Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: annaszura
mnie się słabo robi jak widzę ojca Jimi'ego Neutrona pijącego koktajli, bekającego i cofającego czas by powtórzyć poprzednie czynności
Gość: pola731
zalinkowałam i dlatego tak mnie to wkurza - że zero odzewu -a na profilu miasta fotki księżyca , chyba wyć do niego przyjdzie ...
w sumie to tylko z ludźmi ze studiów poszło fajnie - bo oni klinęli od razu po zaproszeniu
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja po raz pierwszy kogoś zablokowałam. normalnie mi gość inwazję jakąś na pw zrobił
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
ziolko
Postów 10413
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no cóż... strasznie długi staz na forum i od razu spam na pw - więc blokada
Gość: krzyszu
A nick nencus to pewnie od nękania sobie wziął
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie tak, bo do mnie tez pisal pw
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: slicznotaem
Gość: krzyszu
Może w zamku zostały? Sam tak ostatnio zrobiłe z kluczami od koleżanki
Wkurza mnie czekanie na kuriera
Gość: myszkaa1989
Pomódl się do świętego Antoniego - poproś o znalezienie kluczy , jest on świętym od zagubionych rzeczy . Mimo , że do kościoła nie chodzę mi zawsze to pomaga!:)
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jasnoniebieska
Postów 733
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od nich zawsze długo się czeka na paczki. Nie raz się przejechałam na Siódemce.
babariba
Postów 688
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taki przyjaciel to skarb
joan
Postów 18741
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Szukałam na forum laptoka dla siostry, bo chciała go w miarę tanio kupić. Jednak okazało się, że wygrałam dla niej netbooka - to miała być niespodzianka, więc jej o niczym nie powiedziałam. Na wszelki wypadek poprosiłam ją, żeby wstrzymała się z kupnem, ponieważ czekam na info osoby z forum. Wygrany laptok powinien do mnie wkrótce zawitać. A tymczasem...
Siostra właśnie zadzwoniła z nowiną, że kupiła laptoka na allegro!
A miało być, jak w filmie: radość, uściski, ciepło na sercu...
Gość: marielu
możesz mi go podarować
Gość: m2m
sprzedaj a za ta kase zabierz siostre na weekend gdzies.Albo do jakiegos spa;p tez sie na pewno ucieszy i tez beda usciski i radosc
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nooo, to może najpierw zróbmy casting, kto się ładniej wzrusza
A tak serio, to wiesz - od przybytku głowa nie boli, myślę, że cierpi twoja wizja Ofiarodawczyni Prezentu Roku, a z tym to już sobie jakoś poradzisz
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: marielu
PS. moja oferta nadal aktualna, zwłaszcza że nie posiadam siostry
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wybacz
joan
Postów 18741
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W ogóle, ten laptop miał być moim ostatnim aktem konkursowego rozdawnictwa; że niby koniec z moim miękkim sercem
m2m - na SPA w tej kwocie nie ma szans, ale weekend w górach da się zorganizować