Wkurza mnie...

Gość: annaszura

#4239143 Napisano: 23.03.2011 11:41:26
krzyszu napisał(a):

sophie napisał(a):

kosmonia napisał(a):

a ja się wkurzyłam jedząc śniadanie. Wcinam pyszne kanapeczki, na górze keczupik (czy jak tam to się pisze) a tu w tv reklama parodontaxu- komuś wypadł zakrwawiony ząb.....myślałam, że puszcze za przeproszeniem pawia.. emotka i siedzę teraz głodna bo jeszcze się nie otrząsnęłam emotka

heeh emotka a co w tym szczególnego że komuśwypadł ząb ?
Mnie bardziej wkurza jak leci reklama z lekiem na hemoroidy emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Eeeee to pedigree chyba najlepsze jest podczas posiłku;)

mnie się słabo robi jak widzę ojca Jimi'ego Neutrona pijącego koktajli, bekającego i cofającego czas by powtórzyć poprzednie czynności
0 0

Gość: pola731

#4239157 Napisano: 23.03.2011 11:48:05
aka napisał(a):

pola731 napisał(a):

misiulka napisał(a):

slonko365 napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie moja niemoc - jak wariatka proszę o głosy na Dom Dziecka wśród znajomych - już tylko z mojego miasta - i na 25 osób , które spotykam w realu zagłosowało 4 czy 5 a reszta nie wie jak zagłosować ... i to nie są osoby , które mają czyste tablice i są na fb od niedawna

zmusić nie zmuszę , mogę tylko prosić , ale tak mi jakoś przykro dziś

tylko wiesz co, tam jest jakiś problem z zagłosowaniem na konkretny ośrodek, gdy pokazuje się mapa, nie można nic wybrać emotka

trzeba zezwolic na udostępnienie tej strony- potem pojawia sie mapka i wybierasz Dom Dziecka i głosuj
- zagłosowane emotka

dziękuję emotka
znajomym też tłumaczę , rozumiem ,ze nie wszystkim się chce - ale tu Was proszę z różnych miast i Wy pomagacie , chcecie , potraficie - a oni mają ten Dom Dziecka pod nosem , na własnym lokalnym podwórku - to kilka kliknięć ...

nic się w tej dziurze nie zmieni -zawsze będzie byle jak emotka
dołuje mnie to bardzo

pola to trzeba małymi kroczkami, u nas też lokalne społeczeństwo malkonenckie, może na forum lokalnym zalinkuj jeszcze i u nas na listopadowym emotka

zalinkowałam i dlatego tak mnie to wkurza - że zero odzewu -a na profilu miasta fotki księżyca , chyba wyć do niego przyjdzie ...
w sumie to tylko z ludźmi ze studiów poszło fajnie - bo oni klinęli od razu po zaproszeniu emotka
0 0

slonko365

#4239158 Napisano: 23.03.2011 11:48:16
olunka napisał(a):

krzyszu napisał(a):

nencus Pisze mi głos oddany emotka Przeciez żadnego linka do głosowania nigdzie nie dawałem wiec po co ta ściema?

tak samo mam emotka

a ja po raz pierwszy kogoś zablokowałam. normalnie mi gość inwazję jakąś na pw zrobił emotka
0 0

ziolko

#4239169 Napisano: 23.03.2011 11:54:30
slonko365 napisał(a):

olunka napisał(a):

krzyszu napisał(a):

nencus Pisze mi głos oddany emotka Przeciez żadnego linka do głosowania nigdzie nie dawałem wiec po co ta ściema?

tak samo mam emotka

a ja po raz pierwszy kogoś zablokowałam. normalnie mi gość inwazję jakąś na pw zrobił emotka

no cóż... strasznie długi staz na forum i od razu spam na pw - więc blokada emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4239179 Napisano: 23.03.2011 11:56:53
ziolko napisał(a):

slonko365 napisał(a):

olunka napisał(a):

krzyszu napisał(a):

tak samo mam emotka

no cóż... strasznie długi staz na forum i od razu spam na pw - więc blokada emotka

A nick nencus to pewnie od nękania sobie wziął emotka
0 0

jokan

#4239181 Napisano: 23.03.2011 11:57:50
krzyszu napisał(a):

ziolko napisał(a):

slonko365 napisał(a):

olunka napisał(a):

krzyszu napisał(a):

tak samo mam emotka

A nick nencus to pewnie od nękania sobie wziął emotka

pewnie tak, bo do mnie tez pisal pw emotka emotka
0 0

beniaminowa

#4239184 Napisano: 23.03.2011 11:58:59
do mnie też emotka a ja w nic klikanego nie gram więc nie wiem w co mi kliknął emotka
0 0

Gość: slicznotaem

#4239222 Napisano: 23.03.2011 12:10:52
wkurza mnie dosłownie wszystko!!! jeszcze zapodziałam gdzieś klucze do zamka za 2 tysiące emotka emotka emotka emotka jak nie znajdę,to mam pozamiatane emotka wiosny mi isę zachciało! chyba jestem rozkojarzona na maxa emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4239294 Napisano: 23.03.2011 12:38:05
slicznotaem napisał(a):

wkurza mnie dosłownie wszystko!!! jeszcze zapodziałam gdzieś klucze do zamka za 2 tysiące emotka emotka emotka emotka jak nie znajdę,to mam pozamiatane emotka wiosny mi isę zachciało! chyba jestem rozkojarzona na maxa emotka

Może w zamku zostały? Sam tak ostatnio zrobiłe z kluczami od koleżanki emotka Naszczęście przez całą noc nikt się nimi nie zainteresował emotka

