Wkurza mnie...

anialistopad

#4194855 Napisano: 05.03.2011 09:25:14
pola731 napisał(a):

postscript napisał(a):

kaki76 napisał(a):

postscript napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a nie wkurza histeria mojego dziecka na odkurzacz, nie da rady odkurzac, maly uwaza ze jego autka wciagnie i inne rzeczy sobie ubzdurał, tłumaczenie nie pomaga, zazwyczaj jak odkurzamy to gdy go nie ma:( mowi ze nie lubi hałasu etc, amm nadzieje, ze mu to minie

musisz mu powiedziec: sprzataj te zabawki, albo wciagne je odkurzaczem. zobaczysz, jak szybko go nauczysz, zeby nie balaganil.

na mojego to nie działa mówi to wciągaj , a jak grożę , że wyrzucę albo oddam innym dzieciom zero reakcji to oddaj .Tylko jak chce coś dostać to posprząta

ale na Twoich slowach sie konczy? pewnie widzi, ze tylko grozisz, a nigdy nie wyrzucacsz lub nie oddajesz innym. czyli, ze co nie zrobi, i tak na gadaniu sie skonczy. wez raz zbierz te zabawki, oddaj komus potrzebujacemu. zobaczysz roznice

zamiast pozwolić na histerię idź po reklamówkę i powiedz bardzo wyraźnie chodź ,spakujemy razem zabawki bo będę odkurzać
moja 3 latka jak widzi reklamówkę i wyciągany odkurzacz natychmiast sprząta wszystko z podłogi

już to robiłam zabawki stały spakowane na górze nie miał ich kilka dni nawet się tym nie przejął , on musi mieć tylko ukochanego misia o którego dba i nigdy nie zostawia go byle gdzie więc na nic moje metody musiałabym zabrać mu misia i wtedy zmuszać go do sprzątania ale nie mam serca odebrać mu jego ukochanej zabawki więc sprzątam sama
0 0

Gość: nineczka17

#4194857 Napisano: 05.03.2011 09:27:21
henryczka62 napisał(a):

kingaa napisał(a):

A mnie wkurza Posti, miliard herbat w domu, miliard herbat wygranych a porcelany brak, a tak ją chciałam emotka

mam to samo niestety emotka

też masa wysłanych kodów porcelany brak tak o niej marzę emotka
0 0

jola29k

#4194888 Napisano: 05.03.2011 09:34:25
wkurza mnie ząb miał nie bolec po leczeniu a dalej mnie boli a mowiłam zeby go usunac dentyscie szkoda no szkoda bo juz 4 x byłam i za kazdym razem mu płace a skonczy sie na tym ze go usunie i tez bede musiała zapłacic
0 0

okrysia

#4194918 Napisano: 05.03.2011 09:43:40
nineczka17 napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

kingaa napisał(a):

A mnie wkurza Posti, miliard herbat w domu, miliard herbat wygranych a porcelany brak, a tak ją chciałam emotka

Witajcie w klubie wkurzonych na POSTI,jestem w identycznej sutuacji.
0 0

luk1990

#4194945 Napisano: 05.03.2011 09:52:15
awi napisał(a):

oglądam ddtvn i wkurza mnie Kinga Rusin

czemu ?
0 0

Gość: postscript

#4194990 Napisano: 05.03.2011 10:08:45
kaki76 napisał(a):

pola731 napisał(a):

postscript napisał(a):

kaki76 napisał(a):

postscript napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a nie wkurza histeria mojego dziecka na odkurzacz, nie da rady odkurzac, maly uwaza ze jego autka wciagnie i inne rzeczy sobie ubzdurał, tłumaczenie nie pomaga, zazwyczaj jak odkurzamy to gdy go nie ma:( mowi ze nie lubi hałasu etc, amm nadzieje, ze mu to minie

musisz mu powiedziec: sprzataj te zabawki, albo wciagne je odkurzaczem. zobaczysz, jak szybko go nauczysz, zeby nie balaganil.

na mojego to nie działa mówi to wciągaj , a jak grożę , że wyrzucę albo oddam innym dzieciom zero reakcji to oddaj .Tylko jak chce coś dostać to posprząta

ale na Twoich slowach sie konczy? pewnie widzi, ze tylko grozisz, a nigdy nie wyrzucacsz lub nie oddajesz innym. czyli, ze co nie zrobi, i tak na gadaniu sie skonczy. wez raz zbierz te zabawki, oddaj komus potrzebujacemu. zobaczysz roznice

zamiast pozwolić na histerię idź po reklamówkę i powiedz bardzo wyraźnie chodź ,spakujemy razem zabawki bo będę odkurzać
moja 3 latka jak widzi reklamówkę i wyciągany odkurzacz natychmiast sprząta wszystko z podłogi

już to robiłam zabawki stały spakowane na górze nie miał ich kilka dni nawet się tym nie przejął , on musi mieć tylko ukochanego misia o którego dba i nigdy nie zostawia go byle gdzie więc na nic moje metody musiałabym zabrać mu misia i wtedy zmuszać go do sprzątania ale nie mam serca odebrać mu jego ukochanej zabawki więc sprzątam sama

superniania wyslalaby Cie na karnego jeżyka za ten brak konsekwencji w dzialaniu emotka
0 0

