Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję wszystkim za pomoc
Gość: moniaainom
Zastanowię się jednak czy nie napisac do samej firmy od kukurydzy, bo to był chyba jakiś kiepski żart
Gość: polec
Może jak się wyżalę i powkurzam to jakieś wpadnie, podobno to działa !
Gość: annaszura
a jaka jest waga właściwa kukurydzy po odlaniu wody wg etykiety?
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasami się wygrywa jak nie ma produktu w opakowaniu - np woda zamiast soku, galaretka zamiast ryby, czerwone mleko, itp
Gość: taaga20
haha założę się że dostaniesz odpowiedź, że niestety pula która została przekazana na wypłacanie odszkodowania została już wyczerpana
ja dostałam takie pisemko 2 lata temu ale że była to śmiesznie mała kwota nie walczyłam dalej z pocztą
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisz z jakiej firmy ta kukurydza....
wkurza mnie, ze dzwonil do mnie Curlox czy jakos tak (na stacjonarny) i znowu probowali wcisnac ich super szwajcarska bizuterie
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam jeszcze kod z puchatka i jedynek..muszę wyczaić czas:)
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja robie tak samo...
ps. jedynki już nieaktualne
Kwidzyn. Pierwszy raz kupiłam i ostatni
W bazie konka nie było
Powiem wam ile dokładnie było wody- ponad 240 ml na taką puszkę. Tam jest podane w gramach więc nie wiem jak się to ma do ml.
ziolko
Postów 10413
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli sama woda - ile gram tyle ml
Na 400 g, zawartosc powinna stanowic 220 g.
Ciekawe czy mi w ogóle odpisza cokolwiek. Grunt, że mi ulżyło
Gość: krzyszu
mi w tamtym roku wypłacili chyba 110zł (wart 35zł) za list polecony który zaginął
Gość: nineczka17
jednak warto spróbować i złożyć reklamację i powalczyć o swoje!!!
Gość: postscript
zaden problem. jak trzeba obejrzec film, to sie odpala dvd na lapku. a bajki dla dzieci sa w co drugiej gazecie. na allegro ludzie je sprzedaja dziesiatkami za grosze.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
olunka
Postów 8523
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
myślę, że warto napisac do firmy, ja tak mialam kiedys z jogurtem i dostalam calkiem fajna paczkę ich produktów:) a koleżanka kupiła w biedronce mleczko do kawy, które jej skwasilo kawe i też dostała paczke produktów:)
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
leelee
Postów 900
Data rejestracji 26.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Kościanie się nie udało, w Mentosie też,czekam jeszcze tylko na Frostę ...