.

na mojego to nie działa mówi to wciągaj , a jak grożę , że wyrzucę albo oddam innym dzieciom zero reakcji to oddaj .Tylko jak chce coś dostać to posprząta
0 0

bridget

#4193620 Napisano: 04.03.2011 06:09:27
postscript napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ale nie o to chodzi:) on sprzata, jest bardzo uporzadkowany tylko o to ze histerycznie reaguje na odkurzacz, na rozmowe o odkurzaniu, a zeby poodkurzac to nie moze byc w domu, dzis próbowałam przy nim to płaczu było co niemiara, pozniej ja odkurzałam góre a on na dole w pokoju przy zamknietych drzwiach siedzial jak kamien na tapczanie, poza tym tez zle reaguje na halas, moze manadwrazliwy sluch - sama nie mam pojecia skad te histerie.
0 0

jola29k

#4193654 Napisano: 04.03.2011 06:23:26
postscript napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

moj syn tez bardzo długo bał sie odkurzacza i wszystkiego co było glosne przeszło mu samo jak skonczył 6 lat
0 0

jola29k

#4193671 Napisano: 04.03.2011 06:30:10
leona napisał(a):

aleks21 napisał(a):

Wkurza mnie... bezsilność emotka To, że nie można pomóc własnemu dziecku. Odebrałam dzisiaj wyniki badań krwi (silna alergia) i po prostu złapałam doła emotka

Silna alergia dziecka może minąć. Mój mąż, gdy był dzieckiem miał alergię na wszystko od trawy, przez papużki, kurz do mleka włącznie a teraz chłop jak dąb - ja częsciej kicham niż on (był odczulany kilkanaście lat temu widać skutecznie):)

moja córka tez ma silna alergie na wszystko co jest w powietrzu , nie moze byc zwierzat w domu , a syn ma tylko na trawy dostaje leki i jest prawie dobrze
0 0

jasnoniebieska

#4193673 Napisano: 04.03.2011 06:30:42
keiti78zg napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

to Edyta Kaczor kiedys na forum kliknijcie wystepujaca , teraz jej nie widac rzadzi an forum fikcyjnymi kontami na wielką ilośc

Tylko jak jej to udowodnić?
0 0

anialistopad

#4193705 Napisano: 04.03.2011 06:40:18
ale nie o to chodzi:) on sprzata, jest bardzo uporzadkowany tylko o to ze histerycznie reaguje na odkurzacz, na rozmowe o odkurzaniu, a zeby poodkurzac to nie moze byc w domu, dzis próbowałam przy nim to płaczu było co niemiara, pozniej ja odkurzałam góre a on na dole w pokoju przy zamknietych drzwiach siedzial jak kamien na tapczanie, poza tym tez zle reaguje na halas, moze manadwrazliwy sluch - sama nie mam pojecia skad te histerie.

kup mu zabawkę odkurzacz i spróbuj razem z nim sprzątać , mój mały ma 4 lata i też się bardzo bał odkurzacza uciekał do drugiego pokoju i płakał aż skończyłam.Teraz odkurza razem ze mną swoim małym i już oswoił sie z duzym odkurzaczem , nawet chce sam nim odkurzać
0 0

bridget

#4193728 Napisano: 04.03.2011 06:50:09
jola29k napisał(a):

postscript napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

moj syn tez bardzo długo bał sie odkurzacza i wszystkiego co było glosne przeszło mu samo jak skonczył 6 lat

ja juz chciałam z tym isc do laryngologa, ale obawiałam sie, ze mnie wysmieje, ze sobie powód wymyslami ze sama jestem przewrazliwiona, szczegolnie ze był okres gdy czesto przechodził infekcje uszu, moze gdzies tu powinnam sie upatrywac problemu.
0 0

bridget

#4193738 Napisano: 04.03.2011 06:55:14
ilonaaa93 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

nie masz szans, wielu zazwyczaj pisało, moze kilka razy był efekt, ale to zalezy od organizatorów, ja juz przestałam sie w takie rzeczy mieszać.
0 0

Gość: ineska

#4193777 Napisano: 04.03.2011 07:11:30
keiti78zg napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

nie masz szans, wielu zazwyczaj pisało, moze kilka razy był efekt, ale to zalezy od organizatorów, ja juz przestałam sie w takie rzeczy mieszać.

takich osób jest wiele .... emotka
0 0

Gość: postscript

#4193822 Napisano: 04.03.2011 07:22:41
kaki76 napisał(a):

postscript napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

na mojego to nie działa mówi to wciągaj , a jak grożę , że wyrzucę albo oddam innym dzieciom zero reakcji to oddaj .Tylko jak chce coś dostać to posprząta

ale na Twoich slowach sie konczy? pewnie widzi, ze tylko grozisz, a nigdy nie wyrzucacsz lub nie oddajesz innym. czyli, ze co nie zrobi, i tak na gadaniu sie skonczy. wez raz zbierz te zabawki, oddaj komus potrzebujacemu. zobaczysz roznice
0 0

Gość: madzdz

#4194364 Napisano: 04.03.2011 10:15:05
A mnie wkurzają polki.pl, wystarczyłoby napisać zwykłe przepraszamy za pomyłkę to bym od razu poluzowała sobie warkoczyki, a tak to własna duma zabrania mi tak sprawy zostawić.

http://forum.polk...p?t=17720&page=9 (mój nick cherrybloom)
0 0

Gość: pola731

#4194390 Napisano: 04.03.2011 10:30:19
postscript napisał(a):

kaki76 napisał(a):

postscript napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ale na Twoich slowach sie konczy? pewnie widzi, ze tylko grozisz, a nigdy nie wyrzucacsz lub nie oddajesz innym. czyli, ze co nie zrobi, i tak na gadaniu sie skonczy. wez raz zbierz te zabawki, oddaj komus potrzebujacemu. zobaczysz roznice

zamiast pozwolić na histerię idź po reklamówkę i powiedz bardzo wyraźnie chodź ,spakujemy razem zabawki bo będę odkurzać
moja 3 latka jak widzi reklamówkę i wyciągany odkurzacz natychmiast sprząta wszystko z podłogi
0 0

Gość: kingaa

#4194840 Napisano: 05.03.2011 09:20:55
A mnie wkurza Posti, miliard herbat w domu, miliard herbat wygranych a porcelany brak, a tak ją chciałam emotka
0 0

henryczka62

#4194845 Napisano: 05.03.2011 09:22:23
kingaa napisał(a):

A mnie wkurza Posti, miliard herbat w domu, miliard herbat wygranych a porcelany brak, a tak ją chciałam emotka

mam to samo niestety emotka
0 0

Gość: awi

#4194849 Napisano: 05.03.2011 09:23:23
oglądam ddtvn i wkurza mnie Kinga Rusin
0 0