#4194996 Napisano: 05.03.2011 10:09:18
okrysia napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

kingaa napisał(a):

oj tam, narzekacie. przynajmniej macie cos wygrane
0 0

agamaty

#4195003 Napisano: 05.03.2011 10:13:47
postscript napisał(a):

okrysia napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

kingaa napisał(a):

oj tam, narzekacie. przynajmniej macie cos wygrane

a ja mam po raz kolejny ten numer telefonu już wygral zestaw herbat ależ jestem zakrecona, żeby drugi raz wtopic, ale teraz juz sobie zapisalam, ktory numer wygral
0 0

Gość: awi

#4195081 Napisano: 05.03.2011 10:50:39
alaalex40 napisał(a):

awi napisał(a):

czemu ?

a temu, że jest jakaś sztywna i nerwowa, przerywa zaproszonym gościom i współprowadzącemu, śmieje się głośno z tego co sama powie, w sumie niekomfortowo się ogląda - zastanawiałam się czy jest trzeźwa. Rzadko oglądam ten program ale zdecydowanie wolę sympatyczną parę Wellman i Prokopa jako prowadzących...
0 0

Gość: agngrz

#4195098 Napisano: 05.03.2011 11:00:05
Mnie Kinga Rusin tak wkurza, że na samą myśl jestem emotka
0 0

leona

#4195103 Napisano: 05.03.2011 11:01:47
awi napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

awi napisał(a):

czemu ?

a temu, że jest jakaś sztywna i nerwowa, przerywa zaproszonym gościom i współprowadzącemu, śmieje się głośno z tego co sama powie, w sumie niekomfortowo się ogląda - zastanawiałam się czy jest trzeźwa. Rzadko oglądam ten program ale zdecydowanie wolę sympatyczną parę Wellman i Prokopa jako prowadzących...

Ja akurat nie cierpię fałszywej Wellman - zgrywa równą babkę a za plecami cenzura obrabia ile wlezie o Prokopie i jego zbyt długich porównaniach nie wspomnę - takie głodne żarciki mnie nie bawią (ale i tak są lepsi niż dajmy na to Pieńkowska i jej partner, który boi się odezwać). W sumie akurat nadal mam zepsuty tv, więc wciąż będę lubić Kingę, nawet jak dzisiaj nie jest w formie
emotka
0 0

fryz

#4195111 Napisano: 05.03.2011 11:06:51
postscript napisał(a):

kaki76 napisał(a):

pola731 napisał(a):

postscript napisał(a):

kaki76 napisał(a):

postscript napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

superniania wyslalaby Cie na karnego jeżyka za ten brak konsekwencji w dzialaniu emotka

moj kot jak tylko widzi odkurzacz ucieka do kuchni za piec emotka
a teraz mnie wkurza bo lezy pyskiem na klawiaturze i nawet laskawie sie nie przesunie choc go szturcham piszac teraz emotka
0 0

Gość: misiulka

#4195123 Napisano: 05.03.2011 11:10:30
katar mnie wkurza emotka
0 0

#4195137 Napisano: 05.03.2011 11:21:42
leona napisał(a):

awi napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

awi napisał(a):

czemu ?

Ja akurat nie cierpię fałszywej Wellman - zgrywa równą babkę a za plecami cenzura obrabia ile wlezie o Prokopie i jego zbyt długich porównaniach nie wspomnę - takie głodne żarciki mnie nie bawią (ale i tak są lepsi niż dajmy na to Pieńkowska i jej partner, który boi się odezwać). W sumie akurat nadal mam zepsuty tv, więc wciąż będę lubić Kingę, nawet jak dzisiaj nie jest w formie
emotka

a ja nie mam telewizora i nie mam takich problemow emotka
0 0

Gość: kiro

#4196145 Napisano: 05.03.2011 06:42:12
agngrz napisał(a):

to po co ogladsz jak cie wkurza,przelacz na inny kanal i nie musisz jej ogladac emotka wkurza mnie wiatr
0 0

Gość: yaro2004

#4196149 Napisano: 05.03.2011 06:43:08
kiro napisał(a):

agngrz napisał(a):

to po co ogladsz jak cie wkurza,przelacz na inny kanal i nie musisz jej ogladac emotka wkurza mnie wiatr

A ja kinge lubie, chwała bogu że muche wywalili z You Can Dance. Kinga daje rade emotka
0 0

zdolnabestia

#4196167 Napisano: 05.03.2011 06:51:09
postscript napisał(a):

a ja nie mam telewizora i nie mam takich problemow emotka

Przybij piątkę emotka
Też nie mam telewizora i bez telewizji żyję już 9-ty rok i jestem bardzo zadowolona z tej decyzji. Nikt mi nie robi prania mózgu, a program telewizyjny i godziny emisji głupich seriali nie ustalają mi planu dnia emotka
0 0

mama2006

#4196198 Napisano: 05.03.2011 07:01:37
awi napisał(a):

mam identyczne myśli
0 0

Gość: wigana

#4196207 Napisano: 05.03.2011 07:04:08
Wkurza mnie że nie wszyscy odklikują - i weź tu klikaj pierwsza ... czy jest tu gdzieś '' czarna lista '' dla takich mądrali ? emotka
0 0

Gość: iwciaj71

#4196671 Napisano: 05.03.2011 09:57:00
a mnie wkurza ciulate szczęście w tym roku
0 0