Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kwiatpaproci
Niepokój na tvn'ie o 21.30.
Oglądał ktoś może?
Gość: pola731
sydariameki
Postów 1896
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kiedyś go oglądałam. Mi się osobiście podobał
mia
Postów 17574
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I ogólnie mnie wkurza, że rozmieniam się na drobne, a czas przecieka mi przez palce
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
joan
Postów 18741
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Gość: paheli
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z każdej strony podwyżki!
W tym moim zakichanym mieście od 1 maja będzie 3 (trzecia) w tym roku podwyzka wody i ścieków, czynsz wzrasta co roku, gaz też o prądzie nie wspominam..
Artykuły żywnościowe, mleko dla dziecka (jak kupowałam za 10zł, tak teraz dochodzi do 14).. WSZYSTKO! Jak żyć w tym kraju?
Nie wie,, chyba muszę stąd prysnąc, bo jest coraz gorzej..
Gość: monisia23
Wczoraj rozmawialam z tesciowà, przezywa ciagle podwyzki, ponoc cukier w PL jest najdrozszy w calej Europie, a zarobki? SZOK! Na razie smialismy sie, ze w czerwcu przywieziemy im z 10kg cukru, jak przyjedziemy na wakacje, ale kto wie czy tak nie bedzie? My Placimy za kg. 70centow= 2.80zl.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas w biedronce (czyli, jak to określił J.K. sklep dla ubogich) był ostatnio za 4.99.. w osiedlowym sklepie znalazłam nawet za 6zł..
jomajd86
Postów 2398
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli chodzi o cukier kupowałam ostatnio 50 metrów od granicy w Czechach za 3,50
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Masakra
Ale i tak dla mnie najgorsze jest porownanie dodatkow rodzinnych tu a w PL....
Bo ile placa na dziecko w PL miesiecznie?
jomajd86
Postów 2398
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a żeby było śmieszniej kupowałam polski cukier
bobilcia
Postów 552
Data rejestracji 09.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
68zł:( ,nie wiadomo co za to kupić maluchowi
To i tak chyba wzroslo, bo slyszalam, ze 50 bylo...
To dla porownania, my tu miesiecznie dostajemy tak ogolnie mowiac RODZINNEGO, bo to i na dwoje dzieci i maly dodatek do mieszkania i to, ze tylko maz pracuje. W sumie co miesiac Panstwo daje nam okolo 650e +-50e, czyli w przeliczeniu 2600zl...
Kiedy w Polsce dadza rodzinom z dziecmi choc czesc tego? ;(
Gość: mightyb
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To już jest koniec-nie ma już nic
Gość: misiulka
a do mnie właśnie zadzwonili
a już tyle tych podań wysłałam
jasnoska