Wkurza mnie...

dawidekk

#4254059 Napisano: 29.03.2011 07:03:32
Joan - ani mi nie mów, mało czasu - dużo roboty -> no coś nie halo emotka po równo musi być emotka
Jaka praca? Studia przecież że emotka Wiesz, po Liceum to mógłbym najwyżej pracować jako administrator na jakimś forum emotka Sorry, nie mogłem się powstrzymać emotka

PS
Prawdziwa emotka Twoja za to mądra emotka
0 0

Gość: kasiarach

#4254069 Napisano: 29.03.2011 07:07:31
a mnie wkurza, że zostały dwa dni, a ja nadal nie podjęłam decyzji czy zostawić moją 6-letnią Córkę w przedszkolu, czy zapisać do szkoły do I klasy emotka
0 0

bridget

#4254073 Napisano: 29.03.2011 07:09:35
hittmanka napisał(a):

karkocka napisał(a):

joan napisał(a):

karkocka napisał(a):

iaziaz napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

doris1 napisał(a):

a mnie wkurza POCZTA POLSKA emotka
za każdym razem chodzę odebrać przesyłki emotka
mam tylko zawiadomienia w skrzynce!
za co my ludzie płacimy emotka emotka emotka

Mnie listonosz przynosi ale pretensje ma,że
np jest więcej przesyłek na mój adres emotka

a moj nie ma z tym problemu,z listkiem trzeba umiec sie dogadac emotka

mój odkąd otworzyłam mu w szlafroku jest bardzo miły emotka

Następnym razem wypróbuj opcję bez szlafroka, zacznie przynosić kwiaty emotka

ostatnio od razu przy drzwiach pytał się czy mąż w domu? (mąż był w łazience i to usłyszał, teraz ma listonosza na oku!)

nooo... trzeba uważać emotka mój małż się kiedyś wkurzył jak zaprzyjaźnony kurier przyniósł paczkę i zapytał go czy pani Zosia jest ... mój na to, że nie ale że on odbierze. Wszystko byloby OK gdyby nie to, że paczka była zaadresowana na mojego męża emotka ale się wkurzył... mówię Wam emotka

tez tak miałam dzis awizo wreczył mi do reki, z tekstem ze za duze listy mu nie płacą i nie bedzie brał, wiec z synkiem na 2 koniec miasta musiałam sie sama fatygowac, bylam mega wsciekła. emotka emotka
0 0

joan

#4254081 Napisano: 29.03.2011 07:12:11
dawidekk napisał(a):

Joan - ani mi nie mów, mało czasu - dużo roboty -> no coś nie halo emotka po równo musi być emotka
Jaka praca? Studia przecież że emotka Wiesz, po Liceum to mógłbym najwyżej pracować jako administrator na jakimś forum emotka Sorry, nie mogłem się powstrzymać emotka

PS

Elo ziom, jak mówią chomiki, ja sądziłam, że ta maturalna brać, co siedzi na forum, już tylko czeka na odfajkowanie egzaminu dojrzałości, a potem to przede wszystkim słodkie życie konkursowicza, studia EWENTUALNIE emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4254099 Napisano: 29.03.2011 07:23:47
joan napisał(a):

dawidekk napisał(a):

PS

Elo ziom, jak mówią chomiki, ja sądziłam, że ta maturalna brać, co siedzi na forum, już tylko czeka na odfajkowanie egzaminu dojrzałości, a potem to przede wszystkim słodkie życie konkursowicza, studia EWENTUALNIE emotka

tak jest tak jest, byle do końca maja emotka
0 0

79magda

#4254145 Napisano: 29.03.2011 07:42:21
Wkurza mnie joan, bo nie dość, że objada się moimi ulubionymi lodami, to jeszcze wpiera mi, że mężczyźni są niezbędni w świecie... emotka
0 0

Gość: cudaczek

#4254155 Napisano: 29.03.2011 07:48:45
79magda napisał(a):

Wkurza mnie joan, bo nie dość, że objada się moimi ulubionymi lodami, to jeszcze wpiera mi, że mężczyźni są niezbędni w świecie... emotka

e no, nie przesadzajmy: przydają się czasem do odkręcania słoików i sięgania na wyższą półkę, ale żeby zaraz niezbędni... emotka emotka emotka
0 0

joan

#4254158 Napisano: 29.03.2011 07:49:41
79magda napisał(a):

Tego jeszcze nie wiem, ale czekam na książkę (dot. tego zagadnienia) od taagi20; jak przeczytam, to się z Tobą podzielę tą najprawdziwszą z prawd, jednakże pamiętajmy, że ową książkę facet napisał, więc nie ma co liczyć na obiektywizm emotka
0 0

dawidekk

#4254161 Napisano: 29.03.2011 07:50:16
rafi323raf napisał(a):

joan napisał(a):

dawidekk napisał(a):

