Wkurza mnie...

kimolotek

#4187459 Napisano: 02.03.2011 02:49:47
Ludzie mam do Was pytanie bo albo mi się wydaje albo coś jest nie tak, gram w konkursach od niedawna i bywa różnie raz się udaje a raz nie emotka takie jest życie, traktuje to jako zabawe:) ostatnio brałam udział konkursie organizowanym przez agencję Tqg, nieważne jaki bo nie to jest najważniejsze, po jakimś czasie ( grubo po terminie rozwiązania konkursu o którym była mowa w regulaminie ale nic) dostałam smsa, że jestem w gronie laureatów, mam przesłać paragon itp itd. Wysłałam zgodnie z ich prośba, ale okazało się że to że wysłałam paragon i że wybrali moje hasło nie oznacza wygranej.... więc mam takie pytanie może ktoś mnie oświeci w tej agencji wygrywa hasło, dokończenie zdania ... czy decyduje o tym nazwisko osoby przysyłającej paragon bo wszystko wskazuje na to że tak jest.... można się pogubić o co w tym chodzi wiadomo oni chcą aby grało jak najwięcej ludzi - logiczne liczy się kasa ale wybierają to co im się podoba a potem najprawdopodobniej dostaje to buta bo przysłała to osoba, która u nich za dużo wygrywa... pliska odpiszcie
0 0

wrrrryyy

#4187474 Napisano: 02.03.2011 02:55:42
agngrz napisał(a):

Bo chyba coraz większa konkurencja jest... Nie sądzicie?

Etam konkurencja, coraz więcej jest cwaniaków i kombinatorów w tym biznesie emotka
0 0

Gość: pola731

#4187493 Napisano: 02.03.2011 03:04:13
kimolotek napisał(a):

Ludzie mam do Was pytanie bo albo mi się wydaje albo coś jest nie tak, gram w konkursach od niedawna i bywa różnie raz się udaje a raz nie emotka takie jest życie, traktuje to jako zabawe:) ostatnio brałam udział konkursie organizowanym przez agencję Tqg, nieważne jaki bo nie to jest najważniejsze, po jakimś czasie ( grubo po terminie rozwiązania konkursu o którym była mowa w regulaminie ale nic) dostałam smsa, że jestem w gronie laureatów, mam przesłać paragon itp itd. Wysłałam zgodnie z ich prośba, ale okazało się że to że wysłałam paragon i że wybrali moje hasło nie oznacza wygranej.... więc mam takie pytanie może ktoś mnie oświeci w tej agencji wygrywa hasło, dokończenie zdania ... czy decyduje o tym nazwisko osoby przysyłającej paragon bo wszystko wskazuje na to że tak jest.... można się pogubić o co w tym chodzi wiadomo oni chcą aby grało jak najwięcej ludzi - logiczne liczy się kasa ale wybierają to co im się podoba a potem najprawdopodobniej dostaje to buta bo przysłała to osoba, która u nich za dużo wygrywa... pliska odpiszcie

weryfikują uczestników - czy napewno kupiłaś wskazane produkty we wskazanym sklepie i czy miałaś prawo wziąć udział w konkursie - a według jakiego klucza wybierają potem tego nie wie nikt...
0 0

kimolotek

#4187526 Napisano: 02.03.2011 03:14:14
pola731 napisał(a):

kimolotek napisał(a):

weryfikują uczestników - czy napewno kupiłaś wskazane produkty we wskazanym sklepie i czy miałaś prawo wziąć udział w konkursie - a według jakiego klucza wybierają potem tego nie wie nikt...

tak ale to, że wybrali Twoje hasło, to że masz odpowiedni paragon nie daje Ci gwarancji wygranej
0 0

jola29k

#4187559 Napisano: 02.03.2011 03:27:22
a mnie wszystko wkurza maja zamknac nam poczte , zlikwidowali nocne dyzury w przychodni emotka
0 0

Gość: amif

#4187601 Napisano: 02.03.2011 03:41:30
jola29k napisał(a):

a mnie wszystko wkurza maja zamknac nam poczte , zlikwidowali nocne dyzury w przychodni emotka

Sprawdz na stronie NFZ w swoim województwie tam jest wykaz wszystkich przychodni.
0 0

efelinkaaa

#4187611 Napisano: 02.03.2011 03:45:24
amif napisał(a):

jola29k napisał(a):

Sprawdz na stronie NFZ w swoim województwie tam jest wykaz wszystkich przychodni.

tu chyba chodziło o zamykanie punktów opieki medycznej nocnej i świątecznej (czy jak to się tam zwie).. U nas też był strach, ale zostawili na szczęscie emotka
0 0

anialistopad

#4187652 Napisano: 02.03.2011 03:59:47
no wkur.....wia mnie telefon sam się łączy z internetem o co mu chodzi ?Nic nie grzebałam w ustawieniach , nic nie ciskałam nie dotykam a i tak sam się łączy.
0 0