Wkurza mnie czekanie na kuriera emotka Ma przywięźć do koleżanki laptopa i siedze jak ciołek sam u niej w mieszkaniu a taka fajna pogoda na dworze emotka I jeszcze to, że poszła dzisiaj do szpitala i zostałem sam z jej 3-letnim synem a wyjdzie za... 2 miesiace emotka Kule bele...
0 0

Gość: myszkaa1989

#4239305 Napisano: 23.03.2011 12:43:07
slicznotaem napisał(a):

Pomódl się do świętego Antoniego - poproś o znalezienie kluczy , jest on świętym od zagubionych rzeczy . Mimo , że do kościoła nie chodzę mi zawsze to pomaga!:)
0 0

jokan

#4239311 Napisano: 23.03.2011 12:44:21
wkurza mnie kurier z Siódemki emotka
0 0

jasnoniebieska

#4239314 Napisano: 23.03.2011 12:45:37
jokan napisał(a):

wkurza mnie kurier z Siódemki emotka

Od nich zawsze długo się czeka na paczki. Nie raz się przejechałam na Siódemce.
0 0

babariba

#4239323 Napisano: 23.03.2011 12:50:35
krzyszuWkurza mnie czekanie na kuriera Ma przywięźć do koleżanki laptopa i siedze jak ciołek sam u niej w mieszkaniu a taka fajna pogoda na dworze I jeszcze to, że poszła dzisiaj do szpitala i zostałem sam z jej 3-letnim synem a wyjdzie za... 2 miesiace Kule bele...

taki przyjaciel to skarb emotka
0 0

joan

#4240644 Napisano: 23.03.2011 08:26:48
NIE-DO-WIARY!

Szukałam na forum laptoka dla siostry, bo chciała go w miarę tanio kupić. Jednak okazało się, że wygrałam dla niej netbooka - to miała być niespodzianka, więc jej o niczym nie powiedziałam. Na wszelki wypadek poprosiłam ją, żeby wstrzymała się z kupnem, ponieważ czekam na info osoby z forum. Wygrany laptok powinien do mnie wkrótce zawitać. A tymczasem...

Siostra właśnie zadzwoniła z nowiną, że kupiła laptoka na allegro!
emotka emotka emotka
A miało być, jak w filmie: radość, uściski, ciepło na sercu... emotka Już sobie wyobrażałam ten moment, gdy jej go wręczam, owiniętego grubą wstążką, Prezent Roku emotka
0 0

Gość: marielu

#4240671 Napisano: 23.03.2011 08:33:47
joan napisał(a):

NIE-DO-WIARY!

Szukałam na forum laptoka dla siostry, bo chciała go w miarę tanio kupić. Jednak okazało się, że wygrałam dla niej netbooka - to miała być niespodzianka, więc jej o niczym nie powiedziałam. Na wszelki wypadek poprosiłam ją, żeby wstrzymała się z kupnem, ponieważ czekam na info osoby z forum. Wygrany laptok powinien do mnie wkrótce zawitać. A tymczasem...

emotka emotka emotka
A miało być, jak w filmie: radość, uściski, ciepło na sercu... emotka Już sobie wyobrażałam ten moment, gdy jej go wręczam, owiniętego grubą wstążką, Prezent Roku emotka

możesz mi go podarować emotka Przyjmę go z radością, wzruszeniem i przepełniona scensciem emotka emotka emotka
0 0

Gość: m2m

#4240675 Napisano: 23.03.2011 08:35:32
joan napisał(a):

NIE-DO-WIARY!

emotka emotka emotka

sprzedaj a za ta kase zabierz siostre na weekend gdzies.Albo do jakiegos spa;p tez sie na pewno ucieszy i tez beda usciski i radosc
emotka
0 0

79magda

#4240679 Napisano: 23.03.2011 08:36:20
marielu napisał(a):

joan napisał(a):

NIE-DO-WIARY!

emotka emotka emotka

możesz mi go podarować emotka Przyjmę go z radością, wzruszeniem i przepełniona scensciem emotka emotka emotka

Nooo, to może najpierw zróbmy casting, kto się ładniej wzrusza
emotka ja też potrafię...

A tak serio, to wiesz - od przybytku głowa nie boli, myślę, że cierpi twoja wizja Ofiarodawczyni Prezentu Roku, a z tym to już sobie jakoś poradzisz emotka
0 0

Gość: marielu

#4240695 Napisano: 23.03.2011 08:39:25
hehe Madzia emotka ma rację, pewnie znajdziesz sposób by zostać OPR w inny sposób emotka

PS. moja oferta nadal aktualna, zwłaszcza że nie posiadam siostry emotka yyyy mogę cie zaadoptowac? emotka
0 0

79magda

#4240702 Napisano: 23.03.2011 08:41:36
Dżizussss.... napisałam twoja, och, nie mam teraz już szans na castingu emotka emotka emotka emotka

wybacz emotka emotka emotka
0 0

joan

#4240713 Napisano: 23.03.2011 08:44:34
E, bo wiecie, ja laptopów hurtowo nie wygrywam i ma rację Madzia - chciałam zostać SuperSiostrą emotka Sie nie udało i gupio mi...

W ogóle, ten laptop miał być moim ostatnim aktem konkursowego rozdawnictwa; że niby koniec z moim miękkim sercem emotka Nie macie co Drogie Panie liczyć na wzruszenie mnie, jestem twarda, jak kamień emotka

m2m - na SPA w tej kwocie nie ma szans, ale weekend w górach da się zorganizować emotka
0 0