Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: cudaczek
Na pewno wygrasz
mia
Postów 17574
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jejku, sorry, ale jak się cieszę, że nie tylko ja tak mam!
Chyba wszystkich przebiję, bo w ostatniej chwili wysłałam na Always taki szajs, że nie tylko o wymarzonym samochodzie, ale i o stówce nie ma co marzyc
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: stonka
o kur...playboy był do dziś?tzn.wczoraj..? super..
Gość: agasiam
Gość: monisia23
aneta81
Postów 259
Data rejestracji 18.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tylko raz wzięłam udział w konkursie klikanym. Miałam podobną sytuację. Oczywiście du@%$!a blada z tego wyszła... Ja po pierwszym razie się nauczyłam, że szkoda nerwów...
mia
Postów 17574
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wrzuć sobie opis w stopkę tak, jak ja... Co mnie jakiś konkurs klikany zaczyna kusić, to patrzę na stopkę i sobie przypominam, jaka masakra to była i swoja obietnicę
Niezależnie od tego, życzę powodzenia - może jeszcze uda się wygrać.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja wczoraj jeszcze na knorra chciałąm słac i przyszedł mi ze nieprawidłowy komunikat:D, poza tym tez zawsze, wszytsko sle na ostatnia chwilę;/
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
joan
Postów 18741
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Bo to się w głowie nie mieści, żeby tyle konkursów kończyło się w tym samym czasie, trzeba coś z tym zrobić
fryteczka
Postów 4291
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
http://www.facebo...et=o.189754737726438
wybitna praca konkursowa
Gość: agasiam
Dzięki. Sprawa z konkursem okazała sie jeszcze bardziej głupia bo dowiedziałam się że to moja wina
Gość: ewachem
ja niestety tez...chociaz ostatnio sie troche poprawilam
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co wy chcecie od niej to moja!!!!
fryteczka
Postów 4291
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0