Gość: amif

#4187687 Napisano: 02.03.2011 04:15:42
efelinkaaa napisał(a):

amif napisał(a):

jola29k napisał(a):

tu chyba chodziło o zamykanie punktów opieki medycznej nocnej i świątecznej (czy jak to się tam zwie).. U nas też był strach, ale zostawili na szczęscie emotka

no własnie o tym pisze, od 1 marca zmienił się sposób świadczenia usług całodobowych, obecnie jest na terenie kraju 500 takich całodobowych przychodni, częśc tych które działały zostało, częśc zamknęli, powstały nowe
na stronie NFZ jest wykaz aktualnych całodobowych przychodni
0 0

fryz

#4188391 Napisano: 02.03.2011 09:02:41
Wkurzył mnie play emotka Wymieniłam 2 telefony bo myslalam ze sie zepsuly (jeden byl stary - kosz, drugi wlasnie siedzi w serwisie) i wzielam telefon w mixie playa (wczesniej tez play ale na karte) i co sie okazalo... to nie telefony byly zepsute tylko play gubi zasieg w moim mieszkaniu emotka wszedzie indziej dziala , tylko nie w mieszkaniu emotka ja juz nawet podejrzewalam, ze telefon klade za blisko komputera i moze jakies zwarcie czy cus ale nie ta siec jest do d... emotka
0 0

Gość: polec

#4188397 Napisano: 02.03.2011 09:04:31
fryz napisał(a):

Wkurzył mnie play emotka Wymieniłam 2 telefony bo myslalam ze sie zepsuly (jeden byl stary - kosz, drugi wlasnie siedzi w serwisie) i wzielam telefon w mixie playa (wczesniej tez play ale na karte) i co sie okazalo... to nie telefony byly zepsute tylko play gubi zasieg w moim mieszkaniu emotka wszedzie indziej dziala , tylko nie w mieszkaniu emotka ja juz nawet podejrzewalam, ze telefon klade za blisko komputera i moze jakies zwarcie czy cus ale nie ta siec jest do d... emotka

Dzisiaj męczyliśmy się z mężem, żeby Iphone'a 4 skonfiguorwać z karta playa i zonk totalny !!!

Iphone działa, ale z kartą playa nie idzie !!!

MASAKRA
emotka emotka
Mąż wściekły, a ja mu tylko chciałam trochę ulepszyć sprzęt!!
0 0

slavek

#4188452 Napisano: 02.03.2011 09:24:31
cza było Plusa wsadzić emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#4188477 Napisano: 02.03.2011 09:32:51
wkurza mnie ze od przyszłego tygodnia będe odczulać mojego synka od mleka ,nie wiem jak to wszyscy przeżyjemy emotka
0 0

jola29k

#4188500 Napisano: 02.03.2011 09:40:01
amif napisał(a):

jola29k napisał(a):

ja sie zawsze boje ze mała zachoruje to bede musiała jechac do Krapkowic a nie mam o tej placówce dobrego zdania
0 0

Gość: annaszura

#4188558 Napisano: 02.03.2011 09:58:32
kaki76 napisał(a):

no wkur.....wia mnie telefon sam się łączy z internetem o co mu chodzi ?Nic nie grzebałam w ustawieniach , nic nie ciskałam nie dotykam a i tak sam się łączy.

może uaktualnia gps, zapytaj w serwisie, niech sprawdzą
0 0

zarania

#4188604 Napisano: 02.03.2011 10:20:31
Od wczoraj wszystko mnie wkurza i chodzę zła jak wściekły pies (najchętniej bym kogoś lub coś pogryzła), ale niespodziewana wygrana i uśmiechy mojej ślicznej kluseczki trochę mnie ułagodziły. Mam nadzieję, że jutro będzie o wiele lepszy dzień niż dziś.
0 0

zaczytana-pola

#4188609 Napisano: 02.03.2011 10:22:20
zarania napisał(a):

Od wczoraj wszystko mnie wkurza i chodzę zła jak wściekły pies (najchętniej bym kogoś lub coś pogryzła), ale niespodziewana wygrana i uśmiechy mojej ślicznej kluseczki trochę mnie ułagodziły. Mam nadzieję, że jutro będzie o wiele lepszy dzień niż dziś.

Nie martw się emotka ja też wszystkich dzisiaj gryzę emotka i nie wiem dlaczego jestem taka wściekła emotka
0 0

moniczka200

#4188673 Napisano: 02.03.2011 10:57:53
witam prosze o glosik na moja coreczke w stroju wróżki Monika S. Warunkiem głosowania jest polubienie stronki Vizir a potem mozna wejsc w link i zaglosowac 2 razy odrazu z tym ze oddac 2 glos trzeba zaprosic 3 znajomych w rew. odklikam http://apps.faceb...sort=vote&page=1
0 0

Gość: pola731

#4189552 Napisano: 03.03.2011 11:21:03
wkurza mnie sąsiadka , która od rana wali w kaloryfer u siebie albo w jakąś rurę... mieszka 2 piętra niżej, sąsiadki z 3 piętra w domu nie ma , u mnie jestem sama (w domu cisza bo miałam się uczyć) a ona stuka i stuka i stuka
nie wiem, kto jej przeszkadza - napewno nie ja
0 0

Gość: dzikanimfa

#4189655 Napisano: 03.03.2011 11:49:10
wkurzają mnie osoby nie czytające stopek emotka
0 0