PS

tak jest tak jest, byle do końca maja emotka

Si Si!
79magda napisał(a):

Joan emotka emotka Są niezbędni gdyż:
a) nie są zbędni
b) nie są nie niezbędni

0 0

fryz

#4255364 Napisano: 30.03.2011 12:33:13
Wkurza mnie brak silnej woli emotka dostałam wczoraj pomadki...dziś zostały tylko papierki emotka
0 0

efelinkaaa

#4256760 Napisano: 30.03.2011 09:39:36
wkurzyłam się.. jeden konkurs miał trwać do 30.01 - nie było napisane do której, czyli wynika, że do końca dnia, prawda?
Kiedy przygotowałam pracę patrzę - a tam o 22 zamknęli konkurs.. Przeciez tak nie można.. emotka
0 0

psika

#4256990 Napisano: 31.03.2011 07:06:28
Wkurzają mnie ludzie, którzy nie rozumieją prostego zdania - to nie ja wygrałam, tylko ktoś wygrał dla mnie - głupie oskarżenia, że wie się jak niby ktoś wygrywa - informacja dla tych osób - nikt nie wie jak wygrywam bo się nie chwalę, a jak chciałyście info jak wygrać chomika, to trzeba było do mnie napisać, tak jak wam powiedziała koleżanka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: morbias

#4257004 Napisano: 31.03.2011 07:14:35
Wkurza mnie ta cisza moich telefonów... Konki konkami ale już nawet rodzina nie napisze emotka emotka
0 0

Gość: annaszura

#4257011 Napisano: 31.03.2011 07:16:24
fryz napisał(a):

Wkurza mnie brak silnej woli emotka dostałam wczoraj pomadki...dziś zostały tylko papierki emotka

czekoladki?
0 0

joan

#4257022 Napisano: 31.03.2011 07:18:36
efelinkaaa napisał(a):

wkurzyłam się.. jeden konkurs miał trwać do 30.01 - nie było napisane do której, czyli wynika, że do końca dnia, prawda?
Kiedy przygotowałam pracę patrzę - a tam o 22 zamknęli konkurs.. Przeciez tak nie można.. emotka

Bo tak to jest, gdy się odkłada wysłanie zgłoszeń na ostatnia chwilę, wiem niestety z autopsji emotka Dziś 31.03.2011, mnóstwo konków się kończy... emotka

morbias - spoko, idzie Wielkanoc, jeszcze będziesz z nostalgią wspominał, jak to kiedyś telefon błogo milczał... emotka
0 0

efelinkaaa

#4257025 Napisano: 31.03.2011 07:20:27
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Bo tak to jest, gdy się odkłada wysłanie zgłoszeń na ostatnia chwilę, wiem niestety z autopsji emotka Dziś 31.03.2011, mnóstwo konków się kończy... emotka

morbias - spoko, idzie Wielkanoc, jeszcze będziesz z nostalgią wspominał, jak to kiedyś telefon błogo milczał... emotka

przedłużyli do północy, więc zdążyłam emotka

Dzisiaj kończy się tyle konkursów, a ja mam mnóstwo pracy.. Jeszcze z maluchem trzeba wyjść na dwór, bo w taką piękną pogodę nie będe trzymać Go w domu.. echh.. doba jest za krótka!
0 0

mia

#4257044 Napisano: 31.03.2011 07:28:47
efelinkaaa napisał(a):

Dzisiaj kończy się tyle konkursów, a ja mam mnóstwo pracy.. Jeszcze z maluchem trzeba wyjść na dwór, bo w taką piękną pogodę nie będe trzymać Go w domu.. echh.. doba jest za krótka!

Dokładnie... wychodzę niedługo do pracy i w domu będę o 22-ej emotka
Nie wiem, co ja z tych odznaczonych konkursów zdążę wysłać... to co do tej pory napisałam, to wyszło na odwal emotka emotka
I jeszcze zero weny! emotka
0 0

joan

#4257046 Napisano: 31.03.2011 07:29:59
efelinkaaa napisał(a):

przedłużyli do północy, więc zdążyłam emotka

Tak, DOBA JEST ZA KRÓTKA!!! Spać też trzeba, a ja lubię spać emotka
0 0

malutka456

#4257094 Napisano: 31.03.2011 07:49:37
zadzwonil wlasnie jakis nr zastrzezony i niechcacy go odrzucilam emotka emotka ktoz to mogl byc? emotka
0 0

fryteczka

#4257104 Napisano: 31.03.2011 07:53:55
malutka456 napisał(a):

zadzwonil wlasnie jakis nr zastrzezony i niechcacy go odrzucilam emotka emotka ktoz to mogl byc? emotka

slodkie duety ?
0 0